Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer kijkt niet om naar Turks international: ‘We hebben drie opties’

Laatste update:
/

Caner Erkin maakte deze zomer transfervrij de overstap van Fenerbahçe naar Inter, maar kan de club uit Milaan al verlaten zonder ook maar één officieel duel gespeeld te hebben. De zaakwaarnemer van de Turkse verdediger schermt met aanbiedingen uit Spanje en Engeland.

Erkin werd aangetrokken toen Roberto Mancini nog trainer was, maar lijkt onder trainer Frank de Boer niet te rekenen op speelminuten. De Nederlandse coach geeft de voorkeur aan Davide Santon. “We hebben momenteel drie opties”, zegt zijn zaakwaarnemer Batur Altiparmak in gesprek met Sporx. “Hij kan blijven bij Inter en vechten voor zijn plek. De tweede optie is blijven in Itali? of vertrekken naar een andere Europese club. De derde is terugkeren naar een Turkse club. Alles wordt besloten binnen 48 uur.”

De 27-jarige verdediger ligt volgens zijn zaakwaarnemer goed in de markt. Eerder deze zomer werd hij nog gelinkt aan een overstap naar Liverpool. “We hebben drie aanbiedingen uit Spanje en Engeland. Zij hebben zich gemeld bij ons en de club”, aldus Altiparmak. Erkin staat bij Inter onder contract tot medio 2019.

De Boer eindigt dit seizoen met Inter in de top drie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 verloren wedstrijd en de poll is het tegenovergestelde van een week geleden toen de Boer aangesteld werd.

22 augustus 2016 om 16:04

Dat is dus precies wat ik dacht. Sinds wanneer is het seizoen al beslist na de eerste wedstrijd.

22 augustus 2016 om 16:08

Zul je altijd zien, de meeste mensen die stemmen bij VZ laten zich ernstig beïnvloeden door één bepaalde gebeurtenis. Denk dat als je alleen de neutrale en verstandige stemmers eruit pikt er weinig over blijft. Die polls moet je gwn maar niet serieus nemen.

Erkin is toch een prima verdediger en ook raar dat die dan weg zou moeten. Voordeel is wel dat Inter sowieso aardig wat winst gaat maken, want hij zal wel rond de 15 miljoen gaan kosten.

22 augustus 2016 om 15:58

Denk het niet niemand gaat dat voor hem betalen

22 augustus 2016 om 15:58

15 miljoen? 5 miljoen maximaal als je het mij vraagt. Backs gaan doorgaans al niet voor de hoofdprijs en Erkin vertrekt zonder ook maar 1 duel te hebben gespeeld. Slechte onderhandelingspositie voor Inter dus.

22 augustus 2016 om 18:11

15 miljoen is uiteraard belachelijk, maar toch snap ik niet waarom hij weg moet. Hoe kan Inter nou na al die jaren nog steeds met Nagatomo spelen? Dat is toch totaal geen speler voor het niveau Inter...

gaf de boer niet aan de Japanner? ik vraag me af waarom inter 3 volwassen lb hebben. je kan de derde plek geven aan een jeugdspeler.

Aah het zou wat zijn als Caner terugkeert waar ik echt op hoop.
Hasan Ali is verdedigend sterk maar Caner is weer aanvallend sterk.

Ik hoop echt dat hij terugkeert naar Fener!

Hij heeft Caner nog geen wedstrijd zien spelen bij Inter en dan al beoordelen. Volgens mij deed zijn assist tegen Ajax nog pijn bij De Boer.

Caner moet lekker naar de Premier League. Hij is beter dan Moreno en aangezien Liverpool interesse had zie ik het als een optie.

22 augustus 2016 om 16:56

Alsjeblieft niet, hiermee gaat liverpool totaal niet verder komen. Als er iemand gekocht moet worden, dan Rodriguez of toch nog Hector, maar niet weer van deze middelmaat. Dan zie ik liever Moreno of voor mijn part Sakho op de LB

De Boer heeft volgens mij nog een nare nasmaak van zijn avontuur in Turkije. Caner zou voor de Inter van 5-6 jaar terug misschien tekort komen maar voor de huidige Inter heeft hij zeker de kwaliteiten om een basisplek te krijgen.

Rare actie van de Boer.

22 augustus 2016 om 16:14

Dus omdat hij een Turkse speler niet goed genoeg vindt, heeft hij gelijk een nare nasmaak aan zijn tijd in Turkije? Wat een onzin, Caner is gewoon een vrij matige back die zichzelf te hoog ziet zitten. Goed genoeg voor Fener, maar ook niet veel beter.

22 augustus 2016 om 16:56

Goed genoeg voor Fener= goed genoeg voor Inter.

Zo goed is je club ook weer niet he.

22 augustus 2016 om 17:10

Ga mij niet vertellen dat Caner de kwaliteiten niet heeft om bij dit inter te spelen. Het ligt natuurlijk altijd aan alles en iedereen, behalve aan De Boer.. hi hi

22 augustus 2016 om 17:11

Hoeveel wedstrijden heeft hij Caner zien spelen?

22 augustus 2016 om 17:13

Hoe vaak heeft de Boer Caner met blote ogen zien spelen. Dit is een typisch gevalletje "het is de aankoop van de vorige trainer". Die koekebakker van Boilesen heeft de Boer toen nog captain gemaakt. Alsof die verhoudingsgewijs wel goed genoeg was voor basiself Ajax, laat staan als aanvoerder.

22 augustus 2016 om 17:17

Dat kan hij toch zien op de trainingen? Hoeveel gif iemand erin legt? Hij zit met hem opgescheept door Mancini, zelf vindt hij de backs die er staan goed genoeg.

Maar neen, het moet weer aan iedereen behalve aan Erkin liggen.

22 augustus 2016 om 17:18

Boilesen was voor zijn blessure een speler die nu nog steeds bij Ajax aanvoerder zou zijn. Speelde enkele magistrale wedstrijden. Na die blessure vond hij zichzelf beter dan hij is, maar Frank bleef hem steunen.

Hij heeft toch niet gevraagd om Erkin?

22 augustus 2016 om 17:35

De Boer is er pas een weekje of twee. Op basis van die twee weken vind hij dat Caner tekort komt?

En je hebt nu al 55 keer herhaald dat dit typisch is voor een Turk, we weten het nu wel.

22 augustus 2016 om 17:42

De Boer moet Erkin de kans geven. Nagatomo is echt niet beter dan Caner.

bij fener was de gehele linkerflank van hem...aanvallend goed..verdedigend minder

Liverpool is zijn volgende ploeg!!

Ik hoop voor Frankie dat hij hoog gaat eindigen aan het einde van het seizoen. Maar dan moet hij nog wel wat aankopen doen. En heeft hij inderdaad Joao Mario nodig en ook Tevez die wel naar Inter wil en misschien is Sneijder ook nog wel een aanwinst. En misschien voor de defensie kan hij Hoedt misschien wel goed gebruiken. 4-2-3-1 Handanovic, Santon, Miranda, Hoedt, Ansaldi, Banega, Brozovic, Candreva, Sneijder, Tevez, Icardi

23 augustus 2016 om 09:00

@afca_babel

Inter heeft Murillo en Miranda, Hoedt zou gwn banken

Erkin werd aangeboden bij Fenerbahce, maar zijn vorige club wees dat voorstel af. Internazionale zou hem nu willen uitlenen aan Genoa. Stevan Jovetic mag weg, maar blijft mogelijk tot het einde van het kalenderjaar. (La Gazzetta dello Sport)

Volgens NTV Spor wordt hij verhuurd aan Besiktas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren