Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer gunt Ajax-aankoop ook competitiedebuut: 'Dit was een droomweek'

Laatste update:

Richairo Zivkovic maakte in de KNVB Beker zijn officiële debuut voor Ajax, mocht woensdag meedoen in de Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia en maakte zondag tegen FC Utrecht ook zijn Ajax-debuut in de Eredivisie. De aanvaller kwam zes minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen en sprak na afloop van de 3-1 overwinning van een 'droomweek'.

/

Zivkovic deed maandag nog mee met Jong Ajax tegen RKC Waalwijk en hoorde een dag later dat hij bij de selectie zou zitten voor het treffen met APOEL Nicosia. Na deze wedstrijd verwachtte de aanvaller ook wel dat hij er zondag bij zou zijn en De Boer gunde Zivkovic zijn Ajax-debuut in de Eredivisie. Voor FC Groningen speelde hij al 33 duels op dit podium.

"Dit was een heerlijk moment om mijn competitiedebuut te maken", zei Zivkovic tegen AT5. "Natuurlijk heb ik al eerder in de Eredivisie gespeeld, maar het is heel mooi om in een week je Champions League en Eredivisie-debuut namens Ajax te maken. Dit was een droomweek." Opvallend genoeg stonden er tegen Utrecht maar twee spelers in de Ajax-basis die meer eredivisiedoelpunten achter hun naam hebben dan Zivkovic: Davy Klaassen en Lasse Schöne, zo rekende Opta voor.

Richairo Zivkovic moet meer kansen krijgen in het eerste elftal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 december 2014 om 21:13

Had hij moeten laten lopen voor viergever. Maar het zou mooi zijn als hij gescoord had. Donderdag nog een poging en dan zondag tegen Excelsior. Na de winterstop gaat hij gewoon weer ballen voor jong Ajax.

14 december 2014 om 21:41

Denk niet dat hij na de winterstop alleen nog maar voor jong ajax speelt voor de rest van het seizoen, Verdient dit soort kansen gewoon op basis van wat hij laat zien in jong Ajax. Hopelijk vertrekt siggy in de winterstop. Dan zal zivkovic definitief bij de selectie zitten!

Zivkovic wordt een hele grote. Sowieso beter dan Sigi. Milik is gewoon eerste spits en dan krijgt Zivkovic zeker genoeg kansen. Samen met depay, klaassen en misschien kongolo,el ghazi ,kishna of willems het grootste talent van de eredivisie.

En nee ik moet mijn ajaxbrilletje niet afzetten want die heb ik niet, ik ben zelfs antiajax. Er lopen gewoon hele goeie spelers rond van onder de 20.

14 december 2014 om 21:41

Ik ben voor Ajax, maar ik zou de ajax talenten niet zo erg omhoog praten. Boetius en Vilhena waren/zijn ook hele grote talenten maar laten dat ook niet echt meer echt zien.
De ontwikkeling van is heel vaak erg wisselvallig, waardoor het soms lastig te voorspellen is hoe ver ze het precies schoppen.

14 december 2014 om 23:48

Alleen depay is redelijk stabiel in de eredivisie , de rest is zooo wisselvallig..

15 december 2014 om 09:44

Ik denk dat je Klaassen hier wel erg mee tekort doet. Misschien niet de meest opvallende speler, maar ik denk wel het grootste talent samen met Depay. Het inzicht, de strijd, techniek in de vorm van aannames, passes en schoten, dat heeft hij allemaal. Heeft ook nog longen als een paard.

Ik vind Willems echt een overschatte speler, vele mensen spreken van een erg groot talent maar speelt in mijn ogen gewoon erg wisselvallig.

14 december 2014 om 21:36

Een die nog meer overschat wordt, is Boilesen. Om even een vergelijk met Willems dan te maken. Willems laat verdedigend misschien wel een steekje vallen, maar is opbouwend echt goed en heeft een fantastische paas in huis. Kijk ik naar Boilesen, die is nog verdedigend, nog aanvallend een toegevoegde waarde. Verder meer geblesseerd dan fit.
Maar om on topic te blijven, ben wel benieuwd hoe Zivkovic zich gaat ontwikkelen

14 december 2014 om 21:48

Ben laatste tijd toch wel onder de indruk van Willems. Ook bij Boilesen zie ik een hoop potentie. Beide kunnen gewoon heel goed voetballen, alleen zijn ze verdedigend zwakker. Echter kun je verdedigen wel leren. Balgevoel een stuk minder. Ben inderdaad ook benieuwd naar het potentieel van Zivkovic. Dit seizoen afronden bij Jong Ajax en proberen om topscorer van de Jupiler League te worden om volgend seizoen regelmatig minuten te pakken als invaller van Milik.

14 december 2014 om 22:10

Vandaag gekeken? Willems laat ook opbouwend z'n steekjes vallen. Vandaag tot aan twee keer toe de bal zomaar inleveren. Wordt op dit niveau niet afgestraft, maar ga je de CL in of kom je ver in de EL heb je gewoon een tegendoelpunt te pakken. Ik vind zowel Willems en Boilesen erg matig, waar Willems nog veel goedmaakt met zijn aanvallende impulsen.

14 december 2014 om 22:31

100% met je eend

14 december 2014 om 22:51

Dani Alves is verdedigend ook zeker geen topper. Hij wordt/werd echter wel lang gezien als een van de beste backs ter wereld. Afhankelijk van het team waarin je speelt, is het belang natuurlijk groter of kleiner hoe goed je kunt verdedigen.

14 december 2014 om 22:13

Wat heeft dit artikel met Willems te maken?

14 december 2014 om 22:48

Niet veel, behalve dan dat het net als Zivkovic een groot talent is. Maar dan mag er toch wel over gediscussieerd worden toch?

Leuk voor hem, we zullen nog heel veel plezier met hem gaan beleven.

Rustig brengen, gun hem gewoon de tijd om te wennen dan komt hij er wel.

Zal nog genoeg doelpunten in Ajax1 gaan maken.

Hij schoot ze er bij Groningen ook vooral in invalbeurten in. Hopelijk gaat hij dat ook voor Ajax doen. Voor de basis was het vorig jaar nog wel iets te vroeg bij Groningen en dat zal nu nog wel zo zijn. Als je deze jongen 90 minuten ziet spelen gaan er ook nog wel heel wat dingen mis. Het zijn alleen die momenten die laten zien dat dit een potentiele topper is.

Gaat na de winterstop meer minuten krijgen. De Boer brengt hem voorzichtig. Straks ook Fisher erbij en dan heeft Ajax een luxeprobleem voorin met Milik, Kishna, El Ghazi en Schone ook nog.

Vooral achterin moet Ajax een aankoop doen, zeker als Moisander vertrekt. Van der Hoorn mag van mij ook weg.

15 december 2014 om 01:30

In de winter Moisander en Sigthorson verkopen en in de zomer Zimling, Duarte en Schöne weg doen en de selectie moet er dan ongeveer zo uit moeten zien:

Cillisen*, Boer, Leeuwenhart (Van der Hart V) - Van Rhijn*, Ligeon, Veltman*, Denswil*, Van der Hoorn, Tete, Bazoer, Boilesen*, Viergever - Serero*, Riedewald, Klaassen*, Van de Beek, Andersen*, Nouri - Menig, Cerny, Muric, Zivkovic, Kishna, Milik*, El Gahzi*, Fisscher*

* Zijn de basispelers mits fit

15 december 2014 om 03:45

Ligeon en Van der Hoorn vind ik persoonlijk geen Ajax-niveau en mogen weg. Van Rhijn, Boilesen, Veltman en Denswil zijn in principe goed maar nog niet stabiel genoeg. Tete, Bazoer en Riedewald (meer middenvelders) en Viergever moeten ons nog overtuigen als goede Ajax-verdedigers.

Vind het al met al dan toch wat karig en zie er dus graag nog een wat meer ervaren verdediger bij komen.

15 december 2014 om 08:11

Jij denkt serieus dat Ajax het gaat redden met een aantal spelers van 24 jaar oud en de rest allemaal jonger? Er moet balans zijn en wanneer dat je selectie is, is er totaal geen balans. Dan zijn Serero en Klaassen samen met v Rhijn verplicht de kar te trekken met hun 21 tot 25 jaar........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren