Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer bij Inter bereid af te stappen van Ajax-methode

Laatste update:

Frank de Boer staart zich bij Internazionale niet blind op het 4-3-3-systeem, waarmee hij vele successen beleefde bij zijn vorige werkgever Ajax. De nieuwe trainer van Inter gaf bij zijn eerste persconferentie aan niet per se vast te willen houden aan de voor hem bekende formatie. “Ik sta voor andere tactieken open.”

/

De Boer liet Ajax vrijwel altijd in een 4-3-3-formatie spelen, soms stapte hij over naar 3-4-3. De Inter-trainer beseft dat er in de Serie A soms op een andere manier gespeeld moet worden. Hij wil de supporters in het Giuseppe Meazza vermaken, maar weet dat hij, meer dan in Nederland, zal worden afgerekend op resultaten. “Ik vind verzorgd en aantrekkelijk voetbal belangrijk, ik wil dat de fans het naar hun zin hebben op de tribune. Ik ben er zeker van dat we aantrekkelijk voetbal met goede resultaten kunnen combineren”, aldus De Boer, die bereid is af te stappen van het 4-3-3-systeem. “Ik sta voor andere tactieken open.”

De Boer maakte Ajax vier keer kampioen en eindigde de afgelopen twee seizoenen als tweede. Bij de Nederlandse topclub leerde de trainer werken onder druk, iets wat bij Inter niet anders zal zijn. “Extra druk om te presteren voel ik niet. Bij Ajax en als speler bij Barcelona was die druk niet anders. Het is normaal en we gaan ons best doen om goed te spelen voor de supporters."

De Ajax-methode past niet bij Internazionale

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik naar de selectie van Inter kijk denk ik wel dat 4-3-3 er het beste bij past.

Ik zou voor 4-3-1-2 gaan. En dan 4-3-3 tegen grotere teams zoals Juve en Napoli met Biaiany en die andere Servier. Inter heeft matige flankspelers maar een goede as waar je zeker mee op plaats 3 of 4 kunt eindigen. Als we nu eens lef tonen kunnen we misschien zelfs op plaats 2 eindigen, alleen is Napoli daarvoor een te goed koppel met de huidige trainer.

9 augustus 2016 om 17:48

Candreva en Perisic toch? Dat noem ik niet matig normaal gesproken of spelen ze laatste tijd in de serie a onder hun kunnen?

9 augustus 2016 om 17:48

Ze hebben Candreva en Perisic voor de flanken? Vind ik persoonlijk twee goedd spelers

9 augustus 2016 om 18:07

De flanken zijn juist 2 toppers hahahaha

9 augustus 2016 om 18:30

@broflovski @stan Juventus @ricardofigocr7

Wow haahaha sorry jongens helemaal vergeten. Maar zelf vond ik Perisic centraal beter dan op de flanken. Candreva is een prachtige aankoop en misschien kunnen we dan wel 4-3-3 spelen. Maar dan zal Jovetic genoegen moeten nemen met een plaats op de bank of Icardi, die niet past bij het ideale spel van Inter. Jovetic is meer die voetballende speler en Icardi alleen maar een pure afmaker.

10 augustus 2016 om 03:04

Perisic is Kroaat, Jovetic is Montengrijn

De boer staat voor zekerheid en controle. geen trainer die z'n team aantrekkelijk laat voetballen. dat is een misvatting.

9 augustus 2016 om 17:48

De Boer laat z'n team zeker beter voetballen hoor. Hangt ook af van de selectie hoor, en bij Inter heeft ie een topselectie voor zich. Bij ajax met Vertonghen, Eriksen, Alderweireld etc, speelde Frank ook mooi voetbal hoor, omdat ie een topselectie had. Met de jaren werd de selectie slechter, eerlijk gezegd.

De Boer zal talenten ook veel kansen geven en geloof me, het zijn wereldtalenten. Let op de volgende talenten : Senna Miangue, Assane Gnoukouri, Loris Zonta, José Correia, Eloge Koffi Guy Yao, Raffaele Di Gennaro, Andrea Pinton, Ray Manaj, Morten Knudsen, Xian Emmers,

Nog meer de deur achterin dicht houden dus met een 5-4-1 opstelling. Zolang het resultaat oplevert zal het geaccepteerd worden in Italië.

Ik las ook ergens dat de komst van Gustavo nu op losse schroeven staat. Als ik de Boer was zou ik een balletje opgooien bij New castle en Sisssoko inlijven voordat Juve ermee vandoor gaat.

9 augustus 2016 om 18:56

Als er budget is.. Schijnt niet zo veel te zijn in ieder geval.

9 augustus 2016 om 19:17

Ik ben inderdaad ook bang dat er niet veel meer geinvesteerd kan worden door de Ffp.
Ik persoonlijk zou toch over gaan op een verkoop van Icardi. Icardi is een geweldige afmer, maar ik denk dat een spits die meer in het spel voorkomt en dat je er nog een bedrag aan over houd beter zou zijn voor het huidige elftal. Wanneer je icardi voor meer dan 60 miljoen kan verkopen dan moet je hem naar mijn mening laten gaan. De ideale kandidaat naar mijn mening zou aubamayang zijn, maar ik denk niet dat hij naar de serie a zal vertrekken. Het middenveld is naar mijn mening uitstekend in balans met Banega, Brozovic en Medel. De vleugelspelers zijn Peresic en Candreva, beide uitstekende spelers. Het centrum staat ook uitstekend en de linksback positie is ook dubbel bezet met Erkin en Ansaldi. Op de rechtsback positie zou ik proberen Darmian te halen of anders toch Tete proberen naar italie te halen, hij zou namelijk fantastisch in deze competitie passen.

Handano
Darmian
Miranda
Murillo
Erkin
Banega
Medel
Brozovic
Candreva
Aankoop
Peresic
10 augustus 2016 om 05:22

D'Ambrosio lijkt mij goed genoeg toch voor de rechtsback positie? Inter moet een poging wagen om Draxler te halen. Goede speler voor de linkerflank. Draxler - Jovetic - Candreva en Banega op 10.
Dan zie ik ze sws minimaal top 3 eindigen.

9 augustus 2016 om 18:56

Als er budget is.. Schijnt niet zo veel te zijn in ieder geval.

wel apart vind niet echt dat de visie van de boer bij inter past

De boer moet Ziyech halen van twente en hem daar in flink in the gym laten trainen tot hij body heeft. Hij is 1.80 , maar weegt maar 65 kilo. Hij moet er dus zeker 15 kilo bij krijgen.

Het zal wel een tactiek worden van lekker compact op balbezit spelen . En gokken op die paar kansen, die altijd komen.
De Boer is écht geschikt voor het Serie A voetbal.

Ik ben echt al dagen blij met de nieuws over de Boer. Welkom jongen! Breng ons hoger!

het 4-3-3 systeem is het moeilijkste systeem wat er is. Inter heeft helemaal de spelers niet om dat te kunnen spelen. In 4-3-3 speel je zone-dekking in combinatie met positie dekking. Inter speelt puur mandekking. Dit kon wel eens een grote teleurstelling worden voor de Boer.

Denk dat het 4231 of 442 wordt. Icardi speelt sowieso als hij fit is, Jovetic kan je naast hem zetten of vanaf de vleugel laten spelen. Maar je kan ook met Candreva en Perisic spelen op de vleugels. Banega op tien, maar hij kan ook wat dichter bij de verdediging spelen voor de opbouw.

Achterin zou het me niets verbazen als Medel als verdediger gaat spelen, daar speelt hij bij Chili ook. Maar met Miranda en Murillo heb je natuurlijk twee goede centrale verdedigers. De vraag is of De Boer hen opbouwend goed genoeg vindt.

Ik volg het Italiaanse voetbal niet veel, misschien komt dat nu wel omdat De Boer bij Inter zit. Maar zo zou ik het dus verwachten:

Handanovic
Santon
Miranda
Murillo
Ansaldi
Medel
Kondogbia
Candreva
Banega
Perisic
Icardi

Ik geef hem minder dan een jaar, bij ontslag waarschijnlijk een leuke bedrag mee.

Alsof alleen Ajax zo speelt haha, Maar 4-3-3 past prima bij de selectie maar ook een 4-2-3-1 zou goed passen al zou ik dan wel een goeie voetballende CVM halen want een Melo wil ik als Juventino niet eens meer zien bij Inter. Een Jose Mario of Witsel zouden ook mooie versterkingen zijn, Met de eerst genoemde schijnt Inter sowieso al lang bezig mee te zijn.

Ik ben ook erg benieuwd of hij de EL serieus gaat nemen met Inter of niet. Persoonlijk hoop ik van wel, Moet prima haalbaar zijn om voor plek 3 te gaan en iig ver te komen in de EL of hem misschien wel te winnen. Zou ook goed zijn voor het Italiaanse voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren