Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer adviseert Bazoer: ‘Dat kun je niet doen als je de top wilt bereiken’

Laatste update:

Riechedly Bazoer maakte zondag de winnende treffer in het duel tussen Ajax en Feyenoord (2-1). De negentienjarige middenvelder is al heel belangrijk voor de Amsterdamse club, ondanks het feit dat hij nog geen veertig competitieduels achter zijn naam heeft staan. Alfons Groenendijk maakte Bazoer in zijn beginperiode bij Ajax mee, als trainer van Ajax A1 en Jong Ajax. “Ik vergeleek hem toen met Patrick Vieira van Arsenal. Fysiek sterk en compleet.”

/

“Hopelijk voor hem krijgt hij een soortgelijke carrière, maar ook de factor geluk speelt een rol", vertelt Groenendijk, trainer van Excelsior, in het Algemeen Dagblad. Roland Vroomans was bij PSV jeugdtrainer van Bazoer, die vervroegd van de D1 naar de C2 werd doorgezet. Hij had toen in het veld oudere jongens nodig waar hij tegen op keek. "En dát heeft hem juist wel snel volwassen gemaakt. Wat je heel erg goed bij Bazoer ziet: hij trekt zich enorm snel op aan de kwaliteiten in het team”, vertelt de nu hoofd scouting van Willem II.

Ronald de Boer vindt dat Bazoer de laatste wedstrijden niet altijd thuisgeeft, ook al mag niet vergeten worden dat hij pas negentien jaar is. “Soms gokt hij te veel. Zo van: die bal komt uiteindelijk toch wel in mijn bezit. Zoals je dat vroeger in de jeugd ook kon doen. Balletjes afwachten, populair gezegd. Als je echt de top wilt bereiken, kun je dat niet doen”, benadrukt de oud-voetballer, die ook aangeeft dat dat nu ook helemaal nog niet erg is en dat Bazoer alle ingrediënten heeft om de internationale top te halen.

Riechedly Bazoer is het grootste tienertalent van Nederland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik krijg langzaam weer wat hoop voor het Nederlands Elftal... Er komt weer een mooie lichting aan. Zolang die jongens allemaal niet te snel naar een te grote club gaan ( Chelsea / Manu / Man City ) gaan we hier nog veel plezier aan beleven. Ik zeg: Nederland grote kanshebber voor het WK van 2022.

9 februari 2016 om 07:37

jaja elke keer komt er een mooie lichting aan, en elke keer mislukt het uiteindelijk toch, misschien is dit gewoon ons niveau en moeten we dat accepteren

9 februari 2016 om 07:43

We halen een keer het EK niet en opeens waren er alleen maar slechte lichtingen laatste jaren. We zijn met die "slechte lichtingen" anders wel 2e en 3e geworden op afgelopen WK's.

9 februari 2016 om 07:47

Wat is ons niveau? Niet kwalificeren? Wat een onzin.
Nederland is altijd een van de kanshebbers geweest, zij het maar enkele keren favoriet.
Of had Spanje zich ook maar neer moeten leggen bij hun prestaties voor 2008?

9 februari 2016 om 07:58

Dat is toch vooral vanwege de sterke lichting van 1983/1984. Daarna zijn er weinig geboortejaren van spelers die echt de wereldtop hebben bereikt.
Terwijl we in 2006 en 2007 nog Europees Kampioen werden met Jong Oranje, maar van die spelers hebben alleen de Zeeuw en Huntelaar nog een (redelijk beperkte) bijdrage geleverd aan de podiumplaatsen van de afgelopen 2 WK's.

9 februari 2016 om 08:22

Waar heb jij het over dat 'elke lichting' mislukt? Volg je Oranje pas 3 jaar ofzo..

9 februari 2016 om 09:32

Elke keer mislukt het uiteindelijk?
Generatie Sneijder, v Persie, de Jong, Heitinga(ja ook hij), v d Vaart en Kuyt is verdorie bijna WK geworden en dat vind jij mislukt?
Het probleem is de tussen generatie, die van Elia en consorten. Die hebben hopeloos gefaald! Elia, Drenthe, Quincy etc. etc. Die gasten zijn er nu niet omdat ze dachten er al te zijn. Verwacht dat de huidige generatie, Bazoer Hendrixs, Ake, Vilhena enz een veel grotere bijdrage leveren aan het Nederlands elftal.

9 februari 2016 om 10:10

Haha elke keer ja?

9 februari 2016 om 10:10

88: europees kampioen
90: ondanks veel bombarie nipt uitgeschakeld door latere kampioen
92: halve finale uitgeschakeld door verrassende latere kampioen op strafschoppen
94: in verlenging uitschakeld en genaaid in kwartfinale door latere kampioen
96: ondanks geweldige selectie tegenvallend tournooi uitgeschakeld met penalty's
98: beste tournooi ooit 4e plaats door uitschakeling met penalty's
00: 5 penalty'sgemist in halve finale..verder geweldig toernooi
02: niet gekwalificeerd ondanks wereldselectie
04: halve finale redelijk tournooi door in poule met duitsland en een toen geweldig Tsjechie
06: na slijtageslag uitgeschakeld door portugal in achtste finale
08: geweldige poulefase. .wereldkampioen en vice wereldkampioen volledig van de mat gespeeld, kwartfinale tactisch afgebluft door hiddink
10: 2e op wk
12: zeer slecht ek. Mede door strubbelingen binnen t team
14: 3e op wk
In pak em beet 30 jaar 3x een fikse tegenvaller ..verder altijd een outsider dan wel favoriet voor de titel


9 februari 2016 om 21:00

Kom op, iedereen weet toch ook wel dat het Nederlands elftal 1 echte dragende kracht heeft en dat is Robben. Toen hij geblesseerd was zag je gewoon hoe slecht het ging. En uiteindelijk haalden ze het ek niet. Als Nederland weer hogerop wil komen moet Robben niet geblesseerd zijn en een paar extra talenten zal het wel nodig hebben zoals bijv. Bazoer. Maar wat ik ermee wil zeggen is dat Nederland niet veel kan zonder Robben.

9 februari 2016 om 08:25

Op zich komen er wel een paar goede voetballers nu aan, maar echt bijzondere aanvallende spelers zitten er niet tussen. Alleen Depay (al doet hij het nu natuurlijk ook niet goed) is een aanvallend jong talent, maar verder zijn onze talenten alleen maar verdedigers of (verdedigende) middenvelders. Bijzondere aanvallers zoals wel doorbreken in Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje... zitten er gewoon helaas niet bij.

9 februari 2016 om 08:33

@Walle. Promes kunnen we ook best bijzonder noemen.

9 februari 2016 om 09:21

El Ghazi als spits van Oranje.

Hij word een legende op die positie

9 februari 2016 om 10:22

Ik begrijp dat Promes het heel goed doet in Rusland, ik kan dat zelf eigenlijk niet volgen. Bij het NL elftal laat hij vooralsnog niet veel zien, maar misschien maakt hij daar wel een mooie ontwikkeling door en kan hij binnenkort bij de Europese subtop aansluiten.

In El Ghazi heb ik heel weinig vertrouwen. Doet leuk mee bij Ajax, maar gaat nooit een bepalende speler in de top worden denk ik. Mist daarvoor toch echt de klasse.

9 februari 2016 om 10:33

Wanneer heeft promes een kans gekregen? Narsingh mocht maar aan blijven sukkelen, terwijl promes toch echt een stuk beter is.

9 februari 2016 om 12:51

@ Walle, daar heb je wel een punt inderdaad. We moeten echt hopen dat een Depay zich door blijft ontwikkelen en hopelijk Janssen en De Jong ook. Ook spelers zoals El Ghazi & Kishna zouden ons nog kunnen verrassen. Maar dit is vooral hopen.
Zijn er nog Nederlandse jeugdspelers in de voorhoede bij Ajax, Feyenoord of PSV waarvan veel verwacht wordt? Ik ken bij Ajax namelijk alleen Dolberg, maar dat is helaas geen NL.

9 februari 2016 om 10:56

Kwamen wel op een iets andere manier binnen hè. Seedorf en Kluivert hadden de CL gewonnen met Ajax. Van Persie de UEFA cup met Feyenoord. Robben was kampioen geworden met PSV, en 1 van de grootste talenten uit NL ooit. Dat zijn wel andere dingen dan 1 of 2 jaar meedoen in een eredivisieteam.

9 februari 2016 om 12:57

@ Hangover, er zijn genoeg voorbeelden op te noemen van spelers die vroeg vertrokken en wel zijn geslaagd in het buitenland. Maar er zijn 10X zoveel spelers op te noemen die te vroeg vertrokken en daardoor juist faalde in het buitenland.
Ik denk dat Suarez het beste voorbeeld is hoe je je carrière moet plannen. Pas als je ergens structureel de beste bent dan ben je toe aan een stap hogerop.
Helaas zie je op dit moment teveel spelers vertrekken die bij hun club nog niet de beste zijn of het verschil maken en dan al vertrekken.

Goed dat er nog wat kritiek overblijft. Deze kerel kan best een aardig potje voetballen en heeft zeker potentie om de absolute top te halen, maar bij in Nederland moeten we hem niet gaan overhypen, komt alleen maar gedonder van...

De Boer heeft gelijk. Hij speelt iets minder sinds het bod van 25 miljoen. Hij vindt dat hij meer doelpunten moet maken, wat soms wel lukt, maar meestal volgt een hopeloos schot van te ver af, vaak hoog over, terwijl de aanval doorgezet kan worden waaruit ook een grote kans kan volgen. Hij gaat nu te veel voor eigen succes.

9 februari 2016 om 07:41

Van zo een overdreven gerucht van een 25 miljoen bod zou ik ook verbaasd zijn op mijn 19de.

Maar dat is een terugslagje die ieder talent heeft... Net zoals zijn dip ook nog wel komt

9 februari 2016 om 08:57

Gerucht? Het is zowel door Ajax als Napoli bevestigd.

“soms gokt hij te veel. Zo van: die bal komt uiteindelijk toch wel in mijn bezit. Zoals je dat vroeger in de jeugd ook kon doen. Balletjes afwachten, populair gezegd."

Eindelijk iemand die er ook iets van zegt, ik erger me er al een tijdje aan! Bazoer wacht namelijk teveel af, loopt te weinig zonder bal waardoor het middenveld veel te statisch wordt. Als die jongen meer gaat bewegen en meer de combinatie aangaat met ploeggenoten is hij niet te stoppen. Maar is vaak nog te lui/gemakzuchtig en verzet hij te weinig stappen.

9 februari 2016 om 08:25

Het scheelt.. Het te weinig lopen zonder de bal compenseert hij met zijn loopgedrag met de bal. Dan gaat hij aan de wandel. Zo zonde. Tegen Feyenoord zag je ook een paar keer dat hij een uitstekende pass heeft alleen gebruikt hij die niet snel genoeg. Ontzettend vertragend.

9 februari 2016 om 08:33

Yip, precies zoals je omschrijft. Dat heeft overigens niet alleen hij. Gudelj kan dat ook hebben. Die heeft ook de neiging dat als hij aangespeeld wordt hij net even de bal een paar keer teveel wil aanraken in plaats van in één keer door te spelen of te kaatsen. Terwijl als het net even 1 tempo hoger gaat, je al zoveel meer ruimte kunt creëren voor zowel jezelf als voor een ander.

Het middenveld van Ajax kan zoveel dynamischer dan het nu is. Ben in elk geval blij dat Klaassen er weer is. Wat hij doet gaat niet altijd goed, maar die jongen is continu in beweging en wil op elk stukje gras een combinatie aangaan. Genot om te zien.

9 februari 2016 om 08:38

Klaassen verstaat de kunst van de ruimtes lezen en er gebruik van maken. Altijd inzet. Altijd in beweging. De meest intelligente speler die Ajax heeft. Vond de goal van Yones een mooi voorbeeld. Klaassen moest uitleggen waar Younes moest lopen. Als de spelers van Ajax, waaronder Bazoer, iets slimmer kunnen zijn dan maken we het onszelf zo gigantisch makkelijk.

De meeste spelers van Ajax willen teveel als ze aan de bal zijn en doen te weinig als ze geen bal hebben. Bewegen zonder bal, ruimtes begrijpen en positiespel. Daar valt de winst te behalen.

9 februari 2016 om 09:35

Wat denk ik het probleem is met het middenveld, waar Klaassen dat gelukkig wat vaker doet, is al weten waar je de bal kwijt kunt voordat je hem überhaupt al hebt. Bazoer en Gudlj gaan pas kijken waar de bal heen kan als ze hem hebben, ja dan heb je 2 a 3 balcontacten nodig om hem kwijt te kunnen. Gaat idd ten koste van het tempo.
Die gasten moeten getraind worden op t spel lezen en anticiperen. Voordat je de bal hebt al weten waar je hem wil droppen.

9 februari 2016 om 10:54

@ conti;

ben ik met je eens. Als speler moet je vooruit denken en anticiperen. Ruimtes lezen en begrijpen. Vooruit denken. Je moet voordat je de bal hebt eigenlijk al weten wat je er mee gaat doen.

Dit middenveld is te statisch omdat men pas nadenkt als je de bal hebt en vervolgens de tegenstander al in positie is. Vervolgens verzinnen ze allemaal standaard dingen waar makkelijk op te anticiperen is.

Ruimtes lezen, vooruit denken en slim zijn. Op dat gebied vind ik Ajax al jaren achteruit gaan in plaats van vooruit gaan.

Het zegt voor mij alles over het niveau van de huidige eredivisie dat spelers als Bazoer en van de beek (in mindere mate) direct meekunnen met het niveau en zelfs wekelijks kunnen uitblinken.

Daarom ben ik nog wat geduldig om te oordelen over het niveau van deze speler.

9 februari 2016 om 09:37

Het heeft inderdaad met de afname van de kwaliteit te maken maar de 2 namen die je noemt zijn ook direct Ajax´s 2 grootste talenten. Jongens als Depay, Wijnaldum, Ziyech, De Vrij konden ook allen direct mee (allen hebben een mindere periode gehad).

De echt grote talenten die als ze op hun carriere letten echt wel het Nl's elftal halen (ziyech als hij koos voor Nl).

Het is goed voor het Nederlands Elftal dat jongens van 22/23 al 100/150 eredivisie duels achter hun naam hebben staan. Al is het voor de clubs in Europees verband een heel stuk minder.

Dat op de bal wachten en soms een beetje laks zijn. Ik hoop niet dat dit een karaktertrekje is maar een gebrek aan ervaring. Net zoals het postbode gedrag van Bazoer ook echt moet ophouden. De bal continu naar een medespeler willen brengen in plaats van gewoon de bal te passen. Ik vind Bazoer te vaak te vertragend werken op het middenveld.

Qua potentie zeker een groot talent. Alleen hij lijkt nu soms te denken dat hij er al is. Terwijl hij is mijlenver verwijderd van het niveau Barca.

9 februari 2016 om 11:02

Klopt helemaal wat je zegt, als hij dat postbode gedrag kan afleren kan hij ver komen. Dat postbode gedrag laat hij een paar keer per wedstrijd zien terwijl er veel beter mogelijkheden zijn. Al met al is hij pas 19, die jongen komt er wel.

9 februari 2016 om 14:53

Klopt wat je zegt, valt mij ook iedere wedstrijd op. Het is echter wel zo dat hij af en toe met een snelle slimme pas voor veel ruimte zorgt en deze kwaliteit/inzicht dus wel bezit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren