Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De beste spitsen die ik ben tegengekomen? Messi staat vijfde op die lijst’

Laatste update:
/

Kostas Manolas heeft gedurende zijn loopbaan tegenover talloze topspitsen gestaan en stelt via de officiële kanalen van AS Roma een top vijf samen. Verrassenderwijs staat Lionel Messi op plek vijf; de verdediger had het lastiger met Zlatan Ibrahimovic, Luis Suárez, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo.

Messi is volgens Manolas geen pure spits. "Dus hij was nooit echt direct mijn man. Enkel daarom plaats ik hem op deze lijst op nummer vijf", zegt de 25-jarige Griek. "Maar hij sprint langs verdedigers alsof het pionnen zijn. Voor het doel weet hij altijd wat de beste keuze is, of het nu schieten is of het aanspelen van een vrijstaande ploeggenoot. Hij vindt altijd de beste oplossing."

Ibrahimovic is een 'krachtmens', vindt Manolas. "Je kunt hem amper bijbenen, vanwege zijn ongelooflijke fysieke kwaliteiten. Suárez wil altijd scoren en weet waar het doel staat. Hij is dodelijk voor het doel. Benzema is compleet: hij is fysiek sterk, maar ook heel technisch. Die combinatie is lastig te beantwoorden voor verdedigers. Ronaldo is een fenomeen. Hij heeft alles: hij kan dribbelen, weet waar het doel is en is fysiek sterk."

Begrijp je de keuze van Kostas Manolas om Lionel Messi op plek vijf te zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals hij het zegt is het begrijpelijk want tegelijkertijd geeft hij Messi ook complimenten maar is het gewoon ook geen spits.

Wie stond er dan op één voor hem? Dat weten we nu namelijk nog altijd niet, enkel dat Messi op 5 staat.

10 oktober 2016 om 11:18

Denk zoals het staat... Zlatan 1 etc

Maar Cristiano Ronaldo is wel een spits?

9 oktober 2016 om 20:02

Ronaldo staat vaak wel centraal en kom je als centrale verdediger toch erg vaak tegen. Messi speelt nu echt op rechts en Suarez als spits dus minder direct contact.

9 oktober 2016 om 20:09

Bwah, Messi en Suarez wisselen toch ook erg vaak hoor, waardoor we Suarez vaak genoeg aan de buitenkant zien en Messi centraal, we zien messi nog vaak zat door het midden komen en het is echt niet zo dat Messi nu tegen de zijlijn plakt.

9 oktober 2016 om 20:27

Tuurlijk zal Messi niet altijd helemaal rechts spelen en ook via het centrum de opening te vinden. Mischien dat Manolas in de wedstrijden tegen Real vooral de opdracht kreeg om Ronaldo te dekken en dat hij tegen Barca niet zozeer op Messi alleen moest letten, maar op de loopacties van alle 3 de Barcelona-aanvallers. Manolas heeft ook nog niets zo vaak tegen Messi moeten voetballen dus misschien gaat zijn mening in de toekomst nog veranderen.

9 oktober 2016 om 23:10

Messi is niet te verdedigen 1 op 1.

Grap van het jaar: Ronaldo kan dribbelen misschien een paar jaar terug bij man united waar hij niet als robot functioneerde..

9 oktober 2016 om 22:33

Dan heb je niet gekeken na Real in de eerste vier jaar van Ronaldo.

9 oktober 2016 om 23:11

Ricardo heeft gelijk. Ronaldo is zijn dribbel nu miss een beetje kwijt maar dat is niet altijd zo geweest.

9 oktober 2016 om 20:21

Voor mij de Braziliaanse Ronaldo. Die man was zo compleet. Eeuwig zonde dat hij zo vaak geblesseerd is geweest. I

9 oktober 2016 om 23:46

Helemaal mee eens beste spits ooit ronaldo hij scoorde tegen iedereen op 19jaroge leeftijd jammer van die kut blesured drm had ie er gewn zij. Meer in

Zo heb ik ook mijn eigen lijstje en voor mij is Messi de beste voetballer waar ik nooit tegen gevoetbald heb.

Hij heeft gelijk. Messi is ook geen pure spits zelfs niet toen hij in de punt stond. Hij is meer een heel erg aanvallende middenvelder zonder een spits voor hem. Hij is natuurlijk wel de beste valse nummer 9 ooit.

10 oktober 2016 om 06:57

Pele en Maradona waren ook valse spitsen.

10 oktober 2016 om 08:22

Maradona was geen valse spits die was een nr 10. Messi vind ik beter dan pele.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren