Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma en Napoli sluiten nieuwe deal voor 21 miljoen: ‘We volgen hem al lang’

Laatste update:

Kostas Manolas maakte zondagavond voor naar verluidt 34 miljoen euro de gang van AS Roma naar Napoli en de twee clubs hebben een dag later opnieuw een deal gesloten. I Giallorossi maken maandagochtend via de officiële kanalen namelijk bekend dat Amadou Diawara de omgekeerde weg bewandelt en volgend seizoen in het Stadio Olimpico zal spelen.

Met de komst van de 21-jarige middenvelder is een transfersom van 21 miljoen euro gemoeid, zo voegen de Romeinen toe. De Guinees, die momenteel met zijn land actief is op de Afrika Cup, heeft zich voor vijf seizoenen aan zijn nieuwe werkgever verbonden en gaat daarmee aan de slag bij zijn derde Italiaanse club.

Diawara begon zijn loopbaan bij San Marino Calcio uit het gelijknamige ministaatje en maakte vier jaar geleden de overstap naar Bologna. Na een jaar stond Napoli al op de stoep en in de afgelopen drie seizoenen kwam de verdedigende middenvelder tot 74 optredens in de hoofdmacht van i Partenopei, waarvan 13 in het afgelopen Serie A-seizoen.

Algemeen directeur Guido Fienga is blij met de komst van Diawara naar Rome: “We volgen hem al geruime tijd, het is een jongen die al een aantal jaar zijn talenten heeft laten zien in Italië. We heten hem welkom bij Roma en hopen dat hij een belangrijke speler zal worden in ons shirt.”

Een goede aanwinst voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop van AS Roma, Nog een jonge speler met veel talent. Goede deal

Goede vervanger van Roma. Jammer dat Napoli hem zo makkelijk laat gaan maar volgens mij ziet ancelotti het niet in hem zitten. Roma heeft nu wel een heerlijk middenveld vol met talent met deze Diawara, Pellegrini en Zaniolo!

Pow, heb het idee dat Roma hier op den duur toch meer baat bij gaat hebben dan Napoli. Manolas is geen Europese top, deze jongen kan dat wel worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren