Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De beste speler van Oranje speelde pas zijn zesde interland

Laatste update:

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond in de tweede groepswedstrijd van WK-kwalificatiereeks gewonnen van Letland. Door doelpunten van Steven Berghuis en Luuk de Jong werd het 2-0 in de Johan Cruijff ArenA, onder het toeziend oog van vijfduizend toeschouwers. Voetbalzone beoordeelt de basisspelers van het Nederlands elftal met een rapportcijfer.


Spelersrapport Oranje tegen Letland




SPELER CIJFER
Tim Krul 7
Denzel Dumfries 7
Matthijs de Ligt 7,5
Daley Blind 6,5
Owen Wijndal 8
Georginio Wijnaldum 6
Davy Klaassen 6
Frenkie de Jong 7
Steven Berghuis 7,5
Luuk de Jong 6,5
Memphis Depay 6

Cijfers Oranje

Tim Krul: 7
“Vijfduizend toeschouwers op de tribune en één op het veld: dat is Tim Krul”, zei commentator Frank Snoeks van de NOS tijdens de wedstrijd. Pas vijf minuten voor tijd moest de doelman echt ingrijpen, door een hard schot Andrejs Ciganiks in de korte hoek tegen de paal te tikken. Krul twijfelde even wat hij moest doen bij de voorzet die daaraan voorafging, maar handelde uiteindelijk goed. Bovendien was hij zuiver in de passing: al zijn veertien ballen kwamen aan.

Het artikel gaat verder onder de video
Berghuis na eerste goal: 'Als aanvaller van Oranje moet je altijd leveren'
Meer video's

Denzel Dumfries: 7
De tomeloze inzet van Dumfries diende als inspiratiebron voor Oranje, zeker toen het nog 0-0 stond. Door de bal met het hoofd terug te leggen op Berghuis stond hij na 26 minuten bijna aan de basis van de 1-0, maar Klaassen kopte daarna tegen de lat. Vervolgens speelde Dumfries een belangrijke rol bij het openingsdoelpunt: met zijn loopactie diende hij als bliksemafleider en creëerde hij de ruimte voor het schot van Berghuis. De twee rechterflankspelers begrepen elkaar in de meeste gevallen sowieso goed. Een slippertje van Dumfries na tachtig minuten had geen grote gevolgen: hij zette een vergeefse sliding in na een Letse pass over de linkerflank, waarna een kans voor de bezoekers ontstond.

Matthijs de Ligt: 7,5
Veel verdedigende acties hoefde Oranje niet uit te voeren, maar De Ligt wist er wel enkele op zijn naam te zetten. Zo blokkeerde hij in de vijfde minuut met een sliding een inzet van Janis Ikaunieks, alvorens een voorzet van Arturs Zjuzins weg te werken. De Ligt had van alle basisspelers de hoogste passzuiverheid op de helft van de tegenstander (93,9 procent) en dat leidde bijvoorbeeld tot fraaie openingen op Berghuis, Wijndal of Depay.

Daley Blind: 6,5
Tien minuten voor tijd was Blind de laatst overgebleven verdediger van Oranje, toen Roberts Savalnieks zich meldde in het strafschopgebied. De verdediger schermde de linkerhoek af en dwong de invaller in een moeilijke positie; zijn schot zeilde daardoor naast. Het was een van de weinige momenten waarop Blind zich in defensief opzicht kon onderscheiden. In de eerste helft waren zijn inspeelpasses soms te scherp; na de pauze had hij met name met Wijndal een goede connectie. Blind was de speler van Oranje met de meeste passes (122) en geslaagde passes (112).

Owen Wijndal: 8
In de eerste helft kwamen liefst 38 van de 39 passes van Wijndal aan en dat waren niet alleen risicoloze ballen. Zo creëerde hij drie kansen in de eerste helft, mede door een aantal geslaagde voorzetten. Als Luuk de Jong in minuut veertig enkele centimeters lager had gekopt, had Wijndal een assist op zijn naam gekregen. Een minuut later onderscheidde de linksback, die pas zijn zesde interland speelde, zich met een mooie demarrage op het middenveld. Ook in verdedigend opzicht liet Wijndal geen steken ballen. Met een mooie tackle op de bal zette hij Vladislavs Fjodorovs van de bal rond het strafschopgebied van Oranje; met een goed getimede schouderduw voorkwam hij na de rust dat Vladimir Kamess een vrije doortocht had richting het doel.

Georginio Wijnaldum: 6
Wijnaldum, die een meer behoudende rol had dan in Turkije, liet geen onuitwisbare indruk achter. Hij won als enige basisspeler van Oranje minder dan de helft van zijn duels (zes van de dertien) en ook maar drie van zijn acht kopduels. Bovendien vuurde Wijnaldum veel mislukte doelpogingen af. Wel veroverde hij tien keer de bal voor Oranje en leverde hij een aanvallende bijdrage met bijvoorbeeld een goede voorzet op Luuk de Jong in de zesde minuut en een fraaie steekpass op Berghuis in de slotfase van de eerste helft. Wijnaldum maakte in de slotfase tot zijn teleurstelling plaats voor Ryan Gravenberch.

Davy Klaassen: 6
De middenvelder was goed voor de assist bij het openingsdoelpunt, maar had zelf een of misschien wel meerdere keren moeten scoren. Zo kon de Ajacied een grote kans op de doellijn niet verzilveren, kopte hij op de lat, wist hij kort na de pauze van dichtbij niet af te drukken bij een scrimmage en stuitte hij achttien minuten voor tijd op doelman Roberts Ozols. In de vijfde minuut was Klaassen niet doortastend in twee duels, wat resulteerde in een kansje voor de Letten. In de aanval wisselde hij handige doorspeelballetjes af met mindere ballen. Klaassen werd elf minuten voor tijd vervangen door Donny van de Beek.

Frenkie de Jong: 7
Met een fraaie demarrage was De Jong van groot belang in de aanloop naar het openingsdoelpunt. Het was zeker niet het enige moment waarop hij met succes opstoomde over het middenveld. In de tweede helft had De Jong enkele goede passes in huis tijdens aanvallen van Oranje, zoals een bal op Berghuis tussen de defensie door, waarmee een kans voor invaller Donny van de Beek werd voorbereid.

Steven Berghuis: 7,5
In zijn 23ste interland werd het lange wachten van Berghuis eindelijk beloond: na een goede individuele actie en een geplaatst afstandsschot tekende hij aan voor zijn eerste doelpunt in het Nederlands elftal. De buitenspeler, die aan de rechterflank een goede connectie had met Dumfries, kwam daarna goed in de wedstrijd. Met breedtepasses op Wijndal of kopballen in het strafschopgebied hielp hij aanvallen vooruit. Berghuis maakte vijf minuten voor tijd plaats voor Calvin Stengs.

Luuk de Jong: 6,5
Het duurde even, maar halverwege de tweede helft wist de spits toch zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Na een corner van Depay kwam hij voor zijn directe tegenstander, alvorens overtuigend binnen te koppen. Eigenlijk had De Jong vijf minuten voor de pauze al moeten scoren, maar toen knikte hij tegen de lat. Kort daarvoor liet hij na om uit kansrijke positie te schieten en zocht hij tevergeefs naar een vrije trap. De Jong bereidde in de eerste helft serieuze kansen voor Klaassen en Depay voor en had zijn optreden daardoor ook kunnen afronden met enkele assists. Frank de Boer haalde De Jong in de slotfase naar de kant voor Ryan Babel.

Memphis Depay: 6
Depay, die ditmaal optrad vanaf de linkerflank, vond zijn ploeggenoten over de grond makkelijker dan door de lucht. Hij liep zich geregeld vast, verslikte zich in zijn eigen passeerbewegingen of vuurde een ondermaats schot af, maar daar zette hij ook goede acties tegenover. Zo passeerde Depay zestien minuten voor tijd op onnavolgbare wijze drie man, alvorens een gevaarlijk schot af te vuren. Bovendien veroverde hij de bal voorafgaand aan de 1-0, waarna Depay het leer bij zich hield onder druk en Frenkie de Jong bediende. Vlak voor tijd werd Depay, ogenschijnlijk geïrriteerd, vervangen door Steven Bergwijn.

Ben je het (grotendeels) eens met onze cijfers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wijndal beste man ben ik niet mee eens. Berghuis en De ligt waren de beste

27 maart 2021 om 20:18

Waarom staat Wijnaldum überhaupt op 10, nouja laat maar, ik weet het al, omdat we geen nummer 10 hebben. DAT is wat dit middenveld mist; een type Sneijder,Fernandes,Kaka,etc

27 maart 2021 om 20:27

En een spits en een rechtsbuiten en eventueel ook rechtsback en linksback. Die mogen allemaal wel verbeterd ook als iedereen fit is of je moet meer 3-5-2 gaan spelen met de vrij de ligt en van dijk als verdediging met ervoor de Jong en wijnaldum links bergwijn rechts zal dan toch Berghuis worden ben ik bang. 10 depay en spitsen malen en weghorst (die jongen verdient zijn kans inmiddels wel. Zeker als iedereen het nu laat afweten)

27 maart 2021 om 20:28

Het erge is, en ik ben geen fan ofzo, maar die hebben we wel, die zit alleen niet zo lekker in zijn vel. Ihattaren is een speler die het middenveld nu mist. Fit en in vorm zou die heerlijk passen op 10 in dit team.

27 maart 2021 om 21:14

Geef mij maar 5-3-2 Weghorst (Luuk) - MalenFrenkie - Depay (Lang)- Wijnaldum (Gravenberch)Wijndal - Vvd (Blind) - De Vrij (Botman) - De Ligt - Karsdorp (Dumfries)KeeperDat De Boer hier niet aan wil snap ik niet. We hebben veel betere spelers voor dit systeem. Depay kan prima op 10. Heeft een prima schot en creativiteit. Lang idem. Prima backs, een complementair spitsenduo en je hoeft niet meer naar vleugelaanvallers te kijken, waar Oranje op Depay na toch niet zoveel te bieden heeft. Berghuis? Nee. Letland is misschien Eredivisie rechterrijtje niveau. Dat ie daar een keer tegen scoort... woohoo.

27 maart 2021 om 20:40

Berghuis viel de tweede helft ver terug, maar de Ligt vond ik ook de sterkste vandaag. Wijndal was in sommige moment erg slordig, maar goed hij is nog jong en kan veel leren. Als hij zich blijft ontwikkelen hebben we voor de komende jaren een goede Lb.

27 maart 2021 om 21:30

Voor die enige verdedigende actie een 8 krijgen, waar hij zelf deels de schuldige voor was. Aanvallend weinig laten zien, hoe is dit punt tot stand gekomen? Ik vond wijndal na Memphis de slechtste oranje speler.

28 maart 2021 om 10:31

Mag Memphis ook een keer een slechte wedstrijd spelen, tsjonge jonguh wat een gebash hier op de man die ons bijna hoogstpersoonlijk naar het EK heeft geschoten. Is ook grotendeels de schuld van de Boer, omdat hij hem op links posteert en niet in de spits ten faveure van Luuk. En het erge is dat Luuk gescoord heeft en dat het nu waarschijnlijk zo blijft staan.

Vrij hoge cijfers voor een vrij matige prestatie. Dumfries een 7? Hij was goed in zijn loopacties, maar aan de bal gewoon matig, dus een zesje lijkt me maximaal. Wijndal een 8? Behoudens die goede verdedigende actie (die hij moet oplossen omdat hij verkeerd staat (hij dekte aan de buitenkant)) heb ik hem ook in balbezit vrij weinig beslissends zien doen op die voorzet op Luuk na, dus ik had m max een 6.5/7 gegeven. Iedereen had wel 1 punt minder verdiend eigenlijk.

27 maart 2021 om 20:23

Aan de binnenkant dekken is juist de bedoeling.

27 maart 2021 om 20:53

Oh ja dat is een schrijffoutje, bij die doorgebroken speler dekte hij juist aan de buitenkant. Ik zal t even aanpassen

Een 8 uitdelen terwijl je 2-0 wint van een land dat ergens rond plek 140 staat....

27 maart 2021 om 20:11

Volgens mij zelfs 190

27 maart 2021 om 20:46

Staan op plek 136. Aanstaande tegenstander Gibraltar staat op 195, misschien bedoelde je die

Hoe kan Blind in godsnaam een voldoende krijgen......

27 maart 2021 om 20:31

Hoezo niet een voldoende? Echte vraag. Misschien betere vraag, waarom zou die een onvoldoende moeten krijgen.

27 maart 2021 om 21:06

Omdat hij bijna elk duel dat hij aan moest gaan verloor en steeds te langzaam is, zag je ook weer bij die gele kaart die hij nog pakte.

28 maart 2021 om 08:21

Dat eeuwige Blind bashen is zo hilarisch. Aan de bal was hij gisteren weer een van de beste. En ja hij pakt geel om een omschakeling eruit te halen. Wat een schande!

28 maart 2021 om 08:57

Telstar4ever, ik ben bang dat jij naar voetbal kijkt op het niveau van Telstar en daar heb je misschien een sloper nodig als cv. Maar Blind speelt 9 van de 10 ballen zo hard en strak naar de medespeler dat deze er direct iets mee kan. Daarnaast bouwt hij op de juiste manier op, waardoor je niet het oeverloos getik achterin krijgt om vervolgens maar een lange bal te zien. Blind was juist één van de beste spelers vandaag. En dat geel kaartje moet ie weer pakken omdat ene heer Depay door 3 tegenstanders heen wil, terwijl er juist nog 5 medespelers voor hem staan, oftewel dan snap je niks van restverdediging en van het voetbal wat er gevraagd wordt.

28 maart 2021 om 09:39

Maar 078 je krijgt 3 100% kansen tegen en Letland wordt nog enkele keren gevaarlijk. Vooral dankzij de traagheid van Blind. Hij redt het gewoon niet in de omschakeling. Dat zag je tegen Turkije en nu weer. Dan is dat gewoon een terechte constatering geen bashen.

28 maart 2021 om 10:01

Dus hij krijgt een onvoldoende, omdat hij niet hard kan rennen. Maar alles wat hij doet binnen zijn fysieke kunnen wordt gewoon even buiten beschouwing gelaten? Je kan vooraf je cijfers uitdelen als je het zo bekijkt.

Dumfries 6, De Ligt 7, Blind 5, Wijndal 6,5, De Jong 6, Wijnaldum 5, Klaassen 5, Berghuis 6,5, Luuk de Jong 5,5, Depay 5

27 maart 2021 om 20:11

Jouw cijfers kloppen wel!

27 maart 2021 om 20:13

Berghuis 6.5?? 😂😂😂

27 maart 2021 om 20:14

Berghuis ook gewoon een 7 of 7 5 had 4 assists en een goal gehad als de rest wat scherper was

27 maart 2021 om 20:23

Oke eens. Het was een van de weinige voetballers die me kon bekoren. Hij verdient ook een 7, was samen met De Ligt de beste.

Memphis speelde opnieuw slecht. Het moment van zijn wissel en het niet meelopen bij de ereronde zijn tekenend voor zijn karakter. Oranje onwaardig gedrag!

Best hoge cijfers. Berghuis de Ligt en Wijndal alle 3 een 7.5 imo. Zou geen onvoldoendes uitdelen maar spelers als Wijnaldum, Blind, Klaassen en Memphis (gezien de 2e helft) zaten er wel tegenaan. De rest zit er een beetje tussenin.

Een 6 voor Depay? Dat moet dan wel een Ajacied zijn geweest die deze cijfers geeft want het was blasfemie om over hem commentaar te leveren in het live meepraten. Berghuis vond ik erg prettig spelen, met zijn fijne traptechniek haal je ook meer uit Luik.

27 maart 2021 om 20:17

En andersom, Dumfries en Luuk zorgen ervoor dat Berghuis beter speelt. Memphis in de punt werkt niet met Berghuis

27 maart 2021 om 20:20

Ja berghuis komt meer in zijn kracht inderdaad bij een opkomende back! Ik zou toch wel graag Karadorp eens zien die is voetballend wat sterker dan Dumfries

27 maart 2021 om 20:36

Eens. Ik zou graag een 532 zien met karsdorp en wijndal op de flanken en centraal de ligt blind en de vrij (dijk als die weer fit is), frenkie met .. is me om het even, berghuis de jong en depay voorin. Een van de beste koppers van de wereld centraal, twee spelers met een actie naar binnen op de zijkant en twee aanvallende backs met een goede voorzet. 4 man achterin dan is dumfries prima, maar denk dat je met 5 en echt aanvallende backs zo sterk kan zijn met het materiaal dat je hebt.

Babel was overduidelijk de man van de wedstrijd. Wat een fenomeen. Als hij het veld op komt lopen dan gebeurt er ook echt iets gelijk.

Vond de ingreep van Wijndal, waar iedereen zeer tevreden over was. Gewoon een overtreding. Je ziet dat hij de Let tegen zijn been raakt en de bal niet raakt. Voor de rest snap ik het enthousiasme niet erg. Tegen Letland miet je minimaal 5x thuis scoren.

27 maart 2021 om 20:23

Is de 26 achter je naam het aantal keer dat je een reactie plaatst?
Hoop het niet, zo moet Voetbalzone nog nieuwe servers aanschaffen.

27 maart 2021 om 20:37

Hij zit op 27 nu 😂

Vond de ingreep van Wijndal, waar iedereen zeer tevreden over was. Gewoon een overtreding. Je ziet dat hij de Let tegen zijn been raakt en de bal niet raakt. Voor de rest snap ik het enthousiasme niet erg. Tegen Letland miet je minimaal 5x thuis scoren.

Ik vind het altijd lachen geblazen als ik de cijfers lees.
Krul heeft Ongelooflijk goed gekeept, wat een reddingen.
Geef dan gewoon geen cijfer. Op de middelbare school gebeurt dit ook wegens gebrek aan voldoende informatie

Memphis bankie en Brobbey op het EK. Wat hij in de EL doet kan Memphis alleen tegen de nummer 16 ban Frankrijk. Wat een overschatte speler. Hoop dat Koeman zijn vingers er niet aan gaat branden.

28 maart 2021 om 09:00

cocodiewitte, ik ben het 100% met jou eens!!!!!!!!!!! Wat een waardeloze, overschatte voetballer is Depay; beperkte techniek, tactisch een onbenul en een traptechniek die ook te wensen over laat.

Lol Wijndal de beste speler? Eerste helft was nog vrij matig naar mijn mening. Vond Berghuis wel de hele wedstrijd top.

Klaassen 4, Mist 5 100% kansen. Luuk de Jong 8. Legt veel klaar en maakt een doelpunt. De Ligt 7,5. Ruimt veel troep op verdedigend (ook van Blind). Memphis 6,5 . Creëert veel. Hij probeerde het vaak van te ver. Verdedigde goed mee waaruit de goal kwam.

27 maart 2021 om 20:21

Als je Klaassen hard afrekent op gemiste kansen dan mag je Depay harder beoordelen. Waar Depay 10 keer op doel schiet, waarvan een aanzienlijk deel ingegeven door egoïsme.

27 maart 2021 om 20:26

Verschil is dat klaassen 100% kansen mist. Depay creëert ze volledig zelf

27 maart 2021 om 20:46

Wat heb je aan zelf gecreëerde kansen als het resultaat is dat je de keeper nog steeds niet test? Hij schiet 10 keer en Depay heeft de keeper niet een keer tot een echte redding gedwongen. Dat iemand die zo egoïstisch speelt de aanvoerdersband heeft is mij een raadsel.

27 maart 2021 om 20:47

Depay moest inderdaad minder schieten, maar hij creëert tenminste iets in de drukte. Klaassen kreeg de kansen aangereikt door alles en iedereen. Bij Memphis waren het geen 100% kansen, bij Klaassen wel. Daarbij vergeet ik niet dat hij ook nog eruit werd gesprint door de Letten.

27 maart 2021 om 21:26

Nou, die bal die hij langs de paal schoot voor rust vond ik wel een 100 procent kans. Het klopt dat hij wel wat creëert, alleen als hij te nadrukkelijk aanwezig probeert te zijn dan is hij veel minder waardevol als hij wat dienstbaarder speelt. We moeten niet vergeten dat Depay een uitstekende voetballer die absoluut altijd moet spelen. Maar dat egoïsme moet eruit. Dat mag misschien als je Ronaldo, Lewandowski of Zlatan bent, niet als je Depay bent die bij Lyon speelt.

Totaal niet eens met het cijfer van Klaassen, als iemand in het druk zetten de aanjager was dan was het Klaassen. Natuurlijk, hij had moeten scoren maar toch ook weer een assist. Vooral laten staan zou ik zeggen.

27 maart 2021 om 20:30

Alleen voor Dumfries krijg je bonuspunten als je op en neer holt. Voor Klaassen geldt dat kennelijk niet. Aparte dubbele standaard. Zeker omdat Klaassen met een reden ergens naartoe holt en Dumfries, zeker in het begin, eigen teamgenoten in de weg loopt omdat het hem allemaal te snel gaat.

Depay een voldoende?
Hoe dramatisch moet Depay spelen om een onvoldoende te krijgen? Hij werkt hard maar doet nagenoeg niets goed.

27 maart 2021 om 20:21

Wat was niet goed van hem? Jullie zijn echt allemaal pure depay haters, iedereen mag alles fout doen behalve hij

27 maart 2021 om 20:28

Ik ben geen hater, maar voetbal is een team sport en dit team heet nietn Depay en Friends
Iets vaker samenspelen zou leuk zijn..

Ik, als super objectief persoon, vond Berghuis motm.

27 maart 2021 om 20:35

Kan ik mee leven, speelde een puike wedstrijd inderdaad. Combi met De Jong in de spits en Klaassen erachter en Dumfries als opkomende back gaat Berghuis vanzelf renderen. Ik vind de opstelling zoals hij vandaag stond verre weg de beste opties die we hebben. Alleen de bank daar moet de bezem even door, met Babel in Oranje zijn we als supporters toch allemaal klaar mee?

28 maart 2021 om 09:59

Berghuis was ook MOTM in mijn ogen, maar Wijndal en De Ligt speelden ook oké.

Persoonlijk vond ik Klaassen tegenvallen. Op de 10 positie verwacht ik wel meer van hem tegen zo'n zwakke tegenstander. Was te slap allemaal. Ook Blind en Depay vond ik matig. De backs deden het wel aardig.

28 maart 2021 om 08:24

Klaassen speelde heel erg goed. Was overal aanwezig, steeds aanspeelbaar. Het enige dat ontbrak was natuurlijk een goal.

Nul goede voorzetten geven als je alleen aanvallend ingeschakeld wordt kan je dus al een 7 opleveren. Oké. Tuurlijk joh.

Wat hebben mensen hier tegen AZ spelers? Letterlijk elke speler word hier de grond ingedrukt. Wijndal was vandaag gwn de beste en dik verdiend een 8. Geen 1 fout gemaakt en hele goede voorzetten gegeven.

27 maart 2021 om 20:55

Ik heb alle reacties hierboven nog een keer gelezen en zie niemand echt klagen over de AZ spelers.

27 maart 2021 om 23:34

Pearl afspraak maken en snel!!!

7's en 8'en uitdelen na met slechts 2-0 te winnen van Letland. We zijn echt het spoor bijster.

Depay wat een drama. Elke vrije trap, bijna elke corner terwijl Berghuis een veel betere trap heeft. Was al bij Koeman zo en nu weer. Geef hem een bal en laat hem lekker gaan oefenen, maar wel buiten het stadion graag

Interessant hoor die cijfers geven. Interesseert mij echt geen ene ruk!!!
Wat mij wel interesseert is dat dit het moment was om veel te scoren want geloof me het gaat op doelsaldo weer uitkomen waarschijnlijk. Wat ik hoop is dat het geluk straks aan onze zijde komt op het EK. Echt mee zit het niet de afgelopen wedstrijden.

Weer Ozcan, hoe heeft die jongen geen geel

Een voldoende voor Depay is lachwekkend. Geef hem een bal en laat hem lekker in zijn eentje op een bijveldje pielen

Hebbben jullie wel de juiste wedstrijd gezien of moeten we een dokter bellen. Want Wijndal liep als een kip zonder kop over het veld en denkt dat hij overal mag wezen behalve linksback. Nooit meer opstellen deze wannabe Marcello!!!! En wat creëert deze geweldige back een kansen zeg. Rendement nul komma nul.

Wijndal ging wel veel diep maar kapte 99% terug naar binnen, hij zal vaker buitenom kunnen gaan om meer verassing in z'n spel te brengen, ik was wel erg onder de indruk van Klaassen, die is als een betere voetballer teruggekomen uit het buitenland, technisch en conditioneel erg goed

Waar komt die voldoende voor Memphis vandaan?..

Hoop dat Koeman er nog even heel goed over na gaat denken of hij depay en wijnaldum bij Barça wil hebben is weinig toegevoegde waarde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren