Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

David Neres keert met hoofdpijn en nederlaag terug naar Ajax

Laatste update:

Brazilië heeft vanochtend een nederlaag moeten slikken tegen Peru. Na het 2-2 gelijkspel tegen Colombia volgde een 0-1 verliespartij tegen het team van bondscoach Ricardo Gareca. Het enige doelpunt van de avond werd laat in de wedstrijd gemaakt en kwam op naam van Luis Abram.

Waar David Neres tegen Colombia nog negentig minuten op de bank bleef, kreeg hij vannacht een basisplaats van bondscoach Tite. De Ajax-buitenspeler vormde de Braziliaanse voorhoede met Richarlison en Roberto Firmino. Zijn opvallendste moment was een botsing met ploeggenoot Casemiro. In een luchtduel kwamen de twee Brazilianen met de hoofden tegen elkaar. Casemiro kopte hard op het achterhoofd van Neres. Beiden konden het duel na behandeling hervatten met een badmuts. Even daarvoor had de Ajacied een grote kans gekregen om de score te openen, maar een doelpunt was hem niet gegund. Aan de kant van Peru speelde Feyenoord-middenvelder Renato Tapia de hele wedstrijd mee.

Na ruim een uur spelen voerde Tite een aantal wissels door. Voor Neres en Casemiro zat de wedstrijd erop, evenals voor Firmino. Onder meer Neymar kwam binnen de lijnen, maar de aanvaller van Paris Saint-Germain wist het verschil niet te maken. Het enige doelpunt van de avond viel in de slotfase. Doelman Ederson zat mis bij een indraaiende vrije trap van Yoshimar Yotun, waardoor Veléz Sarsfield-verdediger Luis Abram met het hoofd kon scoren. Door zijn goal loopt de Selecão tegen de eerste nederlaag sinds het WK van 2018 aan. In Los Angeles kwam een einde aan een ongeslagen reeks van zeventien wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom gaat de titel over David Neres? Renato Tapia wordt niet eens genoemd in het hele artikel terwijl hij ook een basisplaats had en die wint gewoon met Peru van Brazilië.Edit: het artikel is aangepast, Tapia wordt nu wel genoemd maar dat stond er in eerste instantie niet bij.

Is op dit moment niet goed genoeg voor het Braziliaans elftal, is gehypet vorig jaar door wat aardige momenten in de CL en dan ben je al snel "the King" in Braziliã« .hij is nog jong, maar voor nu heeft hij veel concurrentie en die zijn ook wel een stukje verder in continuã¯teit en klasse.

11 september 2019 om 08:35

Je argumenten zijn goed, je statement niet. Neres is niet gehyped door wat aardige momenten in de Cl, hij laat het al 2 jaar lang zien bij Ajax. Het gaat echter op en neer, soms speelt hij de sterren van de hemel, soms balt hij er helemaal niks van. Er is niks gehyped aan deze jongen.

11 september 2019 om 08:48

1,5 jaar, waarvan 1 jaar goed

11 september 2019 om 09:28

Vooral dit seizoen vind ik Neres helaas nog bijzonder tegenvallen, en zeker de minst presterende aanvaller van de basisspelers. Hopelijk kan hij snel zijn draai weer vinden en beginnen te 'swingen', want dan zijn zijn acties vaak een lust voor het oog.

Wow, dit is toch wel echt heel treurig VZ. Geen enkel woord vuil gemaakt aan Renato Tapia die als een leider over het veld aan het zweven is en zowel Coutinho als Allan onschadelijk wist te maken. Iets wat hij overig al jaren doet, dat wel weten te presteren tegen internationale toppers.

Wat een matig team heeft Brazilië. In de herhaling op TV viel er weinig te beleven. Je verwacht met enkele topspelers in je team dat je kan swingen. Misschien omdat het een vriendschappelijk duel is dat het wat tegenviel. Peru was in ieder geval wat dat betreft beter gemotiveerd. Straalde veel meer wil uit om ook deze wedstrijd gewonnen te krijgen. Ik zag ook een statistiek voorbij komen dat de Peruanen gemiddeld meer meters hadden gemaakt dan de Brazilianen. Ongetwijfeld veel vuile meters maar het is wel veelzeggend vind ik.

Ik ben momenteel in Peru voor werk en heb de wedstrijd gezien. Er was geen sprake van een oefeninterland. Vooral de peruanen streden tot de laatste minuut. Soms een beetje over de grens maar echt met heel veel passie en trots. Tapia was heel nuttig en snap nog steeds niet waarom hij zijn niveau bij Feyenoord niet haalt. Neres was wederom matig net als zijn start in de eredivisie van dit seizoen.speciale vermelding voor Luis Advíncula. Dat is een prima back vooral verdedigend. Wat een passie en strijd levert hij zeg. Mooi om te zien.

11 september 2019 om 15:12

Snap echt niet dat hij nog steeds bij Rayo in de Segunda División speelt. Ben al sinds de kwalificatiereeks van WK 2018 gecharmeerd van hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren