Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat Van Dijk hier speelt, geeft iedere Engelse club die De Ligt wil een boost’

Laatste update:

Er wordt de laatste tijd veelvuldig gespeculeerd over de toekomst van Matthijs de Ligt en Barcelona lijkt momenteel de beste papieren te hebben om hem binnen te halen. Als het aan Dimitar Berbatov ligt, zet Manchester United alles op alles om de verdediger aan te trekken. De Bulgaarse oud-spits denkt dat Virgil van Dijk weleens een rol kan spelen in de komst van De Ligt naar de Premier League.

“Een speler die ik op Old Trafford zou willen zien, is De Ligt. Ik weet dat iedere grote club in Europa momenteel achter hem aanzit. Tegen Real Madrid zag ik hem aan het werk en ik kreeg de indruk dat hij de real deal is. Hij is zo zelfverzekerd voor zijn leeftijd, hij toont zoveel vertrouwen. Dat Van Dijk al in de Premier League speelt, geeft iedere Engelse club die achter De Ligt aanzit een boost”, stelt Berbatov in gesprek met Betfair.

“Van Dijk zal hem vertellen hoe goed de competitie is en dat kan echt invloed hebben op de keuze van De Ligt”, vervolgt de Bulgaar, die tijdens zijn loopbaan uitkwam voor onder meer Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur, Manchester United en Fulham. Toch lijkt het er niet op dat Manchester United een serieuze poging gaat wagen in de strijd om De Ligt. Kalidou Koulibaly en Raphaël Varane werden de voorbije tijd genoemd als defensieve versterkingen voor the Red Devils.

“In aanvallend opzicht heeft Manchester United alles wat het nodig heeft, met Anthony Martial, Marcus Rashford, Romelu Lukaku en Jesse Lingard. Ze moeten zich qua versterkingen richten op twee posities: een centrumverdediger en een middenvelder”, stelt Berbatov. “Die middenvelder moet ervoor gaan zorgen dat Paul Pogba de ruimte heeft om aanvallender te spelen. De afgelopen seizoenen hebben ze veel geld geïnvesteerd, dus ze zullen nu verstandig met het budget moeten omgaan.”

Zie jij Matthijs de Ligt naar Engeland vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van dijk gaat de Ligt overhalen om naar United te gaan. Logisch

Nederland-Duitsland zeker niet gezien 😜

Over paar jaar als alles meezit een topper natuurlijk maar nu veels te vroeg.

28 maart 2019 om 20:01

Dan moet hij juist gaan, dan ga je het leren. Je krijgt het pas voor elkaar na week in week uit tegen de beste te spelen, niet sporadisch 8 wedstrijden per jaar. In de Eredivisie is hij klaar, hij moet een volgende stap zetten om verder te ontwikkelen. Ach ja, waarom probeer ik het ook met zulke meningen..

28 maart 2019 om 22:25

Als je bij Barca wel wekelijks tegen de beste speelt....daar heb je real en atletico en de rest is echt een heel stuk minder. Dan moet je het ook hebben van de knock-out CL om waardige tegenstanders te krijgen.

29 maart 2019 om 00:03

bij barcelona, gaat hij ook niet als basis beginnen, waar komt toch dat denkbeeld vandaan? omdat hij wel eens gepresteerd heeft in Oranje? heb ik het nog niet eens over Ajax want dat ,kun je niet eens vergelijken, hij is nog een snot joch die veel talent heeft, toegegeven, maar net als Frenkie die nog niks gepresteerd heeft, niks nada aan prijzen gewonnen op het hoogste niveau we moeten het allemaal nog zien , het zijn talenten maar meer niet, ze moeten nu stappen maken, maar eerste keus zijn ze nog lang niet

28 maart 2019 om 20:01

Noem dan ook de goede wedstrijden ipv een mindere. Of is Virgil nu ook een prutser na Nederland - Duitsland ?

28 maart 2019 om 20:12

En als hij straks tegen Juventus goed speelt is hij zeker weer de beste verdediger ter wereld?

28 maart 2019 om 20:12

Tegen Real en Bayern speelde hij de sterren van de hemel. Het is maar net welke wedstrijd je erbij pakt. Je hoeft geen scout te zijn om te zien dat deze jongen een exceptioneel talent is.

28 maart 2019 om 20:34

Ooh daar gaan we weer. Meneer speelt een keer een slechte wedstrijd..
Gelukkig zijn de meeste topclubs niet zo kortzichtig

28 maart 2019 om 20:57

Ja en tegen Bayern zat Lewandowski in z'n zak, makkelijk om 1 wedstrijd eruit te pikken.

28 maart 2019 om 21:06

Ja tegen Duitsland speelde hij niet best, maar tegen Real Madrid had hij in beide wedstrijden Benzema toch best wel in z'n broekzak, terwijl hij met name in de eerste wedstrijd tegen Bayern Lewandowski in z'n broekzak had. Ook had hij in 2018 in een oefeninterland tegen Portugal Ronaldo in zijn zak zitten en in de Nations League tegen Frankrijk had hij toen Nederland won Mbappe in de tang. Dus genoeg andere wedstrijden waarin hij het wel tegen tegenstanders van een goed niveau en formaat heeft laten zien.

28 maart 2019 om 21:20

Andere wedstrijden niet gezien?Een speler baseren op een slechte wedstrijd is onzin. Messi en Ronaldo hebben soms ook slechte wedstrijden

29 maart 2019 om 08:02

Uhm Nederland - Duitsland was het bewijs dat Koeman tactisch toch echt behoorlijk matig is. De Duitsers deden aan mandekking, Nederland aan zone dekking. Het is niet zo heel ingewikkeld om dat om te zetten, toch duurde dat een hele helft.

Denk dat het allemaal niets zal uitmaken. Naar mijn mening zal hij voor een carrieremove naar Barcelona gaan. Lekker weer samen spelen met zn maatje Frenkie, Messi, Pique en alle andere sterren waardoor ze hopelijk met vDijk en Depay de dragende Oranje spelers zullen worden de komende tijd! Hij is in ieder geval meer dan welkom en ondanks een CV absoluut niet de top prioriteit heeft hoop ik echt dat hij komt. Jovic of Griezmann nog erbij en we zijn eigenlijk al grotendeels geslaagd deze transferperiode.

28 maart 2019 om 20:14

Hopelijk gaat ie naar Barcelona, volgens mij ligt het spelletje hem wel.

Denk dat we de special four weer gevonden hebben bij het NL-elftal met Depay, Van Dijk, De Ligt en De Jong.... (en Cilessen).

De Ligt gaat hoe dan ook naar Barca. De Ligt heeft alle andere clubs op de wachtlijst gezet, dus het zal niet lang meer duren, voordat de deal rond is. En ik denk ook niet dat Van Dijk hem wilt overhalen om naar de concurrent te gaan haha

Jammer de Ligt gaat 99% naar barca. Zou ook in Engeland kunnen slagen daar niet van.
Waarom zou VVD hem overhalen om naar Man Utd te gaan.

28 maart 2019 om 20:24

Volgens mij wordt er bedoeld dat hij De Ligt kan overhalen om naar de PL te gaan in zn algemeen, niet perse United. Bij Virgil heeft zeer goed uitgepakt, en dus een mooie 'voorbeeldroute' voor MdL.

Bovendien is de PL natuurlijk een fantastische competitie maar de topclubs halen de laatste jaren niet het niveau van een Barca of Real (muv City dit seizoen natuurlijk, al kunnen ze nog alles verliezen). Daarbij is La Liga technisch een hele goede competitie met veel voetballende teams. Plus Messi off course😁

Ik denk dat de beste man even vergeten is dat zn maatje al een contract getekend heeft bij Barca, en dat dat een stuk zwaarder weegt dan het feit dat Virg zegt dat de PL een fantastische competitie is. Barca is met een verjonging bezig en ik denk dat juist dat (naast de transfer van Frenkie en het fantastische Spaanse klimaat en de stad zelf) de grootste drijfveer is van de Ligt.

29 maart 2019 om 12:24

Alleen vergeet jij dan dat De Ligt bij Barcelona op de bank komt te zitten en misschien 20 wedstrijdjes mag spelen terwijl hij in Engeland overal in de basis komt te staan. Op zijn leeftijd zal ik dat toch echt de voorkeur geven dan het klimaat van het land. Overigens betekent het niet dat hij zijn hele leven verplicht in Engeland moet blijven als hij daar tekent. Hij kan best 4 jaar in Engeland spelen en daarna alsnog op zijn 24e naar Barcelona gaan.

Als je bijna delight heet moet je haast wel naar Engeland .
Zullen wel mooie liedjes over hem kunnen maken die engelsen

Had wel in een interview gezien van hem en frenkie dat zijn voorkeur wel echt bij de premier League ligt vanuit de sfeer en beleving van het voetbal. Dus als ik Liverpool was zou ik hem gewoon halen, zie hem zeker wel toehappen

Ik dacht bij de titel aan iets anders:
Dat Van Dijk bij Liverpool de verdediging (die al zo lang de achilleshiel van het elftal was) zoveel beter maakt dat de ploeg daardoor als geheel een stuk beter presteert (CL finale, volop verwikkeld in de titelstrijd) laat zien hoe belangrijk het is om een wereldklasse CV te hebben als je echt top wil presteren. Ondanks zijn prijskaartje wordt Van Dijk als een "koopje" gezien. Dat ziet iedereen, maar natuurlijk in Engeland in het bijzonder.

De Ligt is verreweg de beste CV onder de 20 jaar en heeft bovendien een hele goede mentaliteit. De topclub die hem kan aantrekken, zit voor de komende jaren gebakken. Aangezien Engelse clubs ook geld als water hebben, zou het me dan niets verbazen als een Manu of een andere grote club een bod van 100 miljoen of meer op tafel legt om deze geweldenaar los te weken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren