Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat je zo’n bal nog aanneemt ook, dat vind ik echt onbegrijpelijk’

Laatste update:

NAC Breda was gezien de achterstand op Sparta al redelijk kansloos voor de titel, maar bewees zichzelf maandag nog eens een extra slechte dienst door uit bij FC Emmen te verliezen (1-0). NAC heeft nu een wedstrijd méér gespeeld dan de lijstaanvoerder uit Rotterdam, maar kijkt toch tegen een achterstand van twaalf punten aan.

Marinus Dijkhuizen vertelde zijn team na afloop dat het niet naar behoren had gepresteerd en wees in gesprek met FOX Sports op enkele ‘tweehonderd procent-kansen’ voor NAC. “We zijn helaas nog niet zo ver dat wij constant kunnen presteren. Als het niet loopt, heeft dit team het moeilijk om het tactisch en mentaal voor elkaar te krijgen. Dan is het ieder voor zich en zijn we niet meer met elkaar bezig”, aldus Dijkhuizen.

Hij laakte ook de niet afgemaakte kans voor Hakim Borahsasar. “Dat je die bal al aanneemt, dat vind ik ongelooflijk. Dat is een heerlijke bal voor een spits om rechtdoor te schieten. Nou ja, niet rechtdoor, maar schuin. Dat moet gewoon een goal zijn, dat vind ik onbegrijpelijk. Als spits al helemaal. Dan moet je die 1-1 binnenslepen”, sprak de coach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren