Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat is voor mij een teken dat ze nog niks te zoeken hebben bij een grote club’

Laatste update:

Henk Fraser is woedend op zijn spelers, die woensdagavond in de beker werden uitgeschakeld door de amateurs van Swift. De oefenmeester oordeelt dat de spelers van Vitesse niet het maximale hebben gegeven en in één wedstrijd alles hebben weggegooid waar men een jaar keihard voor gewerkt had. "We hebben vorig jaar iets neergezet in de beker en echt iets opgebouwd bij Vitesse en dan nu dit", verzucht Fraser vrijdag.

Na een sterke voorbereiding en competitiestart werd Vitesse als kandidaat gezien om de traditionele top drie uit te dagen. "Deze wedstrijd laat zien dat we daar nog lang niet aan toe zijn en dat we eerst maar eens moeten zorgen dat we aansluiting vinden bij clubs als AZ en FC Utrecht", zo repliceert Fraser, die woensdag door een griep-aanval afwezig was, in gesprek met De Telegraaf. "Dat is al moeilijk genoeg voor ons."

Fraser is teleurgesteld in de professionaliteit van de spelersgroep. "We hebben veel jongens die naar een grote club toe willen. Mijn eigen ervaring bij Feyenoord is dat je bij een grote club élke wedstrijd móet winnen. Dat is een instelling die je moet hebben voor de top en die onze spelers niet hebben getoond tegen Swift. Dat is voor mij een teken dat ze nog niks te zoeken hebben bij een grote club en blij mogen zijn dat ze bij Vitesse spelen."

Denk jij dat Vitesse in de top vijf eindigt dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan gebeuren Fraser maak je niet al te druk. Gebeurt in bekertoernooien vaak genoeg dat de reuzendoders opstaan. Alleen maar beter voor jullie drukke programma. Je bent een topcoach in wording. Hoop je in de toekomst bij Ajax te zien

22 september 2017 om 07:53

Niet mee eens, dit "kan" gewoon echt niet gebeuren als Vitesse zijnde. Verliezen van een ( met alle respect) 1e klasser. Heel amateuristisch. Gok dat Fraser de spelers een flink pittige straftraining heeft gegeven

22 september 2017 om 07:56

Kan gebeuren? Mag niet gebeuren! De beker is de enigste manier voor Vitesse om een prijs te winnen. Met de ervaring van vorig jaar moet je daar nu vol voor gaan. En dan verliezen van een club die niet in de ere, niet in de eerste, niet in de tweede, niet in de derde divisie maar in de hoofdklasse speelt! Schande

22 september 2017 om 20:00

Dit mag niet gebeuren. Swift speelt 4 of 5 divisies lager dan Vitesse. Je had zelfs met ke 2e of 3e keus hier binnen 90 minuten de wedstrijd moeten beslissen

Ik vind dit wel hele zware uitspraken. Kan gebeuren. Dit gebeurt zovaal in Engeland. Als je bij de eerste 5/6 zit heb je het gewoon prima gedaan. Fraser overdrijft hier vind ik

22 september 2017 om 08:00

Ja? In Engeland wordt de houder van de FA Cup geregeld uitgeschakeld door amateurs die vier klasses lager spelen?

22 september 2017 om 08:03

In Engeland gebeurt die zovaak in de league cup waar bijna elk top team met een b of c ploeg speelt. Deze teams nemen de league cup pas serieus rond de kwartfinale

22 september 2017 om 08:04

En dan gebeurt het alsnog niet vaak trouwens. Maar sporadisch

22 september 2017 om 08:12

Gebeurt af en toe wel eens in de League Cup. Het tweede bekertoernooi van Engeland, dat coaches vaak gebruiken om spelers van het tweede elftal aan het werk te zien. Hoe je het wendt of keert; de uitschakeling van Vitesse is echt schandalig.

22 september 2017 om 10:01

Idd en omdat alle teams in Engeland vanaf de eerste ronde meedoen, is de kan op een slippertje ook groter. Maar wat je zegt voor Vitesse geen excuses

Ze moeten zich ook diep en diep schamen kansen genoeg gehad! Dan moet je ze wel afmaken en dat was ook het geval tegen vvv en ja dan krijg je om de oren!
Nu kop op en doorgaan van t weekend heel wat recht te zetten tegen ajax! En hou die buttner maar is ff op de bank!

Uiteraard helemaal eens met Fraser. Nu Ajax, Nice en Utrecht voor de boeg, dus komende week hebben de spelers de uitgelezen mogelijkheid om deze wanprestatie goed te maken.

Helemaal goed Henk. Deze man zegt tenminste waar het op staat. Er zal eens mentaliteit moeten worden getoond. Ik was afgelopen dinsdag niet eens kwaad. Heb er eigenlijk gewoon om moeten lachen. Eerst maar eens aansluiten bij AZ en Utrecht en dan misschien heel ooit, als je het een aantal jaren hebt bewezen, dan mag je misschien de top3 gaan aanvallen.

Henk heeft gewoon gelijk. Sommige spelers overschatten zichzelf schromelijk na 1 goede wedstrijd (tegen Lazio) en denken dat ze wereldtop zijn, met Buttner voorop. Ik begin dat gedrag een beetje zat te worden. Eerst laten ze door hun eigen slappe inzet 2 punten liggen tegen VVV en nu zetten ze de club enorm voor lul door van een hoofdklasser te verliezen. Het zou niet meer dan terecht zijn als Henk nu maatregelen neemt en een aantal spelers passeert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren