Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat de verantwoordelijken me niet naar PSG laten gaan, moet ik accepteren’

Laatste update:

Paris Saint-Germain versterkte zich eerder deze week met Leandro Paredes. Les Parisiens zouden graag nog een versterking voor het middenveld in huis willen halen. Het is geen geheim dat de huidige koploper van de Ligue 1 nadrukkelijk geïnteresseerd was in Julian Weigl, maar Borussia Dortmund laat de middenvelder deze maand niet gaan.

“Dat de verantwoordelijken me niet laten gaan, zal ik moeten accepteren. Ik concentreer me nu volledig op Borussia Dortmund, zodat we in de tweede helft van het seizoen zo succesvol mogelijk kunnen zijn. Ik voel me een stuk meer op mijn gemak dan voor de winterstop”, zegt Weigl in gesprek met Sport BILD. “Ik wil graag mijn sportieve situatie verbeteren en het is geen geheim dat ik onder Thomas Tuchel goed kan functioneren.”

“Ik heb de clubleiding van Borussia Dortmund laten weten hoe ik erover denk”, stelt de 23-jarige middenvelder. Weigl kwam in de eerste seizoenshelft slechts tien keer in actie voor die Borussen, maar men was desondanks niet bereid om mee te werken aan een vertrek van de vijfvoudig Duits international. Daardoor lijkt Idrissa Gueye de voornaamste kandidaat om het middenrif van Paris Saint-Germain te versterken, al is Everton geenszins van plan om mee te werken aan een vertrek van de middenvelder.

De zoektocht naar een middenvelder hangt samen met de toekomst van Christopher Nkunku, die nadrukkelijk gevolgd wordt door Arsenal. Hij mag naar verluidt echter alleen vertrekken als Paris Saint-Germain erin slaagt om nog een middenvelder binnen te halen. Naast Gueye werden eerder de namen van Allan van Napoli en Renato Sanches van Bayern München genoemd. “Dat ik hier in de studio zit, is geen goed teken. Er is concrete interesse van Arsenal, maar de onderhandelingen zijn gecompliceerd”, liet Nkunku’s zaakwaarnemer José-Pierre Fanfan weten bij Late Football Club van Canal+.

“Arsenal heeft te maken met restricties, dus er wordt nog onderhandeld met Paris Saint-Germain. Mogelijk komt het voor het einde van de transferwindow nog goed en anders gaan we zijn positie in juni evalueren. Christopher is een jonge speler, die ergens aan spelen moet toekomen en zich moet verbinden aan een project voor de lange termijn. We zullen de situatie de komende dagen moeten afwachten”, besluit Fanfan.

Zie jij Julian Weigl in de toekomst alsnog naar Paris Saint-Germain vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja Nkunku lijkt mij eigenlijk overbodig, ook al kan ik nket echt een mening geven over deze speler omdat ik hem niet goed ken. Wel lees ik zojuist dat Denis Suarez nu bezig is met zijn medische keuring dus daar ben ik zeer blij mee.

Dortmund zet hem voornamelijk op de tribune of de bank, maar ze willen wel aan hem vasthouden. Een beetje raar beleid als je het mij vraagt. Nu mocht hij de laatste drie wedstrijden spelen, dus misschien dat daarin duidelijk is geworden dat ze hem niet kwijt willen. Maar anders moet je zo'n jongen simpelweg een transfer gunnen in plaats hem bewust in zijn ontwikkeling te laten stagneren.

30 januari 2019 om 14:31

Dortmund wilt niemand laten gaan omdat ze nog alle fronten mee doen en zelfs nog kampioen kunnen worden. Weigl is weliswaar geen basisspeler maar wel een belangrijke wissel. In de zomer die ik hem nog vertrekken.

30 januari 2019 om 15:03

Het is juist goed om wisselspelers die dicht tegen de basis zitten niet in de winter te laten vertrekken. Het seizoen is nog lang en een brede selectie is geen overbodige luxe

30 januari 2019 om 15:12

Weigl is tijdje geblesseerd geweest, maar mits fit zit die altijd bij de selectie. Speelt de laatste wedstrijden als CV. Weigl moet niet zo zeuren en gewoon voor zijn plek vechten.

Zou het niet mooier zijn om vol voor de landstitel te gaan met Borussia? Kan best begrijpen dat hij daar een dikker contract kan tekenen en dat alleen is al verleidelijk. Misschien na dit seizoen een toptransfer maken.

30 januari 2019 om 17:13

Hij is al lang geen basisspeler meer. Witsel, Delaney en Dahoud krijgen allen de voorkeur. Daarom is het erg raar dat hij niet mocht vertrekken.

30 januari 2019 om 18:32

Dat is in deze periode helemaal niet raar. Als de situatie zo blijft zal een vertrek in de zomer veel logischer zijn. Halverwege een seizoen ga je volwaardige selectie spelers niet onnodig laten vertrekken. In de zomer is dat een heel ander verhaal

Fantastische speler die Weigl. Misschien niet zo flitsend waardoor hij bij het grote publiek niet opvalt. Maar wie een wedstrijd van hem goed analyseert ziet hoe belangrijk hij kan zijn voor een team.
Zat duidelijk een tijdje in een mindere fase en door de komst van Witsel naar het tweede plan verwezen. Zal bij een andere club ongetwijfeld weer opfleuren!

Het is echt een speler die in potentie basismateriaal is voor Dortmund. Ik dacht dat hij een tijd geblesseerd was maar anders is hij normaliter wel een basisspeler. Hopelijk blijft hij lekker bij BvB om ze te helpen kampioen te worden na al die jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren