Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat betekent dat we op zoek moeten naar dertien versterkingen, ongeveer'

Laatste update:
/

Een jaartje Jupiler League bleek geen probleem voor NEC, dat komend seizoen na een afwezigheid van precies twaalf maanden terugkeert op het hoogste niveau. Binnen de Nijmeegse club leeft echter het besef dat de huidige selectie niet sterk genoeg is om ook in de Eredivisie een rol van betekenis te spelen. Bovendien raakt de club veel spelers kwijt.

NEC zegde immers elf contracten op, terwijl aan smaakmakers als Alireza Jahanbakhsh en Anthony Limbombe wordt getrokken. Op dit moment ligt er echter geen concreet bod voor één van beide spelers, zo stelt algemeen directeur Bart van Ingen in Voetbal International. "We zijn bereid te praten over het vertrek van welke speler dan ook, maar alleen als het juiste bedrag op tafel komt."

Van Ingen geeft te kennen dat de belangrijkste doelstelling voor NEC handhaving is, al denkt investeerder Marcel Boekhoorn daar anders over. Hij wil met de club meedoen voor een plek in het befaamde linkerrijtje. "Als investeerders willen dat we sneller stappen zetten dan kán dat, maar dan zal dat ook extern gefinancierd moeten worden", hint Van Ingen, die hoe dan ook heel wat werk te verzetten heeft in de zomermaanden.

Gezien het feit dat NEC elf spelers laat gaan en dus mogelijk ook een aantal steunpilaren laat gaan, moet de selectie flink op peil worden gebracht. "Betekent dat we op zoeken moeten naar dertien versterkingen, ongeveer", rekent hij voor.

Denk jij dat NEC meedoet om het 'linkerrijtje'?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Boekhoorn dat zo graag wil dan zal hij er toch flink wat miljoenen extra in moeten gaan pompen. Ach hij kan het makkelijk missen dus waarom niet.

15 mei 2015 om 10:36

11 spelers weg
13 nieuwe
Is dus enn heel elftal wat niet op elkaar is in gespeeld dus grootste kandidaat om er weer als eerste uit te vliegen .
Erg zonde

15 mei 2015 om 13:15

Dit seizoen hadden we ook zowat een heel nieuw elftal. En we hebben alle records gebroken.

15 mei 2015 om 16:28

Precies. Er moeten alleen niet meer 10 verschillende nationaliteiten gehaald worden, daar ging het dus ook compleet mis. Gewoon verantwoord spelers halen, las net intresse in Wuytens van AZ. Zou een goede speler zijn.

Van Eijden, Alireza, Daemen, Breinburg en Limbombe zijn erediviewaardig. De rest eigenlijk niet. Dat betekent dus dat NEC komend seizoen zo goed is als dat Boekhoorn en consorten willen.

15 mei 2015 om 10:11

Toch vreemd..overweldigend kampioen geworden,maar de huidige spelers zijn niet eredivisie waardig?
Hebben ze die jongens al de kans gegeven dan?
Die zelfde jongens die zo makkelijk kampioen werden.
Had dan die 11 contracten verlengd of iig ruim de helft daarvan,dan weet je iig zeker dat je een goed ingespeeld team volgens haar hebt.

15 mei 2015 om 10:26

Ik vind dat ook een beetje overdreven.. Met dit elftal zijn ze zeker niet minder dan Excelsior, Go Ahead, NAC en dat soort ploegen. Ik denk zelfs beter. Zeker dan die eerste twee clubs.

15 mei 2015 om 10:39

Excelsior heeft dit seizoen beter spel laten zien dan go ahead en NAC. Excelsior zou ik echt boven die clubs plaatsen. Het is dat Excelsior het vaak in de laatste minuten weg heeft gegeven, anders zouden ze nu rond de 10e plek staan ipv 15e

15 mei 2015 om 12:08

Zowel nac,excelsior,goa ahead,heracles,Dordrecht waren van bedroevend niveau. Ik kan me niet voorstellen dat je met deze selectie van Nec het slechter zou doen als deze clubs.jaren lang heeft het al gebleken dat als je praktisch een heel nieuw elftal opstelt je veel punten verliest.
Het gaat ook om samenspel en de automatismen van een elftal.

Ik heb er wel vertrouwen in. Als we een aantal sterkhouders kunnen behouden, en Boekhoorn biedt NEC een helpende hand dan denk ik zeker dat er voor plek 8-12 gespeeld zou kunnen worden. Echter moeten er dan niet willekeurig spelers aangetrokken worden maar er moet een doordacht plan achter zitten. Bijvoorbeeld in de as van elke linie een Nederlandstalige speler.

Extern financieren ga je dan niet weer dezelfde kant op qua financiën. Beter geef je gewoon minder uit dan er binnenkomt.

En over anderhalf jaar ligt NEC weer op omvallen en moet gered worden?

15 mei 2015 om 16:26

Hoe dat? 11 spelers vertrekken en daar moeten er zo'n 13 voor terug komen. Verwacht dat bij promotie ook de begroting omhoog gaat. Als NEC echt wil investeren doen ze dat niet zelf maar schakelen ze Boekhoorn in.

15 mei 2015 om 17:11

Heerlijk beleid: we schakelen Boekhoorn in. Zo wordt het nooit een stabiele club natuurlijk!

15 mei 2015 om 18:04

Wat een onzin. NEC is juist weer op de goede weg financieel. Alleen als er geld besteed moet worden aan aankopen zou er eventueel een investeerder aanschuiven.

Als NEC maar niet weer dezelfde fout als in het jaar waarin ze degradeerden. Dat jaar hebben ze een stuk of tien obscure spelers gehuurd die er totaal niet voor gingen. Het was derde garnituur van clubs als Salzburg, Manchester United. Ze wisten dat ze na de zomer toch weer wegwaren en het kon ze geen zier schelen of de club nou wel of niet ging degraderen.

Hopelijk heeft NEC hiervan geleerd en huren ze zo min mogelijk spelers. En als ze iets huren dan niet van buitenlandse clubs.

15 mei 2015 om 16:25

Nou dat is niet echt waar. Het waren individueel zeker goede spelers met Jantscher, Higdon, Vermijl, Stefanik enz. Maar het probleem was dat niemand binding had met NEC en er een stuk of 8 nationaliteiten stonden die niet met elkaar kunnen communiceren. Natuurlijk was de verdediging en vooral de keeper ook geen Eredivisieniveau.

Als ze maar niet weer een vreemdenlegioen bij elkaar halen, dan zijn ze zo weer terug in de JL. Zoveel mogelijk Nederlandse spelers. Anders zijn er 13 nieuwe spelers die allemaal moeten wennen aan een nieuw land, nieuwe omgeving en een nieuw team, daar kun je zo snel geen goed team van smeden denk ik.

Eerst beleid maken en dan investeren. Probeer eerst maar erin te blijven.

NEC heeft te weinig geld om genoeg versterkingen te kunnen halen om met linkerrijtje mee te kunnen doen

Ik zou beginnen met die buitenspeler van Emmen binnen te halen, transfervrij

Waarom zou NEC niet kunnen wat Willem II heeft gedaan? Stom om zoveel spelers te laten gaan. Dat is toch geen beleid...

15 mei 2015 om 12:02

Zijn met name de reserves van dit seizoen die geen contract krijgen. Van die 11 was alleen Appiah of(!) Gravenbeek de vaste rechtsback. Conboy wou zelf niet bijtekenen. Appiah mogen ze wat mij betreft houden, van de rest snap ik dat ze er niet mee doorgaan. Komen (zwaar) tekort voor de Eredivisie.

Moeten ze een nieuwe keeper halen mensen?

15 mei 2015 om 12:56

Vind ik niet. Smits heeft zich dit jaar behoorlijk ontwikkeld en kan het niveau van de Eredivisie wel aan verwacht ik.

15 mei 2015 om 13:21

Alleen een ervaren 2e keeper die er staat wanneer het moet en de huidige talentvolle doelman uit eigen kweek positief ondersteund.

Belangrijke kanttekening is dat die 11 opgezegde contracten over het algemeen geen basisspelers zijn dus om te zeggen dat het dus geen ingespeeld elftal wordt is nogal onzin. Met name in de breedte is veel nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren