Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Daryl van Mieghem maakt transfer en vormt gevaarlijk duo: ‘M&M it is’

Laatste update:

FC Volendam heeft zich opnieuw versterkt in de voorhoede. De nummer zes van het afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie meldt zaterdagmiddag dat Daryl van Mieghem een contract voor twee seizoenen heeft ondertekend, met de optie voor een extra jaar. De 31-jarige aanvaller komt transfervrij over van De Graafschap. Vorig seizoen was hij in dienst van de club uit Doetinchem goed voor 10 doelpunten en 11 assists in 38 officiële optredens.

De komst van Van Mieghem volgt op de rentree van Robert Mühren, die een week geleden werd aangekondigd door Volendam. "M&M it is", schrijft de club dan ook op sociale media, bij de bekendmaking van de komst van Van Mieghem. De nieuwe aanwinst, inzetbaar op alle posities in de voorhoede, speelde in de Eredivisie voor Heracles Almelo en Excelsior. Vanaf januari 2017 werd hij door Heracles voor anderhalf jaar verhuurd aan De Graafschap, waarna hij in 2018 definitief overstapte naar Doetinchem. Van Mieghem speelde in totaal 154 duels namens De Graafschap, waarin hij 41 keer scoorde en 42 goals voorbereidde.

"Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging", reageert Van Mieghem, die in het vissersdorp begint aan zijn tiende seizoen in het profvoetbal. "Het aanvallende voetbal en de ambitie van de club spreken mij enorm aan. Na de gesprekken met trainer Wim Jonk en Jasper van Leeuwen was het voor mij duidelijk dat ik graag naar FC Volendam wilde. Ik ben dan ook blij dat het allemaal rond is gekomen en kan niet wachten om te beginnen."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen noemt Van Mieghem 'niet alleen een zeer dreigende individualist, maar ook een stabiele teamplayer'. "Daryl heeft het totale pakket dat wij graag terugzien bij een buitenspeler: hij is creatief en initiatiefrijk, maar ook vast aan de bal als de situatie daar om vraagt. Daryl heeft snelheid, diepgang en combineert scorend vermogen met een goed oog voor de vrije man", somt Van Leeuwen op via de officiële kanalen van Volendam. "Dit zijn belangrijke eigenschappen die ons team verder versterken. Wij zijn ervan overtuigd dat Daryl heel goed past bij onze speelstijl en zijn nieuwe teamgenoten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een mooie transfer voor Volendam. Ik heb niet alles van De Graafschap gezien dit seizoen, maar vond het altijd wel een lekker doelgerichte buitenspeler voor KKD niveau. Lijkt wel een leuk seizoen te worden zo met een paar sterke/grote ploegen.

Prima dat hij gaat. De slijt begint erin te komen, tijd voor nieuwe, frisse impulsen. Bedankt voor alles!

Dit word nog een mooie transferperiode voor Volendam als ze zo verder gaan, zij zijn duidelijk serieus van plan om zich naar de top van de KKD te knokken. Dit zie ik een Almere of NAC nog niet doen tot nu toe, kunnen ze wel wat van leren.

5 juni 2021 om 18:19

NAC en transfers zijn al jaren geen gelukkige combi meer 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren