Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daniëlle van ‘t Schip, 55-jarige partner van John van ’t Schip, overleden

Laatste update:

Daniëlle van 't Schip, partner van John van ‘t Schip, is op 55-jarige leeftijd overleden. Dat is dinsdagmiddag bekendgemaakt via haar Instagram-account. Ze kreeg in 2022 de diagnose van uitgezaaide endeldarmkanker en sindsdien ging het al lange tijd slecht met haar.

Op het sociale media-kanaal is een foto van Van 't Schip te zien. Onder de afbeelding staat de tekst 'Spread the Love. In loving memory of Daniëlle', gevolgd door haar geboorte- en sterfdatum.

"Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren", vertelde Van 't Schip eerder over haar ziekte aan de De Telegraaf. "God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in.”

Van 't Schip was de dochter van de bekende zangeres Willeke Alberti en haar partner Joop Oonk. Ze trouwde met John van 't Schip en kreeg met hem twee kinderen: Estelle en Davey. Van 't Schip was zelf schrijfster.

Zondag maakte Ajax bekend dat John van 't Schip op korte termijn een functie binnen de club zou krijgen. De voormalig aanvaller wordt toegevoegd aan het technisch management van de Amsterdammers en gaat assisteren in het transferbeleid.

Niet veel later liet de voormalig trainer van onder meer PEC Zwolle en Griekenland al weten dat zijn functie niet direct van start zou gaan. "Privéomstandigheden hebben eerst voorrang", zei hij daarover.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is nog erg jong. Veel sterkte aan de familie.

Klote stijging van deze klote ziekte. Afschuwelijk! Ze was nog veelste jong. Sterkte aan de nabestaanden.

10 oktober 2023 om 18:22

Van de week nog gelezen dat het gemiddelde ook weer omhoog is gegaan van die klote ziekte 1/3 naar 1/2 van de mensen loopt het op.

10 oktober 2023 om 20:16

90% van wat er in de ziekenhuizen liggen is ook gewoon troep, wel goed voor de big farma centjes.

Vreselijk op jonge leeftijd, blijft altijd inspirerend hoe positief en krachtig mensen nog kunnen zijn ondanks zo’n doodsvonnis. Sterkte voor allen die dicht bij haar staan.

Ik las het al in de krant. Verschrikkelijke ziekte toch. Veel te jonge mensen worden hierdoor getroffen.

Sterkte voor de hele familie.

Vreselijk pijnlijk en wreed nieuws, rust zacht....🙏🏾♥️

Vreselijk dat er weer door die nare ziekte iemand is overleden. Wens Van t'schip en zijn familie en vrienden ontzettend veel sterkte bij dit verlies.

Veel te jong ook. Die klote ziekte verziekt zoveel mooie levens op deze aardbol. Sterkte aan de familie en iedereen die haar liefhad.

Wat een klote bericht en wat een kut ziekte.Weet er alles van, mijn vrouw had schildklier k*** en 2% krijgt dit en ja hoor precies mijn vrouw.Gelukkig is zij nu schoon verklaard maar blijft altijd op controle.Heel veel sterkte voor de nabestaanden

11 oktober 2023 om 00:20

Jeetje! Gelukkig is ze schoon verklaard. Schildklier schijnt geen gemakkelijke te zijn. Hulde aan haar herstel en fijn dat jullie nog samen zijn.

11 oktober 2023 om 11:16

@tyuin Dank je man, ja 2% en dacht overkomt haar niet, nou dus wel.
Voor haar een heel gevecht en mijn vrouw is in mijn ogen echt een bikkel, persoonlijk had ik het er ook zwaar mee want ben geen ziekenhuizen gewend maar het is haar gelukt pfff.
Elk jaar op controle, bloed weer inleveren en weer wachten en dat geeft heel veel stress om te moeten wachten op de uitslag.
Gelukkig schoon en wij gaan weer verder.
Dank je wel voor je mooie woorden.

Vreselijk nieuws. Wat een klote ziekte is het ook. Zo'n aardige vrouw en nog veel te jong.Ik wens John en zijn familie heel veel sterkte met dit verlies.

Ik weet er alles van die rot ziekte ik sta nog streng onder controle en ik hoop over 4 jaar te kunnen zeggen ik heb het gehad, Ze is veel te jong maar daar word niet naar gevraagd. Ik wens iedereen heel veel sterkte.

Ik las dat ze ruim 40 jaar samen geweest zijn, dus al sinds ze nog tieners waren. Zeker in de showbizz-/voetbalwereld best bijzonder. Vreselijk voor Van 't Schip dat hij nu zonder haar verder moet...

Veel sterkte voor John van ‘t Schip en familie.

Veel te jong.
Sterkte toegewenst aan de familie.

Tja vreselijk nieuws ook men name voor de ouders die hun kind overleven dat hoort gewoonweg niet ik zou er niet aan moeten denken dat ik mijn kind moet wegbrengen pff . Klote ziekte , sterkte allemaal

Veel te jong, weer die k-ziekte!
Veel sterkte en kracht gewenst voor de nabestaanden. Veel respect voor de manier waarop zij haar lot heeft gedragen.
#spreadthelove

Heel veel sterkte voor iedereen fam en vrienden. Veel te jong heen gegaan.

Mijn moeder is met dezelfde ziekte op dezelfde leeftijd heengegaan, nu elf jaar terug.

Iedereen verwerkt het anders, maar mijn leerschool is je te focussen op de mooie herinneringen en minder op het vrij abrupte, tragische einde. Vanuit dat oogpunt, wens ik nabestaanden mooie herinneringen toe.

En ik hoop dat Ajax begrip en steun toont aan hun nieuwe lid van het Technische Hart. Dat heeft hij nu hard nodig en indien hij dat krijgt, betaalt hij dat terzijnertijd dubbel en dwars terug.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren