Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dan was ik misschien wel als topscorer van de Eredivisie vertrokken’

Laatste update:

Ruud Boymans tekende eind juni een contract voor drie seizoenen bij Al-Shabab in Dubai en had al eerder weg kunnen zijn bij FC Utrecht, zo vertelt hij in een interview met De Contractspeler.

/

De 26-jarige Boymans geeft daarin aan dat een transfer naar Japan in de winterstop afketste omdat de directeur van die bewuste club werd ontslagen. Daarnaast was Al-Shabab deze zomer niet de enige club met belangstelling. “Maar dit was voor mij het juiste plaatje. Ik ben in 2014 gekocht om na één of twee seizoenen alweer te worden verkocht. Dat is ook zó uitgesproken door de directie (van FC Utrecht, red.).”

“Als ik fit was gebleven, was ik na een jaar al voor veel meer geld dan nu weggeweest. Dat weet ik honderd procent zeker. Misschien wel als topscorer van de Eredivisie”, aldus Boymans, die in dienst van Utrecht tot negentien doelpunten en één assist in 33 wedstrijden kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan weet ik wel zeker.
Erg onderschatte spits.

Zeker één met beperkingen, maar de hele Eredivisie is beperkt.
Als deze man echt fit is en het hele seizoen speelt, legt hij ze er wel in.

Vergeet daarbij niet, dat hij ook nog niet eens bij een topclub speelt die 70% van de tijd voor de goal van de tegenstander hangt

19 augustus 2016 om 12:54

Je hebt helemaal gelijk 19 goals in 33 wedstrijden is echt een heel goed aantal voor een spits van Utrecht. Daarbij heeft hij een aantal blessures gehad en constant daar knap van terug gekomen.

19 augustus 2016 om 13:02

Sterker nog: 33 wedstrijden geeft natuurlijk een heel vertekend beeld. Omgerekend heeft hij (gespeelde minuten naar volledige wedstrijd) niet eens 18 hele wedstrijden gespeeld.

19 augustus 2016 om 13:05

Daarbij ook nog eens vaak als invaller, denk dat als je de statistiek goals per minuut erbij pakt dat er weinig een betere hebben als Boymans

19 augustus 2016 om 13:10

Dat onderschatten valt toch wel mee? Bij AZ kwam ie er vooral door zichzelf niet in. Bij NEC was het ook niks bijzonders. Pas bij Willem II in de Jupiler League liet hij zijn klasse weer zien, waardoor FC Utrecht hem op pikte. Daar heeft ie helaas te veel blessures gehad om zich langdurig te kunnen laten zien. De momenten dat ie wel speelde heeft ie zijn klasse laten zien. Zijn grootste nadeel is zijn fitheid waardoor hij zijn klasse te weinig heeft kunnen laten zien in de Eredivisie. Dat heeft niks met onderschatting te maken, maar met een risico dat clubs niet willen nemen met een spits die vaak geblesseerd is.

19 augustus 2016 om 15:15

Onderschatting is erg gebaseerd op de geluiden van lezers hier.
Toen hij de overstap maakte naar Al-Shabab riep iedereen dat hij toch beperkt was en dat zijn niveau toch niet goed genoeg was.

Deze man in goede vorm is gewoon een goede/top spits voor eredivisie begrippen.

Leuke gozer, neusje voor de goal maar voetballend vind ik hem niet heel sterk. Bovendien leeft hij ook niet genoeg voor zijn sport om een echte topper te zijn/worden. Dat biertje of likje maakt toch het verschil. Conclusie: Eredivisie topscorer? Nooit.

19 augustus 2016 om 13:08

Zoals hierboven staat loopt hij effectief gewoon 1 op 1 in de eredivisie en dat was met al die blessures. Zonder blessures had hij dus wel degelijk topscoorder kunnen worden. In de spits hoef je niet altijd de techniek van Messi te hebben om ze erin te leggen. Boymans is bijzonder effectief en werkt heel hard voor zijn doelpunten.

19 augustus 2016 om 13:17

Je hoeft geen Messi te zijn maar een beetje techniek helpt wel. Zijn feest gedrag zal al die revalidaties ook niet ten goede zijn gekomen, drank en drugs werken sowieso niet prestatie bevorderend lijkt mij. Ik blijf er bij: Boymans was geen topscorer geworden.

19 augustus 2016 om 13:20

Klopt helemaal Strikerun, maar De Rave Man heeft ook gelijk dat Boymans buiten het veld nooit als een sportman heeft geleefd. Zoek eens op wat De Rave Man bedoelt met 'likje' en je weet waarom Boymans bij FC Utrecht moest verdwijnen.

19 augustus 2016 om 14:12

Schijnbaar werken sommige drugs wel prestatiebevorderend. Waarom wordt je anders geschorst als ze je pakken na cocainegebruik?

Dat had hij best kunnen worden als hij dit gemiddelde een heel eredivisie seizoen zou kunnen volhouden, helaas te vaak geblesseerd geweest.

Blijf 26 wel echt wat jong vinden voor zo'n competitie

Ag Ruud, je verdient gewoon lekker geld in Dubai. Wat maakt je carrière nu nog uit?

Deze man moet echt een keer ophouden. Toen hij nog bij Utrecht (veelal op de bank) zat, moest en zou hij in de basis. Als hij dan toch basis stond, viel dat eigenlijk altijd tegen. Als invaller een heel fijne speler, kan iets forceren. Maar kwam als spits gewoon tekort voor het spelletje dat Ten Hag wil spelen.

En je kunt wel zeggen 'als ik niet geblesseerd was', maar hij was wel heel vaak en lang geblesseerd. Dus dat telt allemaal niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren