Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dan heb je nauwelijks nog iets te melden, het is constant hetzelfde’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst haalt zelden de krantenkolommen met een pikante uitspraak, maar daar is de trainer van Feyenoord ook niet op uit. Hij vertelt in een interview met het Algemeen Dagblad dat hij beseft ‘een grote verantwoordelijkheid’ te hebben en dat hij zich daarom niet altijd uitspreekt.

/

De oud-linksback weet dat hij door sommigen als ‘saai’ wordt gezien: “Als je zeven keer in drie weken een wedstrijd speelt en continu moet vooruit- en terugblikken, dan heb je op een gegeven moment nog nauwelijks iets te melden. Je vertelt dan toch voortdurend hetzelfde? Maar of je dat saai moet noemen?”, aldus Van Bronckhorst.

De 41-jarige oefenmeester voegt eraan toe dat hij altijd ‘op zijn hoede’ is omdat hij in zijn huidige functie niet alles kan of mag vertellen. “Het is een vorm van bescherming dat ik niet overal diep op inga. Bescherming van mezelf, maar ook van mijn elftal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is in ieder geval beter dan je spelers publiekelijk aanvallen. Ik zie eigenlijk nooit een interview of persconferentie van hem, maar je kunt ook 'saaie' antwoorden geven en toch spontaan en charismatisch over komen. Sommigen hebben dat meer dan anderen. Daar kan Gio ook weinig aan veranderen.

Het ontberen van aandachtsgeilheid siert hem. Dan maar liever 'saai'.

Dat hele circus met die media is maar een bijzaak Gio. Of je nou A of B zegt... Zolang het maar geen invloed heeft op de prestaties van het team mag je van mij vertellen dat de spelers verplicht een roze onesie aanmoeten als ze gaan slapen.

14 januari 2017 om 10:28

Ik vind dat Feyenoord daar veel te ver in gaat, ze moeten zich niet met het bed gedrag van hun spelers bemoeien. Dat ze die roze onesie verplicht stellen op trainingskamp oke, maar bij hun thuis moeten ze dat toch helemaal zelf weten.
Van Bronkhorst is zichzelf en dat lijkt me belangrijker dan dat hij zichzelf anders voor gaat doen. Als speler zou je hem ook nooit betrappen op veel spectakel in de media, dus nu als trainer ook niet. Maar dat is logisch zoals een wijs man ooit zei.

Ben nog steeds niet helemaal overtuigd van Gio. Tuurlijk het voetbal is dit seizoen veel beter dan vorig seizoen... en hij durft ook wat meer te rouleren. Maar de momenten en manier waarop hij wisselt, dat vind ik bij andere trainer toch beter. Houdt zich in mijn ogen te veel vast aan Bilal en Kramer. Ook wanneer je al 3-0 voorstaat. Ik zie dan liever jongens als El Hankouri of Vente komen, zodat die alvast kunnen ruiken aan het grote werk.

14 januari 2017 om 12:10

Eens, maar toch zul je kramer en Bilal ook kansen moeten geven om ze het gevoel te geven belangrijk te laten zijn en dat ze hun kansen krijgen om zich te bewijzen

14 januari 2017 om 18:42

Toch zorgt kramer voor 2 extra punten tegen nec en 1 tegen Utrecht. Dus goede wissel dan toch?

Het is mooi om te zien dat een kind van Feyenoord het zo goed doet als trainer bij zijn club..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren