Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dan ben je weer een geldwolf en heeft half Nederland een mening over je’

Laatste update:

Iliass Bel Hassani werd gedurende de gehele transferperiode in verband gebracht met een transfer, maar de middenvelder moest wachten tot het allerlaatste moment. AZ nam hem op deadline day over van Heracles Almelo en liet zo de grote wens van de Marokkaans jeugdinternational in vervulling gaan.

/

“Als je dan Wout Weghorst naar AZ ziet gaan, ben je wel eventjes positief jaloers. Ik gunde het hem van harte, maar ik wilde het zelf ook. Dat was best moeilijk”, vertelt hij aan het Noordhollands Dagblad. “Er was wel belangstelling uit Turkije en Italië, maar daar wilde ik liever niet heen. Dan heeft weer half Nederland daar een mening over. Dan ben je een geldwolf en wordt er geroepen dat je daar gaat mislukken. Het liefst wilde ik in Nederland blijven. Eén mooi seizoen bij Heracles vind ik niet goed genoeg. Je moet je bewijzen bij een topclub.”

AZ betaalde naar verluidt een kleine anderhalf miljoen euro voor de spelmaker, die in Alkmaar een contract tot de zomer van 2021 signeerde.

Vind jij AZ een goede club voor Iliass Bel Hassani?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De mening van andere mensen moet je nooit serieus nemen als ze in jouw schoenen hadden gestaan hadden het merendeel precies hetzelfde gedaan.

7 september 2016 om 11:34

Klopt, Jaloezie is een gevaarlijk eigenschap, maarja het gaat je goed Bel Hassani je gaat het goed doen bij AZ!

7 september 2016 om 13:06

@ouadie

Ik denk niet dat het met jaloezie te maken heeft. Sterker nog, ik denk dat mensen dit zeggen omdat ze het beste met hem voor hebben. De meeste mensen zien ook dat jonge gasten die vroeg naar het buitenland gaan het vaak niet redden. Zonde van het talent. En in het verlengde daarvan: zonde voor het (Nederlands) voetbal. Zowel voor de eredivisie als de europese clubwedstrijden. Daarom raadden ze het af en niet vanwege jaloezie.

Daarom zie ik in Ziyech iemand die het absoluut gaat maken en zijn talent en verstand laat spreken. Nog 1 misschien 2 jaar in de Eredivisie om vervolgens de overstap te maken naar Europese subtop. En wie weet nog hoger?
Een voorbeeld voor alle jonge talentvolle voetballers.

7 september 2016 om 13:54

Ik ben het met je eens dat we spelers moeten houden in de Eredivisie, alleen dan kan de Eredivisie een stap hoger, als we elke keer tientallen toptalenten verliezen en spelers die pas over een jaartje of 8 in hun prime zitten verliezen gaat het veel slechter met het Nederlands voetbal, Jammer dat van praag veel minder stemmers heeft gekregen hij had een goed doel in zijn ogen.

7 september 2016 om 11:35

En zelfs al zouden ze een andere keuze gemaakt hebben, moet je doen doen wat je zelf goed lijkt. Dan kan je achteraf geen spijt krijgen.

Leuke speler die als hij zich door blijft ontwikkelen over 2 jaar de overstap kan maken naar de subtop van duitsland of spanje. Zie Bel Hassani over twee jaar wel verkocht worden voor 8 of 9 miljoen

7 september 2016 om 11:39

Verbaasde me al dat er maar anderhalf miljoen is betaald voor hem.

7 september 2016 om 12:03

Subtop van Duitsland of Spanje? Nou maak je het wel heel bont. Leuke speler hoor maar zal nooit het niveau halen van een Sevilla, Valencia of Bmg, Schalke. Vanuit AZ ga je zo'n stap sowieso niet snel maken als CAM dus hij zal dan sowieso nog een tussenstap moeten maken. Ik denk dat AZ wel ongeveer zijn plafond is.

7 september 2016 om 20:28

Dat zeiden ze ook van janssen

8 september 2016 om 13:18

Ik wist dat deze ging komen. Daarom geef ik ook aan dat je als CAM sowieso een tussenstap zal moeten maken. Aanvallers worden na een goed seizoen eerder weggekocht dan een middenvelder door subtop of topclubs.

Niet luisteren naar andere hun mening! Ik denk dat we bijna allemaal in jou schoenen zouden willen staan, dus kunnen we af en toe zuur overkomen..

Ook in het buitenland had hij het wel gered bij een leuke middenmotor. Is gewoon een hele goeie speler. Goede zet van AZ

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren