Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Daar heeft Hakim moeite mee, dus moet ik hem een zetje geven'

Laatste update:
/

René Hake begon bij FC Twente met een remise tegen Ajax en boekte vorige week een doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij SC Cambuur. Zondag volgde de eerste zege: Roda JC werd in de Grolsch Veste met 2-1 verslagen. Daarmee lijken de Tukkers de sportieve malaise voorlopig achter zich te hebben gelaten. “Alleen hebben we te weinig goals gemaakt”, zei de interim-coach na afloop.

Met name in de eerste helft had de thuisploeg zichzelf al ruimschoots in veilige haven kunnen loodsen. Bij een 2-0 voorsprong kreeg FC Twente kansen op een derde treffer. Die viel niet, waardoor Roda JC mocht blijven hopen. “Daardoor kregen we het in de laatste tien minuten nog heel erg moeilijk, maar daar hebben we ons goed doorheen gesleept. We hebben het gevoel dat het de goede kant op gaat”, aldus Hake in gesprek met FOX Sports.

De oefenmeester was uiteraard ook te spreken over de inbreng van Hakim Ziyech, die met twee assists wederom van grote waarde was. Toch had Hake ook een aantal kleine kritiekpuntjes voor de spelmaker. “Hij was af en toe slordig. Hakim is niet de beroerdste om voor de ploeg te werken, maar hij heeft daar ook moeite mee om dat continu te brengen. Dan moet je hem af en toe een zetje geven.”

Zie jij FC Twente alsnog bij de eerste negen eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pareltje van een speler. Veel te goed voor dit Fc Twente, die er dankzij hem in gaan blijven. De rest is wel heel matig. Al wordt die spits ook wel een leuke voetballer.

27 september 2015 om 21:44

Bedoel je Olaitan of Oosterwijk? Ede, Andersen, Ter Avest, Bijen, Tapia, Drommel en Gutierrez zijn ook prima spelers.

27 september 2015 om 22:25

Oosterwijk. Tapia vind ik goed, Gutierrez heeft wat mij betreft zijn belofte niet waargemaakt.

28 september 2015 om 06:31

Gutierrez was voor het WK de beste voetballer van Nederland maar is zwaar geblesseerd van het WK terug gekomen.

27 september 2015 om 21:46

Mee eens dat Ziyech veel te goed is voor ons.

De rest is inderdaad geen fantastisch elftal maar ook niet zo matig als jij nu zegt. Verdediging staat zo solide, middenveld prima maar alleen voorin wordt er niet gescoord. Hoewel Olaitan naar de vleugel en Oosterwijk vandaag prima functioneerde.

Met dit elftal ga je geen playoffs halen maar gewoon een stevig plekje in de middenmoot moet toch mogelijk zijn

27 september 2015 om 22:27

Mocht het je een troost zijn, hij is ook te goed voor Nederlandse topclubs.

27 september 2015 om 22:39

Ziyech is mogelijk te goed. Bij ons is hij zo goed geworden en daar plukken wik straks de vruchten van. Jammer dat blind een flinke steek heeft laten vallen en hem niet geselecteerd heeft. Als ziyech bij Ajax had gespeeld, was hij basisspeler bij oranje.

we blijven er zeker in door ziyech, blijft weinig over zonder hem. ik durf nog niet te ver vooruit te kijken, volgende week az uit waar twente normaal wel vaak punten tegen pakt dus ben benieuwd maar we moeten kijken naar de wedstrijd daarna thuis tegen nec. heel blij dat we eindelijk gewonnen hebben maar durf nog niet te ver vooruit te kijken. bijen oosterwijk ziyech drommel mokotjo gutierez er zit genoeg leuks tussen, tapia die nog geblesseerd is, komt goed.

27 september 2015 om 21:57

Twente zou Ziyech maar verkocht hebben van de zomer... pff dan stonden ze nu misschien wel onder de graafschap... Twente mag echt in hun handjes knijpen dat ze een van de beste (misschien wel de beste) middenvelder rond hebben lopen.

En ik ben inderdaad bang dat jullie een resultaat gaan halen tegen ons volgende week. De gasten zullen wel weer vermoeid zijn van de midweekse EL wedstrijd en Twente doet het vaak goed tegen AZ. Ben erg benieuwd in ieder geval.

27 september 2015 om 22:15

ja precies, we doen het vaak goed tegen az. wat dat betreft jammer dat mokthar weg is, niet eens aan gedacht maar dat is wel in ons voordeel idd. onder de graafschap denk ik niet, want die zijn helemaal niks maar niet ver daarboven iig. hopen dat ziyech het seizoen nog bij ons afmaakt.

28 september 2015 om 08:56

Als Twente Zyech verkocht zou hebben zouden ze inderdaad veel kwaliteit ingeleverd hebben, maar hadden ze aan de andere kant ook heel veel geld gebeurd. Dan hadden ze ook weer kunnen investeren in betere aanvallers. Dat gaat na dit seizoen zeker gebeuren. Ook Gutierrez zal dan verkocht worden. Als de rest van de ploeg dan, met een jaar ervaring van samenspelen, bij elkaar blijft, kan Twente heel gerichte investeren in versterking van de aanval bijvoorbeeld. Dus dit jaar is het jaar om al die jonge gasten te laten rijpen, de toppers in de etalage te zetten en te bouwen voor volgende seizoen en daarna.

Zyech... ik weet het niet. Beetje slappe mentaliteit. Kiest voor het veilige Twente ipv de concurrentiestrijd bij Feyenoord. Kiest voor de luwte van Marokko ipv de druk bij Nederland. Het ziet er leuk uit en het heeft rendement maar geeft niet thuis als het er om gaat. Geen topper.

27 september 2015 om 21:46

Wat kraam jij nou weer voor onzin uit?

27 september 2015 om 21:46

Deze reactie raakt kant noch wel. Je moet haast wel een troll zijn. Wat voor een concurrentiestrijd was er bij Feyenoord? Waarom zou je de concurrentie aangaan als je bij Twente een toezegging krijgt dat je op 10 mag spelen. Een landkeuze is een persoonlijke keuze.

27 september 2015 om 21:57

Als Danny Hakim eerder had opgeroepen voor de kwalificatie wedstrijden dan was hij niet gaan lopen. En had Marokko hem niet met open armen ontvangen.

27 september 2015 om 21:57

Hij geeft juist thuis als het tegenzit, als hij dat niet had gedaan had hij niet zulke indrukwekkende statistieken gehad bij een team dat niet goed draait....

27 september 2015 om 22:24

Hij zegt het misschien een beetje bot, maar ergens klopt dit natuurlijk wel. Zie je C. Ronaldo al voor Marokko kiezen als die de keuze tussen Marokko en Portugal had. Is misschien simpel, maar Ziyech vind ik ook iemand die een topper in wording is en als je dan voor de simpelere keuze gaat terwijl die na een tijd best vaste keus in het Nederlands elftals kan worden dan heeft dat wel iets met je mentaliteit te maken. Dan push je jezelf niet om beter te worden. Vind het ook erg jammer dat die deze keus maakt, zag wel wat in hem.

27 september 2015 om 23:09

Als je niet gevraagd wordt hoef je niet te kiezen uit 2. Marokko heeft hem gevraagd en daar heeft hij ja op gezegd that's it. Toen eenmaal bekend was dat hij voor Marokko had gekozen was hij zogenaamd weer in beeld, nee, dan had ik ook gezegd bekijk het maar. Nu voor het 2e seizoen de beste middenvelder en zat bij Blind nog niet eens bij de voorselectie, hij had nooit een eerlijke kans gekregen van deze bondscoach.

27 september 2015 om 23:39

Wat heeft Ronaldo te maken met Marokko? Als hij Marokkaanse ouders had en daar elke zomer op vakantie naartoe gaat voor familie dan had hij mogelijk wel voor Marokko gekozen. Ziyech kiest juist voor de moeilijkste optie met Marokko. Hier in Nederland kent iedereen zijn kwaliteiten en zou hij bij Oranje in deze vorm zeker de basis gehaald hebben. Hij heeft bij Marokko veel meer concurrentie op het middenveld en zal moeten wennen aan de speelstijl. Ga geen onzin uitkramen als je iemand omlaag wilt halen. Ziyech is op dit moment fc Twente en hij zal ze flink wat geld opleveren in de toekomst.

27 september 2015 om 23:40

Hij was al uitgenodigd voor het Nederlands elftal. Dat je door een blessure dan weer even buiten de boot valt en nu door Marokko wordt uitgenodigd verandert niks aan het feit dat hij er over een korte tijd wel bij had gezeten. Je kan je beledigd voelen of er keihard voor vechten, maar wederom is het een mentaliteitskwestie dat hij hier voor kiest.

27 september 2015 om 23:51

Meer concurrentie op het middenveld van Marokko? Ik denk dat je bij het Nederlands elftal meer concurrentie hebt dan Marokko. Laat staan op een EK of WK. Ziyech kiest voor de makkelijkste weg, want bij Marokko moet je zelfs bang worden dat je uiteindelijk niet uit zicht verdwijnt, want je loopt gewoon Ek's en Wk's mis, waar toch veel talent wordt gespot.

28 september 2015 om 00:15

Ziyech is 1x opgeroepen voor wat onbenullige interlands, notabene een oefenwedstrijd, waarna hij dus nog steeds naar Marokko had kunnen switchen.
Nee, hij heeft geen eerlijke kans gekregen. Net als douglas of van dijk of noem ze maar op. Ze spelen niet voor de juiste club of zijn niet Nederlands genoeg ( douglas bv ). Zo gaan ze in zeist met mensen om. Schandalig, echt schandalig.

28 september 2015 om 01:41

Op de nummer 10 heeft hij betere concurrentie bij Marokko..

Denk aan spelers als Boussoufa (lokomotiv Moskou ), Kaddouri (napoli), Boufal (lille), Barrada (marseille), Belhanda (FC Dynamo Kiev )

Momenteel heeft Nederland alleen betere spelers op de nummer 9 en keeper positie en op de flanken.

Sneijder, Robben en Huntelaar/van Persie worden ook ouder. Dan hebben jullie nog alleen Depay en Dost die het elftal zouden kunnen dragen terwijl wij bij Marokko nog jaren kunnen spelen met de zelfde spelers en er constant dragende talenten doorstromen.

Zelfde Sigthorsson die er een paar in knalt bij Nederland wordt uit de basis gespeeld door Bammou (marokkaan) terwijl we betere spitsen hebben rondlopen

28 september 2015 om 09:10

Vrij simpel inderdaad

28 september 2015 om 09:00

Hij koos juist voor Twente om op zijn positie te kunnen spelen en zo door te breken. En dus daarmee richting Oranje te gaan. Bij Feyenoord was hij misbruikt op de rechtsbuitenplek en daarmee helemaal niet in beeld gekomen voor Oranje. Kijk naar Toornstra. Die jonge heeft zich opgeofferd voor de club en is nu helemaal uit beeld. En bedankt, zal hij wel denken. Dat heeft Zyech wel wat beter bekeken. Daar komt natuurlijk ook bij dat Zyech twee klassen beter is dan Toornstra, maar dat terzijde.

@ Moessie laat hem hij is gewoon boos dat Ziyech voor ons Marokko heeft gekozen niet teveel aandacht aan besteden. Verder ben ik het Hake eens Ziyech kan nog beter kan hij is pas 22 en draagt nu al Twente in zijn eentje. Twente moet blij zijn dat er geen Afrika Cup is dit jaar anders zouden jullie Ziyech moeten missen. Ik denk wel dat Ziyech hierna een stap moet maken naar de top 3 van Nederland PSV of Feyenoord dan geen Ajax. Als hij daar de ploeg ook draagt kan hij naar een absolute topclub vertrekken die potentie heeft hij.

27 september 2015 om 21:58

Ajax, PSV en Feyenoord kunnen Ziyech allang niet meer betalen, die gaat gewoon voor een clubrecord vertrekken..

27 september 2015 om 22:22

ajax en psv zou nog logisch zijn, maar feyenoord niet want die worden nooit kampioen en spelen geen cl. ze kunnen hem sws niet betalen

Ik denk dat ze het wel kunnen maar niet willen voor Ziyech zou zo een stap goed zijn je moet van een Twente naar een Liverpool gaan. Anders krijg je Assaidi taferelen zou ik toch jammer vinden voor hem Ajax moet je als Marokkaan nooit heen gaan. Daar heb je die De Boer die baas wil spelen dat ligt Marokkanen niet.

27 september 2015 om 22:23

of dat altijd aan de club ligt weet ik niet, kijk eens naar tadic

28 september 2015 om 09:06

Geen enkele Nederlandse topclub kán Zyech betalen. Dat heeft niks met banksaldo te maken, maar met scheve verhoudingen binnen een club of selectie. Als Zyech zich zo doorontwikkeld dit jaar, met deze statistieken komen er meteen buitenlandse topploegen voor hem op de markt, dan zijn de Nederlandse clubs al niet meer aan bod. Ik snap wat je bedoeld met je voorbeeld van Assaidi, maar dat was, vergeleken met Zyech, gewoon een beperkte voetballer. En lang niet de mentaliteit die Zyech wel laat zien om te slagen. Dus ik verwacht niet dat Zyech zo zal falen als Assaidi.

Ik ben wel benieuwd naar welke club Ziyech volgend jaar gaat aangezien er geen concurrentie mag zijn en hij moet op z'n favoriete positie kunnen spelen. Ben benieuwd welke topclubs er dan overblijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren