Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Curva Sud' is beleid Milan beu en kondigt grote acties aan: 'Hij moet weg'

Laatste update:

Vicevoorzitter Adriano Galliani van AC Milan heeft het verbruid bij de harde kern van de club. De zogeheten ‘ultra’s’ hebben een protest aangekondigd en eisen het aftreden van de lang zittende bewindsvoerder. Volgens hen is Galliani een van de hoofdverantwoordelijken voor het sportieve verval van de voorbije jaren. Ook het binnenhalen van spelers als Carlos Bacca, Luiz Adriano en Alessio Romagnoli kan dat niet verbloemen.

/

De hoop op betere tijden lijkt alweer snel te zijn vervlogen bij de Italiaanse grootmacht van weleer. Vorige week ging het openingsduel bij Fiorentina met 2-0 verloren. “De echte transfercoup waar we op wachten is het opstappen, vrijwillig of niet, van onze CEO Adriano Galliani”, luidt het statement van de Curva Sud, zoals de fanatieke supportersschare door het leven gaat.

“Hij heeft eens temeer zijn incompetentie op de transfermarkt onderstreept. Zijn echte interesses liggen vooral bij het zakendoen met gebruikelijke zaakwaarnemers (Mino Raiola) of zijn vriend Enrico Presiozi van Genoa”, klinkt het. De ultra’s hebben aangekondigd hun acties voor te zullen zetten, ongeacht de activiteit van de club in de laatste dagen van de transferperiode. “Iedereen kan goede spelers vinden die tegen een forse prijs te koop zijn. De échte kunst is het vinden van talenten en die snel vast te leggen. Dat is bij Milan al lang niet meer het geval.”

De fans zeggen zich te schamen voor het gebrek aan moeite dat er wordt gedaan om een echt goed elftal op de been te brengen. De prestaties van de afgelopen jaren zijn daar een direct gevolg van, met de tiende plek van het afgelopen seizoen als voorlopig dieptepunt. “Bij iedere club zou Galliani al tijden geleden zijn ontslagen.”

Het opstappen van Adriano Galliani zou goed nieuws betekenen voor AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me wel vinden in de mening van de supporters. Bij Milan werden de afgelopen jaren telkens tientallen pottenstampers binnengehaald. De connectie met Genoa heet onder meer Kucka, Antonelli, Bertolacci (via Roma?), Birsa,...

29 augustus 2015 om 17:48

Ik ook. Deze transferperiode 3 goeie spitsen gehaald, zijn ze allemaal voor de spits positie. Dat is toch geen beleid.

29 augustus 2015 om 20:15

Op zich vind ik de vriendschap met Genoa alleen maar goed. Milan stuurt namelijk ook geregeld spelers daarheen die het net niet redden of zich op een iets lager niveau door moeten ontwikkelen. Ben wel van mening dat Galliani beter weg kan. Braida is sinds kort weg bij Barça en heeft een mooi Milan verleden. Misschien is hij wat?

AC Milan is FC Twente in het groot. De supporters hebben een bepaalde statuswaarde in gedachte en als die niet gehaald wordt is het hommeles.

29 augustus 2015 om 17:20

Dat is bij iedere club toch? Ik bedoel, als de club die je supportert door wanbeleid zichzelf de das aan het omdoen is, dan baal je toch? Er is een verschil tussen boven je stand leven (twente) en spelers aantrekken onder je stand (milan). Milan had wellicht financiele problemen, maar ze rommelen maar wat aan qua beleid. Kaka/zlatan/thiago noodgedwongen verkopen, en vervolgens heel veel geld verkwisten aan middelmaat. Dan ben je jezelf aan het nivelleren.

29 augustus 2015 om 17:22

Verschil met Twente is toch wel dat Milan de status van Europese topclub decennia waard is geweest. Twente heeft een leuk jaartje gehad waarin ze kampioen zijn geworden

29 augustus 2015 om 17:26

Je vergeet gewoon ook dat Twente de laatste jaren topvijf waardig was en zich spelers als Fer, Castaignos en Corona kon veroorloven.

29 augustus 2015 om 17:33

En dan vergeet jij dat dat Twente zich die spelers eigenlijk helemaal niet konden veroorloven

29 augustus 2015 om 17:35

Nee, dat bedoel ik met 'ze konden het zich niet veroorloven'. Munsterman zei zelf al bijvoorbeeld dat Castaignos eigenlijk niet haalbaar was. Dit soort transfers waren dus boven de stand van Twente en de oorzaak van de financiele neergang van de club.

Hier heb je de Vz-link van de uitspraak van Munsterman:

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=235974

29 augustus 2015 om 18:09

Haha kiprich, daar wringt het schoentje inderdaad

29 augustus 2015 om 17:22

Alleen t verschil zit in dat Twente het een paar jaar leuk heeft gedaan in de Eredivsie en Milan jarenlang een Topteam in Europa was waar elke voetballer wilde spelers terwijl er nu allemaal middelmaat vam Genoa en afdankertjes van Raiola worden binnengehaald . Ok dit jaar is er aardig geinvesteerd met oa Bacca ' L Adriano ' Romagnoli . Maar dan worden de fans lekker gemaakt met namen als Ibra / Witsel en Joao Moutinho en vervolgens haleb ze Kucka die niet eens Basisspeler was bij Genoa . Hier kan je de fans toch niet bij mee maken .

Bertolacci is voor teveel geld gehaald en Romagnoli ook. Romagnoli schijnt een wereldtalent te zijn dus die geef ik nog het voordeel van de twijfel.
Dan heb je nog Kucka, die transfer slaat nergens op. Poli heb je ook nog die het nog altijd maar moet laten zien. Galliani weg zou logisch zijn, de afgelopen 5 jaar zo ongelofelijk veel nutteloze spelers binnen gehaald.

29 augustus 2015 om 20:17

Met Bertolacci en Romagnoli wel ff lekker Roma lopen spekken voor zo'n 45-50 miljoen euro. Hoezo je helpt je concurrent. Romagnoli voor 25-30 vind ik echter nog kunnen

29 augustus 2015 om 20:33

Ja, dat zeg ik. Ik snap het ook niet. Nu zal Milan strijden om een plek voor de Europa League, met geluk voor de CL.

Zolang Galliani en Berlusconi het nog voor het zeggen hebben wordt het niets. Niet voor niets heeft Berlusconi nog 51% aandeel in Milan. kan die nog alles beslissen. Denk dat Balo ook zijn idee is net als het verlengen van het contract van Mexes.

29 augustus 2015 om 20:19

Verlengen van Mexes is niet zo slecht. Hij heeft een hele grote stap achteruit gezet qua salaris. Voorheen verdiende hij teveel om als backup te fungeren. Met zijn huidige salaris is hij een redelijke backup

Hier ben ik zeer blij mee. De ultras/fans hebben degelijk veel invloed op het beleid van Milan. Als er een grote protest actie komt, zal Galliani het wel heel erg moeilijk ermee krijgen. Ik hoop dat hij vertrekt. Ooit was hij nog geweldig, maar nu is hij geen schim van zichzelf.

Heel eigenaardig dat ze nu pas protesteren. Milan is al jaren extreem zwak bezig met hun aankoop- en verkoopbeleid. En nu dit jaar ze eindelijk beginnen te investeren beginnen ze te klagen. Raar.

29 augustus 2015 om 17:41

Afgelopen jaren hebben ze al meermaals protesten voor het San Siro en Casa Milan gehouden. In het stadion hangen ook vaak spandoeken met negatieve leuzen over Galliani (bijv. Lazio uit vorig jaar).

29 augustus 2015 om 17:46

Dit is niet voor het eerst dat ze protesteren. Daarnaast investeert Milan dit jaar eindelijk weer eens, en wat voor een spelers komen er? Eigenlijk is Bacca de enige aanvaller die het niveau van een Italiaanse topclub haalt. En dan nog scoort hij te weinig. Ik zie het niet snel gebeuren dat Galliani vertrekt, maar het zou absoluut geen slechte zaak zijn.

29 augustus 2015 om 18:21

Hoezo scoort hij te weinig? Hij heeft een geweldig gemiddelde bij al zijn clubs. Er is net 1 wedstrijd gespeeld in de Serie A, hoe kan je dit nu zeggen?!

29 augustus 2015 om 18:26

Scoort hij veel in de voorbereiding dan? Nee. Hij scoort er 20 in de PD, een spits van Milan maakt er rond de 25 in de competitie over het algemeen. Als je in Spanje ''maar'' 20 keer scoort, dan haal je dat aantal nooit in de ''behouden'' Serie A. Dus ja hij scoort te weinig. Hij heeft al een stuk of 5 wedstrijden voor Milan meegedaan, en hoeveel doelpunten heeft hij gemaakt? Juist.

29 augustus 2015 om 20:20

Lekker snel met beoordelen. Je hebt ook nog zoiets als wennen aan je nieuwe omgeving. Oordeel hem pas na de winterstop

29 augustus 2015 om 20:30

Kom op Maldini, we hebben het hier wel over profvoetbal. Weet je hoeveel miljoenen er worden uitgegeven aan een transfer van Carlos Bacca? Ik schaam me al jaren voor de resultaten. En ondanks dat ik in Nederland woon, bezoek ik ieder seizoen meerdere wedstrijden van Milan. Daar betaal ik ook voor. Dat de supporters niet tevreden zijn is meer dan logisch. Ik schrijf Bacca ook nog niet af, maar vind jij hem tot nu toe dan overtuigen? Bij iedere speler wordt altijd gezegd; ''geef hem even de tijd''.. Milan heeft die ''tijd'' niet. We spelen verdomme niet eens Europees voetbal.

30 augustus 2015 om 01:51

Geen een speler, op Diego Lopez na, overtuigt dit seizoen écht. Het is gewoon allemaal nog wennen.

Ben het helemaal eens met die supporters!

Ze hebben meer dan gelijk. Natuurlijk lijkt het alsof Bacca en Adriano goede aanwinsten zijn, maar ze zijn beide onder het niveau wat Milan moet nastreven. In Italie is het sowieso veelal vriendjespolitiek en bij Galliani is dat wel overduidelijk aan de orde. Een frisse wind kan Milan goed doen, van mij mag Galliani ook weg.

Galliani heeft inderdaad zijn beste tijd gehad. Heeft ons veel moois bezorgd, maar nu is het gewoon tijd voor iemand anders.

de milan fans hebben natuurlijk gelijk. net als ons vielen ze steeds meer in het dal de afgelopen jaren. maar nu is een nieuwe mogelijkheid tot succes. Milan had de eerste match gewoon veel pech met de vroege rode kaart. ze zullen denk ik gewoon voor de europese plekken spelen. helaas is het voor de milanese clubs ondanks nieuwe investeerders moeilijk om topspelers te halen. inter kon het wel maar het ging ten koste van kovacic.

de grootste stoorzender bij Milan is zoals vele zegen overduidelijk het beleid. alleen als berlusconi meer van de club verkoopt kan milan meer successen boeken. Galliani heeft zijn beste tijd gehad en kan beter gaan pensioneren

29 augustus 2015 om 20:22

Las laatst dat Berlusconi minstens een miljoen euro aan alimentatie per maand betaald. Daarom staat zn villa ook te koop en mede de reden waarom die Milan deels heeft verkocht.

29 augustus 2015 om 20:22

Zie het dus nog wel gebeuren dat over een jaartje of 5-10 de rest verkocht wordt aan Bee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren