Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cultheld sluit vertrek bij ADO niet uit: ‘Dat moeten ze zelf uitzoeken’

Laatste update:

Tom Beugelsdijk begon eerder dit seizoen nog regelmatig in de basis bij ADO Den Haag, maar sinds de komst van Alfons Groenendijk zit de stopper vaker op de bank dan dat hij in de basis begint. Een vertrek van de publiekslieveling, die voor ADO-begrippen een behoorlijk salaris ontvangt, lijkt dan ook niet uitgesloten.

Beugelsdijk, die nog tot 2018 onder contract staat, heeft zelf nog niets vernomen van zijn werkgever: “Ik ben benieuwd, maar hou me er niet mee bezig. Dat moeten ze zelf uitzoeken”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. De verdediger laat overigens weten dat hij niet per definitie afwijzend staat tegenover een contractverlenging.

Of hij langer bij ADO blijft, hangt ook af van de sportieve resultaten. De Hofstedelingen stonden geruime tijd onder de rode streep, maar zijn nu door een aantal overwinningen toch opgeklommen naar de dertiende plek: “Het gaat wel goed komen. Je moet ook naar volgend jaar kijken. Ik heb geen zin om in de Jupiler League te spelen. Dat wil niemand.”

Vind jij dat ADO Den Haag Tom Beugelsdijk langer aan boord moet houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Draait een belabberd seizoen, maar dat geldt ook voor de rest van de selectie tot de afgelopen wedstrijden. De revival van de laatste paar weken heeft natuurlijk voor het grootste gedeelte te maken met de terugkeer van Havenaar.
Beugelsdijk kon zich niet onttrekken aan de malaise, maar blijft de cultheld van ADO en in goede doen een prima verdediger voor Ado. Ik zou dan ook zeker zijn contract verlengen.

12 april 2017 om 18:58

Havenaar heeft sowieso dit seizoen amper gescoord. Elftal draait lekker door de juiste trainingen voor de wedstrijden en spelers als Becker, El Khayati en Havenaar die nu echt goed spelen. Verdedigend is het nog steeds belabberd.

Ik vind dit wel een goeie speler voor Groningen. Het is een aanjager die nog wel eens over de schreef wil gaan, maar ik vind hem een goede verdediger voor in de achterhoede. Samen achterin met de slager van Bosniã« (memisevic). Als ik Groningen was zou ik hem wel kopen bij Ado weg (net zoals ze destijds Chery hadden gekocht). Van mij mag hij naar Groningen komen, maar het is aan de mensen in de directie en scouts om te bepalen of hij wel of niet gehaald word.

11 april 2017 om 17:09

Das wel een mooie: 'een goede verdediger voor in de achterhoede'. Het lijkt mij ook inderdaad geen goede verdediger voor de voorhoede.
Overigens vind ik Beugelsdijk zelfs voor Ado vaak behoorlijk te kort komen hoor. Mooie kerel, maar bij voegt behalve zijn mentaliteit en vechtlust niet zo veel toe.

11 april 2017 om 17:11

Bedankt ik had die fout nog niet eens gezien :P

11 april 2017 om 17:39

Heini Otto speelde daarentegen wel bij ADO den haag als verdediger in de aanval in het bekende kerstboom tactiek van Co Adriaanse.

11 april 2017 om 17:49

Niet verkeerd bedoeld hoor, want het lijkt me een prima kerel, maar als Groningen zijnde zal ik hem niet halen. Hij blinkt niet eens uit bij Ado den Haag, dus waarom moet Groningen hem dan gaan halen? Haal dan een Justin Hoogma van Heracles, jong, lang en talentvol. Contract tot en met 2019, dus hij zou wel wat moeten kosten, maar is zeker de moeite waard. Krijgt zeker bij Groningen een basisplaats.

Echt een speler die op basis van mentaliteit kan presteren. Als het team slecht draait, dan gaat hij daarin mee. Presteert het team goed dan is hij ook altijd goed

Een verdediger die met wat betere spelers om zich heen volgens mij gewoon kan presteren. Ik zal hem wel achterin bij Fctwente willen zien. Samen met Hooiveld een goed duo en lekker direct

11 april 2017 om 19:34

Hooiveld en Beugelsdijk in 1 centrum veel fysiek er weinig voetbal, te weinig voetbal voor de sub top van de eredivisie waar Twente toch bij hoort als je het mij vraagt.

11 april 2017 om 19:40

Ik hoef hem zeker niet achterin bij Twente te zien. Met Bijen en Andersen zie ik twee in potentie betere verdedigers dan Beugelsdijk (als ze dat niet nu al zijn). Hem aantrekken staat alleen maar de ontwikkeling van deze twee in de weg

Ben ik de enige die Beugelsdijk totaal niet geschikt vind voor de subtop? Heeft absoluut de gunfactor, maar als je eerlijk bent komt deze jongen gewoon te kort en zal hij ook niet opvallen bij pak 'm beet Excelsior.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren