Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Cruijff en Guardiola moeten samen naar een psychiatrisch ziekenhuis'

Laatste update:

Mino Raiola heeft er nooit een gewoonte van gemaakt om een blad voor zijn mond te nemen, en laat zich ook deze week niet onbetuigd. De zaakwaarnemer van onder meer Zlatan Ibrahimovic is er ditmaal van overtuigd dat Johan Cruijff en zijn discipel Josep Guardiola in een gesticht thuishoren.

/

De spelersmakelaar had het tijdens het afgelopen seizoen, toen Ibrahimovic onder Guardiola nimmer echt wist te overtuigen bij Barça, al geregeld aan de stok met de trainer van de Catalanen en haalde dinsdag in Marca ook diens Nederlandse leermeester erbij. “Cruijff en Guardiola zouden samen naar een psychiatrisch ziekenhuis moeten gaan”, aldus Raiola.

“Ze moeten hun mond houden, blijven zitten en kaarten”, vindt de zaakwaarnemer van Ibrahimovic. Vorig seizoen noemde Raiola Guardiola al 'gestoord', nadat de oefenmeester de Zweedse spits op de tribune had gezet. Enkele dagen geleden liet de aanvaller zelf ook al van zich horen, toen hij op de Zweedse televisie vertelde dat Guardiola volgens hem 'dacht dat hij het voetbal had uitgevonden'.

Mino Raiola zou zich niet moeten uitlaten over de ex-trainer van Zlatan Ibrahimovic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Harder schreeuwen, misschien reageert Guardiola dan nog een keer.

Wat is dit nou weer voor een belachelijke opmerking. Zlatan paste gewoon niet bij Barca, deal with it! En hou je vanaf nu aub bezig AC Milan.

16 november 2010 om 14:59

misschien probeerd hij ook wel cruijff buiten de deur te houden bij ajax, aangezien hij nu alle zaken doet met ajax. dat zal wel anders worden op het moment dat JC het voor het zeggen krijgt.

Misschien moet die meneer zelf even professionele hulp zoeken, samen met die belachelijke gozer ibrahimovich

Ibrahimovic en Raiola passen wel bijelkaar. Die hebben alleen respect voor zichzelf en elkaar.

Je mag wel iets meer respect tonen voor de man die voetbal in Nederland groot heeft gemaakt, Mino Raiola. Je bent dan wel niet hier geboren, maar hebt je hele opvoeding en opleiding in Nederland genoten, je mag ons Nederlanders wel dankbaar zijn dat je hierheen mocht komen. En dan nu zo mensen af gaan lopen zeiken, terwijl je zelfs niets anders doet dan je zelf vol loopt te vreten en spelers loopt te pushen om een transfer.

16 november 2010 om 18:58

Niet te hoog van je toren blazen het waren eerder Nederlander die buitenlanders nodig hadden dus je mag de buitenlanders eerder bedanken en niet boos worden dat als de buitenlanders eenmaal komen en hun kans grijpen. JC roept alleen maar dingen sommige dingen zijn waar maar soms moet je het voor je zelf houden want bijv. Ajax en Barca kunnen bepaalde dingen niet veranderen dan moet je gewoon het beste ervan maken en niet zoals JC alles afbranden als het niet gaat.

17 november 2010 om 02:05

Barca mag je weghalen, want de hele basis van het succes de afgelopen jaren (o.a. de 6 hoofdprijzen 2 jaar geleden) en die andere Champions League van Rijkaard en ga zo maar door zijn gepakt door advies en richtlijnen van Cruijff. Dus doe eerst ff wat research. De beste man was de rechter hand van Laporta, en vul de rest zelf maar in.

waarschijnlijk heeft Raiola een financiëel belang bij psychiatrische ziekenhuizen in Barcelona

16 november 2010 om 14:02

Denk dat Guardiola en Cruijff alleen naar een psychiatrisch ziekenhuis zullen gaan om Mino Raiola een bezoekje te brengen.

Btw is dit gewoon een opmerking waar men niet op moet letten, hij lult maar wat uit z'n nek. En wat Zlatan betreft kan hij ook wat hulp gebruiken om zich in te houden.

16 november 2010 om 15:48

Het is inderdaad een opmerking die je niet serieus moet nemen. Maar dat was ook niet de bedoeling denk ik zo, ik heb me in ieder geval kapot gelachen om deze opmerking.

Als je er trouwens niet om kan lachen en het zo serieus neemt is het voor jou misschien ook tijd om naar een .... Ach, laat ook maar.

En ondertussen speelt Barcelona de sterren van de hemel, gaan ze op voor weer een grote prijs en laat Villa zien dat Ibrahimovic gewoon niet in het Barça-systeem past....

16 november 2010 om 13:48

Precies jij snapt het. Ibrahimovic past daarom perfect bij Milan, daar voelt die zich weer de grote ster, als je ziet ook hoe die met zijn ploeggenoten daar omgaat is het wel duidelijk dat die in Barcelona niks te zoeken had met zijn vedettengedrag!

16 november 2010 om 14:12

En klein detail. gaat Ibrahimovic geregeld over de schreef met belachelijke acties die niet op een voetbalveld thuis horen, net zoals dit soort spelersmakelaars die denken dat ze verstand van voetbal hebben, horen ook niet in de buurt van een voetbalclub te komen

16 november 2010 om 14:12

Als je dingen zegt kom dan met feiten en niet wat je denkt wat het is.

Ibrahimovic heeft in 9 wedstrijden 7 goals gemaakt.
Villa heeft in 10 wedstrijden 6 goals gemaakt.

Villa heeft, voordat hij gehaald was door Barcelona, in Spanje gespeeld. Ibra kwam van Italie naar een heel ander soort systeem.

Dus wat je zegt over dat Villa aan Ibrahimovic laat zien dat hij niet in het Barca-systeem past... is voor mij een grote vraagteken.

Dus je kan het door twee kanten kijken. Of beiden doen het heel slecht of beiden doen het heel goed. Tot nu toe heeft Villa Ibrahimovic niet doen vergeten. Misschien dat dat later gebeurd maar dat mag ook wel.

Ibrahimovic speelde fantastisch voor zijn eerste jaar maar door zijn blessures ging het gewoon minder.

16 november 2010 om 14:39

@pannalicour

Villa werkt harder voor de ploeg en heeft naast die 6 doelpunten die hij zelf maakte, ook een 4tal assisten gegeven. Villa trekt gaten waar Messi inloopt en gevaarlijk kan zijn. Villa kan ook de flank spelen, waar Ibra heel sloom en traag is. Villa is niet elke week in een krant te bespotten met een negatief artikel over hem. Villa is slimmer dan Ibra. Hoef je nog meer voorbeelden?

16 november 2010 om 14:40

Vond je dat Ibrahimovic fantastisch speelde? Ik vond het Spaanse voetbal sowieso niet ibj hem passen, maar ik heb hem denk ik 5, 6 goede wedstrijden zien spelen. Als je daar dan (ik weet het niet precies) 30 miljoen betaalt, doe je het niet goed.
Dat Villa minder scoort wil niet zeggen dat hij dat hij minder goed in het systeem past. Barça speelt totaalvoetbal zoals het door Rinus Michels is bedacht, iedereen valt aan en de aanvaller is de eerste verdediger. Dit past perfect bij Villa. Daarnaast spelen Messi, Iniesta en Xavi gewoon beter met een type Villa (vroeger Eto'o) dan met Ibrahimovic.

16 november 2010 om 15:05

@teetje
Ik vind Villa echt ver ondermaats presteren. Ik had veel en veel meer van hem verwacht. Ik vind zelfs dat hij het spel van Barca blokkeert. Afgelopen weekend had Villa echt veel vaker aan de linker kant moeten staan en zijn acties buitenaf moeten doen. Zo een 5-8 aanvallen heeft hij door verkeerd gepositioneerd te zijn en verkeerde keuzes te maken vernageld. Ik vind Villa echt geweldig en vind dat hij veel meer bij Barca past dan Ibra, maar om nu te zeggen dat hij het goed doet en Ibra vorig jaar niet is gewoon onjuist.

Los daarvan, vind ik dat Ibra met zijn karakter gewoon niet bij Barca horen. En Raiola.. tjah.. wat moet je van zo iemand vinden.

Een beetje meer respect zou wel op zijn plaats zijn. Guardiola en Cruijff hebben veel betekend voor Barcelona en nog steeds. Dat je het niet met hen eens bent op bepaalde punten kan. Maar zo'n opmerking over een gesticht vind ik buitenproportioneel.

Raiola heeft toch een restaurant in Haarlem?

On: Soap continues, Zlatan en Raiola hebben zware trauma gehouden aan Pep..

Zo´n triest duo die Mino Raiola en Zlatan, ze kunnen het kortweg niet verkropen dat er een minder seizoen tussen heeft gezeten voor Zlatan, mja als je dat niet kan accepteren.. wat ben je dan voor een professional? Jammer zlatan, want hij heeft een unieke eigen stijl..

Zlatan is een wereldspeler die niet in het concept van Barcelona past. Erg jammer, maar het is niet anders. Bij Inter en nu bij Ac Milan is hij meer op zijn plaats. Dat Raiola nu zo aan het natrappen is, zegt meer over hemzelf dan over Cruijff en Guardiola. Erg jammer hoor. Wellicht moet hij Zlatan z'n fratsen riching mede spelers en tegenstanders eens bekritiseren.

Ik kan niet wachten tot die Raiola uit het voetbal verdwijnt, hopen dat ie snel met pensioen gaat.

16 november 2010 om 13:58

Eind 2010 verdwijnen alle licenties van de spelermakelaars. Dus het einde is nabij voor deze man. Gelukkig, nare vent.

16 november 2010 om 14:00

Nee want dat betekent niet dat alle zaakwaarnemers zonder werk komen te zitten. Eerder dat iedereen zaakwaarnemer kan worden, en dus meer keuzevrijheid voor de spelers. Ik gok dat Raiola er dan niet mee stopt.

16 november 2010 om 14:02

Oh wacht daar heb je gelijk in ja. Maar het is nu mogelijk dat veel ouders zonder licentie hun kinderen gaan helpen in onderhandelingen en dergelijke. Ik denk wel dat daardoor veel makelaars moeten stoppen omdat ze geen clienten kunnen vinden.

16 november 2010 om 15:58

Mwoah, ik vermoed eigenlijk dat het wel mee zal vallen. Er zijn genoeg ouders die er geen kaas van gegeten hebben, en daar snel genoeg achter komen wanneer ze in onderhandeling gaan met een of meerdere clubs. Dan zullen ze snel weer op zoek gaan naar een zaakwaarnemer, of ze verpesten eigenhandig de carriere van hun kind, of ze vallen ten prooi aan agressieve manieren van vastleggen door clubs.

Hoe dan ook, ik denk dat het in eerste instantie nog meer het wilde westen gaat worden. Zaakwaarnemers zonder licentie kunnen ook geen sanctie ontvangen van de fifa, dus zullen agressievere manieren van werven/benaderen plaats gaan vinden denk ik. Veel keuzes zullen op geld verdienen op de korte termijn gebaseerd worden ipv op de lange termijn. Dat lijkt mij.

Misschien dat door de vrije marktwerking dit wel weer normaliseert en de boel uiteindelijk zelfs verbetert, maar op deze manier krijgt wel al (nog meer dan nu al denk ik) het gespuis vrije toegang tot het voetbal, en is de kans dat spelers uitgebuit zullen worden denk ik groter.

Sinds die achterbakse schop van Ibrahimovic op zijn ploeggenoot, kan ik 'm echt niet uitstaan. Vond 't wel een leuke spits, maar hij en z'n zaakwaarnemer zijn echt sluwe ratten hier. Trouwens, hoe dom ben je als makelaar dat je zulke dingen gaat zeggen over een potentiële klant?

16 november 2010 om 18:36

Helemaal met je eens. Dit filmpje bedoel je toch?

http://www.youtube.com/watch?v=fgxemwdzai8

slaat totaal nergens op, maar dan ook echt nergens op. En dan ook nog met een grijns weglopen alsof er niks gebeurd is, en even gezellig doen met Ronaldinho. Als een trainer dit ziet, moet hij toch ingrijpen? Of Milan zelf?

Ik dacht dat zaakwaarnemers zich bezig hielden met transfers en contracten, sinds wanneer beginnen ze zich ook al met dit soort zaken te bemoeien? Hoop dat ze die Raiola lekker opnemen en dat ie zn spelers meeneemt!

Erg onprofessioneel van Raiola. Je zou denken dat een volwassen zakenman dit soort trieste uitspraken niet zou doen.

Zou hij zich trouwens niet moeten concentreren op het stichten van een ruzie tussen Zlatan en Allegri, zodat hij nog wat meer geld aan hem kan verdienen?

Lijkt me dat Mino en Zlatan beter zelf een dubbele afspraak kunnen maken bij de psychiater. Sjonge als er toch 1 randdebiel over de velden loopt is het die Zlatan wel. Maar goed waar je mee omgaat word je mee besmet.

waar komt dit opeens vandaan dan? deze man moet zelf hulp gaan halen. haha.
uit het niets schreeuwt ie weer de grootste onzin.

Snap eigenlijk nooit wat van mensen die iemand afkraken die het uitstekend doet.

Het toont eens te meer aan dat zowel raiola als ibrahimovic een stel losers zijn.
Volgens raiola is Cruijff een niemand en mag hij naar de hel. Waarom zei hij dat? Omdat Cruijff aangaf dat ibrahimovic het beter doet in Italië.

Hehe, je moet wel bijzonder laag zijn wil je zo praten over mensen die je nooit iets hebben aangedaan.
Het zijn imbecielen en een ieder die zich in wil laten met deze mensen zijn dat duidelijk ook. Het is wel duidelijk dat loyaliteit, integriteit en moed geen eigenschappen zijn die in het woordenboek van deze 'mensen' voorkomt.
Het spijt me voor de Milanezen dat zij deze rat in hun team hebben.

16 november 2010 om 14:38

Wat is dat voor een domme opmerking, dat laatste. Je bent ten eerste zelf een loser als je je verlaagt tot het niveau van Raiola, en ten tweede heeft niet Ibrahimovic dit gezegd, maar zijn zaakwaarnemer. Die laatste zin van je slaat nergens op, maarja aan je plaatje te zien komen er uit jou mond geen goede woorden over Ibrahimovic. Eerst nadenken voordat je iets zegt.

16 november 2010 om 15:02

En het grappige is dat deze types dan wss de eerste waren die de naam van Zlatan scandeerden toen hij aangetrokken werd.

Clubsupporters kunnen soms als zulke imbecielen overkomen en het leuke is dat ze dat dan niet eens zelf door hebben,..

16 november 2010 om 15:09

Och, maar in tegenstelling tot ibrahimovic denk ik ook na over mijn woorden.
Ik verlaag me niet tot zijn niveau, aangezien ik niet zonder reden vanalles schreeuw.
Maar je bent naïef. Ten eerste heeft ibrahimovic al genoeg gezegd en ten tweede heeft hij geen moment de mond van raiola gesnoerd, hetgeen inhoudt dat hij dat op z'n minst goedkeurt. Als het al niet zo is dat ibrahimovic soms via raiola praat.
En waar mijn laatste opmerking op slaat? Vrij simpel.
Ik vind het zonde dat zo'n mooie club als Milan zich inlaat met zulk soort ratten. Spijtig dat je daar geen compliment uit hebt kunnen halen.

16 november 2010 om 15:11

Ach, ik hoef in dat opzicht ook niets door te hebben, want ik ben geen imbeciel en ik gedraag me ook niet als zo een.
Maar het is geinig dat jij doet alsof iedereen dit had moeten voorzien. Je vergeet dat we niet allemaal beschikken over zoveel wijsheid als jij, waarde Epl_prof.

16 november 2010 om 20:02

Even voor de duidelijkheid ik zou ten alle tijden David Villa verkiezen boven Zlatan. Ook in de zomer van 09/10.

16 november 2010 om 15:25

Zeker de juiste woorden.

Er bestaat nog zoiets als respect in de voetballerij en dat hebben beide heren niet.

Ik ben blij dat hij bij Milan speelt en niet meer bij Barca want daar voelde hij zich te groot voor en werd niet behandeld als een ster.

Raiola is een sierraad voor de voetballerij. Met hem vergeleken zijn Cruijff en Guardiola onbetekenende prutsers. Weet die man wel dat er bij voetbal slechts één bal in het spel is. Mino wie?

Die Raiola moet juist dankbaar zijn. Hij heeft nu 2 keer zijn zakken kunnen vullen met een transfer ipv 1...

Gevalletje van: hoezo 1 spookrijder? Er zijn er hier honderden!!!

Teetje

Als je dingen zegt kom dan met feiten en niet wat je denkt wat het is.

Ibrahimovic heeft in 9 wedstrijden 7 goals gemaakt.
Villa heeft in 10 wedstrijden 6 goals gemaakt.

Villa heeft, voordat hij gehaald was door Barcelona, in Spanje gespeeld. Ibra kwam van Italie naar een heel ander soort systeem.

Dus wat je zegt over dat Villa aan Ibrahimovic laat zien, dat hij niet in het Barca-systeem past... is voor mij een grote vraagteken.

Dus je kan het door twee kanten kijken. Of beiden hebben het tot nu toe heel slecht gedaan of beiden hebben het heel goed gedaan. Tot nu toe heeft Villa Ibrahimovic niet doen vergeten. Misschien dat dat later gebeurd maar dat mag ook wel.

Ibrahimovic speelde fantastisch voor zijn eerste jaar maar door zijn blessures ging het gewoon minder.

16 november 2010 om 14:30

ik vind de vergelijking nog moeillijk te maken.

ik wil wel eens zien hoe Villa gaat acteren op de momenten dat hij er móet staan.

of je in een wedstrijd van 4-0 er nu 1 of 2 intrapt of driemaal de lat en paal, tsja. Dit Barca heeft zulke wedstrijden.

maar vorig jaar tegen bijvoorbeeld Arsenal stond Zlatan goed en tegen Inter was hij onzichtbaar. Als een Villa dit jaar in de CL van af het knock out systeem winnende goals gaat maken zie je duidelijk een verschil. Op dit moment kan je er veel over discussieren.

Maar feit is voor mij in ieder geval dat Zlatan een herrieschopper is en Villa niet. Wat dat betreft ben ik blij dat Zlatan aan de andere kant van de Mid. Zee zit. Alleen al hoe Zlatan met het publiek van Inter om ging bij zijn transfer. Met zijn sjaaltje en woorden. Laat staan z'n zaakwaarnemer die zichzelf uit de markt praat op deze manier.

16 november 2010 om 14:46

Inderdaad, veel te vroeg om nu al te gaan vergelijken. Maar een van de belangrijkste dingen is dat Zlatan gewoon (tijdelijke) weg is bij Barcelona. Die jongen past gewoon niet bij Barcelona en dan heb ik het niet over tactiek of systemen. Puur karakter/mentaliteit en dergelijke.

Heel simpel iedereen heeft vrienden en vijanden zie je hier wel weer eens.. Zlatan moet geen excuses zoeken dat hij niet slaagde bij barca dat heeft toch echt aan hemzelf gelegen en niet aan guardiola.. die zakenwaarnemer is blijkbaar erg gefrustreerd dat hij wat minder centjes kreeg want die opmerkingen slaan totaal nergens op.

Zou hij dit schreeuwen om zijn maatje Martin Jol wat te helpen? ghehe

Hmm als je zoiets over anderen beweert ben je volgens mij zelf rijp voor het gesticht....maarja :-)
Belachelijk, een beetje meer respect voor mensen die echt wat hebben bereikt in de voetballerij mag ook wel mijns insziens

Ik hou wel van zulke mensen, die roepen wat ze denken. Vaak slaat het de plank mis maar dat neemt niet weg dat het erg amusant is.

je mag van mij best iets zeggen als zaakwaarnemer over een oud trainer die een speler van jou heeft gehad. maar dan moet het wel met respecht want dit slaat werkelijk nergens op.

Mooi compliment voor alle andere coaches als twee van de meest succesvolle uitgemaakt worden voor gekken...

hij is gewoon boos omdat ibrahimovic niet slaagde bij barca en hij is boos op cruijf omdat cruijf onder andere bij ajax een revolutie wilt, raiola ziet ook wel dat ''zijn'' mannetjes dan gevaar lopen...

De Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic brengt met zijn agressief gedrag en arrogante houding ( zowel binnen als buiten het veld ) zijn eigen voetballende kwaliteiten volledig in diskrediet. De speler denkt op alle fronten dat hij onaantastbaar is geworden en acteert daar ook naar. Kritiek stuit hem tegen de borst, want ook daar weet hij niet op een goede en respectvolle manier mee om te gaan. Ook geeft hij daarmee een verkeerd signaal af, naar bijvoorbeeld al die jeugdige kijkers die in hem een idool zien. Met de tot nu toe al zijn verkregen miljoenen in zijn cariëre, had deze Zweedse aanvaller op zijn minst een ' cursus normen en waarden ' kunnen volgen. Maar niets is minder waar, want al deze roem is hem klaarblijkelijk naar de kop gestegen, waardoor de man onbehandelbaar is geworden. Dus mócht er al iemand in aanmerking komen voor een behandeling bij de psychiater dan is het de krankzinnige Zweedse spits wel. Misschien heeft Guardiola dan wel niet het voetbal uitgevonden zoals Ibrahimovic suggereerd, maar feit is wel, dat de Zweed op zijn manier het voetbal voor vele onder ons volledig verpest.

16 november 2010 om 15:22

Meen je deze reactie nou serieus? Of heb je enige rancune tegen Ibra? Dat hij eigenwijs en eigenzinnig is staat buiten kijf. Maar om hem nou af te schilderen als het uitschot van de voetballerij vind ik overdreven. Als iedere voetballer strak in het gelid loopt zou het een saai schouwspel zijn. Ik weet niet waar jij je aan stoort waardoor hij het volledig voor je verpest maar mij verbaast hij vaker met geniale acties dan met een negatief bericht in de media. Een geniale gek, een eindbaas.

16 november 2010 om 16:18

Dat is nou het manke aan sommige, die prevaleren het mooie boven het verstandelijke in het voetbal, waarin dan klaarblijkelijk alles geoorloofd is. Hebben we onlangs nog ' de kwestie Nigel de Jong ' gehad, waarin sommige zijn kwaliteiten als voetballer belangrijker vonden dan zijn structurele misdragingen, nu is het weer de Zweedse spits. Ook deze voetballer misdraagt zich structureel in zijn laten en doen zonder ook maar enige wroeging. Misschien is verpesten een ietwat te groot woord, maar dat Zlatan Ibrahimovic het voetbal met zijn gedrag in diskrediet brengt is een zekerheid. Feit is dat ik niet meer met plezier naar deze voetballer kan kijken waar het arrogante werkelijk waar vanaf spat. En, dat kunnen zelfs zijn geniale acties niet verbloemen. Dan daarbij, geniet een geniale gek bij mij nog altijd de voorkeur om in aanmerking te komen voor een behandeling bij de psychiater, boven zowel Cruijff als Guardiola.

Ok ok,

luister: - Zlatan is een topspits (gezien prestaties)
- Pep top trainer (gezien prestaties)
- Mino top zaakwaarnemer (gezien prestaties)

je beoordeelt prestaties tog?

waar maken jullie je druk om, ze zijn allemaal gruwelijk goed en klaar.

16 november 2010 om 15:24

Mino top zaakwaarnemer? Deze man staat algemeen bekend als een ongelooflijke geldwolf die zijn clienten (in dit geval de spelers) dingen influisterd die altijd een negatieve weerslag hebben op de relatie tussen de speler en de club. Waarom komt deze man zoveel (negatief) in de media terwijl zoveel andere zaakwaarnemers dat niet doen?

17 november 2010 om 02:12

Haha dus omdat ze allemaal goed zijn in wat ze doen, mag je geen commentaar op ze leveren, terwijl ze de debielste dingen zeggen, en mensen uitmaken voor wat dan ook, zonder dat jij daar ook maar een geldige reden voor hebben zoals deze Raiola. Je maakt een grap mag ik hopen. Als ik jou uitmaak voor imbeciel en noem maar op, mag dat omdat ik heel goed ben in mijn beroep?!

Raiola en Zlatan weten zelf ook dat ze de grote verliezers zijn, daarom blijven ze maar onzin uitkramen in de hoop dat iemand naar ze gaat luisteren. Helaas voor hun is Pep te slim voor die onzin en maken ze met hun uitspraken alleen zichzelf belachelijk.

Dat zaakwaarnemers steeds belangrijker zijn geworden in de voetballerij is tot daar aan toe. Maar dat ze nu ook al nodig in de krant willen komen en zich met voetbaltechnische zaken bezig gaan houden gaat wel erg ver.
Schoenmaker blijf bij je leest en vul vooral je eigen zakken ten koste van de spelers die je vertegenwoordigt en ga je niet bemoeien met mensen die zich als voetballer en trainer hebben bewezen in de voetbalwereld.

guayre?

heb je gezien welke spelers deze man ook een goede ontwikkeling heeft gegeven?
denk je nou echt dat hij bepaalt wat een speler doet, haha laat me niet lache !

Ik ken een speler van ajax persoonlijk en van hem hoor ik dit en dat over zaakwaarnemers, en geloof me speler bepaalt alles !

x

“Ze moeten hun mond houden, blijven zitten en kaarten”, vindt de zaakwaarnemer van Ibrahimovic.

volgens mij zit hij over zichzelf te praten.

ach ja cruijff denkt dat ook maar dat hij alles beter weet terwijl die zelf niet het lef heeft om een team te coachen en over guardiola zal ik me maar niet uitlaten want de resultaten die barcelona boekt zijn niet onaardig al moet ik er wel bij zeggen dat barcelona onderin de primera division zat toen rijkaard destijds het roer overnam en de weg naar boven toonde, dus kan ik me best indenken dat ibrahimovic zegt dat guardiola zichzelf niet al te hoog moet hebben zitten aangezien hij het spel van barcelona niet heeft uitgevonden. Alleen moet ibrahimovic oppassen dat hij niet te veel negatieve aandacht naar zich toe trekt door constant met kritiek te komen op anderen en zich meer focussen op zijn eigen spel.

Wat walg ik van die Railola zeg phff.. Wie denkt hij wel niet dat dat hij is. O zo te praten voer een van swerelds grootste voetbaliconen: Cruijff.. En over de coach van het beste team ter wereld.
Wat een walgelijk mannetje.

Een ieder die in de voetbal wereld werkt mag zekus een mening hebben over Cruijff en Guardiola.
Belangrijker is dat mensen eerst luisteren en dan pas wanneer men weet hoe de vork werkelijk in de steel zit dan pas echt commentaar geven.
En dat denk ik mis ik hier bij de zaakwaarnemer.

Is hij de zelfde gast die zei dat Zlatan beter en meer waard was dan Kaká, Cristiano Ronaldo en Benzema?

Mischien kan Zlatan dan ook mee want die doet ook soms rare dingen.

16 november 2010 om 18:33

Ja, zo'n verschrikkelijk goede voetballer, maar zo'n verschrikkelijk slecht persoon. Zoals je ook al op dit filmpje ziet:

http://www.youtube.com/watch?v=fgxemwdzai8

16 november 2010 om 20:39

hou eens op ik kan me in hem verplaatsen deze persoon zoals jij zegt komt uit een 8terstands wijk net als ik en dan snap ik dat hij laat zien dat hij niet te kleinderen valt maar als je naar dat incident gaat over strasser ja sloeg nergens op

16 november 2010 om 20:48

Vergeet ook niet het knie-in-de-rug-incident tegen Heitinga, tijdens Nederland - Zweden, geen bal in de buurt!

Verder (weet effe de wedstrijd niet meer), dat-ie z'n tegenstander aan 't dollen was op het middenveld, de bal vervolgens aan diezelfde tegenstander kwijtraakte en daarna met 2 gestrekte benen op 'm inhakte!

Wie moet er nou naar een inrichting, Raiola?! Juist, Ibrahimovic himself!

17 november 2010 om 02:48

Het heeft geen flikker te maken met achterstandswijken. Barça/guardiola hebben hem op geen enkel moment gekleineerd, terwijl dat stel daar zelf continu mee bezig waren. Puur omdat ibrahimovic een keer niet werd opgesteld, terwijl deze hopeloos uit vorm was.

Als jij je dan nog goed kunt verplaatsen in ibrahimovic en hem begrijpt, mis ook jij flink wat normen en waarden.

Laat die man zich lekker bezig houden met zijn werkzaamheden als makelaar. Niemand zit te wachten op de mening van een omhoog gevallen pizzabakkertje.

Als Zlatan een normale persoonlijkheid was had hij volgens mij nog gewoon daar bij de selectie gezeten. Dan had Raiola geen seconde een probleem gehad met Cruijff en Guardiola.

17 november 2010 om 03:21

Mino wilt overduidelijk Zlatan bewijzen dat hij achter hem blijft staan ten koste van alles, aangezien hij bakken met geld verdiend aan hem na elke transfer die hij maakt.
Zolang hij dit blijft doen zal de kans ook kleiner zijn dat Zlatan hem ontslaat, ook aangezien hij zn werk gewoon doet.
Dus dit is gewoon natrappen zonder enige eigen wijsheid.

Ongelooflijk dat die man de zaakwaarnemer is van Martin Jol!
De man die de macht heeft binnen Ajax! Ja, dan vraag je om problemen.
Dit is echt een clubje tegen Cruijff zo..

Ja hij zegt dit alleen maar omdat Guardiola tegen Zlatan is, die hij onder contract hebt, en Cruijff tegen de leiding van Ajax waar Jol ook bij zit

Goh, een paar jaar terug stond ie nog pizza's te bakken in Haarlem en nu beschikt hij al over zo'n arrogantie dat hij denkt de besten in de wereld te kunnen beledigen. Hoogmoed komt voor de ....

ibrahimovic moest egt naar real want real speelt een soort pingel voorzetten spel dat hoort bij ibra

Ik snap de denkwijze van Guardiola wel.. Barca speelt voetbal waarbij je veel de bal rondspeelt op een hoog tempo, dat beheerst Ibra wel, maar hij vindt het zelf veeeeeeeeeelste leuk om 5 seconden met zn voet op de bal te staan, even rondkijken en weer verder spelen... Barcelona bestaat uit een team met leuke gozers die elkaar alles wensen.. Daar past Ibra helemaal niet tussen, moest je hem nou zien tegen Inter, maandagavond! Die laatste 10 minuten, verschrikkelijk.. Ik kan die vent wel uitkotsen!

kunnen johan en pep dan misschien mido en ooier oppikken want die horen ook thuis in dit psychiatrische centrum.
Want die jongens doen alles en zijn overal inbetrokken op voetballen na!!!!

mooi man, vrijheid van meningsuiting ( voor mensen die em niet vatten spek ik em met een )

17 november 2010 om 02:14

Je doet nu net of je het sarcastisch bedoelt?! Als dat zo is, vraag ik me af wat je tegen vrjiheid van meningsuiting hebt.

17 november 2010 om 08:37

gast, voor een land waar iedereen zo z'n mond vol heeft van de vrijheid van meningsuiting zijn er wel érg veel mensen die zich enórm opwinden over wat een oninterressante spelersmakelaar over 2 mensen roept.

ik heb niets tegen de vrijheid van meningsuiting, echter snijd dat mes aan 2 kanten...

18 november 2010 om 01:23

ja ok was geen aanval, was gewoon benieuwd. Maar vrijheid van meningsuiting is ook prima, alleen zegt deze man dingen over mensen die i.t. tot hem wel heel veel hebben bereikt in het voetbal die nergens over gaan. En vrijheid van meningsuiting is prima, maar je mag er wel kritiek op hebben, zoals eigenlijk iedereen hier dus op het forum. Wat deze man zegt slaat nergens op, en beledigd niet alleen deze 2 personen, maar ook een hele andere groep mensen, die wel naar de psychiater gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren