Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo: ‘Soms drinkt hij Coca-Cola of Fanta en dan word ik pissig’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo probeert zijn kinderen de discipline bij te brengen die hij als profvoetballer aan de dag moet leggen. Zijn oudste zoon, Cristiano Ronaldo junior (10), speelt in de jeugdopleiding van Juventus en heeft volgens zijn vader veel talent. De vijfvoudig wereldvoetballer van het jaar probeert de jonge Cristiano echter duidelijk te maken dat er meer voor nodig is om daadwerkelijk de top te bereiken.

Ronaldo was zondag aanwezig bij het gala van de Globe Soccer Awards in Dubai, waar hij werd uitgeroepen tot 'Speler van de Eeuw'. Rond de prijsuitreiking kreeg hij de vraag voorgelegd of zijn tienjarige zoon de benodigde vaardigheden heeft om een topvoetballer te worden. "Nog niet", reageerde de aanvaller van Juventus. "Ik ben streng voor hem. Soms drinkt hij Coca-Cola of Fanta en dan word ik pissig. Als hij chips of friet eet, dan hebben we ruzie. Hij weet dat ik er niet van houd. Ook mijn jongere kinderen kijken me altijd aan als ze chocolade eten."

Wat gebeurt er als Cristiano Ronaldo zijn kinderen betrapt met een blikje cola, een frietje of een reep chocola?

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 29 december 2020

"Je moet je sterk houden", vervolgde Ronaldo over het weerstaan van verleidingen. "Maar om eerlijk te zijn: ja, hij heeft potentie. Het is een grote jongen met snelheid en gedrevenheid. Maar ik zeg hem telkens dat er ook veel toewijding en hard werk bij komt kijken. Als we thuis zitten, zeg ik soms: 'Ga even rennen op de loopband.' Daarna zeg ik: ‘Neem een koud bad om te herstellen en doe het morgen weer.' Hij zegt dan: 'Papa, het water is zo koud, ik wil er niet in'. Dat begrijp ik: hij is tien jaar. Het is aan hem, ik ga hem niet pushen om een voetballer te worden. Ja, dat heb ik het liefst, maar hij gaat worden wat hij wil worden, ook als hij bijvoorbeeld een arts wil worden. Ik wil gewoon dat hij denkt: 'Ik moet de beste worden.'"

Ronaldo merkt dat hij zelf als voorbeeld wordt gezien door veel jongeren. Het doet hem goed om te zien dat jongeren zijn werk waarderen. "Je ziet kinderen die eruit willen zien als ik. Ze nemen mijn kapsel, doen mijn trucjes, ga zo maar door. Mijn zoontje is tien en wil eruitzien als ik. Dan heb je nog wel even te gaan, maar het is leuk om te zien", lacht de Portugees. "Kinderen zijn de toekomst. Ik heb er vier en ik wens ze allemaal het beste. Soms, zoals nu hier in Dubai, rennen ze naar me toe, draaien zich om en roepen: 'Siiiiii'. Ik word er blij van, want het is een erkenning van mijn toewijding en de moeite die ik ervoor doe. Als je dan zoiets ziet, maakt dat me trots. Het geeft me motivatie om te blijven doen wat ik doe."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja..al ben je geen profvoetballer of heb je niet de ambitie...cola of sinas drinken, waarom zou je dat structureel doen. Wat een troep en de makkelijkste manier om af te vallen/fit te blijven door het gewoon te laten staan.

29 december 2020 om 13:53

Nederland79 heeft gesproken, niemand mag meer aan de cola en sinas!

29 december 2020 om 14:19

als jij er gelukkig van wordt moet je het vooral doen. In mijn ogen is de smaak niet bijzonder en heeft het veel nadelen.
Ik had een collega met behoorlijk overgewicht en die dronk elke nacht een 1,5 liter fles sinas. En het afvallen lukte maar niet. Tja, dan zit ik m echt aan te kijken van...ben je nou serieus...

29 december 2020 om 14:25

Er zit dan ook wel een groot verschil tussen soms een glas cola/sinas en elke avond 1,5 liter sinas drinken haha

29 december 2020 om 14:34

Eens hoor met nederland79 ik snap zelf niet waarom je dagelijks flessen cola en sap in jouw koelkast moet hebben. Lekker suiker naar binnen werken, wordt je lichaam vast wel gezond van. Mensen kopen liever nog fatburners voor 40 euro dan dat ze stoppen met die rotzooi naar binnen te werken. Ik train parttime mensen en het eerste wat ze moeten is stoppen met die rotzooi, merk je al dat je afvalt zonder maar een oefening te hebben gedaan. Je lichaam kan je niet vervangen en je moet er zo lang mogelijk mee doen, gooit er dan niet constant rotzooi in.

29 december 2020 om 14:53

@barcalover je hebt ook varianten zonder suiker. Ze claimen dat daar geen calorieen in zitten.

29 december 2020 om 15:00

Dat claimen ze niet, dat is ook echt zo. Van cola light kom je dus niet (direct) aan. Indirect zal je er wel van aan komen omdat die suikervervangers er voor zorgen dat je meer honger krijgt en meer zin krijgt in nog meer suiker

29 december 2020 om 15:03

als je die "honger" kan weerstaan is er dus niks aan de hand. Misschien dat het andere nadelen heeft wat betreft gezondheid maar dat weet ik niet,

29 december 2020 om 15:06

Je kan dan beter gewoon een cola drinken met suiker. Alle troep die vervangers zijn lekker laten staan

29 december 2020 om 15:59

ja maar dat is het punt nou, die "troep" heeft geen calorieen. En normale cola is ook gewoon troep. Dus als ik toch troep wil drinken, dan drink ik liever troep zonder calorieeen.

29 december 2020 om 16:46

@bf, je stelt de verkeerde vraag. De vraag zou moeten zijn wat levert het mij op om x te drinken of te eten. Voeding draait om voedingsstoffen. Het vullen of voeden principe van Wilfred Genee.

29 december 2020 om 17:55

In normale cola of cola zero vind je sowiezo geen voedingsstoffen als ik het goed heb

29 december 2020 om 18:28

Precies. Dus waarom het een of het ander. Water zit vol met goede mineralen.

29 december 2020 om 18:36

Gelijk heb je, barcalover, als je dan ook nog bedenkt dat je een vastgeroeste moer losdraait door er wat cola op te gooien, dan wil je dat toch niet naar binnen gieten?

29 december 2020 om 14:39

Ik vraag me wel af hoe het zit met het verschil tussen bier en frisdrank. In bier zit geen suiker geloof ik, maar toch kom je meer aan en krijg je sneller een buikje dan wanneer je op dezelfde avonden steeds frisdrank zou gaan drinken.

29 december 2020 om 14:49

Calorieen... in een blikje bier en blikje fanta zitten ongeveer evenveel calorieen. Heb nog nooit gehoord dat iemand 10 blikjes fanta op een avond naar binnen werkt (al zal dat wellicht ook gebeuren), maar vaak genoeg 10 bier. Dan zit je al rond de 1500 calorieen. Hoef je alleen nog maar te lunchen en je zit ongeveer aan het dagelijkse gemiddelde.

29 december 2020 om 14:57

@soccerinofcu, Naast dat er veel calorieën in zitten, ziet jouw lichaam alcohol ook als gif. Je lichaam zal er alles aan doen om eerst dat gif eruit te krijgen, en slaat dus alle rest stoffen ( voedsel etc. ) ergens anders op. Alles wat je dus eet tijdens het alchohol drinken wordt dus opgeslagen in je lichaam. Daarom kom je er zo snel van aan.

29 december 2020 om 17:24

De makkelijkste manier om af te vallen is nog altijd gewoon bewegen hoor!

29 december 2020 om 18:03

@nymus, dat valt voor de meeste mensen nogal tegen. De meeste trainen namelijk daar niet hard en vaak genoeg voor

29 december 2020 om 18:29

Bewegen is goed voor 30%, voeding voor 70%

29 december 2020 om 17:57

@nederland79, sinas is sws vies. Mensen die vragen of je fanta wil en vervolgens sinas inschenken #kotssmiley. Overigens drink ik rustig 2 1.5 flessen frisdrank per dag weg. Coca cola, Fanta, Fernandes. Heerlijk

29 december 2020 om 18:25

Tja, waarom zou je alcohol drinken? Waarom zou je roken? Waarom zou je producten kopen met pesticiden erin? Waarom zou je fastfood eten? Waarom hebben mensen uberhaupt nog een frituurpan? Sommige dingen zijn nou eenmaal ongezond. Niet iedereen is jouw collega en niet iedereen drinkt het overmatig tot op het punt dat diegene overgewicht en/of gezondheidsproblemen heeft.

29 december 2020 om 19:01

Ja inderdaad stoppen met cola en sinas maar lekker de hele dag achter je pc/playstation kruipen.

Het hele artikel is gebasseerd op hoe Ronaldo zijn kinderen opvoed, streng en boos is wanneer zijn kinderen ongezond eten of iets niet willen. Maar vervolgens lees ik " ik ga hem niet pushen " ... toen maar weer gestopt.

29 december 2020 om 13:45

Zijn zoontje heeft dus zelf aangegeven dit te willen. En Ronaldo laat hem zien hoe hij er komt. Als hij aangeeft het niet meer te willen, wordt Ronaldo niet meer boos.
Dat heet je kinderen opvoeden en steunen in wat ze willen bereiken.

29 december 2020 om 14:14

Ronaldo over z'n zoontje ; Ik wil gewoon dat hij denkt: 'Ik moet de beste worden. Lionel Messi dus.

29 december 2020 om 15:11

Het is ook mooi dat hij een echte vader voor zijn kinderen kan zijn. Hij kan ze iets geven wat hij zelf nooit had. Een vader hebben met een alcoholprobleem is echt een nachtmerrie voor een kind. Ronaldo is mentaal zo sterk omdat hij al jong volwassen moest zijn.

29 december 2020 om 15:42

Hij vertroetelt ze ook niet alleen maar probeert ze echt te helpen groeien. Ik weet niet of 10 wellicht een beetje te jong is hiervoor, maar ik heb vooral bewondering voor wie de persoon Ronaldo is geworden. Mn favo voetballer is ie niet, maar hij is mentaal wel veel sterker en professioneler dan zijn collega's

29 december 2020 om 13:48

Ik verwacht dat hij daarmee bedoelt dat hij zijn kinderen niet per se wil pushen naar het worden van topvoetballer. Het minder eten van friet en chips en drinken van frisdrank is iets waar meer ouders hun kinderen wel wat meer op zouden mogen pushen.

29 december 2020 om 13:49

Hahaha exactly! "ik ga hem niet pushen" maar de jongen maar geen colaatje drinken, moet lopen ipv eens te chillen, moet ijsbaden nemen,.... We spreken over een 10-jarig kind!? Alsof C. Ronaldo op die leeftijd nooit eens een colaatje dronk of eens lekker niets deed? Ook schitterend dat hij verkozen werd tot 'voetballer van de Eeuw' door het medium dat Marc Wilmots ooit 'wereldcoach van het jaar' maakte... plaats de dingen toch wat in perspectief:-)

29 december 2020 om 13:55

Bedankt voor de aanvulling!

29 december 2020 om 14:00

Hij moet dat helemaal niet, dat is zijn advies voor zijn zoon. Hij zegt toch dat hij het snapt als hij dat niet wilt, aangezien hij pas 10 jaar is begrijpt Ronaldo dit zoals hij aangeeft. Nee Ronaldo deed dit als 10 jarige niet, maar met de wijsheid van nu zou hij dat vast wel gedaan hebben. Ook moeilijk hun jeugd te vergelijken aangezien Ronaldo niks had en ging bedelen om overgebleven hamburgers bij de lokale mcdonalds, dit hoeft zijn zoon niet te doen. Maar als je niks met Ronaldo hebt kan je daar ook gewoon eerlijk over zijn, hoef je niet zo zuur te reageren. Ronaldo word er gewoon niet vrolijk van als ze kinderen ongezond eten, gek he als je een beetje bekend bent met Ronaldo’s lifestyle

29 december 2020 om 14:05

Grappig @thenry.. Je noemt perspectief, maar je vergeet in welk perspectief Ronaldo het antwoord geeft. Ze vragen, heeft hij het in zich om de top te halen. Op basis van die vraag geeft hij aan welke lessen hij zijn zoon wilt meegeven als die de top wilt halen.

29 december 2020 om 15:58

Je snapt het niet. Hij zal zijn zoontje niet pushen om profvoetballer te worden maar als hij ervoor kiest zal papa ronaldo streng toezien. En zijn zoontje wil voetballer worden. we hebben onze kinderen nooit geen cola laten drinken, en nu ze volwassen zijn vinden ze cola afschuwelijk. Zelfde met fastfood hamburgers enz. Nu zijn ze dankbaar dat we ze zo hebben opgevoed.

29 december 2020 om 13:55

Kinderen moet je leiden en dat is van hij doet. Mocht zijn zoon geen voetballer willen zijn dan heeft hij daar geen problemen. Aangezien zijn zoon wel van voetbal houd leert hij hem hoe en wat te doen. Dit is dus niet pushen.

29 december 2020 om 16:48

Als je als vader niet wilt dat jouw kind iets niet doet dan verwijder je het uit de situatie. Dat hij het heeft over streng zijn dan lees ik het dat hij het wel toelaat maar dat het voor zijn kinderen wel duidelijk is dat hij het afraad.

29 december 2020 om 17:47

@furrr, jij sluit je (toekomstige) kinderen op? Je kan niet alles bepalen voor je kinderen, zeker niet als je de helft van het jaar elders bent. Als je kids ouder worden kan je dat als huismoeder niet eens meer doen. Kinderen komen gewoon bij anderen thuis, oma verwent ze etc

29 december 2020 om 18:31

Nee precies. Daarmee bevestig je toch precies wat ik zeg. Hij staat het wel toe maar dat betekent niet dat hij er blij mee is.

29 december 2020 om 19:29

Nou als je er ruzie over gaat maken klinkt het niet alsof hij het toelaat. Als ik ergens over adviseer maak ik er namelijk geen ruzie over. Dan hebben we een heel ander idee over adviseren.

Je kan je kinderen uit situaties halen om junkfood te eten, te roken etc omdat jij dat wil verbieden. Ja je kan je 16 jarige verbieden om avonds op stap te gaan en huisarrest geven maar je kan niet tegenhouden dat ie met zijn vrienden ergens in een tussenuur een sigaret gaat roken. Je denkt er veels te simpel over.

Beetje vaag verhaal haha. Eerst zegt ie dat ze ruzie en gezeik hebben wanneer hij patat eet of cola drinkt, maar op het einde lees ik ''ik ga hem niet pushen''. Sorry Ronaldo maar dat is, zeker in de ogen van een 10 jarige, behoorlijk pushen hahaha als je vader constant boos wordt door zoiets.

29 december 2020 om 13:50

Hij pusht hem niet om profvoetballer te worden. Hij pusht hem wel om geen cola te drinken en patat te eten.

29 december 2020 om 15:04

@zepp123:

Tja, wat is pushen op die leeftijd? "zoon, ik zou heel graag willen dat je in mijn voetsporen treedt en dat je daar alles voor over hebt. Maar verder wil ik je niet pushen, hoor". Hoe denk je dat dat binnenkomt bij een kind van 10?

29 december 2020 om 15:22

Volgens mij is het juist andersom. De zoon wil in zijn voetsporen treden en hij geeft aan dat je dan aan talent niet genoeg hebt maar er ook dingen voor moet laten.
In het artikel staat alleen dat Cristiano het liefst ziet dat hij ook voetballer wordt.

29 december 2020 om 15:27

Ja als hij het zo brengt. Als hij gewoon zegt: 'jij vindt voetballen leuk. Ik vind je gezondheid belangrijk. Voor ons allebei is het dus belangrijk dat je gezond eet en drinkt. Cola is ongezond, dus ik wil niet dat je dat drinkt en voor jouw eigen plezier is het ook beter als je dat niet drinkt.' Dan is het precies dezelfde boodschap maar echt niet pushen.

Ik mocht ook geen cola drinken als kind en een keer per week ongezond eten. Nou mijn ouders waren me toch echt niet aan het pushen om profvoetballer te worden. Dat zou ook wel heel hard pushen zijn geweest.

Ronaldo heeft gewoon ideeën over gezond leven en wil het beste voor zijn kinderen, als hij dat op een normale manier overbrengt lijkt me dat goed. Beter zelfs dan ouders die hun kinderen op tienjarige leeftijd dagelijks cola laten drinken als ik eerlijk ben.

Hoop toch dat hij een kind wel een kind laat zijn. Cola en Fanta zijn natuurlijk ongezond en zeker op die leeftijd bij voorkeur te voorkomen, maar als je kinderen een schuldgevoel hebben als ze een keer een colaatje drinken of chips of chocolade eten, dan lijkt me dat nog minder gezond.

29 december 2020 om 16:02

Mijn kids hebben nooit geen cola gekregen of heel ongezonde voeding, nu zijn ze volwassen, drinken ze geen rommel zoals cola and zijn ze dankbaar dat we ze zo hebben opgevoed deze rommel is verslavend, eens je eraan begint als kind zal het veel moeilijker zijn later om eraf te blijven

29 december 2020 om 16:10

Nooit chocolade, nooit een zoute pinda of een schaaltje chips of een bakje patat? Mijn zoon is 14, eet zeer zelden van die zaken (maar wel af en toe) en drinkt vooral water en thee en vrijwel geen cola of andere frisdrank. Maar dat is zijn keuze en niet omdat we hem dat verbieden of ruzie maken als hij dat wel doet. We hebben hem daarbij vooral geïnformeerd, zonder een keuze op te leggen.

Het feit dat zijn (jongere) kinderen naar hem kijken als ze chocolade eten, met daarin de ondertoon dat ze zich daar schuldig over voelen, vind ik niet gezond.

29 december 2020 om 16:52

@Oelie wapper. Hoe is het iemand kind laten zijn een goedkeuring voor cola of chips? Kan je zonder geen kind zijn? Is de rol van de ouder niet om een kind te leren wat de juiste keuzes zijn? Ook wat betreft voeding en gezondheid? Het is toch niet zo dat hij ze niet laat spelen ofzo? Want dat is wat kinderen doen. En nieuwe dingen uitproberen. Maar wel binnen de perken van veiligheid.

Tja, ongezond voedsel is vaak ook lekker (mijn mening, smaken verschillen) en vooral kinderen hebben de neiging ongelimiteerd te consumeren zonder daarbij na te denken over de gezondheidsrisico's daarvan (logisch, het is een kind). Beperkingen opleggen is dus heel slim, maar je kunt daarin ook doordraaien. Als ik het verhaal van Ronaldo zo lees, denk ik dat hij daarin wel doordraait. Mijn kinderen mogen ook af en toe iets ongezonds, maar uiteraard zijn daar afspraken over gemaakt. Ik vind namelijk dat kinderen eens in de zoveel tijd best iets ongezonds mogen nuttigen. Maar goed, ik ben geen topsporter en bekijk het zodoende ook van een andere invalshoek.

Als je het mij vraagt moeten kinderen gewoon kinderen kunnen zijn. Hen iets volledig ontzeggen werkt vaak averechts en kweekt aversie naar mijn mening

29 december 2020 om 14:13

Er zijn genoeg ouders die kinderen geen sinas of cola geven. Vooral omdat er gewoon veel te veel suiker in zit. Ook vroeger bij mijn ouders thuis was er geen frisdrank in de koelkast. Of ik hierdoor iets heb gemist? Nee, in mijn ogen niet.

29 december 2020 om 14:37

Forza bij mij zelf ook nooit frisdrank, chips en snoep thuis. Heb nooit gevoel gehad dat ik iets mis eigenlijk. Vind zelf een burger bij de Mcdonalds of een patatje gewoon ook zo goor om te eten. Heb wel eens blikje cola zero gehad nou denk dat ik nog nooit zo iets zoets heb mee gemaakt, snap niet dat er mensen zijn die dagelijks consumeren.

29 december 2020 om 15:00

@forza Milan:

Ik vind het wel erg spartaans om tegen een kind van 10 te zeggen dat hij nooit frisdrank, friet of chips mag hebben. En 'm dan ook nog pushen om elke dag op de loopband te gaan staan en een koud bad te nemen. Wacht daar lekker nog een paar jaartjes mee en laat hem nu nog even kind zijn...

29 december 2020 om 15:08

Spartaans om je kind geen puur vergif te geven? Dat noem je een wijze ouder zijn. Hij gaat het vaak genoeg met kinderen buiten de deur eten. Het minste wat je kan doen als ouder is het buiten je eigen huis houden.Dit heeft niks met 'kind zijn' te maken. Dit heeft te maken met een OUDER zijn.

29 december 2020 om 15:32

Ik denk dat veel meer ouders hun kinderen minder/geen frisdrank en fast food zouden moeten geven. Spartaans, misschien. Gezond, zeker weten! Tegelijkertijd is verbieden onzinnig, maar hoe verbied je een kind iets wat je zelf niet in huis haalt? Je hoeft geen stokslagen te geven als hij het een keer drinkt bij een vriendje, maar je kan wel je eigen keuzes maken en grenzen aangeven. Geen cola lijkt me een hele redelijke grens. Hardlopen op de loopband en een ijsbad, dat is iets anders, alleen als het kind dat zelf ook wil zou ik dat aanmoedigen.

29 december 2020 om 16:57

@real8madrid. Volledig ontzeggen werkt dus averechts. Zou je een kind dan ook af en toe moeten laten roken? Of drugs gebruiken? Denk dat we allemaal nee zouden zeggen. Dus waarom moeten we slechte voeding wel toelaten? Aan alle 3 kan je doodgaan. Gaat allemaal traag maar roken is volledig afgekeurd terwijl fastfood niet afgekeurd wordt. Sterker nog, als je het je kind ontzegt dan ben je te streng of draai je door. Best bijzonder allemaal. Uiteindelijk is omgeving en maatschappij hierin zo belangrijk. Omdat we het allemaal af en toe toelaten terwijl we weten dat het ongezond is vinden we toch dat we het moeten toelaten omdat de angst groot is dat we kinderen straffen? Achterstellen? Dat ze denken dat we ze niet lief vinden omdat ze die hamburger niet mogen? Eigenlijk is het de hele wereld op zijn kop.

29 december 2020 om 21:58

hahahahaha wat een idiote vergelijking. Laten we het even bij algemeen aanvaarde dingen houden? Wat een niveau, drugs of roken, jeetje

Beetje rare reacties hierboven. Hij pusht zijn zoon niet om voetballer te worden, maar om de beste te zijn in hetgene wat ie doet. Zegt ie letterlijk in het interview. Zijn zoon speelt in de jeugd van Juve, en zal vast wel een keer tegen papa gezegd hebben dat hij net zo goed wilt worden als hem. En CR laat dan als een papa zien wat ervoor nodig is. Betere leerschool ga je niet krijgen op die leeftijd. Of hij het leuk vindt is een tweede, maar zoals CR zelf zegt is dat volledig aan hem.

Laat een kind, een kind wezen. Zelfde zie ik ook bij de ‘bekende’ Nederlander genaamd ‘Mo Bicep’ die even zijn kinderen van alles laat doen in een sportschool. Laat die kinderen toch, kinderen wezen.

Slecht hoor... Laat een kind gewoon een kind zijn. En waarom zo geforceerd je eigen mini-me willen creeren?

29 december 2020 om 15:01

Het dagelijks naarbinnen werken van grote hoeveelheden kunstmatige suikers met een hele sloot aan toevoegingen heeft niets te maken met een kind een kind laten zijn. Als je als ouder het beste met je kind voor hebt geef je ze dat gewoon niet.

29 december 2020 om 15:06

Wie heeft het over dagelijks? Ik vind wel dat het af en toe moet kunnen.

29 december 2020 om 16:05

Zulke rommel werkt verslavend, als je dat vanaf kinds af aan drinkt zal her moeilijk zijn om er later af te blijven. Kids zoals die van mij hebben nooit geen cola gedronken, nu zijn ze volwassen en drinken ze steeds geen.

29 december 2020 om 17:54

@cabinessence, het is het ultieme narcisme, dat arme ventje heet notabene Cristiano Ronaldo junior.

29 december 2020 om 23:38

Bij het zien van die naam denk ik al...laat maar zitten. Verder lees ik hier liever leuke reacties over voetbal dan wat iedereen vindt van cola en sinas...

ik snap wat Ronaldo probeert te doen, de juist prof instelling is vaak het lastigste voor jonge spelers om te krijgen. je kan alle talent hebben maar zonder instelling kom je nergens, dus als je dat alvast tackled, dan hoef Ronaldo jr, alleen nog maar keihard te trainen en komt de rest vanzelf. alleen dat jochie is 10 jaar. laat hem lekker tot zn 13e kind zijn en lekker snoepen(natuurlijk niet te veel) en als hij wat ouder is hem iets meer het topmentaliteit bij te leren. in iedergeval, zo zou ik het doen.

Als meer ouders zo hun kinderen zouden laten zien wat het is om een topsporter te zijn, dan zouden we niet elk jaar honderden talentjes mentaal zien knakken op veel te jonge leeftijd doordat ze niet wisten dat er ook veel gelaten moet worden voor een topsportcarrière. Tegelijkertijd wil je kinderen natuurlijk wel kind laten zijn en lekker laten aanklooien, daar leren ze ook van.

Ik heb afgelopen zondag nog 2 glazen Coca-Cola naar binnen gewerkt, echter wel met een vleugje Johnny Walker :-) Een echte aanrader als je een beetje gestressed bent ! Verder drink ik nooit frisdrank met prik, vooral omdat ik het niet meer gewend ben,

Ronaldo was straatarm. Zijn kinderen steenrijk. Ze gaan simpelweg niet dezelfde honger naar succes hebben als hij.

Wie vernoemt zijn kind nou naar zichzelf. Dan benje toch ook een mafkees eigenlijk.

30 december 2020 om 18:05

Wacht even.... ben je nu sarcastisch of mis ik hier wat? Dezelfde naam als je vader hebben, vooral bij de eerste zoon, met de toevoeging junior is toch iets heel gebruikelijks? Of is dat ouderwets? Of plotseling iets narcistisch? Ik snap het even niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren