Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo: ‘Manchester United deed er niets voor om te winnen’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo leek Juventus woensdagavond met een prachtig doelpunt naar de overwinning op Manchester United te schieten. Echter, door twee late goals van de bezoekers uit Engeland won de ploeg van manager José Mourinho met 1-2. Ronaldo baalde na afloop stevig en vond dat Manchester United de overwinning eigenlijk niet verdiende, maar gaf daarbij aan dat Juventus veel kansen liet liggen om de wedstrijd definitief in het slot te gooien.

Ronaldo maakte op indrukwekkende wijze zijn eerste doelpunt voor Juventus in de Champions League. Na een diepe bal van Leonardo Bonucci volleerde Ronaldo de bal hard tegen de touwen. Het bleek niet voldoende voor de overwinning. “De Champions League is een speciale competitie, waar je geen moment achterover kan leunen”, aldus CR7 na de wedstrijd tegenover Sky Italia. “We hebben negentig minuten lang gedomineerd.”

De Portugees stapte met een wrang gevoel het veld af. “We hebben veel kansen gehad en hadden de wedstrijd drie of vier keer kunnen afmaken. Maar we namen gas terug en zijn daar voor gestraft. Manchester United deed er niets aan om de wedstrijd te winnen. Dit heeft niets met geluk te maken, want we hebben het gewoon weggegeven”, aldus Ronaldo. “We moeten nu niet onze kop laten hangen, want we speelden goed en staan nog steeds bovenaan in de groep.”

In gesprek met Viasport Football verscheen er weer een lach op het gezicht van Ronaldo toen hem gevraagd om zijn doelpunt nog eens te beschrijven. “Ik heb net de herhaling gezien in de kleedkamer. Ik realiseerde me niet dat het een fantastische goal was, maar het was een goede loopactie en ik raak de bal vol. Ik was blij met mijn doelpunt, maar uiteindelijk overheerst teleurstelling omdat we met drie of vier doelpunten verschil hadden moeten winnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk doelpunt van cr7 gister dankzij prachtige bal van bonucci. Snap alleen weer niet waarom die zo zijn buik laat zien😂 voor de rest geef ik hem groot gelijk united had echt met 5-1 moeten verliezen

8 november 2018 om 08:56

Snap niet waarom je voor shirt uittrekken geel krijgt, en hiervoor niks. Hij laat alles zien behalve zijn rug😂

8 november 2018 om 09:16

Deze goal deed me denken aan de goal van RvP in zijn 1ste seizoen bij United. Rooney gaf een lange bal van eigen helft en RvP nam m vol op de slof. Heerlijk! Dit soort goals vereisen pure techniek en zelfvertrouwen.

8 november 2018 om 10:03

Wat blijft die Cristiano toch geilen op zichzelf. Wordt keer volwassen dit soort trekjes snap ik gewoon niet. Heerlijke overwinning van Mourinho, hij mag de credits nu ook wel keer ontvangen. Wint wel ff bij Juve uit waar niemand zowat wint. Op het einde met dat oortje kan ik alleen maar om lachen

8 november 2018 om 11:30

Welke credits? Ik heb lang niet meer zo’n gelukkige overwinning gezien als gisterenavond van United, 1 schot op doel en twee doelpunten is wel heel knap moet ik zeggen.

Cr7 wat een baas! Mooi om te zien dat de tegenstander weer volledig gefixeerd is op hem en dat hij dan weer 3x iemand alleen voor de keeper zet. Hij blijft zich ontwikkelen zelfs op deze leeftijd.

Groot gelijk heeft hij, United speelde totaal niet om te winnen maar sommige Juve spelers zoals Juan Cuadrado leken ook niet te willen winnen met de kansen die ze hebben gemist, ongelofelijk. Toen ik die vrije trap zag wist ik gelijk dat dit een goal zou zijn, zo’n perfecte positie voor een linkspoot en dan de keeper die zo ver rechts staat, man man man zo voorspelbaar. United gaat zich blijkbaar toch nog kwalificeren voor de knockout fase... Mourinho love him or hate him, maar ik vond het wel echt GE-WEL-DIG! Hoe Bonucci hem daarna aansprak en hij gewoon verder ging deze man is echt iets anders. Wil hem nog steeds niet terug zien bij Real maar hij is en blijft een geweldenaar. Bij Inter mag die wel terugkomen

‘manchester United deed er niets voor om te winnen’

En toch deden ze het.. Achteraf gelul ook altijd van spelers..

8 november 2018 om 10:30

En dan? Jullie verdienden ook niks omdat jullie er niet voor gingen, puur geluk dat jullie wonnen en Ronaldo lult hier niet, hij spreekt gewoon de waarheid. Of heb je nog nooit gehoord van een onverdiende winnaar? Net zoals in Manchester was het een makke dooie boel, Utd moet snel van Mou af, gaat helemaal fout daar.

8 november 2018 om 10:50

Als ze er niet voor gingen hadden ze niet 2x gescoord natuurlijk.

Beetje onzin dit. De meest dominate ' betere ploeg ' wint niet altijd, het uitgangspunt is doelpunten en niet kansen die je niet benut. Erg zuur voor de fans van de thuisploeg maar juve zal ook echt wel ''punten gestolen hebben'' gedurende haar historie.

Bekijk het van de andere kant, de groep is nu nog enigzins onbeslist wat de komende wedstrijden ten goede zou moeten komen. Daarbij speelt utd zondag tegen man city en dat is wel andere koek dan ac milan

8 november 2018 om 12:56

Ach you win some you lose some. Ik kan me nog een pot herinneren van Juventus tegen Tottenham vorig seizoen. Of de makkelijk gegeven penalty tegen Juventus in laatste seconde. Of deze wedstrijd. Voetbal kan gewoon heel zuur zijn.

En toch doen ze het... dan doet Juventus toch iets behoorlijks fout lijkt mij als ze verliezen van een ploeg die niets doet om te winnen.

8 november 2018 om 09:11

Dit kan eens gebeuren he. Zo'n match al deze zal niet meer vaak voor komen, zeker niet tegen Juventus. Achja op naar de volgende match, Juve was gewoon de betere ploeg.

Huh, hoe hebben ze dan toch nog gewonnen?

Huh, hoe hebben ze dan toch nog gewonnen?

Huh, hoe hebben ze dan toch nog gewonnen?

Huh, hoe hebben ze dan toch nog gewonnen?

Huh, hoe hebben ze dan toch nog gewonnen?

Huh, hoe hebben ze dan toch nog gewonnen?

Huh, hoe hebben ze dan toch nog gewonnen?

Man U heeft op een wijze gewonnen, wat ze in Italië wel gewend zijn. Lekker leunen en wachten op de momenten. Typische Italiaanse mentaliteit om wedstrijden te winnen.

8 november 2018 om 09:27

De typische Italiaanse wijze was gebaseerd op goed verdedigen en amper kansen weggeven, om vervolgens uit de counter toe te slaan. Dit deed Manchester alles behalve. Juventus had gewoon vaker moeten scoren, dat ze het niet deden hield Manchester in leven en met een lucky goal winnen ze nog, maar dit was puur geluk en zeker niet omdat ze de wedstrijd, op zijn Italiaans, onder controle hadden.

Ik wil het toch nog even hebben over het geven van die cijfers hierboven..... Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat Juve ondanks het verlies begrijp me goed... Man U volledig van de mat speelt maar wel op vrijwel elke positie een mindere score heeft dan een speler van Man U...... Bespottelijk werkelijk.

"ik heb net de herhaling gezien in de kleedkamer. Ik realiseerde me niet dat het een fantastische goal was, maar het was een goede loopactie en ik raak de bal vol."

haha...altijd t zelfde met deze man...uhm...miss was het ook een aardige pass??? Serieus wat sneu.
Dit keer maakt hij m idd knap af, maar hij heeft ook al 200 intikkers achter zn naam staan, na geweldige acties van ploeggenoten en ook dan gaat het alleen om ronaldo zelf.

En dan stom dat shirtje omhoog...heeft zn vriendinnetje t weer uitgemaakt dat ie een nieuwe moet zoeken of zo? Hij doet alsof ie nog steeds 16 is

8 november 2018 om 09:46

Wat een frustratie. Wat moet jij je al 10 jaar verschrikkelijk aan het opvreten zijn als ronaldo er weer jaarlijks meer dan 50 inpegelt. Ik had je gezicht gister wel na de goal willen zien.

8 november 2018 om 10:20

@free eves, ik vond het een heerlijke goal om te zien en ik was blij dat juve op voorsprong kwam. Helaas kwam man utd nog erg onterecht terug.

8 november 2018 om 09:53

Beginnen ze weer, “waarom weer z’n buik laten zien”. Wat maakt het uit, hij is een van de beste en als die z’n lichaam wilt showe, waar hij +10 jaar dag in dag uit aan heeft gewerkt dan kan hij dat doen (zolang hij presteert). Kijk naar alle grootheden uit hun eigen vakgebieden; M. Ali, Mayweather, McGregor, muziek artiesten, etc.. Allemaal show offs, maaat ze laten het ook keer op keer zien waarom.

Mensen die meteen aanvallen op zulke acties zijn vanuit psychologische oogpunt onzekere mensen, als je zelfvetrouwen hebt en je voelt je goed in je vel dan ga je nooit zulke dingen aanmerken. Zou me ook niks verbazen dat jij iemand bent met een stevig buikje, niet bepaald de looks en altijd de stille in je vrienden groepen zonder enig talent.

8 november 2018 om 10:23

@tegg mcgregor...... zo'n beetje het laagste levende wezen ter wereld...erg goed voorbeeld.

En je 2e gedeelte klopt ook niet. Ik zit zelf ook 5x per week in de sportschool en doe niet heel veel onder voor Ronaldo. Al heeft hij veel grotere benen, maar dat komt ook omdat hij een andere sport beoefend.
Daarnaast heb ik jaren eredivisie gespeeld en onder andere 1x Nederlands kampioen geweest.
En in mijn vriendengroep ben ik degene die altijd alles organiseert en regelt.

Maar verder is je idee best leuk. Ik kan er gewoon niet tegen als mensen in een teamsport alleen maar aan zichzelf denken. Dat heeft niks te maken met de kwaliteiten van Ronaldo, want hij is een geweldige voetballer. Maar dat ie zo narcistisch en egocentrisch is vind ik helemaal niks.
Maar das slechts mijn mening natuurlijk.

8 november 2018 om 10:54

Wss was het een open vacature op zoek naar een nieuwe schoonmaakster en liet hij zien dat die over een prima wasbord beschikt.

Zonder dolle waar maakt iedereen zich druk om ? Die man is blij met zn trainingsresultaten en hij zal bonucci echt wel bedanken hoor! ( idd een waanzinnig mooie pass )

Jammer dat een van de beste voetballers ooit weer zijn narcistische trekjes moeten laten zien. Walgelijk hoe hij zijn six pack toont en vervolgens zo knikt van jaahaa. Ik zou zo willen ruilen met zijn figuur hoor, daar niet van, maar niet met zijn karakter. Bah.

Dit soort uitspraken sieren hem niet, en zul je er nooit uit krijgen bij hem.

Jankbal en slechte verliezer. Helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren