Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo imponeert Engeland: ‘Het was Ron-believable’

Laatste update:

De kranten in Engeland bewieroken Cristiano Ronaldo na zijn memorabele rentree in het tenue van Manchester United. De aanvaller nam zaterdamiddag in de 4-1 overwinning van het team van Ole Gunnar Solskjaer op Newcastle United zowel de 1-0 als de 2-1 voor zijn rekening. “Het was Ron-believable”, zo schrijft The Sun. “Hij had er 47 minuten voor nodig, maar in de blessuretijd van de eerste helft met nog enkele seconden te gaan, maakte hij de fans gek.”

“Het was een van de makkelijkste doelpunten die Ronaldo ooit zal maken, maar het publiek op Old Trafford, van wie sommigen al meer dan twee uur van te voren aanwezig waren, kon het niets schelen. De Hollywood-aankoop zorgde voor een Oscar-waardig gevoel voor timing door meteen twee keer te scoren. Op zijn 36ste is Ronaldo eerder een fantastische doelpuntenmaker dan een maker van fantastische goals, zoals we hem kenden uit zijn eerste United-periode, die twaalf jaar geleden eindigde.”

The Manchester Evening News beloonde Ronaldo met het cijfer acht voor zijn verrichtingen tegen the Magpies. “Na een vlakke eerste helft kreeg hij de bal vlak voor rust opeens voor zijn voeten na een fout van Freddie Woodman. Daarna, na de 1-1 van Javier Manquillo, sloeg hij opnieuw toe.” The Independent benadrukte dat de treffers van Ronaldo ook belangrijk waren. “United kampte met problemen en Ronaldo droeg de oplossingen aan. Zelfs de gelijkmaker van Newcastle United diende om het verhaal van de dag op te zetten, omdat het Ronaldo in staat stelde als de redder in nood op te treden.”

“De goals van Bruno Fernandes en Jesse Lingard daarna golden enkel als ondersteunende acts voor het hoofdoptreden.” Sky Sports gaf Ronaldo eveneens een acht. “De verwachtingen waren hoog en zorgden lang voor de aftrap al voor een bijzondere atmosfeer op Old Trafford. Het mocht ook geen verrassing heten dat de eerste mogelijkheden via Ronaldo kwamen. Bij de 1-0 stond hij op de goede plaats en reageerde hij simpelweg het snelst. Woodman had het ook bij de 2-1 misschien beter kunnen doen, omdat Ronaldo de bal niet heel goed leek te raken.”

The Daily Mail sprak over ‘een grote Ronaldo-show’. “De teruggekeerde superster stelde niet teleur bij zijn ’tweede debuut’ voor United, waarbij hij direct twee keer scoorde tegen Newcastle. Na zijn eerste goal keek de Portugees naar de zijlijn om te controleren of de grensrechter zijn vlag niet omhoog ging steken. Dat deed hij niet. Toen begon Ronaldo aan die theatrale sprong, zijn kenmerkende viering bij een goal.”

“Een sprong in de lucht, waarbij hij zich halverwege de vlucht omdraaide om met zijn voeten stevig op de grasmat te landen. Een feest en een strak ritueel in één.” Volgens The Daily Mirror is het duidelijk. “Alle gedachten dat de gevorderde leeftijd van Ronaldo ervoor zorgt dat zijn impact zou verminderen kunnen meteen worden weggestopt. De 36-jarige is nog steeds in een ongelooflijke vorm.”

"Ik was echt nerveus”, benadrukte Ronaldo zelf na afloop. "Maar misschien was dat niet te zien. Al die mensen die mijn naam zongen. Dit publiek is echt ongelooflijk. De ontvangst die ik kreeg, was geweldig. Ik wilde de fans meteen laten zien dat ik nog steeds in staat ben om de ploeg te helpen. Ik ben heel blij dat ik dat direct ook heb kunnen bewijzen.”

"Dit is een goed begin, maar we moeten blijven winnen. We hebben een fantastisch en jong elftal en een fantastische coach", benadrukte de Portugees. "Maar we hebben meer vertrouwen nodig. Dit team moet nog volwassen worden om de Premier League en de Champions League te kunnen winnen. We moeten gaan groeien en bouwen aan een echt team. Ik ben nu hier om de ploeg daarmee te helpen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een baas! Eerste wedstrijd en gelijk 2 doelpunten gemaakt, echt mooi om te zien. Toch prachtig om hem weer terug te zien bij United in het rode shirt. Heerlijke nostalgie. Oud maar nog niet versleten. Daar gaat united nog veel plezier aan beleven. En marketing-technisch ook een geweldige transfer. Het is de laatste jaren geen club meer die ik echt volg/kijk, maar ik ga dat nu meer doen.

12 september 2021 om 12:19

Oef, die keeper had die eerst nooit zo neer mogen leggen inderdaad. Die tweede door de benen ziet er knullig uit, maar een grove fout vind ik het ook al niet.

Zo makkelijk was die 1e goal nou ook weer niet. Je ziet Ronaldo al vertrekken nadat het schot gelost is. Waar alle anderen spelers bevriezen gaat hij ervoor. Dat is een kwaliteit te noemen.

12 september 2021 om 08:48

Dat inzicht is een kwaliteit een een gedrevenheid die je maar bij sommige, vaak wat meer ervaren spitsen ziet. Ronaldo is er een van.

12 september 2021 om 08:54

Die 1e goal was makkelijk. Elke fatsoenlijke spits had die gemaakt. Hij anticipeert erop dat de keeper loslaat en dat moet je als spits altijd doen. 2e goal vond ik wel een goede goal. Mooie loopactie en dan door de beentjes van de keeper heen.

Blij met Ronaldo’s debuut bij United. Minder blij met zijn woorden achteraf. Beetje ‘steken’ naar de Spaanse en Italiaanse competitie. Maar goed hij mag een mening hebben, achteraf jammer dat hij dit pas zegt wanneer hij terug op Engelse bodem is.

12 september 2021 om 09:47

Wat zei hij precies? Ik las alleen iets over dat hij bij United hoort en dat dit z’n thuis is. Hoop hem nu toch stiekem tegen Real te zien. Kijken hoe de fans in Madrid hem gaan onthalen.

12 september 2021 om 10:36



Hij gaf aan dat de Engelse competitie altijd al de beste competitie is geweest.

12 september 2021 om 11:18

Daar heeft ie wel een punt toch? Barca en Real kunnen dan een tijd Europa gedomineerd hebben, de Premier League was met meerdere topclubs altijd de meest interessante en spannendste competitie.

12 september 2021 om 09:49

Heb het interview niet helemaal gezien.. wat zei hij dan?

12 september 2021 om 12:58

Ach is natuurlijk wel een beetje typisch Ronaldo om de plek waar hij op dat moment zit naar voor te schuiven als beste/sterkste/leukste/.... Na Real was hij ook zo rancuneus dat hij Juve 'een echte warme familie' moest noemen. Is een beetje zoals mensen die hun huidige job omschrijven als de beste, en twee later hebben ze ontslag genomen en klagen ze over diezelfde job, waarna die nieuwe job de beste is. Als ik zie hoe Newcastle gisteren staat te verdedigen denk ik vooral dat het marketinggericht de beste/sterkste competitie ter wereld is. Fantastisch doelpunt van Fernandes, maar kijk eens hoeveel tijd die krijgt om de bal goed te leggen en rustig te gaan trappen. Zoveel tijd krijg je normaal niet eens op training. Letterlijk niemand die uitstapt en er staat letterlijk 4 man naar te kijken. Om dan nog maar te zwijgen over de interventies van die doelman (idem de doelman van Aston Villa tegen Chelsea).

Lekker man, doet ie toch maar ff.

Hier kan je als voetballiefhebber niet anders dan enthousiast van worden. Een speler die thuiskomt op een plek waar die enorm geliefd is en het dan ook nog doet. Alan Shearer lichte gister nog het moment van de eerste goal uit. De klasse zit hem dan ook niet op de manier hoe de bal wordt binnengetikt, maar in het feit hoe hij zoveel scherper is binnen de 16 om te anticiperen op een eventuele blunder van de keeper. Tegen de tijd dat de verdediging door heeft wat er gebeurd, was hij al bij de bal. Die gretigheid levert hem 2 goals op, op belangrijke momenten. Hij levert altijd en je voelt door je telefoon de ontlading van het publiek. Dat maakt de sport zo mooi.

Wat ik heel erg grappig vindt in het onderste filmpje bij het juichen is dat ik ineens Donny zie mee juichen maar het lijkt echt alsof hij zich erin probeert te forceren. Precies zoals het nu met hen gaat bij united

12 september 2021 om 09:51

Ook de manier hoe hij om de bal vraagt steeds en hem amper krijgt haha te triest voor woorden gewoon😂 ik vind het bijna zielig voor die jongen. Lijkt bijna op pesten wat Ole doet.

Als geheel vond ik United allesbehalve top en moet het echt veel beter.
Ik baal ervan dat er zoveel ruimte tussen die linies is en dat cruciale duels verloren worden.
Kijk even naar Pogba. Hij verloor alle duels, waardoor Newcastle direct kon oversteken. Dan heb je ook nog Matic, die een afschuwelijk slechte wedstrijd speelde.
Ook oogde het erg rommelig in de achterste linie. Waar Maguire en Lindelof erg complementair leken, moeten eerstgenoemde en Varane nog duidelijk aan elkaar wennen.

Solskjaer moet een opstelling / tactiek gaan bedenken waar men continu druk kan blijven zetten, zonder dat er grote ruimtes tussen de linies ontstaan. Ik vraag me alleen sterk af of hij hiertoe in staat is. Ik vind het een erg matige coach en ik zie vooral dat hij succes in de weg staat. Laat hem dan op z'n minst omringen door mensen die tactisch sterk zijn, want ik zie dat niet in Carrick en Phelan. Met alle respect.

Misschien kan Hannibal Mejbri de kans krijgen. Is een groot talent die sterk aan de bal lijkt.

Geweldig om zo je terugkeer te vieren. Ronaldo geeft natuurlijk ook een geweldige mentale boost aan dit jonge elftal. Ik zie ze, zodra het echt gaat draaien, echt wel meedoen om de prijzen.

Goede afmaker, maar voor de rest kijk ik veel liever naar Messi of Neymar geniet je veel meer van

Domme mensen die ergens geen verstand van hebben willen vaak als hardste schreeuwen om minder dom te lijken. Het maakt ze helaas niet minder dom. On topic: Ronaldo heeft Manchester wel in vervoering gebracht. Leuk voor de fans, leuk voor die club. Ook al was het maar Newcastle. Ik vond Varane overigens matig verdedigen en ik denk dat Perez er toch goed aan heeft gedaan hem te verkopen. Voor een mooi bedrag ook nog.

Wat mooi om hem weer te zien schitteren in het shirt van United. Paar jaar geleden toch niet echt verwacht dat hij daar zou terugkeren. Maar hij doet het gewoon even op zijn 36ste. Speelde buiten zijn doelpunten ook gewoon een prima wedstrijd gister.

Ik snap echt niet waarom mensen verbaasd zijn. Hebben ze al die ruim16 jaar zitten slapen en niet gezien wat CR7 heeft gepresteerd? Ook zo lachwekkend dat die pundits durfden te beweren dat Man U met Kane wel titelkandidaat zou zijn maar met Ronaldo weer niet 😂😂😂😂

Heel mooi debuut gehad, en al raakt die verder geen pepernoot.. staat die er wel mooi als het moet, keeper zag er niet super uit bij de goals, maar ze tellen wel mooi.
Je haalt met Ronaldo een doelpuntenmachine in huis en geen spelmaker of iets, beoordeel hem dus ook op de doelpunten en tada, grote jongen.

Knap gedaan, echt een rentree in stijl. Mooi dat we zulke dingen nog mogen meemaken na een anderhalf jaar covid miserie, doet me goed. Gisteren de hoogtepunten bekeken tijdens match of the day. Voor een 36-jarige extreem fit gewoon, na ff wat interlands gespeeld te hebben staat hij gewoon voor een volpakt Old Trafford en stelde niet teleur. Hij zal niet altijd top kunnen zijn, maar hij is zeker nog lang niet klaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren