Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo: ‘Een goede foto, die jongen heeft een geweldig lichaam’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo kreeg na het Champions League-duel met VfL Wolfsburg (3-0) allerlei vragen op zich afgevuurd. De sterspeler van Real Madrid was dinsdagavond verantwoordelijk voor de complete doelpuntenproductie in het Santiago Bernabéu en ook in de mixed zone was hij op dreef. Zo werd hij geconfronteerd met dé foto na afloop van de zege in het Camp Nou.

/

Na de overwinning op Barcelona poseerde de selectie van Real Madrid voor een foto. Ronaldo stond echter in zijn onderbroek en liet zijn imposante torso zien. De afbeelding ging heel de wereld over en werd daarna ook nog gebruikt voor allerlei varianten en memes op social media. Doelman Roy Pistoor van Almere City FC deed de Portugees na de winst van de periodetitel eveneens na en werd landelijk bekend.

Na de zege op Wolfsburg kreeg Ronaldo de vraag van een Portugese journalist wat hij van zichzelf vond, op de foto van de selectie van Real Madrid. “Een goede foto, die jongen heeft een geweldig lichaam”, zei Ronaldo schaterlachend.

De selectie van Real Madrid C.F. viert feest in het Camp Nou. En voor de dames (en heren) ➡ Cristiano Ronaldo is bijna al zijn kleren kwijt! 󾌴

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 2 april 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou je als voetballer een ballenknijper dragen? Lijkt mij echt irritant zitten tijdens het spelen.

13 april 2016 om 11:32

Blijkbaar vindt hij dat niet.

13 april 2016 om 11:36

Misschien is het ook gewoon een boxer die hij dan heeft opgevouwen om zijn beenspieren te showen.

En hij is ook een onderbroeken model vandaar misschien ook de ballenknijper.

13 april 2016 om 11:41

Hij heeft een eigen CR7 onderbroekenlijn.

13 april 2016 om 11:45

Omdat je met een string na afloop in de kleedkamer wordt uitgelachen.

13 april 2016 om 12:40

Zelfs ronaldo?

13 april 2016 om 13:32

Omdat dit met sporten niet omhoog kruipt. Dus uiteindelijk is het fijner. Loop eens op een willekeurig portugees strand zie je meer mensen met dit soort broeken, dan met surferszwembroeken. Taboeee

13 april 2016 om 17:24

Meer bewegingsvrijheid

13 april 2016 om 17:33

Whahaha geniaal

Lekker flauw. Dacht dat het om de Nederlandse jongen ging !

13 april 2016 om 15:34

Dat dacht ik dus ook. Maar het moest uiteraard over zichzelf gaan.

13 april 2016 om 16:47

Uiteraard

Snap die ophef over deze foto niet.
Als hij een ballenknijper wil dragen, wat hem nog gewoon goed staat ook vanwege zijn atletische bouw, waarom is er dan zoveel commotie hierover. De meeste mensen die er grappen over maken kunnen beter überhaupt nooit hun onderbroek laten zien vanwege vette huid, vieze buik of dergelijke.

Laat iedereen gewoon lekker in zijn waarde!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren