Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo doorbreekt stilte: ‘Zou mooi zijn om dat opnieuw te doen’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo kreeg onlangs te maken met problemen met de Spaanse belastingdienst, die hem ervan verdenkt dat hij voor een bedrag van 14,7 miljoen euro aan portretrechten had ontdoken. De geruchten over een vertrek van de Portugees bij Real Madrid staken daarna de kop op, maar Ronaldo lijkt nooit serieus bezig te zijn geweest met een transfer.

“Het was geweldig om belangrijke prijzen te winnen met mijn team, net als de individuele onderscheidingen. Om dat opnieuw te kunnen doen zou mooi zijn. Je moet er jaar na jaar hard voor werken en dat zal ik blijven doen. Voetbal is mijn leven, mijn passie”, vertelt hij in een exclusief interview met Marca.

Ronaldo verlengde eind vorig jaar zijn verbintenis bij de Koninklijke tot 2021 en staat zodoende nog tot zijn 36e onder contract in het Santiago Bernabéu. De Portugees won afgelopen seizoen de landstitel en de Champions League en geldt als een van de favorieten voor de winst van de Ballon d’Or. In 2016 werd hij al uitgeroepen tot beste van de wereld en met een vijfde Gouden Bal zou hij Lionel Messi evenaren.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo tot 2021 bij Real Madrid blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, er wordt ook niet heel veel gezegd.

De journalisten van Marca durven zeker niet direct te vragen over de belasting en zijn eventuele vertrek bij Real Madrid? Of is het gewoon nog niet vertaald en krijgen we dat in een ander artikel op VZ vandaag te lezen...

Allemaal heel erg matig dit qua inhoud. Het ligt wel erg voor de hand.

25 juli 2017 om 14:46

Daar wordt ook nagenoeg geen woord over gerept. Net als dat het geval was bij Casillas, Nadal en anderen.

25 juli 2017 om 15:30

Heb even het artikel opgezocht op Marca, staan ook alleen wat one-liners in die we gewend zijn van Ronaldo. Wordt alleen wat meer context gegeven. Mocht iemand het willen lezen:

One of the soap operas of the summer is now over with Cristiano Ronaldo only thinking of a future in the all white of Real Madrid.enjoying the last few days of his holiday - his preseason will start at the end of this month - the Portuguese star has definitively decided to stay with Los Blancos.the long, drawn out headlines began with the cover of A Bola revealing that the Portuguese had no intention, as a reaction to his problems with the Spanish treasury, to return to the capital and to the club in which he has won everything during the last eight years.however, Ronaldo has now revealed his intention to continue doing what does best since he became a great world star; winning titles. Whether individual or collective, but wearing the same shirt with which he has won three of the last four Champions Leagues. "winning important trophies with my club last year was great, just like the individual trophies, and to do it again would be great," he said exclusively to Marca."do it again," a phrase that must be emphasised because it is the first time, since his fiscal discomfort was made public, in which Ronaldo has publicly acknowledged his continuity. To do this, and the Portuguese knows it better than anyone, there is no other recipe than hard work.that he needs to be the first to reach Valdebebas and the last to leave. "you have to work hard, year after year,' he continued. "i will continue to do it, football is my life, it is my passion." A custom plan In order to achieve those successes, now the fire caused by his doubts is finally extinguished, Ronaldo will return to implement the plan that took him to the highest of heights at the business end of a season for the first time in a long time.he will hope to repeat the final result - a Laliga and Champions league double - thanks to an incredible torrent of Portuguese goals in both tournaments.madrid will have already played in Europe but the time of his return, and his likely 2017/18 debut will take place at the Camp Nou. Perhaps next to the Estadio Santiago Bernabeu, it is the stadium he most enjoys and he will go there again wearing Madrid's colours. (marca)

Ik heb geen woorden voor Ronaldo. Zoveel passie, discipline, talent en hard werken in 1 voetballer. Alleen al om zijn discipline en harde werken vind ik hem al een legende. Zoveel voetballers die gewoon top zijn maar niet dezelfde drive hebben als die Ronaldo heeft. Gewoon Wauw!

Ronaldo, maak dit droomverhaal af, en haal, met de andere Galacticos als Ramos, Marcelo, Carvajal, Kroos, Modric, Benz de treble. De enige prijs dit nog onbreekt. Dat zal een kroon zijn op het werk van hem, op het werk van de andere galacticos, Zidane en Perez. Maak ons trots! Dit word ons jaar!

25 juli 2017 om 12:11

Ik ga niet ontkennen dat ik het sowieso niet voor Real heb, maar ik geloof niet meteen in de treble. Ze brengen gewoon geen vernieuwend voetbal en het niveau van hun spel is vaak te laag om echt alles te winnen. Ik kan het niet beter uitdrukken als: Real is moeilijk te kloppen. Maar het is niet dat je er sowieso van verliest. En daar ligt voor mij juist hun sterkte.
We moeten het niet hebben over de vele "wat als" van vorig jaar in de CL want daar is al genoeg over gepraat geweest en denk dat vele Real fans daar ook moe van worden. Nee, het was zeker geen puur geluk, maar ik denk dat je ook niet kan ontkennen dat het niet met fenomenaal voetbal was (buiten de 2de helft van de finale dan). Dit geldt trouwens ook voor La Liga waar ik het nog altijd eerder door het falen van Barcelona dan door het kunnen van Real Madrid vind dat deze laatsten de landstitel konden veroveren.
Dus het zou me echt verbazen mocht Real met het voetbal dat ze nu brengen zowel in de Copa del Rey als in La Liga Barcelona en Atletico afhouden en dan ook nog eens Europees weten te excelleren.

25 juli 2017 om 12:23

Het zal erg lastig worden. Ik ben het met je eens. Het voetbal was niet van wauw. We hebben veel geluk gehad, maar de ploeg heeft ook echt een winnaarsmentaliteit. Met een brede ploeg, veel talent en geweldige jeugd. Gecombineerd met de galacticos en hun generaal Zinedine Zidane geloof ik er nu meer in dan jaren. En ja het zal lastig worden, we hebben zoveel moeite met Barca, met Bayern, Met dortmund. Maar de hoop is er, om die laatste prijs te pakken.

25 juli 2017 om 12:32

Klopt, Zidane kreeg misschien wel de nodige kritiek voor zijn tactische beslissingen, maar wat heeft hij een team vol vedetten kunnen smeden tot een hecht blok met een absolute winnaarsmentaliteit. Ronaldo is gewoon het uithangbord van die mentaliteit en zijn waarde voor het team is dan al enkel en alleen hier voor van onschatbare waarde. Er is zeker veel kwaliteit nu bij Real door sterk aankoopbeleid, dus in de breedte staan ze erg sterk. Het is gewoon puur door de manier van spelen van vorig jaar dat ik twijfel. Maar ik heb ook geen glazen bol, dus wie weet spelen ze volgend jaar een stuk beter en aantrekkelijker voetbal en winnen ze wel steeds overtuigend. Laten we het gewoon afwachten, ik ben alleszins heel benieuwd naar het volgende seizoen.

Bedankt voor het vriendelijke antwoord btw

25 juli 2017 om 14:39

@lamanita
Zidane heeft inderdaad er een mooi team van gemaakt. Casamiro goed ingepast (ook met dank aan Benitez). We hebben nog wel een extra spits nodig. Verder hoop ik dat bale nog voor een goed bedrag wordt verkocht. Ik ben ook zeker zeer benieuwd. Helemaal aangezien de grote concurrent zich erg stil houdt qua transfers en ik nog wel vuurwerk verwacht.

25 juli 2017 om 13:37

Dat zou echt geweldig zijn als dat gebeurd!! Ze hebben een ijzersterk team en met Ronaldo in de spits moet het lukken😄

25 juli 2017 om 14:19

Ik ben zelf geen fan van ronaldo in de spits. Ronaldo's gevaar is dat hij zwerft. Benzema creert ruimte waar Ronaldo in loopt. Als Ronaldo vast gedekt wordt door 2 centrums zal hij het veel lastiger krijgen.

25 juli 2017 om 14:23

Je hebt wel een punt zie ik😁

Laten we eerlijk zijn. Dit is gewoon een steekspel geweest voor een nieuw contract. Die jongen wil helemaal niet weg uit Madrid.

25 juli 2017 om 12:13

Laten we eerlijk zijn, denk je nou echt dat Cristiano dit lulverhaal nodig heeft voor een nieuw contract...

25 juli 2017 om 12:13

Denk het niet eigenlijk. Ronaldo heeft maar 3x een nieuw contract ondertekent in zijn jaren bij Madrid. Die doet niet aan 'steekspelletjes'. Denk eerder dat de media lekker op hun toetsenbordjes aan het rammen waren.

25 juli 2017 om 13:02

Eens!!! We moeten minder naïef zijn. De media bedrijven zijn verzadigd en er is last van social media. Dus worden er sappige verhalen verzonnen die publiek trekt, dat is hierbij wederom gelukt.. wij zijn nog bezig met dit verhaal terwijl dergelijke media allang weer op zoek zijn naar andere sappige verhalen..op waarheid berust of niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren