Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Cristiano is oud man en Messi heeft zes keer de Ballon d'Or gewonnen'

Laatste update:

EA SPORTS FIFA 20 heeft de stembussen weer geopend voor het ‘Team of the Year’ en tot vrijdag 20 december kan er gestemd worden op de elf állerbeste spelers ter wereld! Voetbalzone ging langs bij drie bekende voetballiefhebbers en vroeg naar hun TOTY. In deze aflevering is het de beurt aan Rarko van Touzani FC die door zijn hilarische straatinterviews inmiddels meer dan 200.000 volgers heeft op Instagram.

Het Team of the Year van Rarko!

Klik en stel jouw persoonlijke Team of the Year samen!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Grootste baas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groter dan Johan Cruijff, groter dan Seedorf? Laten we die jongen maar ff de tijd geven voor we vergelijkingen gaan doen. Denk persoonlijk dat hij niet groter wordt dan beide, maar goed. Cruijf is Mr Holland Football en Seedorf is volgens mij de meest succesvolste NL voetballer.

Geen idee of het een act is maar ik ga stuk om die Rarko, hahaha. Frenkie kan natuurlijk een grotere voetballer worden dan Seedorf, heeft hij de potentie voor. Voor Nederland is Seedorf flink benadeeld en dat is oprecht jammer, is echt één van de grootste Nederlandse middenvelders aller tijden. Alleen zijn uitstraling al.

19 december 2019 om 16:43

Ben hem eens tegen gekomen toen die met vrienden was op Rotterdam Centraal, zonder camera’s derbij. Is echt precies hetzelfde achter als voor de camera😂. Leuke gozer.

20 december 2019 om 07:56

Het zal vast een grappige gast zijn, maar ik vind hem persoonlijk niets toevoegen aan de videos met Touzani.

20 december 2019 om 13:59

Is de azijn lekker valentijn?

Frenkie is gewoon een betere voetballer dan Seedorf dus dat is niet moeilijk. Hij is nu al groter. Frenkie heeft echt impact op Barcelona. Seedorf was niet altijd onomstreden en heeft geluk gehad dat hij steeds bij winnende clubs zat en is niet belangrijk geweest voor Oranje. Telt wel zwaar lijkt mij. Meer is het niet. Cruijff is moeilijk te evenaren.

20 december 2019 om 12:09

Haha wauw. Als jij Seedorf hebt zien spelen in 95 en in zijn jaren bij Milan en vindt dat de Jong een betere voetballer is na 1.5 op het hoogste niveau dan heb je geen verstand van voetbal. Milan heerste in EU en Seedorf heerste op het middenveld. Maldini moest de band inleveren bij de architect. Nou dan moet je zo verschrikkelijk goed zijn dat je als niet Italiaan de band mag dragen ipv het clubicoon Maldini. Deze man was als captain de grote architect van Milan. Strooide met passjes niet te geloven. Goals van een waanzinnige schoonheid. Supertechnisch en balvast. Alleen bij oranje kwam het er idd niet uit. Zou de jong hem kunnen overstijgen 100% dat dat kan. Maar daar is hij nog lang niet....mijlen ver van verwijderd. Toen de Jong op zn 16e in de jeugd van WII speelde, maakte Clarence al zijn opwachting in het eerste van Ajax. Vergelijken heeft eigenlijk nooit zin maar op het level van Seedorf in zn prime, zo constant, zo goed is de Jong nog niet. Tijd zal het leren

20 december 2019 om 13:38

Wauw, moest even speciaal inloggen. Jij moet Seedorf nooit hebben zien spelen anders kan je nooit zulke onzin uitkramen. Precies war nforl zegt, geen speld tussen te krijgen. Seedorf was een baas en dat moet de Jong nog waarmaken over meerdere seizoenen.

20 december 2019 om 16:05

Jij Lult wel heel veel onzin zeg in 1 reactie zeg.
Een speler die 4x de cl heeft gewonnen met 3 verschillende clubs...
Wat heeft de jong tot nu toe gedaan dan.
Goed gespeeld bij veruit de beste selectie van Nederland.
Bij Barcelona zit ie pas net.
Op dit moment mag de jong Seedorf zijn veters niet eens strikken.
Hij heeft zeker de potentie om hem te over stijgen maar dat zal zeer zeker niet makkelijk zijn en valt dat dus nog te bezien.
De enige die impact heeft op Barcelona momenteel is Messi, als die ze dag niet heeft is het geen reet aan om te zien, zie de jong vaker het spel vertragen bij Barcelona dan versnellen.
Mensen doen net of Barcelona nog steeds zo goed is als het barca uit 2009.
Is allang niet meer zo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren