Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Crisisoverleg bij Galatasaray: Sneijder krijgt opnieuw nieuwe coach'

Laatste update:

De samenwerking tussen Cesare Prandelli en Galatasaray zal waarschijnlijk niet lang stand houden. De coach is pas sinds de zomer werkzaam bij de Turkse topclub, maar staat door de slechte resultaten al geruime tijd onder druk. Volgens verschillende Turkse media betekent de nederlaag die Galatasaray woensdagavond leed bij Anderlecht de druppel die de emmer deed overlopen.

/

Volgens AMK Spor is er direct na de zeperd in België een vergadering begonnen en zal Prandelli ontslagen worden. De coach zal dit bij terugkeer in Istanbul te horen krijgen, zo is althans de verwachting. Galatasaray maakt op de website van de club nog niets bekend over de positie van Prandelli en de oefenmeester zelf zei dat hij in ieder geval niet wil opstappen.

Galatasaray speelt na de jaarwisseling geen Europees voetbal meer: Cim Bom haalde uit vijf wedstrijden maar een punt en eindigt daardoor sowieso als laatste in Groep D. In de competitie staat Galatasaray derde, met een punt minder dan koplopers Fenerbahçe en Besiktas, die ook al de nodige steken hebben laten vallen.

Cesare Prandelli is niet de juiste man voor Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het team is duidelijk het probleem. Zet Pep, Mourinho of Ancelotti neer en het zal niet veel beter gaan.

26 november 2014 om 23:55

Met ongeveer de zelfde team is GS 2 x kampioen en 2x de groepsfase door gekomen.

Spelers als Burak, Selcuk, Melo, Muslera, Semih enz presteren veeeel en veeeell minder dan Tijdens Fatih Terims tijden bij GS..
Dat kan geen toeval zijn?

26 november 2014 om 23:58

Sinds Sneijder er zit gaat t afwaards kan ook geen toeval zijn?

26 november 2014 om 23:59

Zet gewoon een turkse trainer voor de groep.
Ik snap dat Galatasaray tof wil doen en aantonen aan de wereld. Dat ze succesvolle buitenlandse trainers kunnen aanstellen.
Maar is geen gezicht ik snap de communicatie ook niet na zijn spelers toe waarschijnlijk heeft hij een tolk daarvoor ?

27 november 2014 om 00:03

Iemand die het begrijpt! Dankje!

27 november 2014 om 00:56

Terim heeft gewoon eruit gehaald wat er in zat, vooral bij Selcuk. Deze selectie wacht gewoon op iemand die de stekker eruit haalt. GS zal een hele reorganisatie moeten doorvoeren en daarvoor is geld nodig. Enige optie is het verkopen van Sneijder en Muslera en pakken wat je pakken kan voor een paar spelers, zoals Umut en Sabri.

27 november 2014 om 02:53

Manchester United precies hetzelfde vorig jaar. Spelers worden ouder, vedette gedrag, over hun top noem het maar op. Gs gaat bergafwaarts en dat is niet door de trainer.

27 november 2014 om 07:25

Die mannen zijn ook allemaal 2 jaar ouder.

7 spelers die gisteren speelden waren ouder dan 28.
Bij Anderlecht waren er dan weer 7 jonger dan 21.

Ploeg is te oud, versleten en volgevreten. Gewoon behouden wat goed is en drastisch verjongen.

27 november 2014 om 07:45

Nee het is ook geen toeval. Ze zijn gewoon bar en bar slecht...

off: AMK spor? haha konnen ze geen andere naam bedenken. wat een grap!

on: ik denk niet dat een andere coach de boel 123 kan verbeteren, gewoon geen discipline in dit ploeg. er is geen 1 speler die kan laten zien wat hij daadwerkelijk in huis heeft. Ik had gehoopt dat GS hier zou winnen, maar nu het tog over is. hoop ik dat ze zo door blijven gaan zodat we weer met 12 punten verschil kampioen kunnen worden.

26 november 2014 om 23:49

owja en ik voorspel weer een heleboel domme aankopen van GS deze winter, want zo oplossingsgericht zijn ze dan weer wel

27 november 2014 om 03:46

Die krant bestaat al langer dan een jaar, vreemd dat je er nooit van hebt gehoord. Wanneer de druk vanuit de media wordt opgevoerd weetje in Turkije dat de trainer eruit gaat vliegen. Als het niet deze week is dan zal het bij het eerst volgende puntenverlies gebeuren.

Dat is echt flink cashen, trainer zijn in Turkije. Na een paar maanden zijn ze je zat en ga je met twee jaarsalarissen naar huis.

Prandelli is een goeie coach, hij heeft gewoon wat meer tijd nodig. Ontslaan heeft geen zin, een betere zullen ze niet gauw vinden.

27 november 2014 om 00:01

Goeie coach ?? Kom op hij de clown in turkije met zijn wissels en opstellingen en tacktieke.. Klopt gewoon totaal geen .... van!
Hamit die 7x tot 10 x elke wedstijd ballen van 2 meter niet goed speelt en de tegenstander daardoor kan counteren. Selcuk die gewoon even helemaal kapot is, geef hem even rust 2/3 wedstrijden. Burak die meer de tegenstander helpt met uitverdedigen en buitenspel staan dan doelpunten scoort. Kom op je moet je team kennen. Die man is echt een gentlemen maar trainer no way!

27 november 2014 om 00:13

Hij heeft in het verleden altijd goed werk geleverd. Als hij wat tijd krijgt geloof ik wel dat het goed komt. Met deze selectie is het ook niet makkelijk om te winnen. Want laten we nou eerlijk zijn, Gala heeft een bagger team.

27 november 2014 om 00:14

Sorry ardahanli maar ben het echt niet met je eens. Ik geef toe dat ik het Turkse voetbal niet volg zoals jij waarschijnlijk wel doet maar prandelli is gewoon eeb prima coach die zich international echt wel bewezen heeft. Dat hij niet bij galatasaray past zal wel de reden zijn maar wat mij betreft staan zijn kwaliteiten hier buiten. Wat ik zo zie van galatasaray in Europees verband is qua team geen samenhang en een zwaar tekort aam kwaliteit, waar zelfs een Turkse coach weinig mee kan aan vangen. Wat denk jij dat de oplossing is?

27 november 2014 om 00:44

Net als met Hiddink toont het gewoon aan dat de Turken niet die cultuursomslag willen maken die nodig is binnen het internationale topvoetbal. Prima, blijf lekker bij eigen leest, op korte termijn werkt dat beter, op lange termijn zet het geen zoden aan de dijk.

27 november 2014 om 00:58

Wat voor cultuuromslag wilde Hiddink teweegbrengen dan? Hiddink ging op dezelfde voet verder als zijn voorgangers en bakte er gewoon niks van. Hij werd toen beschermd door de autochtone Nederlanders die hem nu afkraken, omdat hij er ook met Oranje niks van bakt.

27 november 2014 om 01:26

Dit kan je de trainer niet verwijten. Zit gewoon geen kwaliteit in de turkse teams.

27 november 2014 om 08:55

Ik ben het met je eens dat GS op bepaalde punten kwaliteit tekort komt. Maar waarom stuurt Prandelli dan Amrabat weg die vervolgens de sterren van de hemel speelt bij Malaga. Waarom koopt hij twee middelmatige voetballers en zet ze vervolgens niet in?

27 november 2014 om 09:15

@ Axelcodino.

Dat klopt helaas niet wat jij allemaal zegt. Met de zelfde team ongeveer is Galatasaray 2 x kampioen geworden en 2 x keer door de groepsfase. Burak Yilmaz die samen met Ronaldo de meeste doelpunten had gescoord. Selcuk die asissten gaf. Semih die als een huis stond. Vriend deze mensen zijn Enorm gezakt en dat komt omdat Prandelli met zijn tactieke zoals tegen arsenal 3 verdedigers heel raar wilt voetballen. Je gaat niet exprimenteren in de Champions leuge! Ik ben altijd een Voorstander van Bruma geweest en heeft gister redelijk goed gevoetbald. Maar gister hoorde hij niet op het veld. 64 dagen geen wedstrijd ritme??? Kom op??

Selcuk die helemaaaalll kapott is mentaalll geef die man rust van 2/3 weken

Waar het mis gaat is : Sneijder wilt de tempo hooghouden en wil tik tak voetballen en hamit wilt rust houden even rond kijken terug pasen en van die onzin dingen. Dit is tegenstrijdig. Het moet de een of de ander zijn. Dus de coach moet of dan voor snelle voetbal kiezen pasen vrijlopen wat heel vaak gebeurde in de eerste helft aan de linker kant. Of sloom voetbal en wachten op 1 kans en scoren misschien?

Sorry als er typ foute inzitten

27 november 2014 om 16:24

Jonge spelers inpassen, nieuw systeem, de hele organisatie aanpakken. En nee, dat red je niet in de tijd dat hij heeft gekregen en/of als de medewerking er niet is: niet iedereen er voor gaat. Als je vindt dat hij er niets van bakte, hoe kan het dan dat sindsdien hij weg is Turkije een c-voetballand is geworden? Met Hiddink eindigden ze vlak achter Duitsland en werden niet weggetikt door Duitsland. Maar ja, dat is dus het hele probleem, jij ziet het ook weer opportunistisch, wat dacht je dan? Dat ze Duitsland op zouden rollen? Dat Turkije even in no-time de top zou halen? Ga lekker door met de trainer-roulette, het heeft zo goed gewerkt in het verleden, succes.

27 november 2014 om 18:54

Welke jonge spelers vriend? Welk systeem? Hiddink riep precies dezelfde spelers op als Terim voor hem. Ga nou niet Hiddink lopen verdedigen hier. Wij riepen toen al dat hij een geldwolf was en nu wordt hetzelfde geroepen door de Hollandse bevolking. Feit is dat Turkije na het EK van 2008 al aan een afdaling begon. Het is echt niet zo dat het vertrek van Hiddink daarvoor heeft gezorgd. Nu is het nog slechter omdat de opvolgers van Hiddink ook helemaal niks hebben veranderd. Een beetje roepen dat Hiddink met een systeem kwam en jonge spelers de kans gaf, moet niet gekker worden zeg.

28 november 2014 om 00:59

Ik ben jouw vriend niet. Je moet gewoon mijn stuk goed lezen en niet zelf dingen in gaan vullen, ik zei dus ook dat hij daar tijd voor nodig had en niet gekregen, extra veel tijd overigens, want die hele voetbalcultuur moet helemaal vanaf the ground off beginnen. En nee, 'het' 'hollandse' volk riep dat niet, men had kritiek op de start van Oranje. En een geldwolf, tja, het is voetbal he, het hele wereldje stikt ervan, en dankzij landen zoals Turkije is het goed leven ervan, nu ook weer even Prandelli aftikken terwijl de beurs leeg is, heel goed beleid hoor, het moet niet gekker worden, maar veel gekker kan het al niet.

28 november 2014 om 14:36

Ow sorry ' meneer'.

Ook al had Hiddink 10 jaar gekregen, hij zou het niet doen. Hij had niet eens kleine aanpassingen aangebracht in de selectie, het waren allemaal dezelfde jongens die onder Terim voor hem ook speelden.

Die verzonnen verhaaltjes moet je maar vertellen aan gasten die pas sinds een jaar of twee, drie het Turkse voetbal volgen. Ik was heel opgewonden toen Hiddink kwam, omdat ik dacht dat hij echt wat zou veranderen, maar het tegenovergestelde gebeurde.

Als het hele voetbalcultuur op de schop moet, moet je daar vanaf het begin aan beginnen, in ieder geval met kleine aanpassingen, zodat het volk ziet dat je echt ergens bezig mee bent. Maar Hiddink deed helemaal niks. Je kan niet twee jaar lang op dezelfde voet verder en daarna roepen dat je met een nieuwe systeem wilde komen.

En je zegt dat we niet zijn weggetikt door Duitsland? 3-0 uit, 1-3 thuis. Dat zijn toch duidelijke cijfers, en we werden heel simpel opzij gezet. Niemand verwachtte dat Turkije zou winnen, maar je hoeft ook niet zo kansloos te verliezen.

27 november 2014 om 01:25

Hij is geblesseerd

Prandelli moet weg maar dat wil niet zeggen dat het bij een ander trainer beter gaat. Turks voetbal is al niet zo goed en dan word het ook nog steeds slechter. Wij hebben een gebrek aan kwaliteit, spelers aan burak yilmaz, selcuk inan en hamit altintop zijn gewoon niet goed (meer). Je ziet dit probleem ook in de nationale elftal. Hopelijk gaan turkse clubs meer investeren in de jeugd en hen de kans geven ipv spelers voor een erg hoog prijs halen die over hun top heen zijn

Toen het huidige bestuur werd aangesteld riep ik het al. Het bestuur is geen gram meer waard in me ogen als ze hem niet direct ontslaan. Helaas gaan ze dat nu pas doen en dit door zijn ontslagpremie die extreem hoog schijnt te zijn. Maar door hem te ontslaan en een Turkse trainer aan te stellen kun je misschien nog kampieon worden.

galatasaray heeft behoefte aan een Turkse trainer die het liefst ook heeft gevoetbald in Turkije. Iemand die de Turkse competitie volgt. Iemand die weet hoe het spelletje daar echt inelkaar steekt, want geloof me Turks voetbal en alles eromheen is voor een buitenstaander hetzelfde als een andere planeet.

Ik kom net uit Brussel. Het voordeel is dat je onlangs een verlies partij een super avond heb gehad. Maar als je dan thuis komt probeer je toch elke sport app te vermijden.

Prandelli z'n tijd is voorbij. We hebben nu echt een boost nodig, anders gaat ook de kampioenschap aan ons voorbij.

27 november 2014 om 03:52

Als je echt denkt dat Galatasaray met dit materiaal nog kampioen kan worden wens ik je nog veel geduld dit seizoen. Prandelli is zeker geen slechte coach en een betere is op dit moment sowieso niet beschikbaar.

27 november 2014 om 10:14

Eh gangstarr twee weken terug vertelde je wat anders hier? Ik heb het al vanaf het begin gezegd deze man is gewoon ongeschikt voor Gs. Nu nog de juiste man vinden.

27 november 2014 om 17:39

Emre

Als je thuis met 0-3 verliest tegen een middenmoter, in de CL na vijf duels al uitgeschakeld bent, dan houd het een keer op.

Ik geloof echt niet dat het bestuur die 5 miljoen euro gaat betalen om Prandelli te kunnen ontslaan.

Allemaal spelers die over hun top zijn dat is 1. Daarnaast kan een trainer nooit succesvo zijn, als hij elke x slachtoffer is van individuele kleuterfouten. Niet dat prandelli zo geweldig is, maar dit team is gewoon zwak, te zwak voor Europees niveau.

Zo zwak dat galatasaray was amai. muslera, burak en bruma, goe, de rest vervangen.

jeugd kennen ze dat niet in Turkije?

Rsca met 7 spelers op het plein jonger dan 21

Ik snap niet dat prandelli daarheen is gegaan. Wat moet je daar? Vorig seizoen onterecht de knockout fase gehaald. Op dat belachelijke veld tegen een veel beter juve. Cesare laat je maar ontslaan en neem je geld mee. Gierende banden weg ...

Dit was echt niet de enige media die hierover schreef. Dat is het probleem in Turkije: er is geen sportmedia-cultuur alleen een "hoe kleineer ik een club".

Prandelli, Selcuk, Burak (en Yekta) eruit helpt al. Geen Italiaanse/Europese coach aannemen, werkt toch averechts. Selcuk zoekt alleen maar de overtreding op, kan geen corners nemen, haalt snelheid uit het spel. Geen schim overgebleven van wat hij op 't begin bij GS was. Het verhaal omtrent Burak, supporters worden niet eens meer zenuwachtig/gespannen zodra hij één op één komt. Een doelpunt wordt beschouwd bij hem als mooi meegenomen. Streeft het niveau van Guiza na, volgens mij. Daarnaast kent hij het fenomeen buitenspel nog niet. Al met al met deze trainer en spelers in de selectie wordt hem voorlopig niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren