Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Crisis compleet bij PSV: na Ruud van Nistelrooij wil ook Walter Benítez weg’

Laatste update:

Walter Benítez wil deze zomer wegens ‘persoonlijke redenen’ vertrekken bij PSV, zo meldt verslaggever Mounir Boualin van FCUpdate. Het nieuws volgt vrijwel direct nadat bekend werd dat Ruud van Nistelrooij de Eindhovenaren heeft verlaten omdat hij geen steun meer voelde vanuit de clubleiding. PSV probeert Benítez te behouden.

De Argentijn is aan een goed seizoen bezig bij de Eindhovenaren nadat hij afgelopen zomer transfervrij overkwam van OGC Nice. Benítez speelde tot dusver 41 wedstrijden voor PSV, waarin hij 13 keer de nul hield en 49 doelpunten moest incasseren. De doelman ligt nog tot medio 2025 vast in Eindhoven. Benítez was sinds zijn komst verzekerd van een vaste basisplaats onder ex-trainer Van Nistelrooij. Joël Drommel maakte zijn minuten in het bekertoernooi.

Eerder op de woensdag werd bekend dat Van Nistelrooij per direct vertrekt bij PSV, ondanks dat hij dit seizoen de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal pakte met de Eindhovenaren. De oefenmeester vindt dat er te weinig draagvlak is bij PSV. "Dit legde hij direct daarna ook uit aan de spelersgroep en staf. Aanstaande zondag neemt Fred Rutten, op verzoek van de directie, tijdelijk zijn rol als hoofdtrainer over”, aldus de Eindhovenaren in een statement.

“PSV betreurt Van Nistelrooij zijn besluit en is dankbaar voor het winnen van de Johan Cruijff Schaal en de TOTO KNVB Beker dit seizoen en hoopt het voetbaljaar af te sluiten met het behalen van de tweede plaats." Met de belangrijke laatste competitiewedstrijd tegen AZ in aantocht, probeerde PSV de rust te bewaren binnen de club. Geruchten over de verstoorde verhouding in de technische staf en de onvrede binnen de spelersgroep werden in eerste instantie met klem ontkend. De Eindhovenaren azen nog altijd op het behalen van de tweede plaats in de Eredivisie, waarmee ze zich zouden verzekeren van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 mei 2023 om 15:28

Met al deze ontwikkelingen zou dit mij niet verbazen inderdaad.

24 mei 2023 om 18:51

Dat lijkt mij nu ook. Xavi is door Ruud gehaald. Xavi gaat nu ook.

24 mei 2023 om 20:50

Zeer goed mogelijk. Maar steekt ruud ook nog een mes in de rug.

Persoonlijke redenen hoeft natuurlijk niks met PSV te maken te hebben, maar wat een chaos daar ineens zeg. Benieuwd of het zondag nog wat gaat worden zo.

24 mei 2023 om 15:18

Bizarre chaos. Gelukkig hebben we aan een punt voldoende en ik zie ajax ook niet zomaar even winnen in Enschede.

24 mei 2023 om 15:25

Klopt, Ajax wint ook niet zo maar even.
Groot verschil is, dat Twente uitgespeeld is en Az niet en Psv zit in een crisis nu en Ajax is super gemotiveerd.
We zullen het zien.

24 mei 2023 om 15:29

Dat Ajax super gemotiveerd is lijkt mij onwaarschijnlijk, althans ik heb het nog niet gezien dit jaar. Maar misschien weet jij meer, waaruit blijkt dat Ajax nu wel super gemotiveerd is,

24 mei 2023 om 15:29

Uitgespeeld of niet, thuis voor eigen publiek tegen Ajax zal Twente het nooit laten lopen. Laatste moment om je als speler nog te meten met een van de topploegen in de eredivisie. Ik verwacht een knotsgekke laatste wedstrijd met vaak een wisseling van nummer 2 en 3 maar dat uiteindelijk Guus Geluk Til er een frommelbal inkleunt voor een gelijkspel in de 90ste minuut.

24 mei 2023 om 15:36

Mitch beetje dubbel want stel Ajax staat bij rust 3-0 voor dan hoeft AZ ook niet meer. Gaat een bijzondere dag worden zondag.

24 mei 2023 om 15:40

Mitch schei toch uit. Dat het crisis is bij psv is absoluut waar, maar bij Ajax is het toch ook een grote onduidelijke puinhoop? Daarbij zijn er de afgelopen weken bijzonder weinig spelers te betrappen geweest op hele goede motivatie. Ik heb het iig niet gezien.

24 mei 2023 om 15:44

@Eindtovenaar10 Moet toch altijd blijven hopen toch?

24 mei 2023 om 15:45

@Bram psv84 Ik ontken niet dat het ook bij Ajax crisis maar dit motiveert hun wel lijkt mij om dit nieuws te horen.

24 mei 2023 om 15:49

Ik vrees dat daar nog meer voor moet gebeuren binnen de club zelf.

24 mei 2023 om 17:14

@ Psv18

Twente is uitgespeeld en zullen zich de k ik gaan sparen voor de playoffs verwacht ik dat is voor hun belangrijker dan vol gas tegen Ajax.

Az moet ook vol gas tegen PSV want bij verlies Ajax en winst op PSV in eigen huis kunnen hun nog 3e worden dus die laten niks lopen.

Mijn conclusie is dus dat Az wint van PSV waardoor Ajax alsnog en totaal onverdiend plek 2 en dus vr CL mag spelen.

Missie van de Telegraaf geslaagd 🤐😉

24 mei 2023 om 17:57

Dan kom ik met een tegen complot als we zo gaan beginnen. PSV en AZ zien Ajax het liefst zo laag mogelijk eindigen. Iemand gooit bij AZ - PSV wat aan het begin van de wedstrijd op het veld. Wedstrijd wordt gestaakt en daardoor is Twente - Ajax veel eerder afgelopen. Heeft Ajax gewonnen dan laat AZ PSV winnen, heeft Twente gewonnen dan laat PSV AZ winnen.

24 mei 2023 om 18:00

@ajaxfan En toen werd je wakker

24 mei 2023 om 15:24

Laten we hopen dat zowel Ajax als PSV verliest. Dat zou voor het grootste deel van Nederland het beste zijn. PSV gewoon tweede, AZ derde. Ajax vierde.

24 mei 2023 om 15:28

Ik stem voor. En zie het nog gebeuren ook. Als Twente gemotiveerd is voor die laatste wedstrijd dan krijgt Ajax het heel moeilijk

24 mei 2023 om 15:44

Dat is voor NL het beste? Voor de NL punten kun je het beste AZ hun puntjes laten sprokkelen in de Conference League zoals afgelopen seizoen. Laat Ajax dan maar minimaal Europa League spelen, waar ze in groepsfase gewoon groepshoofd zijn. Overigens zou het dan nog beter zijn als Ajax 2e wordt en niet PSV. Ik verwacht dat er bij beide ploegen veel gaat veranderen deze zomer, maar bij Ajax is de portemonnee iets groter. Moeten ze wel iets beter investeren dan afgelopen jaar, maar dat kan haast niet slechter.

24 mei 2023 om 16:07

Nuanceman blijft een leuke nickname, door je anti Ajax gevoelens hoop je dat Ajax 4e gaat worden. Voor de derde voorronde cl is het wel echt het beste, dat Ajax op basis van hun coëfficient punten tweede wordt.

24 mei 2023 om 17:27

Die goede coëfficiëntenpositie van Nederland is vooral behaald in de conference league, en daar zou Ajax dan mooi mee door kunnen gaan. Verder klopt je analyse helemaal. Ik heb een haat-liefde gevoel met Ajax. Aan de ene kant kan ik ze niet uitstaan, aan de andere kant vind ik het heerlijk als ze tegenslag hebben.

24 mei 2023 om 18:10

Das dan een haat-haat relatie toch? Je kan ze niet uitstaan en je bent blij met tegenslag. Die nuance wil ik nog wel even aanbrengen in je reactie.

O God. Dit wordt een veel te spannende transferzomer. Heb alleen vandaag al zoveel stress opgebouwd haha.

Hoop dat ze Bosz kunnen binnen hengelen.

24 mei 2023 om 15:18

Hoop dat ze met iets anders dan Bosz aan komen lopen.

24 mei 2023 om 15:23

Bij alle 3 de topclubs gaat er van alles gebeuren. Mooi toch. Een mooie reset en kijken wat het volgend seizoen gaat brengen. Ik neem aan dat Slot en Heitinga ook weggaan. Dat wordt een topzomer voor VZ. Lekker man!

24 mei 2023 om 15:32

PSV heeft toch totaal niet de spelers voor het spel van Bosz? Verdedigers die niet met ruimte in de rug kunnen spelen en met De Jong een grootverdiener die niet kan mee voetballen. Kies een trainer bij het materiaal, of ze moeten weeeer 10 nieuwe spelers gaan kopen. En dan rond november aankondigen dat het een tussenjaar gaat worden zeker..

24 mei 2023 om 16:33

Denk dat er sowieso wel aardig wat spelers aangekocht mogen worden…. Luuk is het ook niet meer, Benitez wil weg, Teze en Ramalho zijn niet goed genoeg, Simons moeten we ook maar afwachten (zeker nu), Til is het niet, Sangare gaat weg, Branthwaite en nog een aantal gehuurden….. ga er maar aanstaan….

Lekker rustig en ontspannen sfeertje daar in Eindhoven. Perfect moment om daar in te stappen nu.

Wie is Mounir Boualin en waar haalt hij dit vandaan? Lijkt mij onzin, maar indien dit waar is, is dit enorm klote nieuws. Benitez moet volgend jaar op goal staan bij ons, we kunnen niet iedereen wegdoen en hij is een van de weinige die ik sowieso zou behouden.

24 mei 2023 om 15:22

Nou idd dat. Wie is hij en wat voor een impact heeft de media. Als PSV zondag wint dan is het 't schokeffect. 😉

24 mei 2023 om 15:26

Mounir Boualin heeft jarenlang voor VZ gewerkt als presentator als ik mij niet vergis. Heeft vooral veel kennis van Marokkaanse spelers volgens mij. Ik weet verder zijn bronnen niet, dus kan er niet veel over zeggen.

24 mei 2023 om 15:34

Mounir Boualin is een zeer talentvolle verslaggever onder meer bij Voetbalzone. Wie of wat hij bij PSV aan bronnen heeft weet ik niet. We wachten het definitieve bericht maar rustig af.

24 mei 2023 om 15:38

Mounir Boualin is verslaggever van VZ zelf, niet een triple A bron.....

24 mei 2023 om 15:47

Benitez heeft gewoon een doorlopend contract. Daarnaast is hij wel een goede doelman, maar ook niet onvervangbaar. Ik denk niet dat PSV er minder van zou worden als je dan vervolgens een Noppert of zo zou halen.

Gaat lekker daar zo vlak tegen de topper as zondag aan.
Wat zal die Benitez gemotiveerd keepen zeg.

24 mei 2023 om 15:23

Wat een onzin, die wil gewoon z'n winstpremie!

24 mei 2023 om 15:24

Waarom niet? Als je om een persoonlijke reden terug wil naar Argentinië dan weet je dat dat in de zomerstop geregeld kan worden. Waarom zou je dan in hemelsnaam nu verwachten dat hij ongemotiveerd is?

Let wel.. ik weet niet wat zn persoonlijke reden is maar dit heeft niets met RvN te maken

Nu xavi nog en joey en ruudje heeft alles voor elkaar

Dit stuk begint over benitez. Hij krijgt 2 regels aandacht waarna we weer verder gaan over RvN?

24 mei 2023 om 15:27

Ja, precies dit. En dat gedeelte over Van Nistelrooy vertelt precies wat we in 3 andere berichten ook al hebben kunnen lezen.

Ach, "crisis", het is vervelend dat het vlak voor één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar gebeurt. Maar daarna zomerstop. Van Nistelrooij, Benitez, zijn nou niet echt namen die onvervangbaar zijn, het gaat PSV echt wel lukken om op tijd geschikte opvolgers te vinden.

Gaat lekker daar in Eindhoven, vlak voor de wedstrijd van zondag.

Een artikel over dat de Jong en Simons weg willen zou de chaos compleet maken.

Heeft ons de CL gekost dit jaar.

Aardige keeper. Niet onvervangbaar.

8 tot 10 miljoen en gaan met die banaan.

Lekker, belooft veel goeds dan zeg. Lijkt me niet dat Xavi zit te wachten op nog een jaar als er zoveel interne chaos is.

24 mei 2023 om 15:26

Kan hij veel van leren. Geen probleem.

24 mei 2023 om 15:49

Dat valt wel mee. Xavi Simons zal hopelijk ook wel begrijpen dat de omstandigheden bij PSV momenteel ideaal voor hem zijn op sportief vlak. Hij is er belangrijk en van daaruit kan hij stappen maken. Als hij nu naar een PSG of iets dergelijks verkast, eindigt hij geheid op de bank. Z'n rendement in Europese wedstrijden laten wel zien dat hij nog het 1 en ander te leren heeft als het niveau omhoog gaat.

Als en ik zeg als Simons idd toch niet bij de groep klagende spelers hoorde die achter de rug van Ruud om bij de directie is geen klagen dan mag je, je als PSV meer zorgen maken over hoe groot de kans nu nog is dat hij voor een langer verblijf bij PSV gaat kiezen.

24 mei 2023 om 15:51

Hoezo? Het is ook weer niet zo dat het twee handen op 1 buik waren. Daar moet je je als speler voor af kunnen sluiten, vooral in dit soort situaties. Het is niet persoonlijk en er zijn genoeg argumenten aan te halen die niet voor Van Nistelrooij spreken. Je jaagt niet voor niets meerdere spelers en je assistenten tegen je in het harnas. Dan doe je wel iets fout, zeker als onervaren coach.

Niet heel erg toch. Is een Argentijn met een goede periode in Frankrijk. Die verkoop je makkelijk voor zo n 10 miljoen. Dan voor 4a5 miljoen noppert halen en niks aan het handje

Ik vind het geen hele bijzondere keeper. Laat best wel goede dingen zien, maar zit toch ook wel eens mis (o.a. in de voorronde CL). Daarnaast vind ik het geen keeper die heerst in de lucht bij hoge ballen. Daar ben ik persoonlijk wel een voorstander van.

Bij Ajax en PSV is het echt onrustig.. dit is het moment voor Feyenoord om de boel rustig en bij elkaar te houden, en hopelijk volgend seizoen weer kampioen te worden!

Beter ook. Hij is verantwoordelijk voor de uitschakeling in de CL. Heeft zijn momenten maar overall geen top keeper

Tsja, als hij weg wil omdat hij hier niet gelukkig is kan je hem beter verkopen, anders zit je misschien volgend seizoen met een ongemotiveerde keeper. Wel vreemd dat dit zo kort na dat geneuzel met van Nistelrooij komt.

1 van de betere (miscshien beste?) in de achterste linie bij psv.
is natuurlijk niet geheel onvervangbaar, maar altijd wel lekker als je een redelijk tot goede keep voor langere tijd kan behouden.

voor benitez is de keuze reuze denk ik, zou bij menig subtop spanje of italie wel aan het werk kunnen

Drommel is ook al zo goed als weg, naar Spanje.
Dan heb je 2 nieuwe keepers nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren