Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Crisis bij Chelsea: 'De spelers beslissen over de toekomst van Mourinho'

Laatste update:

Chelsea heeft na acht competitiewedstrijden maar acht punten en kreeg de meeste tegendoelpunten van alle ploegen in de Premier League. Zaterdagavond ging het weer mis tegen Southampton en José Mourinho benadrukte na afloop dat hij niet van plan is om op te stappen: wanneer de clubleiding van hem af wil, zal the Special One ontslagen moeten worden.

/

Analist Jamie Redknapp denkt dat dit zomaar eens zou kunnen gaan gebeuren. “José is niet zomaar een goede manager, hij is een geweldige manager”, zei hij bij Sky Sports. “Maar de vraag bij hem is altijd geweest: kan hij lang bij een club werken? Is hij in staat om steeds een nieuw team te creëren, zoals Sir Alex Ferguson jarenlang heeft gedaan bij Manchester United.”

“Zou het de juiste beslissing zijn om Mourinho te ontslaan? Nee, maar de spelers beslissen daarover”, meende Redknapp. “Ik heb zelf ook in de nodige kleedkamers gezeten en soms zie je dat de spelers niet alles willen geven voor een manager. Dat klinkt verkeerd, maar het is de waarheid. Ik heb het zelf meegemaakt en je kan het nu ook zien. Er zullen nu kliekjes ontstaan in de kleedkamer en sommige spelers zullen het vertrouwen in Mourinho opzeggen.”

Redknapp meent dat de verschillende nationaliteiten elkaar zullen opzoeken: “Nemanja Matic en Branislav Ivanovic zullen wel eens met elkaar praten en concluderen dat het niet lekker loopt”, vervolgde Redknapp zijn verhaal. “Er zullen veel mensen op zoek zijn naar een parachute om dit vliegtuig te verlaten. Zo werkt het in het hedendaagse voetbal. Ze moeten weer een groep worden. Is Mourinho in staat om dit nog om te draaien?”

Denk je dat José Mourinho ontslagen zal worden bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we Mourinho maar behouden. Het blijft een geweldige trainer en ik geloof dat die de boel wel weer aan het draaien krijgt.

4 oktober 2015 om 11:15

Geweldige trainer ? Hij heeft alle verlies partijen afgewend op de scheidsrechters en niet aan zijn eigen falen , nu kun je goed zien dat hij ook een gewone trainer is die niet beter of slechter is dan andere .

4 oktober 2015 om 11:25

Haha van alle opmerkingen is dit wel de domste. Je kan mou nier mogen en blij zijn dat hij nu afgaat. Daar kan iedereen wel inkomen. Maar na al zijn successen nu te zeggen dat het een normale trainer is slaat nergens op. Dus elke succesvolle coach die een slechte periode heeft is een matige coach.. Echt conclusies trekken kleuters niet eens.

4 oktober 2015 om 11:30

Ja hoor een doodnormale trainer met een gigantische prijzenkast -.-. Iedereen lijkt al te vergeten zijn wat hij vorig jaar heeft gepresteerd, het loopt nu even niet maar (als) hij de tijd krijgt en (als) hij het weer op de rit krijgt hoor je er niemand meer over. Dat hij nu zo bekritiseerd wordt zegt eigenlijk al genoeg omdat ze dit niet van Mourinho gewend zijn. Toen Klopp niet draaide bij Dortmund hoorde je er daar lang niet zoveel over.

4 oktober 2015 om 12:07

Er zijn wel meer trainers die veel prijzen hebben gewonnen , en dat maakt hem zeker niet specialer dan een ander hoor en buiten dat hij heeft ook nog een voorbeeeld functie en dat is hij zeker niet ik hoef alleen maar te kijken naar zijn real tijd , van een mooie club maakte hij een gehate club door ziin gedrag , de special one ja in het veroorzaken van problemen , daar moet je als club maar blij mee zijn zeker.

4 oktober 2015 om 12:10

Ja maar Klopp deed normaal en gaf niet na iedere nederlaag de scheidsrechter de schuld, dat heb ik hem nog nooit zien doen , nooit lag het aan de spelers of zijn eigen falen .

4 oktober 2015 om 13:00

Vlede jaar kampioen geworden en nu mogen ze hem alweer ontslaan. Kijk eens verder dan je neus lang is

4 oktober 2015 om 13:45

@sloep01 wat is volgens jou een geweldige trainer dan? Iemand die geen prijzen wint als ik jou opmerking kan volgen.

4 oktober 2015 om 15:29

Niemand is een geweldige trainer je bent afhankelijk van een vette knip en goede spelers, en je kunt niet zeggen dat Chelsea slechte spelers heeft, maar dat is bij alle ploegen zo hoor, ik heb nooit zo'n hoge pet op van trainers.

Sinds Curtois niet keept lijkt het erop dat Chelsea niet meer kan winnen. Het lijkt allemaal loslopend zand.

Denk niet dat het bestuur Mourinho zal ontslaan tenzij duidelijk is dat de selectie niet met hem verder wil. Er moet iets geknapt zijn in de groep waardoor het niet loopt,want het is de zelfde groep die een paar maanden geleden kampioen is geworden.

Nou ja, Matic zal ook wel om zijn.

Mourinho gooit zijn eigen glazen in met zijn wangedrag. Hij heeft altijd al die trekjes gehad, maar sinds hij bij Real Madrid met enige regelmaat vernederd werd door Barcelona is het hek van de dam. Het is echt een complete mafkees geworden die zichzelf groter waant dan wie dan ook. Ik vind het dan ook prachtig dat Chelsea nu zo hard afgaat.

4 oktober 2015 om 12:56

@ quepasa?

Real Madrid ging toen wel vaak heel erg hard van het veld tegen Barcelona. Barcelona overklaste Real Madrid volledig, terwijl Real Madrid iedere wedstrijd tegen Barcelona harder ging schoppen en zich misdragen. Van Gaal is van een heel ander niveau dan Mourinho, die is veel en veel eerlijker en respectvoller naar anderen toe.

4 oktober 2015 om 13:21

@ quepasa?

Pure onzin, normaal was het anders hard, bij Mourinho was alles geoorloofd. Schoppen, misdragingen, belachelijk gewoon. Van Gaal is hartstikke eerlijk en respectvol, heeft niets te maken met het wegsturen van spelers die niet presteren. Hij maakt zijn topspelers helemaal niet belachelijk. Mourinho daarentegen is complete gek, die alles en iedereen wil schofferen. Ik zal blij zijn als hij een toontje lager kan zingen, en dan het liefst thuis.

Ik denk dat de meerderheid toch wel klaar zijn met Mourinho. Wat heeft hij nou gepresteerd dit seizoen? Vorig seizoen was ook niet echt al te mooi voetbal.

4 oktober 2015 om 12:22

Kijk eerst is ff naar je ajax en je mr de boer

4 oktober 2015 om 12:51

Dan heb jij vorig seizoen de gehele 1e seizoenshelft onder een steen gelegen. Na de kerst ging het minder draaien, en dit seizoen is het gewoon pure bagger. Het is echt wel mogelijk, maar Mourinho moet nu echt voor een ommekeer zorgen.

Ik ben benieuwd of de spelers het aandurven om 'de meest succesvolle manager ooit van Chelsea' de laan uit te sturen. Dat wil je toch niet op je geweten hebben?

Ik denk dat je Mourinho niet zo veel kan verwijten. Op het eerste gezicht doet hij niet zoveel fout.
Als je ziet dat er aan de goals van Southampton grove fouten aan vooraf gaan door de Chelsea spelers, dan moet je ook bij hen zijn voor de oplossing. Als de spelers geen 100% meer geven voor Mourinho, dan moet hij eruit, maar als de spelers geen 100% meer voor Chelsea geven, dan heb je een veel groter probleem.

Net op TV: Mourinho's blijft gewoon manager.

Zijn "7 minutes rant" van gisteren is nu al legendarisch maar om de verkeerde redenen. Een mentale inzinking live op SkySports zal langer in de herinnering blijven dan het vertoonde spel van al zijn teams. Voor het voetbal is het algemeen is dit slechte reclame. Niet een keer gaf hij credits aan Southampton en Ronald Koeman die bewijst een topcoach te zijn. Volgend seizoen naar Chelsea?

De aanvoerder op de bank.
Te veel zeuren op alles en iedereen. Eva de laan uitgestuurd. Die hazard zal ook wel schuldgevoelens hebben. Het is eigenlijk zijn schuld dat Eva weg moest. Als hij niet als een toneelspeler naar de grond ging was er niets aan de hand. Zo kan toch ook iets knappen tussen de spelers.

De chemie is uitgewerkt bij bepaalde spelers, ze geven geen 100. Het akkefietje met de dokter zit bepaalde splers hoog. Denk aan Inanovic. Die saboteert de boel,heb ik zo de indruk. Matic werd voor lul gezet gister,denk dat ie niets meer aan hem heeft. Speelt al een tijdje zeer matig. Mourinho is daar op zn plek,geef de jeugd de kans als je 4 jaar bijtekent,als deze profs niet willen.

Die verwaande miljonairtjes moeten gewoon eens strijd leveren voor hun poen! Ze spelen als een stelletje lamlullen.. heeft niets met de trainer te maken.

4 oktober 2015 om 12:05

Maar zo werkt de psyche van de mens wel. Als je de kleedkamer verliest dan zullen ze er alles aan doen om je weg te krijgen, zelfs er met de pet naar gooien. De vernedering van Carneiro en Fearn is gewoon onacceptabel en dus heeft het alles met de trainer te maken.

Mourinho is de hoofdschuldige met name omdat hij bizar genoeg gewoon blijft doorgaan met het opstellen van spelers die al weken niet presteren maar hoe sommige spelers er de kantjes van afliepen gisteren heb ik in een hele lange tijd niet meegemaakt, echt schokkend gewoon.

De ruimte die Cesc en Ramires vrij lieten voor Davis om in te rennen en de gelijkmaker binnen te schieten zonder ook maar iemand om hem heen was een regelrechte wanvertoning. Hazard die balverlies leed op de meest ridicule wijze en Southampton met alle gemak door kon counteren voor Pelle om de 1-3 te maken sloeg ook helemaal nergens meer op. Ivanovic die continu helemaal dol werd gedribbeld en gepasseerd door Tadic op een gegeven moment alsof hij er niet stond , Cahill die het fysiek van Mané tijdens een onderlinge duel compleet "ge-bullied" werd en we hierdoor ook nog eens bijna de 1-4 tegen kregen.

Nogmaals Mourinho is de hoofdoorzaak van deze slechte vorm tot nu toe dit seizoen maar de hoeveelheid lakse en individuele fouten die werden gemaakt gisteren was gewoon gekkenwerk. Hopelijk krijgen we drastische veranderingen te zien in de basis opstelling en mogen spelers als Ramires, Ivanovic, Cesc en Hazard allemaal banken tegen Villa thuis na de interland periode.

Gewoon de jonkies Ruben, Kenedy en Traore er in gooien om die explosiviteit en drang weer terug te krijgen, laten samen spelen met spelers als Azpi en JT die wel alles voor het shirt geven. Om van te walgen.

Begovic
Azpi
Zouma
JT
Baba
RLC
Mikel
Traore
Willian
Kenedy
Remy
4 oktober 2015 om 12:45

@quespasa?

Wanneer heb ik ooit gezegd dat Hazard op het niveau Messi en/of Ronaldo zat? Als je het ook maar enigszins hebt gevolgd dan zou je weten dat Mourinho degene is die met deze onzin is begonnen.

Verder heb ik geen flauw idee waar de rest van je reactie nou eigenlijk op gebaseerd is?

4 oktober 2015 om 13:00

@quepasa?

Sorry maar ik kan hier moeilijk op in gaan als je serieus denkt dat het aan de spelersmateriaal ligt wanneer Mourinho al sinds februari niks meer heeft weten te halen uit deze selectie ondanks dat er topvoetbal werd gespeeld in de eerste seizoenshelft vorig seizoen.

De halve basis team verkopen die niet kunnen verdedigen en geen snelheid hebben? Man je weet totaal niet waar je het over hebt.

4 oktober 2015 om 13:42

Nee inderdaad; dit is spelersmateriaal waarmee 8 punten uit 8 wedstrijden gewoon een uitstekende prestatie is. Je kunt toch niet serieus zeggen dat de selectie niet goed genoeg is?!

Mourinho is zichzelf wel een beetje onmogelijk aan het maken bij Chelsea. Die utispraken van ''beste manager van Chelsea allertijden' en telkens weer op de scheids fitten helpen hem niet echt. En door wissels zoals bij Matic gaat hij ook het vertrouwen van de spelersgroep verliezen.

Een echte goede trainer kan ook langer bij een club presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren