Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Coutinho staat voor zomerse ‘shock move’

Laatste update:
/
Paris Saint-Germain is er niet in geslaagd om de talentvolle verdediger Hubert M’Buyi een contract te laten tekenen. Het jeugdproduct van de Franse grootmacht staat voor een overstap naar TSG Hoffenheim. (RMC Sport)
/
Aston Villa wil Tammy Abraham overnemen van Chelsea. Men weigerde medewerking te verlenen toen de club uit Birmingham de gehuurde aanvaller naderhand wilde kopen, maar nu nemen de Londenaren genoegen met veertig miljoen euro. (The Sun)
/
Philippe Coutinho staat voor een shock move naar de Premier League. Everton zet vol in op de komst van de Braziliaan en verwacht hem voor 40 miljoen euro over te kunnen nemen van Barcelona, dat in 2018 nog 135 miljoen euro voor hem betaalde aan Liverpool. (The Sun)
/
Juventus heeft een bod van drie miljoen euro van Olympique Lyon op Mattia De Sciglio afgeslagen. De Italiaanse topclub wil de vleugelverdediger, die dit seizoen op huurbasis voor de Fransen speelt, alleen tegen betaling van zes miljoen euro laten gaan. (Le 10 Sport)
/
AC Milan gaat ook door met Stefano Pioli als men naast een Champions League-ticket grijpt. Het contract van de trainer loopt nog een jaar door en de clubleiding ziet geen reden om de wegen te laten scheiden bij een plek buiten de top vier. (Sky Italia)
/
Napoli werkt achter de schermen aan een oplossing voor het naderende vertrek van Nikola Maksimovic en Faouzi Ghoulam. De Serie A-club is bezig met biedingen op Mario Vuskovic van Hajduk Split en Ezgjan Alioski van Leeds United. (Sky Italia)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

40 miljoen.. wat een verlies zeg. Dit is gewoon een fantastische voetballer, alleen komt het er in Barcelona helaas niet uit. Begon nog wel aardig aan dit seizoen overigens.

30 april 2021 om 07:59

Denk zelfs dat laporta blij zal zijn met 40mil, plus zijn salaris bespaar je 70/80 miljoen aan hem in totaal. Ongekend hoge verlies maar beter dan niks

30 april 2021 om 08:33

Ondanks het enorme verlies zal Barcelona zich in zijn handjes wrijven met 40 miljoen. Ze kunnen het geld goed gebruiken en besparen zo ook nog op een enorm salaris. Volgens mij is het huwelijk Coutinho - Barcelona ook gewoon niet gelukkig uitgepakt. Zoals je zelf zegt, begon hij goed maar ook dat is weer weggezakt, mede door blessures, maar ook in het huidige systeem vraag ik me af welke rol hij zou kunnen invullen.

30 april 2021 om 08:52

@joaquinbetis t enige waar ze het geld voor kunnen gebruiken is om gelijk door te sluizen naar Liverpool, aangezien hij nog lang niet afbetaald is.

30 april 2021 om 08:58

Ja dan zullen ze toch alsnog blij zijn met het geld, dan verkleind het een beetje de schulden. Overigens, komen ze bepaalde betaalafspraken jegens Liverpool momenteel niet na dan, dat ze dat geld gelijk door zouden moeten sluizen naar Liverpool?

30 april 2021 om 08:36

Ik was serieus helemaal vergeten dat Coutinho nog een speler van Barca is. Speelt hij überhaupt nog wel?

30 april 2021 om 08:51

nee, zware blessure

30 april 2021 om 09:08

Ik zou al blij zijn als iemand zijn salaris over zou willen nemen. Ik vermoed dat ie voor 40/50 miljoen op de balans staat dus 40 miljoen zou mooi zijn. Wat een deal van Bartomeu.

30 april 2021 om 09:47

Aangetrokken voor 135 miljoen in januari 2018 en contract tot zomer 2023 (5.5 jaar in totaal dus). Hij zal dus komende zomer nog voor 49 miljoen op de balans staan, dit zou ondanks het grote verlies toch een uitstekende deal zijn voor Barca denk ik ja, gezien het salaris dat je ook bespaart.

30 april 2021 om 09:55

Het is pure damage control. Maar er komt wel weer wat salarisruimte zo inderdaad.

30 april 2021 om 11:16

@messi/bazoer: een verlies? Pure winst ja... voor Barcelona! Welke club, met een gezond beleid, wil er nu nog 40 miljoen betalen voor Coutinho? Die jongen laat al 3 jaar niets zien.

Maar wel weer zo een typische Everton transfer... past mooi in het rijtje James Rodriguez.

Moet Tammy Abraham veertig miljoen opbrengen? Op basis waarvan? Dan is Wout Weghorst volgens die logica 80 miljoen. Als ik Aston Villa was, zou ik dat nooit doen, dat is echt zonde van al dat geld. 20 miljoen lijkt me meer dan genoeg.

30 april 2021 om 08:23

Homegrown

30 april 2021 om 09:48

Als je van pl club naar pl club verkast en je bent homegrown ben je al 10 20 miljoen meer waard

30 april 2021 om 11:18

Aston Villa is ook de club die 25 miljoen betaald heeft voor Wesley, die in zijn beste seizoen ongeveer 10 keer wist te scoren in de Belgische competitie. Nadien kwamen ze nog, voor 11 miljoen, Samatta oppikken bij Racing Genk en ook dat werd een flop van jewelste.

Dus ja, ik zie ze wel 40 miljoen betalen voor Abraham of 30 miljoen voor Nketiah van Arsenal.

Everton is helemaal van het pad af als ze 40 miljoen neertellen voor Coutinho. Laporta ligt helemaal in een deuk.

30 april 2021 om 09:09

Everton is onze favoriete club om spelers aan te slijten. Samen met Wolves die Semedo overnamen.

30 april 2021 om 10:38

Joh, ik zou hem desnoods achterop de fiets neerplanten en hoogstpersoonlijk een sprintje trekken van Barcelona naar Calais om hem op de eerste de beste ferry naar Dover te gooien als ik Laporta was. Daar moet je geen twee keer bij knipperen.

30 april 2021 om 11:23

Want? Coutinho was in de Premier League geweldig. Het lukt bij Barca niet, maar als hij z'n vorm weer kan vinden bij Everton dan hebben ze een topaankoop erbij. Met Coutinho op links, James op 10 en Richarlison op rechts heb je toch een aardig lekkere aanval hoor

30 april 2021 om 14:32

Ja hij was 2 of 3 jaar geweldig bij Liverpool en in zijn laatste jaar daar ging zijn spel heel snel bergafwaarts kan ik me herinneren, werd ook regelmatig gewisseld toen en speelde gewoon niet goed genoeg meer. LFC wist niet hoe snel ze moesten tekenen voor zijn verkoop tegen dat astronomische Bartomeu-bedrag. Hij is sindsdien ook alleen maar bergafwaarts blijven gaan, kon ook bij Bayern geen potjes breken en had alleen af en toe in een wedstrijd een momentje. Nu is hij bijna 29 en moet hij terugkomen van een hele zware en langgerekte blessure. Veertig miljoen? Joh, als jij denkt dat hij zoveel nog waard is ben ik het niet met je eens.

30 april 2021 om 15:49

Tja, als je zo'n bedrag krijgt dan teken je wel snel ja. Ik blijf erbij dat het een geweldige voetballer is die zeker nog van waarde kan zijn. 29 jaar, dus hij heeft nog 5 jaar te gaan. Natuurlijk is het even afwachten hoe hij terug komt, maar ik heb er wel vertrouwen in.
Ben het wel met je eens dat hij het bij zowel Barca als Bayern niet zo goed heeft gedaan, al was die bij Bayern wel betrokken bij 14 doelpunten (gescoord/assist) in 23 wedstrijden en dat als bankzitter. Is nog wel redelijk toch?

30 april 2021 om 21:43

Waren het er 14 (goal/assists)? Dat zijn wel goeie cijfers, dat wist ik eerlijk gezegd niet. Maar toch wilde Bayern hem niet nog een keer huren of overnemen. En bij Barcelona was het ook niet echt zaligmakend. Wel jammer hoor, ik ben een fan van Braziliaans voetbal en had ook graag gezien dat zijn carriã¨re succesvoller was geweest. Ik vind daarom die 40 miljoen heel veel. Voor dat bedrag zou ik hem als Barca heel snel laten gaan. Volgens mij heeft hij ook een behoorlijk hoog salaris daar. Maar wie weet krijgt Everton hem inderdaad wel weer aan het voetballen. Dat zou wel mooi zijn voor hen en voor hem.

Zou het een rare stap en totaal niet logisch vinden voor Abraham om naar Villa te gaan, die optie is verkeken. Villa heeft momenteel Ollie Watkins als eerste spits, die het fantastisch doet, en ze verwachten ook heel veel van Louie Barry. Alleen bij een vertrek van Watkins zou het logisch zijn. Las echter dat West Ham ook interesse had, en daar zou hij naar mijn mening veel beter passen. Die hebben Haller nooit echt vervangen en spelen nu eigenlijk altijd met een vleugelspeler in de punt. Dat werkte, vooral met Antonio die overal op loopt en in mindere mate met Bowen, maar ik denk dat Moyes uiteindelijk wel weer een targetman daar wil hebben.

Vreemd dat Everton interesse zou hebben in Coutinho. Die hebben met James Rodriguez en Sigurdsson toch al 2 creatieve spelers op het veld lopen zou je denken. Coutinho erbij lijkt me dan teveel van het goede en zie ook liever een echte vleugelspeler komen. Zouden ze niet een Trincao kunnen huren met optie tot koop bijvoorbeeld?

Hoe ver moesten ze Liverpool betalen ivm CL bij Bayern en Titel bij Bayern? Hele domme TD die abidal. Bij verhuur liep claussule gewoon door. Vernederd barca 8-2 met 2 goals geloof ik. Wint met Bayern cl en Liverpool kreeg meer cash hahaha.

Mensen ake naar city was ook gewoon homegrown. Net als sturridge die 3 topclubs heeft gehad. Gaat nooit om t echte talent. Sturridge was ook maar 1,5/2 seizoenen in vorm. hoe ze nu met ake omgaan zegt ook genoeg. Die jongen speelde zelfs halve finale fa niet eens. Terwijl tweede keeper speelt etc. Lekker banken voor cash. Hij had beter naar een middenmotor kunnen gaan.

Wat was Coutinho een geweldige voetballer toen hij bij ons speelde. Elke wedstrijd onze beste speler. Maar hij wilde perse naar Barcelona en toen werd hij steeds minder. En raakte ook geblesseerd. Vorig jaar bij Bayern ook bijna niet gespeeld. Hij is veel te goed om op de bank te zitten en verdiend het om elke week te spelen.

strik eromheen en wegwezen. Complete miskoop deze coutinho heeft helemaal niks toegevoegd. Na gisteren ben ik meer van overtuigd dat barcelona versterkingen nodig heeft. De verdediging is waardeloos.

Umtiti, Lenglet, Firpo, Sergio Roberto, Pjanic, Coutinho, Dembele en Braithwaite allemaal eruit

Mingueza en Aurajo verhuren met optie tot terughalen

Emerson, Garcia, de Ligt en Neymar terughalen

Alejandro Balde door laten stromen naar het A team

Het zou me niets verbazen als ze daar mee akkoord gaan. Wat een heerlijk middenveld staat er dan bij Everton. Luxeproblemen om te moeten kiezen tussen Coutinho, James Rodriguez, Allan, Doucoure, Sigurdsson, Andre Gomes, Davies... keuze te over.

40 miljoen voor Coutinho, dat is geen geld voor zo'n speler. Oke bij Barca was het niet veel maar laten we zijn tijd bij Liverpool niet vergeten, wat een speler was hij daar en het zou me niets verbazen als hij dit bij Everton weer laat zien.

Marcel Brands is toch wel een geweldenaar als je kijkt waar hij voor heeft gezorgd bij Everton aan spelers, veel spelers wie voor de absolute top te licht zijn bevonden maar bij Everton echt prima meekunnen, geweldige aankopen.

Coutinho bloeide onder Koeman weer helemaal op. Een zware blessure gooide echt roet in het eten, want hij had dit seizoen echt een belangrijke schakel kunnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren