Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coutinho staat open voor PSV: ‘Ik ben ambitieus en ik wil vooruit’

Laatste update:

Excelsior neemt het zaterdag in eigen huis op tegen landskampioen PSV. Doelman Gino Coutinho komt mogelijk wel in actie tegen zijn nieuwe werkgever, want de 32-jarige keeper wordt in verband gebracht met PSV en hij gaat binnenkort zelfs in gesprek met die club. Coutinho werd in januari ook al genoemd bij PSV en destijds stond hij ook al open voor een transfer.

/

Die houding is niet veranderd, zo laat Coutinho weten aan RTV Rijnmond. Hij denkt niet dat hij komend seizoen nog bij Excelsior onder de lat staat. “Je weet het in voetbal nooit, maar ik ben ambitieus en ik wil vooruit. Dat wilde ik vorig seizoen al toen ik bij ADO wegging en dat wil ik nog steeds. Ik weet dat ik beter kan en dat ik in de subtop makkelijk mee kan. En misschien nog wel meer.”

Als Coutinho naar PSV gaat, lijkt hij genoegen te moeten nemen met een reserverol achter eerste keuze Jeroen Zoet. Dat maakt de sluitpost niet uit. “Je zit dan dicht bij het vuur en ik ben iemand die knokt. Het maakt niet uit waar ik zit, ik knok voor mijn plek. Ik heb vertrouwen in mezelf.”

Gino Coutinho zou een goede tweede keeper zijn voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede tweede doelman. Nodige ervaring en een uitstekende reflex. Ook geen jongen die moeite heeft met een plek op de bank.

24 april 2015 om 15:57

Coutinho zal derde keuze worden neem ik aan. Lekker ambitieus ook haha.

En Pasveer dan? Pasveer is gelijkwaardig aan Zoet. Coutinho zit bij lange na niet op dat niveau. Als Pasveer blijft wordt Coutinho derde keeper.

24 april 2015 om 15:17

Is vind Pasveer bij lange na niet gelijkwaardig aan Zoet. Veel te onrustig. In de tweede helft van het seizoen vond ik Zoet na Cillessen gewoon de beste keeper van de eredivisie (zoet heeft voor de winterstop wat cruciale steekjes later vallen maar daarna niet meer, Vermeer wel). En Pasveer? Ik denk dat op Cambuur en Twente na alle clubs uit de Nederlands top 12 een betere keeper hebben dan Pasveer...

24 april 2015 om 15:33

Zoet is inderdaad gewoon prima keeper voor Psv, lekker de rest van je leven blijven want veel meer zit er ook niet in.

Snap niet waarom ze Pasveer + Coutinho willen hebben, één ervaren bankzitter is wel genoeg. Daarnaast een jong broekkie al derde keeper en je bent klaar.

24 april 2015 om 17:06

Nou, als je het op een rijtje zet:

- Pasveer zei een week geleden nog dat hij zich ongelukkig voelt op de bank.
- PSV wil Koopmans van FC Oss halen, volgens PSV-watcher Rik Elfrink zou hij dan bij PSV derde keeper worden.
- PSV is bezig met Coutinho en die wordt natuurlijk geen vierde keeper achter Koopmans.

Dan denk ik dat we de conclusie kunnen trekken dat Pasveer weg wil.

24 april 2015 om 17:16

OK, als Pasveer weg wil is het begrijpelijk dat PSV een nieuwe tweede keeper zoekt. Dan is Coutinho een goede keuze.
Als derde keeper zouden ze een jeugdkeeper moeten kiezen. Niet een nieuwe kopen, temeer omdat Bertrams over een paar manden weer fit is.

24 april 2015 om 17:39

Ik weet niet hoe je er bij komt dat Pasveer onrustig is, als hij 1 ding wel is dan is t het rustig zijn en uitstralen, vind Pasveer behalve zijn rust ook veel meer uitstralen als Zoet, die er nog steeds uitziet alsof die voor het eerst een wedstrijd in de eredivisie moet keepen. Buiten dat vind ik wel dat Zoet 1e keeper moet blijven

24 april 2015 om 18:27

Zoet heeft een beetje een babyface en laat zich verbaal niet echt gelden, daardoor ziet het er misschien nog een beetje uit alsof er een jeugdkeeper in de goal staat. Maar ik vind hem absoluut niet onrustig over komen. Hij straalt uit dat hij het onder controle heeft en is nooit zichtbaar zenuwachtig. Ik heb Pasveer dit seizoen twee bekerwedstrijden, drie Europa League-wedstrijden, een paar wedstrijden bij Jong PSV en wat oefenpotjes zien keepen en ik ben helemaal niet zo onder de indruk van hem. Hij is op de lijn degelijk (maar ook niet veel meer dan dat), maar bij het uitkomen vind ik hem een erg onbesuisde indruk maken en ze uittrappen zijn vaak ronduit paniekerig.

Vrijdagmiddagen: Ik dacht even aan coutinho van liverpool die open stondvoor psv. Helaas te mooi om waar te zijn
On: prima reservekeeper maar eerst de rest van de reservekeepers maar eens kwijtraken dan...

24 april 2015 om 19:29

Hahaha dat dacht ik ook.

Dus naast die keeper van Oss willen ze ook Coutinho?

Damn. Hoeveel tweede elftallen hebben ze wel niet in Eindhoven?

Vind hem maar tegenvallen dit seizoen had er meer van verwacht. Denk dat ze bij Excelsior ook niet erg vinden als hij weg gaat.

Vraag me af waarom Gomes niet gewoon wordt benaderd. Wil zelf heel graag, zal ook genoegen nemen met een reserverol, heeft de PSV successen meegemaakt. Vind het bijna een belediging voor deze held om Coutinho te benaderen

24 april 2015 om 15:58

Gomes keept Zoet er binnen no-time uit. Maar dat lijkt me niet de bedoeling.

24 april 2015 om 17:11

Gomes is momenteel basisspeler bij Watford en die staan bovenaan in de Championship. Gomes heeft een contract voor nog maar een jaar, maar een optie voor nog een jaar. Met andere woorden: hij heeft een goede kans om volgend seizoen een basisplaats te hebben in de Premier League. Dan betwijfel ik het heel erg of hij, zoals jij zegt, genoegen zal nemen met een eventuele reserverol bij Psv.

En zolang Zoet nog bij PSV zit geloof ik niet dat PSV er nog een dure keeper bij zal halen. Gomes heeft voor een bankzitter ongetwijfeld een veel te hoog salaris en als je hem in de basis zet, dan maak je Zoet in één klap een paar miljoen minder waard.

Ik vind dit voor feyenoord de ideale oplossing achter Vermeer.
Dan kan je Hahn nog een jaartje verhuren en lekker laten spelen. Miazek als derde keeper kan veel opsteken van Coutinho en Vermeer en Feyenoord heeft een goede tweede keeper die als het nodig is een jaartje stand in kan zijn.

Ik wil vooruit zegt hij. Zeker niet naar PSV gaan dan, want dat is voor hem net 15 jaar achteruit :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren