Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Costacurta: ‘Hij is geen ster en wordt nooit een speler van wereldklasse’

Laatste update:

Mario Balotelli zou het verschil moeten maken bij AC Milan, maar stelt dit seizoen met regelmaat teleur. Super Mario was in negentien competitieduels nog wel goed voor tien treffers, maar staat met de ploeg in het rechterrijtje van de Serie A en i Rossoneri werden ook reeds uitgeschakeld in de Coppa Italia en Champions League.

/

De situatie van Milan gaat Alessandro Costacurta aan het hart. De verdediger speelde 20 jaar voor de Noord-Italianen en kwam tot meer dan 660 wedstrijden voor Milan. Billy uit in gesprek met Sky Italia kritiek op Balotelli: “Hij moet de speler zijn op wie Milan kan rekenen, maar alleen als hij het steunpunt is van het team. Hij is in mijn ogen niet een ster en wordt nooit een speler van wereldklasse.”

Costacurta grijpt het moment ook aan om Clarence Seedorf, met wie hij bij Milan samenspeelde, tips te geven: “Ik zou de koopopties van Adel Taarabt en Adil Rami lichten, want zij hebben nog niet alles laten zien. Op talenten als Riccardo Saponara, Andrea Petagna en Bryan Cristante kan hij rekenen. Ik denk niet dat Alex van Paris Saint-Germain komt, want Seedorf wil talenten die hongerig zijn naar succes.”

Ben jij het met Alessandro Costacurta eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

7 miljoen voor Taarabt is echt een koopje

13 maart 2014 om 22:10

Zou me niet verbazen als z'n vorige club hem liever kwijt dan rijk was

13 maart 2014 om 23:14

Ja zn vorige club speelt nu in de Championship. Je ziet zet hem neer in een betere team en hij kan een van je beste spelers worden, mits hij op zn positie staat

13 maart 2014 om 22:21

Als Anelka niet de wereldtop bereikt heeft, wie in godsnaam wel??? De CL gewonnen, Europees kampioen, WK-finale gespeeld. Balotelli mag dromen om dit te bereiken...

13 maart 2014 om 23:13

Klopt helemaal, maar hij is nooit echt een speler van wereldklasse geworden. Fernando Torres heeft ook een Champions League, Europa League gewonnen, WK-finale gespeeld en 2x een EK gewonnen en zelfs 3x gescoord in die EK-finales. Maar ook hij is geen wereldklasse speler. Hij zat er in zijn Liverpool-tijd tegenaan, maar is het nooit echt geworden.

13 maart 2014 om 23:13

Balotelli heeft de CL gewonnen en in een EK-finale gespeeld, naast natuurlijk 3x Serie A winst en 1 keer de CL. Valt wel mee met het dromen

13 maart 2014 om 23:26

Daarbij schoot hij ze hoogstpersoonlijk naar de ek finale.

13 maart 2014 om 23:44

Ballotelli heeft nooit de CL gewonnen. Hoe kom je daar nou bij.

13 maart 2014 om 23:50

@egghead jawel, met inter

13 maart 2014 om 23:52

Met inter heeft hij de cl gewonnen.. weinig gespeeld dat wel..

14 maart 2014 om 03:39

Anelka kan alleen ballen intikken, had altijd een gebrek aan inzet. WK Finale heeft hij nooit gespeeld en in de CL winst heeft hij totaal geen aandeel gehad. Met Chelsea verloor hij de CL door onder andere zijn gemiste strafschop.

14 maart 2014 om 03:40

Hij scoorde 2x in 2 verschillende EK Finales.

14 maart 2014 om 03:41

Ook Balotelli had geen aandeel in de CL winst met internazionale.

14 maart 2014 om 06:06

Geen aandeel gehad in de cl finale? Hij heeft niet gescoord ofzo? Hij heeft Real hoogstpersoonlijk door de halve finales geloodst. Hij heeft verder bij de wereldtop gespeeld. Nogmaals als hij geen weteldtop is, dan is niemand het...

14 maart 2014 om 07:55

Hij heeft bij de wereldtop gespeeld ja , als speler is hij nooit wereldtop geweest

14 maart 2014 om 09:13

Ik denk dat er dan heel weinig spelers zijn die wereldtop halen... volgens mij was hij ook nog eens topscorer in Engeland

Mee eens, vind balotelli maar een zwaar overhypte speler die voornaamelijk bezig met randzaken en zich onprofesioneel gedraagt binnen en buiten het veld.

13 maart 2014 om 22:21

Klopt. helemaal.

Zal me ook niks verbazen dat er binnenkort bijvoorbeeld of aan het einde van zijn carrière een boek over hem word geschreven over zijn gedrag in en buiten het veld.

Zul je dan aan 1 boek genoeg hebben of ?

13 maart 2014 om 22:27

Als JK Rowling het zou schrijven, krijg je wel 7 delen denk ik.

13 maart 2014 om 22:32

hahah

soms maakt hij af een toe een goal die wel mooi zijn maar hij is lang niet zo constant en goed als ibra, V Persie etc.

Hij gaat ook nooit meer beter worden denk ik dan wat hij nu is. Hij vind andere dingen belangrijker

13 maart 2014 om 22:48

Mee eens op een punt na, van persie presteert niet echt contstant dit moment/seizoen.

13 maart 2014 om 23:16

Klopt. maar dat komt omdat de een blessure heeft gehad.

14 maart 2014 om 00:16

Balotelli is nog steeds jong, met de juiste coach kan hij zeker de absolute top nog wel halen, hij heeft in principe alles wat een spits nodig heeft, en mentaliteit kun je veranderen.

14 maart 2014 om 11:56

Ik zie het niet meer gebeuren. Ja hij is jong en qua gedrag iers verbeterd maar het blijft toch een onprofessionele jongen op wie je niet kan bouwen. Wordt ook nauwelijks beter en is geen echte strijder of winnaar. Helemaal eens met Costacurta

Mario is een domme speler en luie speler, pakte tegen atletico een gele kaart voor comentaar toen de stand nog 1-1 was waardoor hij de kwartfinale zou missen. Dan denk je kom op wat een debiel ben je ook word eens volwassen.

Balotelli is gewoon een clown

Klopt gewoon, dat kon je gelijk al wel zeggen, een wereldster word je alleen met talent E N heel veel werktlust en een goede mentaliteit.

Talent: check
Werklust: nope
Mentaliteit: al helemaal niet

13 maart 2014 om 21:45

Dat is het precies. Het talent heeft ie in overvloed, maar dat is niet genoeg. Kijk naar Ricky van Haaren. Dat was een veel groter talent dan Clasie. Kijk waar ze nu staan. Dit is natuurlijk een voorbeeld op een lager niveau, maar die andere 2 punten zijn zo belangrijk.

13 maart 2014 om 21:54

Ja, zo hoorde je ook bijvoorbeeld Sneijder zeggen dat er grotere talenten rondliepen in zijn jeugd maar die vielen ook af vanwege dezelfde gebreken of in sommige gevallen kan men de druk gewoon niet aan... Maar je kan veel zeggen over Balotelli maar bang is hij niet '-)

Talent heeft die zeker wel, maar zijn mentaliteit is gewoon dramatisch. Dit is ook gewoon de reden waarom hij nooit de wereldtop zal bereiken. Heeft volgens mij ook een IQ van 6, dus dat helpt ook niet echt mee.

Quaresma is hier ook een voorbeeld van, die heeft het ook gewoon voor zichzelf verpest met z'n drama mentaliteit. Diverse Brazilianen hebben ook dit probleem gehad. Zeer jammer.

13 maart 2014 om 22:48

Ik denk dat het wel meevalt. Valt ook niet mee om uit te blinken in het huidige Milan hoor. Daarbij heeft hij nog best nette stats gezien de stand.

14 maart 2014 om 11:59

zijn ook weer veel penaltys maar goed. Hij is gewoon een onbetrouwbare speler die je op elk moment kan laten vallen. Hij zal nooit op een niveau als Suarez Aguero Diego Costa oid presteren want hij mist de wil en de professionaliteit, inzet en mentaliteit daarvoor

Costacurta...man man man, ik moet gelijk terug denk aan de jaren 80/90 met spelers als Tassoti, Albertini, Maldini, Baresi, Ancelotti, Rossi, Donadoni,evani en natuurlijk onze eigen 3 musketiers.

En wat hebben ze nu? Abbiati, Muntari, el Shaarawy, Mexes etc...
Berlusconi moet eens diep in de buidel tasten wil hij die tijden van weleer weer meemaken.
En niet alles op Balotelli afschuiven hij kan niet toveren.

Watskebeurt met die hanekam??

13 maart 2014 om 22:47

El shaarawy

14 maart 2014 om 00:04

Had een redelijk zware blessure, zou binnenkort weer kunnen spelen als het goed is.

Als ik balo was zou ik deze man kantelen

Balotelli is een speler die het nog wel gaat laten zien. 22 goals uit 32 wedstrijden zeg ik zo even uit mijn hoofd. In een team waar de meeste wedstrijden verdedigend werd gespeeld. Ik heb het niet over zijn gedrag, ik heb het over zijn statistieken. Als jij vreemdgaat op vrijdag, wordt je daar ook niet voor ontslagen als je maandag stipt 9 uur gewoon aanwezig bent? Maar toch vind ik Milan niks voor Balo. Hij moet een team krijgen waarin alles gestructureerd is. Dan heb ik het over een Borussia Dortmund. Wat veel mensen vergeten is dat hij pas 22 is. Hij heeft al een geweldig schot en niemand zet hem van de bal.

Balotelli is de meest overschatte speler van het hedendaagse voetbal.

14 maart 2014 om 12:02

Ben ik het mee eens. Snap echt nier wat mensen in hem zien. Irritant jong ook gewoon en kan nooit zichzelf zijn. Altijd maar de stoere jongen uithangen en bezig zijn met zijn act

Toch zou ik hem bij Arsenal of Chelsea willen zien beide clubs hebben een goede trainers die een speler als Balo wel in het gareel kunnen houden

Hou mijn hart vast op dat WK..
Hij moet alleen voetballen en niet reageren of wat dan ook en JUICHEN!! (ala v Gaal) want de azzurri zijn niet zomaar een team, moet ook gewoon bij zijn club juichen als ie scoort.

Het is jammer dat mensen vergeten hoe belangrijk Balotelli vorig jaar was toen ze de in de Seriea nog 3e werden. Hij moet gewoon betere spelers om zich heen hebben en ze moeten als team fungeren.
Helaas is Milan geen team op dit moment, dat komt goed. Berlusconi gaat investeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren