Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Corriere dello Sport meldt volgende gegadigde voor Noussair Mazraoui

Laatste update:

De naam van Noussair Mazraoui werd afgelopen weekeinde al genoemd in het Italiaanse geruchtencircuit. De 22-jarige vleugelverdediger annex middenvelder werd in verband gebracht met AS Roma en AC Milan. De Corriere dello Sport schrijft nu dat ook Lazio belangstelling heeft voor Mazraoui.

Bij Lazio maakt men zich langzamerhand op voor het vertrek van Adam Marusic. De 27-jarige Montenegrijn speelt in het systeem van trainer Simone Inzaghi als rechtermiddenvelder, maar kan ook als rechtsback uit de voeten. Paris Saint-Germain zou zijn pijlen gericht hebben op Marusic, die door Lazio in 2017 werd overgenomen van het Belgische KV Oostende. Indien de middenvelder wordt weggekaapt door PSG, zou Lazio volgens de Italiaanse sportkrant van plan zijn om zich bij Ajax voor Mazraoui te melden.

De huidige nummer twee van de Serie A moet echter wel concurreren met AC Milan en AS Roma. Laatstgenoemde club wordt al langer genoemd als mogelijke bestemming voor Mazraoui en technisch directeur Gianluca Petrachi houdt de stand van zaken rondom de Ajacied al geruime tijd in de gaten. De website Milannews.it verzekerde zelfs dat hij heeft geprobeerd om Rick Karsdorp in een eventuele deal te betrekken, maar zonder succes. De rechtsback is dit seizoen door de Romeinen aan zijn voormalig werkgever Feyenoord uitgeleend.

Het contract van Mazraoui loopt nog tot medio 2022 en de tienvoudig Marokkaans international zou volgens berichten uit Italië in principe twaalf tot dertien miljoen euro waard zijn. Men is ervan overtuigd dat Ajax nu door de coronacrisis bereid is om voor tien miljoen afscheid te nemen van Mazraoui. Hij speelde dit seizoen voorlopig twintig officiële wedstrijden voor Ajax, een aantal dat mede door verschillende blessures relatief beperkt bleef.

Moet Ajax Noussair Mazraoui komende zomer verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Dest blijft prima, maar het is niet verstandig om beide te verkopen.

22 april 2020 om 08:15

Las in het stuk dat Ajax met minder genoegen neemt door corona. Maar dat de transferinkomsten minder worden, ok, dat zal omdat de voetbalwereld minder te besteden heeft. Maar hier in NL is driekwart van de competitie gespeeld, de tv-gelden zijn uitbetaald, dus het enige dat feitelijk mist zijn de opbrengsten van die 9 laatste wedstrijden, waarvan 4/5 thuis wedstrijden. Dus recettes en horeca. De recettes vallen mee lijkt me, seizoenkaarthouders hebben al betaald en weet niet precies hoeveel losse verkoop er is (nou is dat natuurlijk anders voor bv Emmen omdat ze nog thuis tegen Ajax moeten), maar uiteindelijk is het gemis toch niet zo groot (financieel gezien). Of mis ik nu echt de iets? En een Ajax heeft toch wel wat vlees op de botten?

22 april 2020 om 08:28

" Las in het stuk dat Ajax met minder genoegen neemt door corona. ". Er staat in het stuk dat ze daar van overtuigd zijn, maar dan is de vraag waar die overtuiging op is gebaseerd. Als hij weg gaat, zal er wellicht een nieuwe back moeten komen en voor 10 miljoen koop je tegenwoordig niet veel. Het feit dat de club bereid was om afscheid te nemen van Dest, duidt in mijn optiek bovendien eerder op het tegendeel.

22 april 2020 om 11:24

Het lijkt mij dat het een beetje van de afspraken afhangt. Seizoenskaarten zijn leuk, maar vaak zit de echte marge op de losse verkopen en de bedrijven die stoeltjes hebben. Wanneer bedrijven per wedstrijd betalen, mis je aardig wat inkomsten. Tevens heeft de horeca een groot aandeel (wanneer het in eigen beheer is). Ook wat merchandising levert eea op. Mijn verwachting is dat een club als Ajax genoeg vet op de botten heeft, ook omdat ze het stadion huren (en ook nu weer, betalen ze per wedstrijd of betalen ze in 1x voor een seizoen eredivisie?) en mogelijk minder kosten hebben. Andere clubs hebben er veel meer moeite mee omdat inkomsten uit stadion een groter aandeel in het geheel is.

22 april 2020 om 14:51

Maar 29er, uit nog een kwart van je thuiswedstrijden haal je in vergelijking met je totale begroting toch niet zoveel meer binnen? Denk dat vooral de begrote tv-gelden belangrijk waren en die zijn binnen. Als je nu als club nog thuis tegen Ajax, Feyenoord en PSV moet, dan scheelt dat wellicht nog wat ivm dat je tegen drie kleine clubs moet (Maar doorspelen met publiek zat er sowieso onder geen enkele omstandigheid nog in). Maar de begrote inkomsten zijn vooral natuurlijk sponsoren, seizoenkaarthouders en tv-gelden. En misschien scheelt dit ook wel weer heel veel aan wedstrijdpremies en bonussen 😉

Hoop dat Maz blijft en dit jaar wil knallen. Wat was ie goed vorig jaar. Dit jaar wat slechter. Door persoonlijke terugval, blessures, team was ook minder. Maar hopelijk volgend jaar kaar nog een jaartje Ajax en weer op zijn oude niveau.

22 april 2020 om 08:15

Hij is wel vervangbaar. Ook is zijn nonchalante houding soms om ietwat ongerust van te worden. Als je daar een mooi bedrag voor kunt krijgen, dan zou ik hem wel verkopen.

22 april 2020 om 08:17

Heb dat van die nonchalante houding toch veel meer met Dest. Ik zie liever Maz. Bij Dest heb ik heel vaak mijn hart in mijn keel 😉

22 april 2020 om 08:52

Maar Dest is ook nog superjong. Mazraoui is toch wel ouder, is al tienvoudig Marrokaans international, heeft met Ajax de halve finale van de CL gehaald en weet bovendien hoe hard hij heeft moeten vechten om in de basis bij Ajax te kunnen staan. Daarom verbaasd het mij zo erg dat hij zo nonchalant is geworden in zijn spel.

22 april 2020 om 11:05

Wanneer je 30 miljoen kunt vangen voor Dest en Mazraoui dat moet je dat met beide handen aannemen. Gooi die Timber maar op rechtsback volgend seizoen en anders heb je nog Veltman.

22 april 2020 om 12:07

Van Dest en Mazraoui terug gaan naar Timber en Veltman is in mijn optiek worst case scenario. Je hebt nu eindelijk 2 rechtsbacks die aanvallend wat toevoegen, hoge passacc halen op helft tegenstander, hoog op het veld bal heroveren en met voldoende snelheid om bij snelle tegenstanders toch hoge lijn te hanteren en tegenstander op kleiner veld af te kunnen jagen. Ga je terug naar meer defensieve backs als Veltman en Timber kan je dat allemaal wel vergeten, dan ga je weer terug naar de tijd dat je met Tete als back speelde wat in de opbouw om te huilen was. Er gaat geen ploeg zijn die het aandurft Mazraoui of Dest hele wedstrijd vrij te laten, bij Tete (of Veltman/timber) kon dit wel. Je bent knettergek als Ajax zijnde als je allebei je voetballende rechtsbacks gaat verkopen voor gemiddeld 15 miljoen per stuk.

Onzin bericht. Nous is minimaal 20 miljoen waard. Wij hoeven geen rekening ermee te houden dat de Italiaanse clubs zo hard geraakt zijn door de corona crisis en minder te besteden hebben. Maar goed de kranten moeten ook vol en de Ajax boys verkopen altijd goed.

22 april 2020 om 11:00

Haha WouterSL kent ze allemaal persoonlijk, mag hem Nous noemen, weet hoeveel hij min. waard is. Waar baseer jij op dat zo'n speler min.20 milj.waard is?Laat hem eerst maar vaste basisspeler worden en een heel seizoen goed draaien.

22 april 2020 om 11:07

Natuurlijk is hij geen 20 miljoen waard. Het is en blijft een rechtsback en ook nog 1 die niet onomstreden is.

Karstdorp in een deal met Ajax omtrent Mazraoui betrekken. Daar ging wat mij betreft de geloofwaardigheid over de reling. Ik denk ook niet dat, los van Ajax, Karstdorp daar op zit te wachten.

22 april 2020 om 10:05

Johan Cruyff

22 april 2020 om 10:32

Leonardo was juist eerst bij Feyenoord en pas later bij Ajax

22 april 2020 om 10:54

Ken je feiten toppertje ouwe: Leonardo speelde eerst voor feyenoord

Vind Nous nou niet per sé een verdediger voor de Italiaanse competitie. Voor Ajax een ideale back dankzij zijn voetballende kwaliteit maar in Itali㫠richten ze zich toch meer op de verdedigende kwaliteiten. Mazraoui heeft in potentie wel die verdedigende kwaliteiten (prima tackel, groot en snel) maar er valt bij hem nog genoeg te halen op het gebied van positioneren. Je merkt ook aan hem dat hij nog niet lang op de rechtsback positie speelt. Als ik Mazraoui was zou ik bij Ajax blijven en de concurrentie aangaan met Dest, hij is de ideale 12e man en kan zich nog op genoeg vlakken ontwikkelen. Hoop vooral dat hij wat dominanter wordt in zijn spel, met zijn voetballende kwaliteiten in de combinatie zou hij zich meer kunnen profileren in het spel en een bijdrage leveren d.m.v het geven van goals en assists. Mocht hij toch willen gaan zou ik eerder voor de Spaanse of Duitse competitie kiezen aangezien ik denk dat hij in Itali㫠en Engeland fysiek ondergesneeuwd wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren