Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Contractsituatie zet PSV voor het blok: volgende club meldt zich voor toptalent

Laatste update:

Het is nog maar de vraag of Isaac Babadi tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor PSV speelt. De achttienjarige aanvaller, die in het Philips Stadion tot medio 2024 vastligt, zou normaal gesproken aansluiten bij de Eindhovense hoofdmacht, maar zorgt nu voor een dilemma. Door zijn aflopende contract is Babadi voor veel clubs een interessante optie. Na eerdere interesse vanuit Engeland en Duitsland kan Babadi nu ook naar de Ligue 1, zo meldt journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Stade Rennes hoopt de buitenspeler te strikken.

Het aantal geïnteresseerde clubs in Babadi blijft toenemen. Eerder werd bekend dat de rechtspoot belangstelling geniet van Brentford en Eintracht Frankfurt. Ook Everton, Crystal Palace, Brighton & Hove Albion en enkele Nederlandse clubs hebben de jeugdinternational in het vizier. Stade Rennes, dat bekendstaat om de ontwikkeling van jonge spelers, is de laatste club die zich heeft gemeld. Babadi geldt als een van de grootste talenten van De Herdgang en werd onlangs nog opgenomen in een top vijftig van Europese wonderkids.

Babadi kan na Jenson Seelt (Sunderland, twee miljoen euro) de volgende jeugdspeler worden die PSV een flink bedrag oplevert, zonder dat hij veel heeft gespeeld in het eerste elftal. Brentford en Rennes willen om en nabij een miljoen euro neerleggen voor zijn diensten. PSV hoopt het contract van de pijlsnelle aanvaller echter nog te verlengen. Kersverse hoofdtrainer Peter Bosz wil Babadi tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen een kans geven. Ook Jason van Duiven, Mohamed Nassoh en Emmanuel van de Blaak mogen zich melden.

Namens de beloften was Babadi vorig seizoen goed voor vijf doelpunten en vier assists in dertig competitiewedstrijden. De aanvaller loopt sinds 2018 rond bij PSV, dat hem destijds overnam van NEC. Babadi begon met voetballen bij de amateurs van SV Hatert en doorliep al verschillende jeugdelftallen van Nederland. Hij beschikt ook nog over de Sierra Leoonse nationaliteit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou wel een groot verlies zijn voor PSV. Babadi is in mijn ogen nog een groter talent dan van Duiven, zeker als hij doeltreffender wordt. Dat PSV in deze situatie is gekomen vind ik ook kwalijk, net zoals de situatie rondom Sambo. Deze jongens hadden allang vertrouwen en een mooi contract moeten hebben.

Edit:- Denk dat hij wel beter bij PSV kan doorgroeien dan de clubs die hierboven genoemd worden. premier league is hij nog te zwak voor (fysiek) en ik verwacht dat hij bij PSV meer mogelijkheden en basis (gaat al tijdje mee in de jeugd) dan bij Frankfurt of Rennais,

26 juni 2023 om 09:31

Zou ook zeker voor me kans bij PSV gaan, als Badadi zijnde. PSV en buitenspelers is een goede match.

Ook afgelopen seizoen hebben Bakayoko en Saibari genoeg kans gehad om zich te bewijzen, dat wat Bakaoyko gedaan heeft!

26 juni 2023 om 09:47

Afgelopen jaren hebben we leuke doorstromingen vanuit de jeugd gehad inderdaad in de aanval (depay, Malen, Madueke, Gakpo, Baka).

Baka is natuurlijk wel voor de leeuwen gegooid dit jaar, vond dat niet de beste manier om jeugd te brengen. Eerste half jaar was niet best, laatste half jaar maakte die mooie stappen en nu ook basisspeler bij België!. Saibari is in mijn ogen niet goed genoeg voor het eerste elftal nav vorig seizoen.

Mijn ogen zijn vooral gericht op vd Blaak, mag wel eens tijd worden dat er verdedigend talent doorstroomt vanuit de jeugd. Lang geleden.

26 juni 2023 om 10:02

Inderdaad, vind Saibari ook een net niet gevalletje. Zal nooit een vaste waarde worden.

26 juni 2023 om 11:19

Ik weet niet of Saibari niet goed genoeg is voor PSV 1. Hij heeft voornamelijk op de vleugels gespeeld terwijl hij zelf aangeeft het liefst op 10 of 8 te spelen. ZOu hem daar wel eens willen zien, want het is wel iemand met een goede balbehandeling. Mist natuurlijk gewoon de explosivitiet, actie en doelgerichtheid die een buitenspeler moet hebben.

26 juni 2023 om 23:19

Hij is nog jong ik hoop het zo voor PSV dat ie blijft want het was een verademing in de jeugd deze man te zien spelen. Effe doorgroeien 2 jaar en je kan alle clubs uitkiezen, maar eerst laten zien dat je waarde voor de club kan zijn vanuit daar verder groeien.

Groot talent, maar ik heb toch het idee dat hij zich afgelopen seizoen minder heeft ontwikkeld dan verwacht. Voor het eerste elftal komt hij nu tekort. Ik hoop dat zijn contract wordt verlengd en dat hem tijd wordt gegund.

26 juni 2023 om 09:50

Wat had je dan verwacht van een speler die een heel seizoen kkd als 17 jarige heeft doorgebracht? Dat hij daar iedereen omver zou spelen?

Ik weet niet waar deze speler zou moeten staan, maar vanuit psv hoor ik heel veel over hem, is met behoorlijk wat tromgeroffel ook aangekondigd…dus dan verbaast het me wel dat zelfs deze categorie talenten nu nog steeds geen uitzicht lijken te hebben op aansluiting bij het eerste of in elk geval niet de zorg weg genomen dat er geen plan voor ze is de komende tijd.

Heb ik heel de vorige transferzomer de energie gestoken zien worden in het vastleggen van Savio (waarvan ik hoopte dat die dan wel heel goed zou moeten zijn al, anders zou hij gewoon onze eigen jeugd voor de voeten lopen), en nu we een jaar wijzer en verder zijn hebben we EN Savio nooit gezien en hebben we evengoed de talenten nog niet weten te binden? Wat is dat voor zooi?

26 juni 2023 om 09:58

Nee hoor, dat verwacht ik niet, maar een Van Duiven, die minder talent heeft, heeft grotere stappen gezet gedurende het seizoen. Babadi is nu gewoon nog niet goed genoeg voor het eerste en ik denk dat PSV daar ook mee worstelt (in relatie tot gewenst salaris). Het beste is om hem nog een seizoen elders te laten rijpen, maar dat kan natuurlijk niet met een contract voor 1 jaar.

26 juni 2023 om 10:23

Aha. Nou ja, bij van Duiven moeten we het ook nog zien natuurlijk. Hij heeft z’n goals zeker gemaakt, maar dat zegt niet altijd iets over wat er onder de motorkap zit. Ik ben in zijn geval dan ook wel benieuwd wat er nog meer in zit en hoop dat we evt naast Pepi, Luuk dan een eigen jeugdspeler daar achter hebben zitten.

Ik vind het dus eigenlijk van de zotte dat een speler van die leeftijd, die al overeind blijft in de kkd, uit zijn contract dreigt te gaan lopen. Zoals nu Babadi

26 juni 2023 om 11:42

Als babadi niet goed genoeg is voor t eerste dan el ghazi en hazard ook niet op hun ervaring na. Jorrit Hendrix hebben we zelfs jaren laten wandelen. Deze babadi moet gewoon n kans krijgen.

Ik ken hem niet, is hij erg goed? 9 g/a in 30 wedstrijden in een jeugdteam is mooi, maar ook weer niet overdonderend.

26 juni 2023 om 08:47

Hij is echt goed! Hele leuke speler om naar te kijken. Speelt erg sierlijk

Psv moet gewoon de jeugdspelers als van Duiven, Babadi en vd Blaak direct achter de basis plaatsen. Dus geen Pepi kopen bijvoorbeeld. Geef deze talentvolle jeugdspelers maar gewoon de kans!

26 juni 2023 om 08:54

En dan deze spelers (en Bosz die ze de kans geeft) zo hard mogelijk afserveren als we hierdoor de CL voorrondes verkloten. Goed idee.

26 juni 2023 om 09:08

Vlees kweken op die botten!

26 juni 2023 om 08:58

Vd blaak ben ik met je eens, die is in mijn ogen echt wel klaar voor zijn kansen in het eerste volgend jaar (mag van mij ook eerste stand-in worden van de hopelijke top aankoop de CV positie).

Gezien de fitheid van Luuk vorig jaar, zal van duiven komend seizoen ook echt wel zijn kansen krijgen, echter om hem nu al vaste stand-in te maken is in mijn ogen wat snel. Hij heeft pas één jaar jong PSV achter de rug en dat hij heeft hij zeer verdienstelijk gedaan, eerst volgende stap is nu langzaam bij het eerste brengen. Gezien de blessuregevoeligheid van Luuk zal hij die zeker krijgen.

Babadi hetzelfde als met van Duiven, maar heeft vorig jaar een iets minder goed ontwikkeljaar gehad en lijkt dus ook nog niet helemaal klaar voor het eerste, echter kansen en vertrouwen moet hij zeker krijgen.

26 juni 2023 om 10:02

Met de jong en een talent uit de jeugd dus maar 2 spitsen ga je t echt niet redden in de cl😅 dus een extra spits is echt nodig en aangezien de jong dit seizoen veel wedstrijden heeft gemist is het echt nodig..

26 juni 2023 om 10:36

Ja eens! bedoelde ook meer dat Pepi eerste spits wordt en Luuk tweede. Mocht Luuk dan wegvallen (grote kans), dan krijgt van duiven vanzelf zijn invalbeurten!

26 juni 2023 om 10:33

Bij psv zijn er enkele talenten door gebroken dat is erg mooi .Maar om kampioen te worden heb je spelers nodig die al op nivo spelen. Voor al met name in de achterhoede.

26 juni 2023 om 11:59

Het zou mij wel een beetje verbazen wanneer een Pepi (10+ milj) voor de bank wordt gehaald… die luxe hebben wij toch helemaal niet? Zie Luuk die strijd best nog wel verliezen….

26 juni 2023 om 13:42

Misschien donderen we ze allebei wel in de basis. Afgelopen seizoen zag ik Luuk al het verdedigende werk van Til al overnemen en vaak op de 10 terecht komen bij omschakeling balverlies... pff wat een miskoop is die Til toch.

Wel mooi om te zien dat PSV na Madueke al Bakayoko had klaar staan, nu is Baka er nog maar Babadi begint Baka al in de nek te hijgen.

26 juni 2023 om 09:57

Babadi is vooral een linksbuiten / 10, Bakayoko rechtsbuiten.

26 juni 2023 om 11:23

Op dit moment huigt Babadi helemaal niemand in de nek. Baka had opdezelfde leeftijd veel, veel betere statistieken in de KKD. Nu is hij international van België en heeft vooral in de tweede seizoenshelft grote stappen gezet in zijn ontwikkelin. Heeft ook een veel beter g/a per minuut ratio dan Babadi en speelt ook nog een niveautje hoger in de ED.

Toptalent? Waar zijn de grote clubs met interesse dan? Dat rijmt niet met elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren