Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Confrontatie tussen Koeman en De Boer; gesprekken in Parijs aanstaande’

Laatste update:
/

Ronald Koeman en Frank de Boer zijn twee grote namen in de historie van de Nederlandse voetballerij. De twee zijn momenteel als trainer werkzaam in de Europese top en hoewel ze in andere landen werkzaam zijn, respectievelijk Engeland en Italië, lijkt de eerste confrontatie al plaats te vinden.

Volgens de Franse sportkrant L’Équipe is zowel Everton (Koeman) als Internazionale (De Boer) in onderhandeling over Moussa Sissoko. De international van Frankrijk staat nog altijd onder contract bij Newcastle United, maar het is geen geheim dat de middenvelder geen zin heeft om bij de naar de Championship gedegradeerde club te blijven.

Volgens het dagblad reizen delegaties van Everton en Internazionale de komende dagen af naar Parijs om te praten met de zaakwaarnemer van Sissoko. Hoewel de Fransman stiekem hoopt op Real Madrid, vindt hij zowel Everton als Internazionale een interessante optie. Overigens is de vraagprijs van Newcastle United niet misselijk: the Magpies verlangen circa veertig miljoen euro.

Welke club is een betere optie voor Moussa Sissoko?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het wordt steeds gekker... 40 miljoen voor een gedegradeerde speler die buiten het WK om slecht speelde... zijn er dan echt geen andere middenvelders voor dat geld?

16 augustus 2016 om 09:32

Misschien (nog) niet goed genoeg om een slecht team te dragen, maar zeker capabel om in een goed team sterk te spelen. Als dan het zelfvertrouwen groeit is hij misschien ook in staat om in mindere wedstrijden te dragen. Neemt niet weg dat ik 40 miljoen heel erg veel vind, maar dat is de markt.

16 augustus 2016 om 10:35

Blijkbaar wordt de championship al hoger aangeschreven dan de NL competitie, hier vinden we dat AZ 21 miljoen al niet meer kan en mag weigeren, maar dat een Premier League degradant wel 40 miljoen mag vragen voor een speler.

Typisch...


16 augustus 2016 om 10:50

WK? EK zul je bedoelen?

Als hij naar Everton gaat, zal dit echt een topaankoop zijn van Everton. Echter verwacht ik dat PSG ofzo alsnog met hem aan de haal gaat.

16 augustus 2016 om 10:55

Nou wat een topaankoop. Sissoko is een barslechte speler die alleen maar hard kan rennen en 0,0 rendement heeft. Zelfs Narsingh is een verbeterde uitvoering van Sissoko.

16 augustus 2016 om 11:47

@Pieterpost

"Sissoko is een barslechte speler die alleen maar hard kan rennen" om vervolgens te zeggen dat Narsingh een verbeterde versie is dan hem? Gast laat me niet lachen! Het enige wat Narsingh kan is rennen, hij is niet eens goed genoeg voor PSV.. Niet serieus te nemen deze opmerking! Ga lekker terug naar je LampenGat

16 augustus 2016 om 12:07

Sissoko kan ook alleen maar rennen en is ook niet goed genoeg voor PSV dus valt zeker te vergelijken met Narsingh. Dan heb ik zelfs nog liever Narsingh dan Sissoko. Narsingh heeft meer goals / assists per seizoen.

16 augustus 2016 om 14:10

Oke dan, Sissoko speelt wel in een veel zwaardere en betere competitie en speelt bij een degradant... Niet gek dat Narsingh meer scoort tegen de linksback van Sparta of Go Ahead. Sissoko is gewoon veel beter en daar bestaat gewoon simpelweg geen discussie voor.

16 augustus 2016 om 13:24

Dan is jouw mening alleen gebaseerd op zijn wedstrijden op het EK. Speelt bij Newcastle niet meer dan matig en was bij Toulouse niet meer dan een redelijk talent.

Bovendien is het ook niet serieus te nemen dat die jongen serieus op Real Madrid aan het wachten is. Die zouden alleen achter Sissoko aan gaan als de back van het tweede elftal geblesseerd raakt naar mijn mening. Hij mag zijn handjes dichtknijpen met clubs als Everton en Internazionale. Die kunnen namelijk wel betere spelers krijgen voor minder geld.

Met alle respect, maar dat is toch wel een enorme lacher als dat zou gaan gebeuren. Hij werd in verband gebracht met Real Madrid, een van de absolute topclubs van de voetbalwereld, en sprak ook zelf de ambitie uit om naar Madrid te vertrekken. Als hij dan bij Everton of Inter eindigt is dat toch wel enigszins een deceptie. Niet dat dat geen mooie clubs zijn, maar het is wel even wat anders dan Real Madrid.

16 augustus 2016 om 09:38

Ik denk dat nagenoeg geen enkele PL volger de interesse van Madrid serieus heeft genomen. Sissoko heeft vorig seizoen erg matig gespeeld en heeft zo'n transfer absoluut niet verdient.

Een transfer naar Everton of Inter zou voor hem gewoon prima zijn. Dat is zijn niveau denk ik ook gewoon.

16 augustus 2016 om 09:38

Mag naar mijn mening blij zijn dat hij uberhaupt in verband gebracht wordt met grote clubs. Vind het al meer een 'lacher' dat hij in verband gebracht werd met Real Madrid. Vind het maar een matige speler vergeleken met wat er al bij de genoemde clubs rondloopt. Om er dan ook nog 40 miljoen voor te betalen zou ik al helemaal te gek vinden.
'het is maar wat de gek er voor geeft' lijkt een uitspraak te zijn gebaseerd op een goede woordkeuze.

Sinds wanneer zijn Everton en Inter Europese top? Van Inter zou ik het normaliter snappen, maar die maken hun naam al een tijdje niet meer waar, maar Everton??

On: erg veel geld op basis van 1 goed EK, maar ik laat me graag verassen.

Bij de titel zou je bijna gaan denken aan een kooigevecht tussen koeman en de boer

Ik vond hem bij Newcastle niet een hele bijzondere speler en ook niet echt goed. En dan 40 miljoen betalen. Aan de andere kant, Pogba heb ik de hele finale tegen Portugal niet gezien. Die moet 110 kosten. Ze zijn gek. Everton lijkt me dan de ideale keus. Inter gaat geen 40 betalen. In Engeland maakt het allemaal niets uit, daar kan alles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren