Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Concurrent Justin Kluivert gaat bij transfer bijna 50 miljoen euro verdienen’

Laatste update:

Stephan El Shaarawy is op weg naar de Chinese competitie. Sky Italia meldt zaterdagavond dat de 26-jarige aanvaller op het punt staat AS Roma te verruilen voor Shanghai Shenhua. Roma houdt naar verluidt ongeveer achttien miljoen euro over aan de verkoop van El Shaarawy, wiens contract in het Stadio Olimpico nog maar één jaar doorloopt.

Voor El Shaarawy zelf lonkt ook de jackpot: Shanghai Shenhua heeft de buitenspeler een contract voor drie seizoenen voorgelegd, waarin hij bijna vijftig miljoen euro kan gaan verdienen. Roma en Shanghai Shenhua hebben elkaar zaterdag gevonden in een transfersom voor El Shaarawy van achttien miljoen euro, inclusief bonussen

De 23-voudig international van Italië zal zondag op het vliegtuig naar China zal stappen, waarna hij snel medisch gekeurd zal worden. Andere grote namen die op dit moment onder contract staan bij Shanghai Shenhua zijn Odion Ighalo (ex-Watford) en Fredy Guarín (ex-Internazionale en ex-FC Porto). De ploeg staat momenteel op een veertiende plaats op het hoogste niveau in China.

Voor El Shaarawy wordt het zijn eerste avontuur buiten Europa. Hij debuteerde in het Italiaans betaald voetbal voor Genoa en speelde daarna nog voor Padova, AC Milan en AC Monaco. Milan verkocht hem in de zomer van 2016 voor ongeveer dertien miljoen euro aan Roma. El Shaarawy beleefde afgelopen seizoen een prima seizoen bij Roma: met 11 doelpunten in 28 optredens kroonde hij zich tot competitietopscorer van de Romeinen. Het naderende vertrek van El Shaarawy betekent mogelijk goed nieuws voor Justin Kluivert, die het afgelopen seizoen regelmatig op de bank werd gehouden door de Italiaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij werd een groot talent genoemd maar blijkbaar is hij toch niet zo getalenteerd en komt hij tekort voor de top. en als hij nu al naar China geeft dan ziet hij dat zelf ook in en is het over met zijn sportieve carrière en gaat hij voor het grote geld.

6 juli 2019 om 23:45

Tja wat wil je nou horen? Ik zou hetzelfde doen als ik hem was. Of hij nou inziet of hij getalenteerd genoeg is of niet, zulke salarissen zijn toch gewoon niet te weigeren voor zulke kaliber spelers. Die jongen heeft nog maar een 1 jarig contract ook nog.

6 juli 2019 om 23:49

Indien je goed presteert in China en bij de nationale ploeg wordt je vanzelf weer opgepikt door een goede Europese club. Witsel ging op de leeftijd die SES nu heeft ook naar China en is alsnog bij een topclub als Dortmund beland. Paulinho heeft zelfs nog een topseizoen bij Barcelona kunnen beleven, dus het hangt echt van de eigen prestaties af of een sportieve carrière daadwerkelijk voorbij is met een transfer naar China.

Zoo zonde dat el Shaarawy naar China gaat, had hem liever gezien bij een engelse club...

7 juli 2019 om 00:26

Welke club dan precies? El Shaarawy heeft heel veel talent, maar het is er nooit echt helemaal uitgekomen. Wel één seizoen in zijn carrière gepiekt, maar ik zie hem niet hoger komen dan West Ham of Everton.

7 juli 2019 om 09:56

Denk dat ie best goed in Engeland zal passen met zijn snelheid.
Arsenal of Tottenham zal heus wel haalbaar zijn, ik zeg niet perse als vaste basis speler.
Maar als je jaren bij roma zit en t prima heb gedaan is een Arsenal zeker niet onmogelijk.
Denk dat roma de laatste jaren zowel national als Europees het minstens zo goed heb gedaan Arsenal.

Erg jammer als deze speler zou gaan vertrekken.
Prima vleugelspeler en scoort toch best wel veel.
Vraag me af of Roma hier een geschikte vervanger voor kan vinden.

Zal wel gunstig voor Kluivert zijn als El Shaarawy daadwerkelijk vertrekt. Zal zonde zijn van zijn carrière als hij naar China vertrekt, Al begrijp ik wel dat als je 40 miljoen kan gaan verdienen dat het heel aantrekklijk is om erop in te gaan. Hoop dan wel dat Kluivert zich gaat laten zien en zijn kans met beide handen en voeten aan gaat pakken.

Is hij nog altijd pas 26? Had het idee dat hij al lang mee loopt, leuke voetballer maar het is er nooit helemaal uitgekomen.. zijn carrière zal nu wel als een nachtkaarsje uitgaan

Wat een rare bedragen daar in China joh volgens mij zou die voor 20 ook wel komen maar beginnen ze in China pas vanaf de 40 ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren