Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu krijgt advies: ‘Dat zou zeker misplaatste arrogantie zijn’

Laatste update:

PSV verloor de eerste Europa League-wedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg met 0-1 en zal donderdag in Rusland een krachttoer moeten leveren om een ronde verder te komen. Phillip Cocu erkende afgelopen weekeinde dat hij met oog op de topper van zondag tegen Ajax geen onverantwoorde risico’s gaat nemen. Niet voor het eerst is het nog maar de vraag hoe serieus PSV derhalve het toernooi om de Europa League neemt.

/

Hoewel Cocu niet van plan zal zijn om donderdag een compleet B-elftal het veld in te sturen, vindt De Mos dat PSV gewoon op volle oorlogssterkte moet beginnen. "Je moet zoveel mogelijk dezelfde mensen laten spelen. Dat is de beste remedie", vertelt de trainer in ruste dinsdag in het Algemeen Dagblad. "Alles van je laatste wedstrijd neem je mee naar de volgende, dus kun je beter met je vaste basis beginnen. Ik verwacht ook dat ze dat zullen doen."

“De strijd om het kampioenschap is toch al beslist", doelt De Mos op de voorsprong van veertien punten op Ajax. Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging van PSV, stelt dat de Eindhovenaren het zich niet kunnen permitteren om het duel met Zenit te laten lopen. “Dat zou zeker misplaatste arrogantie zijn. Het is een wonder als we het halen, maar we zijn niet bij voorbaat kansloos.” Timmermans wijst er bovendien op dat ook Ajax donderdag ‘net zo’n moeilijke wedstrijd’ heeft. De ploeg van Frank de Boer gaat op bezoek bij Legia Warschau.

PSV moet donderdag voor de sterkste elf kiezen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze gaan toch niet de sterkste elf opstellen. Was vorige pot ook niet zo dacht ik.

24 februari 2015 om 08:14

Ze speelden wel met hun sterkste elf.

24 februari 2015 om 10:59

Hiljemark hoort niet in de basis te staan

24 februari 2015 om 11:11

Klopt. Helaas was de beste man voor deze positie geblesseerd.

24 februari 2015 om 16:46

gun PSV wel het kampioenschap, maar heb geen goed woord over voor de paniekerigheid van Cocu.

Ajax gaat voor Zenit( El), moet niet gekker worden.
Kampioen wordt je dit seizoen toch ook al zou je nog drie keer verliezen, dus waarom niet proberen Europees te vlammen.

Als PSV het op deze manier speelt, zouden ze eigenlijk door de Knvb gestraft moeten worden.

Maar dat is toch bijna niet te bewijzen, dus laten we maar hopen dat PSV toch flink tekeer gaat Europees.

Moet ook nog maar zien of Feijenoord en Ajax het wel gaan redden, maar die zetten zich er wel honderd procent voor in.

24 februari 2015 om 08:16

Het is toch ongelofelijk als psv niet met 100% oorlogssterkte naar Rusland gaat. Dat zou een schande zijn voor het nederlands voetbal. Maar cocu is en blijft een matige trainer met vreemde keuzes. Ik ben vanaf het begin al geen fan van hem.

24 februari 2015 om 08:20

Ze gaan wel met hun sterkste elftal!!!!!!!!!!

Alleen Arias en Rekik zullen niet spelen.

24 februari 2015 om 08:46

Die huurling van auxerre (isimat-mirin?) is toch beter dan rekik

24 februari 2015 om 08:46

*Auxerre = monaco

24 februari 2015 om 09:08

Kalm aan maar quin1994. Zij die niet (voldoende) fit zijn spelen niet. That's all.

24 februari 2015 om 09:25

Precies....isimat doet het zeer goed.

24 februari 2015 om 08:44

Ik zou het zonde vinden en vreemd als PSV niet op volle kracht aantreedt. PSV heeft alle kans om door te komen. Donderdag verloren ze wel, maar waren wel gewoon beter dan Zenit, dus waarom zou je daar niet kunnen winnen? Verder is de voorsprong op Ajax zo geruststellend dat je nauwelijks risico loopt.

Ach, ze moeten het zelf weten. Eigenlijk komt het mijn cluppie niet slecht uit als PSV de focus op de wedstrijd met Ajax legt.

24 februari 2015 om 09:05

Enige onzekerheden zijn Rekik en Arias aangezien deze niet fit zijn. PSV zal gewoon met de sterkste opstelling gaan spelen.

24 februari 2015 om 09:20

Daar kan ik wel mee inkomen, zeker aangezien er in Rusland wordt gespeeld met bijbehorend weer en kwaliteit van de grasmat. Ik hoop alleen wel dat PSV ook volledig gemotiveerd aan de aantrap verschijnt en niet ingehouden speelt.

24 februari 2015 om 09:23

@iceko:

De opstelling vorige week was Zoet, Arias, Bruma, Isimat, Willems, Wijnaldum, Hiljemark, Guardado, Narsingh, De Jong en Depay. Dat is op twee posities na het vaste basisteam, maar Isimat speelde omdat Rekik geblesseerd is en Hiljemark speelde omdat Cocu tegen goede, fysiek sterke tegenstanders meestal een verdedigende middenvelder op de plek van Maher zet. Normaal is dat Hendrix, maar die was nu nog niet fit. Dit waren voor die wedstrijd gewoon de beste elf, dus.

Donderdag verwacht ik dat van het vaste basisteam alleen Rekik en Arias er niet in zullen staan, omdat die allebei niet fit zijn.

24 februari 2015 om 10:08

Dan ben je dua bij voorbaat kansloos. Met een speler als brenet op de backpositie. Die komt regelmatig hulk tegen en ik denk dat hij brenet nog niet eens ziet staan.

24 februari 2015 om 10:59

Hulk speelt aan de rechterkant

24 februari 2015 om 13:33

Willems had hem in zijn pocket. Dus AVB had Hulk maar naar de andere kant gezet.

Vorig jaar lieten ze het ook al lopen laat de KNVB hun plaats in de EL voortaan aan een andere club die wel wil deelnemen

24 februari 2015 om 08:12

Het is maar een wilde gok, maar ik denk niet dat PSV volgend jaar de EL in zal gaan...

24 februari 2015 om 11:09

Zegt ie toch ook niet lelijke natnek. Hij zegt wanneer psv weer el speelt om de plek dan aan iemand anders te geven. Praat niet over volgend jaar.
ON: ik baal ook v de instelling van psv in de europa league. Met dit team, internationals van Nederland, Mexico en Colombia bijv moet je er toch meer uithalen dan dit. Alle NL'ers bij psv hebben al eens bij oranje gezeten of zijn vaste waarde in de selectie. Zoet rekik bruma willems maher wijjaldum Narsingh depay en de jong

24 februari 2015 om 11:39

Als je bedoeld dat ze het zo slecht In de CL zullen doen en 4e worden niet nee. Of dacht je nou echt dat Psv door zou gaan

24 februari 2015 om 08:15

Het is toch gewoon trainers taal voor een wedstrijd. Vorige week deed gebeurde hetzelfde bij de tegenstander van Psv en zelfs Ajax. Die probeerde er ook voor te zorgen dat er onderschatting in het elftal van de tegenstander zou komen.

Psv zal heus wel met een zo sterk mogelijk elftal gaan starten.

Ik denk dat alleen Arias (blessure) en Rekik niet zullen spelen (isimat is zeer goede vervanger)

24 februari 2015 om 09:27

Helaas is Brenet voor Arias dat niet... Hoewel ik hoop dat ze met de beste 11 spelen, moet je je wel realiseren dat er echt een wonder nodig is om te winnen. Met oog op zondag is het fijn dat Ajax waarschijnlijk ook diep zal moeten gaan donderdag.

24 februari 2015 om 09:32

Klopt op beide punten.

Brenet begon sterk in het eerste maar is toch wel afgezakt qua niveau. Maar voor Arias zal Zenit te vroeg komen. En Brenet zal zijn vervanger waarschijnlijk zijn.

Het wordt sowieso lastig om Zenit uit te schakelen. Dat was van te voren al bekend, en het zal ook geen schande zijn, wel jammer.

24 februari 2015 om 08:34

Doen ze ook, ze spelen CL volgend jaar

24 februari 2015 om 13:42

Hoezo heeft psv dit jaar de el laten lopen dan? Ze zijn door en spelen gewoon met hun sterkste 11? beetje gefrustreerd door het competitie verloop jongen?

Hopelijk gewoon de sterkste opstelling. Als je snel een doelpunt(1e 10 minuten) weet te maken heb je ineens weer het voordeel.
Je weet dat je met de voorhoede die je hebt altijd kansen gaat krijgen. Als je wat effectiever bent als vorige week liggen er echt wel kansen!

Spelers sparen zou een slechte zaak zijn. Hoewel de uitgangspositie verre van ideaal is, heeft PSV nog een redelijke kans om door te gaan. Daarvoor dienen de eerste 11-13 spelers wel allemaal fit te zijn. Van Arias naar Brenet is een te groot verschil bedoel ik aan te geven.

Dit zijn bij uitstek wedstrijden waar spelers zich kunnen laten gelden op een hoger niveau. De tegenstand van Zenit is PSV dit seizoen nog niet tegen gekomen en voor spelers zoals Wijnaldum is het weer een mooie krachtmeting. De ervaring die ze opdoen kunnen ze goed gebruiken.

Misplaatste arrogantie is het niet. Tenminste ik kan me niet voorstellen dat Cocu denkt met het oog op Ajax spelers rust te geven, omdat de klus ook geklaard kan worden met de mindere goden. De gedachte zou eerder zijn denk ik dat er in Rusland weinig resultaat is te halen. Ik vind de uitspraak van de Mos eerder duiden op misplaatste arrogantie, “De strijd om het kampioenschap is toch al beslist". Als PSV zondag niet bij de les is kan het verschil worden terug gebracht naar 11 punten en met nog 8 wedstrijden te gaan en de toenemende kampioensdruk is dan nog helemaal niets beslist. Een dergelijke uitspraak kun je wel doen als PSV zondag Ajax verslaat.

24 februari 2015 om 13:45

Maar kom op, beide redenen zijn toch ongelofelijk? Zenit speelt nagenoeg altijd champions league, dit zijn de tegenstanders waar je het tegen moet laten zien. Als ze dit laten lopen vind ik het een zwaktebod van Cocu en het zou me ook zeer teleurstellen. Gewoon gas erop en verassen, ondanks de waardeloze Brenet.

25 februari 2015 om 08:49

Cker, maar wrs kiezen ze gewoon voor de sterkste elf. Jammer dat Brenet daartoe gaat behoren

Wat een onzin als hij niet zijn sterkste 11 opstelt. Het is nog altijd een bangerik als trainer. Ondanks de 0-1 in Eindhoven, zijn ze heus niet kansloos.

24 februari 2015 om 08:20

Ik zou het bijzonder triest vinden als psv deze wedstrijd laat lopen. Ze hebben er Europees al meerdere jaren met de pet naar gegooid en Nederland dus dure punten laten mislopen. Je kan er niets tegen doen als knvb maar toch zou het wel goed zijn een signaal af te geven.

Bovendien snap ik het niet want het kampioenschap is inderdaad al beslist en het is ook niet zo dat Ajax een B-elftal kan opstellen om toch door te gaan.

24 februari 2015 om 08:26

Volgens mij heb je het Europese voetbal niet echt gevolgd de laatste jaren? PSV heeft maar 1 jaar de EL laten lopen, en dat was onder Advocaat. Sterker nog, over de laatste jaren heeft PSV gemiddeld net zo veel Europese punten gepakt als Ajax voor de coëfficientielijst.

Je moet niet zo met iedereen mee lullen en eens onderzoek doen voor je je mening op internet spuit. Ajax heeft in zijn EL wedstrijden ook niet bepaald vol gas gegeven de laatste jaren.....

24 februari 2015 om 08:29

Er staat nergens dat hij een B elftal opstelt...met je bangerik. Cocu neemt geen onverantwoorde risico's staat er, wat betekent spelers met lichte klachten krijgen rust. Dat is de normaalste zaak. Hij krijgt in deze alleen wat advies van de Mos. Cocu snapt het zelf prima, in zijn tijd een topspeler (wilde ook alles spelen) en nu blijkt ook een goede trainer. Hij weet als geen ander dat je jongens die altijd willen spelen mits fit niet kan laten banken. Daar worden ze niet blij van en is slecht voor het moraal.... en terecht

24 februari 2015 om 08:51

Waarom is deze discussie er dan elk jaar? Bovendien gaat deze discussie ook elk jaar alleen over psv...

Ben het met je eens dat Ajax er in de EL ook niet veel van heeft gebakken maar dat kwam niet omdat ze met een B-elftal speelden maar puur door onderschatting (steau Boekarest) en gewoon overklast door Red Bull Salzburg. Daar deed iedereen lacherig over maar had gewoon een erg goed en gebalanceerd team.

24 februari 2015 om 08:53

@dibse
waarom vind je Cocu zo'n goede trainer dan?

Ik ben persoonlijk nog niet onder de indruk. Vorig jaar heeft hij er niets van gebakken met toch zeker geen slechte selectie. Dit jaar heeft hij gewoon veruit de beste selectie van Nederland en zijn de selecties van de concurrentie Ajax en Feyenoord gewoon in de zomer enorm verzwakt. Het was voor mij dan ook geen verrassing dat psv dit jaar kampioen zou gaan worden. Dit was ook wel met Hans Kraay jr gelukt

24 februari 2015 om 09:11

Onderschatting en overklassing door clubs die minder zijn dan Zenith. Het is geen schande als ze het niet halen en met de huidige ziekenboeh snap ik dat ze behouden zijn.

24 februari 2015 om 09:37

@ Xfactor

Misschien omdat de media dit elk jaar aankaart???

Wat iemand ander hierboven al zegt; PSV heeft 1 jaar de EL laten lopen. Voor de rest gewoon geprobeerd zo ver mogelijk te komen.

Maar het is lekker scoren voor de media (en vooral VZ) om dit weer op te rakelen.
Het enige wat Cocu zegt is dat hij twijfelgevallen niet laat spelen (arias, Rekik). De rest speelt gewoon.

24 februari 2015 om 11:39

@xfactor

Het team van vorig jaar is niet te vergelijken met dit jaar vind ik. Ervaring en ontbrekende schakels maken nu het verschil. Persoonlijk was ik vroeger al fan van Cocu door zijn rust en voetbalintelligentie, dat zie ik nu ook terug in hem als coach. Maakt geen gekke fouten met wissels, geeft spelers kansen, en is zelf ook nog in ontwikkeling.

Over een paar jaar kunnen we eigenlijk pas concluderen of hij geschikt is. Hij heeft wel laten zien met tegenslag om te kunnen gaan vorig jaar. Ik heb iig alle vertrouwen in hem omdat ik net als de boer fan ben van slimme nuchtere speler/coaches waarbij ik vind dat het wisselbeleid van Cocu beter is. Af en toe ballen tonen door bv Bruma te laten banken (ondanks kapitaalvernietiging) zou ik wel graag van hem zien.

Maar om te stellen dat iedereen met dit materiaal kampioen wordt is onzin. Gaat het slecht is het de trainer, gaat het goed de spelers ?! Zoiets?

24 februari 2015 om 12:00

Over het algemeen ben ik het met je eens alleen blijf ik erbij dat deze selectie zoveel sterket en beter op elkaar ingespeeld is als de concurrentie dat met elke weldenkende coach psv kampioen was geworden dit jaar. In zekere zin is een coach zo goed als zn materiaal. Ik denk dat een goede TD bijna belangerijker is dan een trainer. Een goede trainer kan vervolgens het maximale uit zn team halen.

Wat dat betreft hoop ik dat Marc Overmars nog een flinke en snelle ontwikkeling gaat mee maken en ben ik qua in en verkoopbeleid best jaloers op psv! Die hebben uitstekend ingekocht de laatste jaren (ook wel eens een missertje maar grotendeels belangerijke basisspelers gehaald)

24 februari 2015 om 12:16

Kan niet ontkennen dat Brandts dit jaar (eindelijk) goed heeft ingekocht. Maar het is lange tijd mager geweest. Vooral in verdedigend opzicht. Nu pakt het goed uit ondanks de zeer jonge verdediging. Arias is wel een topper, moest wel in een package deal met Schaars helaas.

Wat betreft Overmars komt het wel goed denk ik. Ajax zie ik broeden voor een 'big change' wat dat wordt.. geen idee. Maar nu vasthouden aan het revolutie beleid staat vast. Na 4 vette jaren geen probleem dacht ik zo. Komt zeker een gerichte koop. Zimling was wel echt drama, dacht zelf ook dat hij wel meer zou brengen. 2 schakels nieuw (sub en basis) van 28-31en Ajax is weer in de race volgend jaar

Ze moeten gewoon de sterkste elf opstellen anders laten ze zich wel kennen. Als ze dit laten lopen verdienen ze ook niet om volgend jaar Europees te voetballen. Dit is niet de eerste keer als ze dit weer zouden doen. Dan moeten ze gestraft worden door de Knvb door ze uit te sluiten voor CL of El.

Ik zou het heel erg jammer vinden als ze het niet proberen. Dit zijn wedstrijden die een jonge selectie moet spelen om vervolgens beter te worden. Het kampioenschap is al gespeeld ga voor de winst tegen Zenit. Het zou erg laf en stom zijn als ze deze wedstrijd laten schieten. Nederland heeft punten nodig, ook psv moet hieraan bijdragen. Het Nederlands voetbal kan het niet permitteren om Europese wedstrijden te laten schieten.

Wat heb je te verliezen man!!!!! Sjonge jonge zeg. 14 punten voor. Titel kan je niet meer ontgaan en dan NOG ga je spelers rust geven voor aanstaande donderdag!!!?? Ja zo baar je opzien met je club hoor. Lekker bezig daar in Eindhoven. Hoop dat ze eraf gaan met 5-0. Dat cocu dan maar op z'n flikker krijgt van de media. Schandalig mietjes gedrag dit

24 februari 2015 om 08:25

Is ook helemaal niet waar!!!

24 februari 2015 om 08:49

Nergens zegt Cocu dat hij met een B-elftal gaat spelen hoor. Dat Rekik en Arias niet spelen is toch logisch? Psv neemt het heus wel serieus. Eerst goed lezen dan pas schrijven....

24 februari 2015 om 09:32

ze praten elkaar gewoon allemaal naar omdat het psv is als het ajax was dan vond hij het wel verandwoord.

24 februari 2015 om 10:38

Ok. Ben benieuwd wat de opstelling gaat worden donderdag. Zal me uiteindelijk niet verbazen als die de jong en depay eruit laat.

24 februari 2015 om 10:40

Helemaal niet. Als Ajax dit deed zou ik ook vol ongeloof reageren

24 februari 2015 om 09:28

@pierke_afca: Maak je niet zo druk, man. Cocu heeft alleen gezegd dat hij "geen onverantwoorde risico's" zal nemen en daarmee bedoelde hij dat Rekik en Arias waarschijnlijk niet zullen spelen, omdat die allebei nog niet helemaal fit zijn. PSV gaat echt niet met een B-elftal spelen.

24 februari 2015 om 10:57

In bovenstaand bericht lijkt t iig alsof er veel basisspelers rust krijgen. En ik neem aan dat de mos daar dan meer van weet dan wij.
Ik reageer gewoon op dit bericht. Ik kan er niks aan doen wat vz publiceert.

24 februari 2015 om 09:39

Man man man man. Ga je eerst een verdiepen voordat al je al een dolle stier je ongefundeerde mening gaat lopen spuien.

Als je weet waar het over gaat (waarom Cocu zegt dat hij geen risico's zal nemen) kom dan nog een keer terug en probeer het nog een keer.

Succes!

24 februari 2015 om 10:46

Probeer t nog een keer? Jij doet net alsof ik psv alleen maar af wil zeiken. Ik reageer als neutraal supporter want ik hoop op goede Europese resultaten. Als Ajax dit zou doen was me reactie zelfs heftiger geweest.

En het verhaal dat t om arias en Rekik gaat valt nog maar te zien. Ik denk dat er nog wel meer niet opgesteld worden. En Bovendien is arias niet te vervangen op zijn plek. Ik ben niet zo gecharmeerd van Brenet.

En niet fit? Wat is niet fit? Spuit erin als t moet en spelen. Een speler die donderdag zogenaamd niet fit is en zondag opeens wel...? Ja hoor, mij maak je niks wijs

Succes ermee idd

De groeten

24 februari 2015 om 10:59

Sorry maar je praat echt P..p!!

Je reageert als neutrale supporter? Je gelooft het zelf??

" Ik denk dat er nog wel meer niet opgesteld worden"

Dus jij plaats een dergelijke (domme) reactie omdat jij Denkt dat Cocu meer wisselspelers gaat opstellen??

En waar is die gedachte van jou op gebaseerd als ik vragen mag?

24 februari 2015 om 11:03

Op bovenstaand bericht van Aad de mos!

24 februari 2015 om 11:07

Aha, en Aad de Mos zit in de technische staf van Psv? of weet de opstelling van PSV al.

Ach laat ook maar...... we zullen het donderdag zien met welke opstelling PSV speelt.

24 februari 2015 om 11:10

"Phillip Cocu laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij uit in Rusland tegen Zenit in zijn opstelling wel rekening zal houden met de topper tegen Ajax een paar dagen daarna. De coach zal geen onverantwoorde risico's nemen. 'Ik ga wel kijken naar de fysieke gesteldheid van spelers. Maar wie honderd procent fit is, moet in staat zijn om beide wedstrijden te spelen."

Hier heb je je verhaal. Is gewoon complete nonsens wat cocu zegt. Als het CL was geweest hadden deze zogenaamde spelers die niet fit zijn WEL gespeeld.

Is gewoon dikke bull shit. Ga jij je maar lekker verschuilen ipv je eigen mening uiten.
Met kleine pijntjes en dergelijke kan je ook gewoon spelen hoor maar daar zal jij wel op tegen zijn.

Ik hoop gewoon op goede prestaties in de EL van onze vaderlandse clubs. En berichten als deze van cocu maken mij er niet gerust op dat die er dan alles aan doet om te willen winnen!!!!

Dus wat nou domme berichten van mij??

24 februari 2015 om 11:17

'ik ga wel kijken naar de fysieke gesteldheid van spelers. Maar wie honderd procent fit is, moet in staat zijn om beide wedstrijden te spelen."

Wat is hier in godsnaam raar aan? Moet je dan geblesseerde spelers opstellen? Vol spuiten zodat ze niks voelen? En vervolgens de rest van het seizoen aan de kant staan?
En spelers op 80% in de basis zetten lijkt me nou ook niet bevorderlijk voor de prestaties van je team.......

En volgens mij geef ik in al mijn reacties tot nu toe mijn eigen mening? Waarachter zou ik me moeten verschuilen?

En wat betreft mijn verwijzing naar je "domme bericht"; lees aub nogmaals je eerste reactie en dan vooral je twee laatste zinnen en ja begrijpt wel wat ik bedoel.

24 februari 2015 om 11:26

Vertel jij me dan eens wat deze spelers zogenaamd mankeert?

Klaasen speelt donderdag ook gewoon hoor terwijl die toch echt niet 100% fit is, maar t wel ongeveer 75 minuten kan volhouden. Ik bedoel maar

Om je eff op te warmen; bij Ajax worden ook spelers op t bankie gezet omdat ze zogenaamd niet fit zouden zijn. Er is in t verleden zelfs door spelers gezegd dat ze niks hadden en gewoon konden spelen maar niet opgesteld werden omdat de trainer geen risico wilde nemen. Het is een spelletje met de media. En wij moeten t geloven. Ik geloof er iig geen zak van

Maar goed. Ik kap met deze discussie. Ik hoop voor je dat psv wint donderdag en hopelijk doen ze dat met t sterkste elftal. Wat zondag betreft. Met een b-elftal wint psv ook wel van Ajax op dit moment. Maak je maar niet druk

24 februari 2015 om 12:03

Hahaha ik maak me ook niet druk hoor, volgens mij ben jij degene die dat doet. Ik dien je alleen van repliek!

"santiago Arias heeft een verrekking van zijn voetbanden opgelopen in het duel tegen Zenit. Dat meldt de medische staf van PSV vrijdagavond. Aanvankelijk werd even gevreesd voor een breukje, maar uit aanvullend onderzoek is gebleken dat daar geen sprake van is. Zijn inzetbaarheid wordt van dag-tot-dag bekeken."

"de blessure van Karim Rekik lijkt mee te vallen. Uit een MRI-scan in het ziekenhuis is maandag gebleken dat hij een verrekking van de hamstring heeft opgelopen. Er werd aanvankelijk gevreesd voor een scheurtje in de hamstrings. De topper PSV-Ajax over twee weken lijkt haalbaar te zijn als de verdediger geen tegenslag ondervindt bij zijn herstel."

Jij ook succes tegen Legia donderdag. En tot zondag

24 februari 2015 om 13:34

De enige rede dat ze Klaassen laten spelen terwijl hij niet fit is, is omdat ze geen fatsoenlijke vervanger hebben. Snap dat dan.

24 februari 2015 om 13:32

Blijft moeilijk he lezen? Aad de mos heeft dit gezegd. Manman

Wat een reacties hier, er wordt nu al schande gesproken van het complete B-elftal dat PSV gaat opstellen of zelfs vorige wedstrijd heeft opgesteld. Voor de duidelijkheid: Afgelopen wedstrijd was de enige verandering t.o.v. normaal dat Hiljemark speelde in plaats van Maher en dat lijkt me niet meer dan logisch tegen zo'n tegenstander. Dan heb je meer power nodig op het middenveld. Dat Hiljemark uiteindelijk de beslissende fout maakt is natuurlijk ongelukkig.
Zoals het er nu naar uitziet is de enige verandering aankomende donderdag, dat Arias niet speelt, omdat hij dus geblesseerd is geraakt en nog niet fit is. Rekik is al eventjes geblesseerd en haalt met enige mazzel de wedstrijd tegen Ajax, maar Isimat doet het gewoon goed, dus is er geen reden om een niet fitte Rekik op te stellen.

dus: Calm your tits!

Waar maakt de Mos eigenlijk uit op dat PSV niet met zijn sterkste elf zou gaan beginnen? Arias is nog herstellende van zijn voetblessure die hij opgelopen heeft in de thuiswedstrijd tegen Zenit, terwijl Rekik ook nog herstellende is. Dat Cocu met hen geen risico zal gaan nemen lijkt mij dus niet meer dan normaal, het seizoen duurt immers nog langer dan alleen die wedstrijd tegen Zenit.

Ga er overigens van uit dat PSV gewoon vol gas zal gaan geven in Rusland, daar hoeft helemaal niemand zich zorgen om te maken.

Word wel een saaie wedstrijd die gevoel heb ik zo, Zenit die zich terug gaat trekken , en Psv die ook niet vol op de aanval gaat spelen, dat ervaren en volwassen team van Zenit scoort dan sowieso wel goaltje, psv moet zich ook terug laten trekken tot aan de 70ste min ,hhhhh en dan overrompelen klaar anders loop je toch tegen het koude mes aan van de Moskovieten aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren