Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cocu is tevreden, maar hij weet ook dat ik pieker over mijn rendement’

Laatste update:

Jürgen Locadia had zaterdag een belangrijk aandeel in de 2-0 overwinning die PSV boekte op ADO Den Haag; in de tweede helft werd een doelpoging van de aanvaller door Marco van Ginkel getoucheerd en dat leverde de koploper van de Eredivisie het bevrijdende eerste doelpunt op.

/

Toch was Locadia, door coach Phillip Cocu als linksbuiten opgesteld, niet helemaal te spreken over zijn inbreng. De aanvaller is ervan overtuigd dat de bal ook in het doel was verdwenen zonder tussenkomst van Van Ginkel en vindt het derhalve zonde dat de treffer niet op zijn naam kwam te staan. “Het is mooi dat ik een assist heb kunnen leveren, maar ik had liever een goal gemaakt”, vertelt Locadia aan De Telegraaf.

De PSV’er staat op zes competitiedoelpunten en dat vindt hij niet genoeg. “De trainer is tevreden, maar hij weet ook dat ik pieker over mijn rendement. De trainer zegt dan dat ik belangrijk ben voor het team. Maar ik ben een spits en leef van goals. Het is moeilijker om vanaf deze positie te scoren. Al krijg ik elke wedstrijd wel één of twee schotkansen. Ik blijf zoeken naar mijn momenten. Want ik ben een spits en scoor liever dan dat ik een assist geef.”

Vind je dat Jürgen Locadia het dit seizoen goed doet bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je bent inderdaad een spits Locadia, dus Lestienne is bijna helemaal terug en kun jij mooi doelpunten maken bij Jong PSV :-)

29 februari 2016 om 11:26

Mag hij niet meer he hij heeft te veel wedstrijden in het eerste gespeeld

29 februari 2016 om 12:15

en waarom zou je dan niet meer bij jong psv mee mogen doen om wedstrijdritme te houden. overigens denk ik dat als lestienne terug is deze jongen nog een half uurtje aan spelen toe komt per wedstrijd

29 februari 2016 om 13:58

Omdat je daar een tweede elftal voor hebt en niet het beloftenelftal.

Laat maar deze opmerking slaat nergens op. Het beloftenelftal is het tweede elftal.

Hij mag zichzelf in zijn handjes knijpen dat hij wordt opgesteld, speelt de laatste weken belabberd. Als je dan nog tussen de regels in vertelt dat je niet tevreden bent als linksbuiten en spits wilt staan, heb je het niet helemaal goed begrepen. Hij rakelt steeds dezelfde discussie op.

29 februari 2016 om 10:58

Vond hem afgelopen zaterdag toch wel best behoorlijk spelen. De weken daarvoor was het niet veel inderdaad. Ik denk dat deze periode als buitenspeler hem uiteindelijk alleen maar ten goede komt als spits. Het afmaken was hij al uitstekend in, maar het meevoetballen en kansen creëren minder. Dat ontwikkelt hij nu juist doordat hij niet meer alleen kan wachten op dat ene momentje. Hier word hij uiteindelijk alleen maar beter van denk ik

29 februari 2016 om 11:39

Als ik naar zijn rendement kijkt dan is h8j toch dit seizoen betrokken bij 22 doelpunten(10 goal, 12 assist). Vind het daarom ook overdreven om tr stellen dat hij belabberd speelt.

29 februari 2016 om 12:57

Betrokken bij 14 doelpunten (6 goals en 8 assist)

29 februari 2016 om 13:07

Enkel competitie wel ja maar PSV speelt dit seizoen ook Europees en heeft in de beker wedstrijden gespeeld.

Zegt veel dat je ontevreden bent met een assist, daarbij was zijn schot er niet ingegaan. Ook een heel smerige manier om weer te beginnen over dat hij liever in de spits staat, wees blij dat je in de basis staat want als het aan mij (en vele anderen) ligt mocht hij weer lekker gaan pinchhitten.

Snap echt niet waarom vele mensen zo negatief zijn over Locadia. Hoe zou Luuk de Jong het op linksvoor doen? Daar durf ik niet eens bij na te denken, zo lomp is hij. Als je als spits opeens op linksvoor moet spelen en je doet dat zoals Locadia het doet vind ik dat je een pluim verdient. Locadia werkt keihard voor het team en ondanks zijn lage rendement is hij gewoon erg belangrijk. Wie moest er anders al die tijd op links, Pereiro of Narsingh? Doe mij dan maar Locadia hoor.

29 februari 2016 om 11:27

Klopt maar dat ziet locadia zelf dus niet helemaal zitten. Hij is een egoïst en geen teamspeler. Anders begin niet iedere keer weer te janken dat je in de spits wilt staan terwijl daar de topscorer al staat. Daarbij mag hij blij zijn dat zn grot schot werd gepromoveerd tot assist door v ginkel.

29 februari 2016 om 13:14

Alle grote spitsen zijn egoisten. Alles richting doel werken is nou eenmaal een eigenschap van een spits. De Jong doet over het algemeen ook alles direct richting de goal. Op hoger niveau zie je Suarez, Ibrahimovic, Van Nistelrooij of Huntelaar (over het algemeen) ook alles zelf afmaken.

29 februari 2016 om 15:47

Ik heb het niet over zijn speelstijl maar over de persoon locadia het is een egoïstisch mannetje.

29 februari 2016 om 13:12

Misschien is die veelzijdigheid juist een valkuil voor Locadia. Hij kan op meerdere plekken uit de voeten, maar blinkt op geen enkele plek echt uit. De Jong is gewoon de beste spits en Lestienne de beste linksbuiten. In een blessurevrij Psv, speelt hij niet eens. Ik vind het eigenlijk al opmerkelijk dat hij Jozefzoon uit de basis kan houden. Dat moet toch een buitenspeler zijn.

Hij doet het goed voor een spits die op de vleugel staat. Soms gaat het wat ongemakkelijk. Hij kan wel vaker de bal afgeven maar dat is spits eigen, ik snap best dat hij ook wilt scoren.

Hij speelt in dienst van een team, dat hij graag wil scoren is een goede instelling maar een assist is net zo belangrijk. Accepteer het nou dan komt de rest van zelf.

29 februari 2016 om 13:56

Precies Locadia speel nu in dienst van het elftal.
Dat hij een keer wil scoren is oké maar een assist is net zo belangrijk.
Je heb gewoon verder gelijk,dan komt de rest vanzelf.

Deze jongen moet ook helemaal niet denken aan dit seizoen. Volgend seizoen gaat Luuk toch weg en kan je laten zien dat je een goede spits bent voor Psv. Nu gewoon voor het team werken zorg dat je je stinkende best doet, dan heb je al een streepje voor op eventuele andere spitsen die PSV gaat kopen.

29 februari 2016 om 13:08

Ik denk dat PSV dan gewoon een andere spits gaat halen, of dat Perreiro de kans gaat krijgen. Locadia mist gewoon 'iets'.

Van Ginkel kan zo weer aan zijn rendement werken. Heeft er in een korte periode toch al heel veel in geknald. Persoonlijk vind ik het nog altijd een verschrikkelijke schop richting Hendrix. Die vent speelde alles, is een enorm talent en je zag die jongen steeds beter worden. Dat stagneert nu natuurlijk ook wel. Maher is door die zet al helemaal afgeschreven.

Wat Locadia betreft heeft hij gewoon de pech van De Jong. Ik denk niet dat hij het echt in zich heeft om de vaste spits te worden. Met een vertrek van De Jong (wat ik van de zomer nog niet zie gebeuren), dan denk ik dat PSV eerder een nieuwe spits haalt, dan dat Locadia de kans krijgt.

IK denk dat Locadia er ook gewoon 20 a 25 inschiet als ie een jaar lang als spits speelt. Luuk is natuurlijk wel een beter aanspeelpunt.

De trainer is tevreden zeg Locadia , maar ik pieker teveel over mijn rendement.
Als Luuk in de spits staat Locadia linksbuiten zoals zaterdag ging het naar mijn ogen,
heel goed.dan vindt ik dat Locadia zich als linksbuiten beter op zijn plek is als in de spits.
Dat is wat Cocu ook wil zo speel Locadia in dienst van het team.

Ik vind het echt een waardeloze speler. Zijn afstandsschoten zijn echt abominabel. Geen enkele bal gaat op doel. Voorzetten zijn niet echt goed. En hij moet met zijn fysiek echt elke verdediger op afstand kunnen houden maar dat lukt hem nooit. Als hij zich breedmaakt kan de verdediger er gewoon langs lopen zonder dat hem een strobreed in de weg wordt gelegd. Hij heeft echt een hele rare manier van afdekken waarbij hij negen van de 10 keer uiteindelijk gaat liggen. Daarnaast zie je hem vaak aan een individuele actie beginnen en loopt hij vervolgens de bal gewoon over de zijlijn. Kopduels wint hij ook niet vaak.
Het lijkt wel of ik de enige ben die hem slecht vind maar ik zou het heel vreemd vinden als we deze man volgend jaar in de spits gaan terugvinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren