Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu: ‘Het bondscoachschap is voor iedere trainer iets heel speciaals’

Laatste update:

Trainer Phillip Cocu van PSV presteert prima met zijn club. Vorig seizoen werd de oefenmeester landskampioen en ook dit jaar doet PSV het goed, met zondag nog een belangrijke overwinning op Ajax. De 44-jarige Cocu is niet van plan om zijn leven lang bij PSV te blijven, zo geeft hij te kennen via de officiële kanalen van zijn club.

/

In de verre toekomst hoopt Cocu bondscoach van het Nederlands elftal te mogen worden. “Ik denk dat het bondscoachschap voor iedere trainer iets heel speciaals is. Dat geldt voor mij ook, niet in de nabije toekomst, maar het zou wel mooi zijn als ik ooit voor Nederland kom te werken."

Eerder kwam Cocu nog in het nieuws door de huidige bondscoach Danny Blind. Blind zou wel met Ajax-coach Frank de Boer spreken over selecties, maar niet met Cocu en Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord. Cocu heeft inmiddels laten weten dat hij contact heeft gehad met Blind.

Den je dat Phillip Cocu een goede bondscoach zou zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cocu zie je echt groeien als trainer. Heeft sinds dat slechte seizoen ontzettende stappen gemaakt in zijn presentatie en overkomen. Als die dat vasthoudt dan zie ik hem wel bondscoach worden.

7 oktober 2015 om 00:08

Mee eens maar tegenwoordig heb je niks nodig om bondscoach te worden.dat blijkt wel.verder ben ik het met je eens wat je zegt.in de toekomst zou een goede kunnen zijn als bondscoach

Eerst maar constant presteren bij Psv. Ik denk dat Cocu het uiteindelijk kan worden. Hij heeft al een groot voordeel gehad met zijn eerste seizoen bij Psv, alles ging toen dramatisch, slechter kon bijna niet. Hij heeft er mede voor gezorgd dat de tweede seizoenshelft toch nog Europees voetbal haalde. Hopelijk nog een paar jaar bij Psv, want hij doet het goed.

7 oktober 2015 om 00:49

Waar heeft Blind dan constant gepresteerd. En van Basten toen hij bondscoach werd?

7 oktober 2015 om 00:51

Maar ik ben het met je eens. Ik denk eerder aan Koeman of gewoon eens een keer een buitenlandse coach zonder Hollandse school.

7 oktober 2015 om 06:05

Wiki: Op 7 februari 2014 maakte PSV bekend dat Hiddink wekelijks de technische staf van PSV-trainer Phillip Cocu zou gaan ondersteunen op het trainingsveld tot aan het eind van het seizoen.
Cocu heeft kunnen leren wat ze in Zeist niet op de cursus geven.

Tegenwoordig kan elke pannenkoek bondscoach worden kijk maar naar Blind . Cocu lijkt me ook zeker wel een optie in de toekomst. Je ziet toch ook dat hij tactisch gewoon steeds beter wordt.

7 oktober 2015 om 10:23

De 3 top kandidaten zijn voor mij, met op stip Nr. 1 Ronald Koeman, en dan F. de Boer en Cocu.

7 oktober 2015 om 12:23

Niet mee eens.
Mijn top 3 zou zijn
1 Koeman
2 Cocu
3 de Boer

7 oktober 2015 om 14:07

Koeman zou inderdaad een goede zijn, maar ik weet niet tot hoe lang hij een contract heeft. Zit volgens mij prima op zijn plek en gaat denk ik niet zomaar weg bij the Saints.

Voorlopig niet in elk geval....een bondscoach moet eerst "vlieguren' maken...ook bij een grote(re) club in het buitenland....en daar dus ook resultaten halen. Hoeft niet prijzen te winnen, maar wel dat hij het maximale uit een spelersgroep perst. De eerst volgende bondscoach moet dan ook geen vriendje zijn van Bert van Oosterveen (in dat geval zou Cocu wel kunnen) maar iemand die aan bovenstaande eisen voldoet. Ik denk dan aan Koeman, Stevens, misschien weer Rijkaard...en er zijn vast nog een aantal gegadigden....of laat Cruyff het eens proberen...die weet het toch allemaal het beste

7 oktober 2015 om 17:40

Als dat zo zou zijn zouden we niet de man die niks kan zien als bondscoach hebben

7 oktober 2015 om 20:48

IK vind het inderdaad een aanfluiting dat Danny Blind bondscoach is....ik schets hierboven wat ik de ideale manier vind om een bondscoach aan te stellen..... ik beweer dus niet dat hij dus de ideale bondscoach is......integendeel dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren