Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coach Van der Vaart en Van Wolfswinkel opnieuw door Betis ontslagen

Laatste update:

Pepe Mel is zondagavond voor de tweede keer in dik twee jaar tijd ontslagen door Real Betis ontslagen, zo meldt de club uit Zuid-Spanje via de officiële kanalen. De oefenmeester wordt verantwoordelijk gehouden voor de magere resultaten van de voorbije weken, ook al staat Betis voorlopig vijf punten boven de rode streep.

Mel, 52 jaar, stond tussen februari 2010 en december 2013 ook al voor de selectie van Betis. De oud-spits promoveerde met de zuiderlingen naar de Primera División, hielp de club zelfs aan deelname aan de Europa League, maar ruim twee jaar geleden achtte de club het beter om de samenwerking te beëindigen. Mel was daarna een half jaar werkzaam bij West Bromwich Albion.

Mel keerde dertien maanden geleden terug bij Betis en leidde los Verdiblancos opnieuw naar de Primera División. De club versterkte zich afgelopen zomer met onder meer Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel, maar het klikte niet tussen spelers en trainer. Niet één van de laatste acht officiële duels werd in winst omgezet.

Het is nog onduidelijk wie het takenpakket van Mel overneemt. Juan Merino is in ieder geval op interim-basis aangesteld, zo maakt de club bekend. Het is voor het eerst sinds 1985 dat Betis een trainer ontslaat terwijl men een plek bij de eerste vijftien inneemt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien wel goed voor onze gevallen sterren.. maar toch, wat een dramakeuze begin dit seizoen ook van Van der Vaart. Die man, die de interesse van Ajax als "te vroeg" afdeed, zit niet eens bij de beste elf laat staan op de bank van een degradatiekandidaat van Spanje. Jaar na jaar moet hij al vechten tegen degradatie, daar waar hij ook helemaal niet zo goed in is. Zijn carriere gaat als een nachtkaars uit want ik neem toch aan dat we hem ook niet meer bij Ajax hoeven te zien.

10 januari 2016 om 23:16

Met 'te vroeg' bedoelde van der Vaart dat hij nog steeds elders meer dan een miljoen euro bruto kan verdienen.

10 januari 2016 om 23:23

Snap ik, maar dat kan ook nog na Ajax in de zandbak. Snapte zijn keuze semi, hij moet nu zelf snappen dat ook Ajax gedane zaak voor hem is.

10 januari 2016 om 23:42

Ik denk dat hij zelf ook wel doorhad dat hij nooit aan de druk van een terugkeer zou kunnen voldoen.

10 januari 2016 om 23:28

Waarom maakt hij dan statements dat hij graag weer opgeroepen zou worden voor Oranje en naar het WK wou?

Ik neem het hem trouwens niet kwalijk dat hij voor Betis heeft gekozen, want het is er prachtig om te wonen. Leuker dan in Amsterdam waar hij later nog wel genoeg tijd zal rondbrengen.

En hij is al jarenlang niet meer goed genoeg dus waarschijnlijk zou hij ook met de grond gelijk gemaakt worden wanneer hij niks meer liet zien bij Ajax en/of geblesseerd zou worden. Misschien is hij ook zo slim om dat te beseffen en is de keuze voor Betis snel gemaakt.

10 januari 2016 om 23:51

Omdat dat beter klinkt dan dat ie gewoon een profspeler is die voor het hoogste contract speelt. En ik neem hem dat ook niet kwalijk, dat mag hij helemaal zelf weten

Bij Ajax zou het inderdaad erg lastig krijgen, spelers leggen steeds grotere afstanden af per wedstrijd en ik betwijfel of van der Vaart dat vermogen nog wel heeft. Wellicht dat zijn techniek en creativiteit een hoop goed maakt maar ik ben er niet zeker van. Bij HSV ging het ook niet meer en we hebben dit weekend de verhouding HSV - Ajax gezien

11 januari 2016 om 00:11

Maarja. Van der Vaart zou bij Ajax ook geen basis staan lijkt me? Ik schat Klaassen, Schone en zelfs van de beek al hoger in, dan deze omhoog gevallen vedette, die misschien 500 meter per wedstrijd loopt.

Ongelooflijk dit is nog nooit in het geschiedenis van het voetbal gebeurt volgens mij! Twee keer een trainer ontslaan terwijl deze trainer het wel gewoon goed heeft gedaan in zijn eerste en tweede periode door twee keer te promoveren. Je kan ook niet heel veel van Betis verwachten hoor.

Fijn dat Pepe Mel weg is. Ik juichte zijn terugkeer vorig jaar toe, want in zijn eerste periode deed hij het goed met Betis, 7e plek en kwartfinale EL.
Het voetbal is niet goed terwijl er wel goede spelers op het veld staan. Veel technische kwaliteit. Nu hopen op een goede trainer. Die de competitie kent en al veel ervaring heeft. Deze club verdiend meer, grote club met een fanatieke aanhang. Betis moet weer Betis worden

Juan Merino, trainer van Real Betis B, zal het eerste team tijdelijk leiden tot de benoeming van een nieuwe coach.

Van der Vaart is echt kapot gegaan na die media rel volgens mij. Ook was het al nooit een werkpaard. Sneijder, van der Vaart en ook Huntelaar hebben niet het uiterste uit hun carriere gehaald en soms ook wat ongeluk gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren