Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon sabelt Te Vrede neer: ‘Hij bakt er niets van, droevig om te zien’

Laatste update:

In Rotterdam droomt men ieder jaar wel van de landstitel, maar ook dit seizoen gaat het niet gebeuren. De achterstand op PSV is enorm en Feyenoord staat momenteel niet hoger dan vierde. Volgens clubicoon Willem van Hanegem moet Feyenoord nu zelfs verder naar beneden kijken.

/

“Feyenoord moet oppassen dat het niet nog verder wegzakt. Daar moet echt snel iets gebeuren”, laat Van Hanegem weten in zijn column in het Algemeen Dagblad. Spits Colin Kazim-Richards liep een hamstringblessure op en nu de sterke aanvaller tijdelijk is uitgeschakeld, moet Feyenoord het doen met Mitchell te Vrede of Elvis Manu.

Die twee maken maar weinig indruk op Van Hanegem. Te Vrede bakt er volgens de oud-coach ‘helemaal niets van’. De spits is volgens Van Hanegem alleen uit op eigen succes en dat is volgens hem zelfs ‘droevig om te zien’. Manu is populair in De Kuip, maar dat heeft volgens Van Hanegem ook te maken met het feit dat Manu zich bezighoudt met het publiek. “Hij moet ook buiten Rotterdam bij de les zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker is dat, verwijt het dan de technische staf/leiding dat deze jongen als back-up fungeert. Alsof Michel er zelf wat aan kan doen dat hij er echt helemaal niks van kan.

2 maart 2015 om 11:58

Het blijft mij ook een raadsel dat hij bij excelsior weg moest en dat feyenoord toen dacht laten wij hem dan maar nemen.

2 maart 2015 om 12:15

Hoe anders had het eruit gezien als Dost was gekomen begin dit seizoen haha.

2 maart 2015 om 13:54

Hoe anders had t seizoen eruit gezien als Messi gekomen was? Dat dost argument slaat gewoon nergens op want die was niet haalbaar.

Ik vind de kritiek op Te Vrede terecht. Die is in mijn ogen niet van het niveau wat je bij Feyenoord nodig hebt. Manu ben ik dan weer wel fan van. Hij is snel en wendbaar, maar geen echte spits. Die mist Feyenoord nu echt nu Kazim-Richards geblesseerd is.

2 maart 2015 om 11:20

Als Kazim er in staat, kraakt iedereen hem af dat hij zo weinig scoort en niks toevoegt, nu is hij geblesseerd en word hij ineens gemist... Frappant..

2 maart 2015 om 11:31

Ik vond Kazim sowieso al erg nuttig. past gewoon erg goed bij het spelletje wat Feyenoord nu wenst te spelen.

Te Vrede daarin tegen kan werkelijk geen enkele bal vasthouden.

2 maart 2015 om 11:35

Ze missen het type Kazim... Kazim heeft nog genoeg te verbeteren en zou efficienter moeten zijn. Feyenoord heeft een fysiek sterk aanspeelpunt nodig in hun werkwijze en dit is Te vrede te weinig

2 maart 2015 om 12:28

Ja in het begin werd ook nog moord en brand geschreeuwd om te Vrede een kans te geven. Ik zag in die eerste 5 wedstrijden al, dat hij er niks vna kon (ondanks dat hij 4-5x scoorde).

Je speelt met te Vrede in je elftal tot de penalty stip met 10 man. Z'n aannames zijn kut, z'n balbehandling ook, en hij heeft de draaicirkel van een tank, en is zowaar nog langzamer dan van beukering.

Plus Feyenoord heeft nou ook niet echt spelers die bekend staan om hun geweldige voorzetten, dus je hebt ook in het penalty gebied niks aan te Vrede.

2 maart 2015 om 12:46

Kazim missen? Welnee. Fredje dient zijn tactiek aan te passen. Gewoon met Achabar en Manu spelen. Middenvelders laten opkomen. Achabar is technisch en tactisch prima in staat om anderen in stelling te brengen. Zeker spelers als Toornstra en Manu. Manu kun je ook nog mee counteren, met zijn snelheid en doelgerichtheid. Dus Te Vrede nooit en te nimmer meer opstellen, ook geen contract verlenging aanbieden. Kazim kan volgend jaar banken. Blijft een trieste situatie, en kost Feyenoord nu dus Europees ticket voor volgend seizoen (3e plek). Heeft wellicht ook met de uitschakeling te maken tegen Roma. Het kost je sowiezo de kans op een 2e plek dit jaar. Het kost Feyenoord dus uiteindelijk ook weer geld, en heeeeel misschien een mogelijk kampioenschap. Alhoewel PSV wel degelijk is dit seizoen.

2 maart 2015 om 12:57

Is met Immers niet anders. Die werd donderdag ook gemist.

2 maart 2015 om 11:33

@kolonelb dan is de kritiek op Te Vrede niet terecht, dan moet je bij v Geel zijn. Iedereen wist al lang dat Te Vrede lang niet goed genoeg is. Kan hij ook niks aan doen.
Zorg dan voor wat beters.

2 maart 2015 om 11:42

Van Geel weigert doodleuk 800.000 euro voor dit non-talent. Het wordt echt tijd voor een td die kan bouwen

2 maart 2015 om 12:03

gewoon inhouden op zn salaris

Over tevrede kan ik het begrijpen.. maar manu totaal niet.. iemand??

2 maart 2015 om 11:22

Manu moet constant presteren. Niet 1 keer in per 4 maanden.

Maar de grootste schande van Feyenoord is dat Lex Immers al 3 seizoenen onbedreigd op 10 speelt. Hij zou nooit bij Ajax of Psv in de selectie zitten. Of zelfs door de Feyenoord opleiding komen. Feyenoord is geen topclub. In niks.

2 maart 2015 om 11:37

En toch wordt hij elke wedstrijd die hij niet speelt enorm gemist, en speelt hij ook onder verschillende coaches alles, hij doet toch wel iets goed.

Tsja wat kan Te Vrede er nou aan doen dat hij word opgesteld? Meer een fout van de trainer en staf dat ze hem soms opstellen. Hij kan gewoon niet beter en is gewoon niet goed genoeg, beetje triest om hem zo aan te vallen vind ik, want hij doet wel zijn stinkende best. Ik denk dat hij zelfs voor ploegen als Groningen, Heerenveen, Utrecht etc (middenmoot ploegen) tekort komt.

2 maart 2015 om 13:00

Dat geldt voor elke speler. Elke speler wordt door de trainer opgesteld. Maar zo'n trainer met wel alternatieven hebben. Ik zie ze niet bij Feyenoord.
En Te Vrede deed het aan het begin niet zo slecht als nu.
Het lijkt of hij er totaal geen zin meer in heeft.

Hoe kan hij van manu nou zeggen dat hij geen indruk maakt.
Hij is een tijd geblesseerd geweest dan kan je er moeilijk wat van zeggen.
En tegen roma kom hij er in en score gelijk weer.
Ik heb al gelijk gezegd zet manu er maar in in plaats van te vrede.
Met zijn snelheid maakt hij de meeste verdedigers toch gek.

2 maart 2015 om 11:26

Manu heeft moeite tegen de kleintjes. In belangrijke wedstrijden staat hij er, in de minder belangrijke onzichtbaar.

2 maart 2015 om 11:35

Ja maar hoe kan je nou iets zeggen over een speler.
Die een tijd geblesseerd is geweest dan kan je toch niet zeggen.
Dat hij geen indruk heeft gemaakt.
Daar ga het mijn om.
Want je zie aan Manu dat hij genoeg talent heb.

2 maart 2015 om 12:03

Manu heeft genoeg talent, dat ben ik met je eens. Ik denk dat Willem toch het mentale bedoelt. Dus ook schitteren tegen de eagles uit op een vrijdagavond met -10 en niet alleen de europese krakers in De Kuip. Ik ben het wat dat betreft wel eens met Willem. Ik denk dat Manu er nog meer uit kan halen.

2 maart 2015 om 12:07

Dat is 1 ding wat zeker is dat hij er veel meer uit kan halen.
Maar zie dat ook wel gebeuren bij Manu.
Kom vanzelf als hij er maar voor vecht.

Van Hanegem weet het allemaal zo goed en heeft alleen maar kritiek de laatste tijd, als ie nou eens met een oplossing komt dan als hij het allemaal zo goed weet... wie moet er komen, wie moet er weg? zeg het maar

2 maart 2015 om 11:29

Hij is gewoon de Statler en Waldorf van Feyenoord verenigt in één persoon.

Het is zagen om te zagen. Er zit niks constructief achter. Ach, soms heeft ie wel eens gelijk, maar veel ook niet.

Het is gewoon een oude misnoegde zeur geworden met heimwee naar vroeger toen alles nog beter was. Zelfs de toekomst.

2 maart 2015 om 12:04

Haha, dat is hij inderdaad ja. Mooi vergelijk.

Te Vrede ruilen met Van Weert?

2 maart 2015 om 11:54

Te Vrede is voorheen ook al geflopt bij Excelsior, dus die zullen niet op hem zitten te wachten.

Dat Willem een notoire zeikerd is weten we allemaal, maar hij heeft hier zeker een punt.
Manu kan voor spanning zorgen door z'n gedrag en inzet, maar in principe is het een beperkte voetballer.
Hij is snel maar heeft een beperkt schot en niet bijster veel inzicht.
Te Vrede komt gewoon veel te kort voor de eredivisie, maar hij kan er natuurlijk niks aan doen dat hij opgesteld wordt. Desalniettemin werkt het niet.

Ik denk wel dat ze dat bij Feyenoord nu ook wel inzien. Hij is gewogen en te licht bevonden.

2 maart 2015 om 11:41

Ben ik het helemaal mee eens.
Manu is leuk om opportunistisch te spelen en op basis van inzet kan hij wel eens verrassen maar "voetbaltechnisch" heeft hij zijn beperkingen. Dan heeft Boetius(ondanks zijn mindere periode) veel meer potentie.
Ik vind Manu een beetje type "andre Hoekstra"
Te Vrede is alleen bruikbaar als je in de laatste 5 minuten "alles of niets" wil spelen en er een extra aanvaller inzet ipv een verdediger.

2 maart 2015 om 13:02

Willem is misschien wel een zeikerd, maar volgens mij is dit Rotterdams.
Ik hoor om me heen in het stadion niet anders. Alles en iedereen wordt afgezeken, tot een ander het doet. Dan wordt de bewuste speler en/of td weer verdedigd.

2 maart 2015 om 13:13

Nou kijk, het is ook wel weer zo dat het nou niet altijd even tof is om een Feyenoord supporter te zijn natuurlijk. Rotterdammers zeiken, dat klopt. Rotterdammers zijn in principe overal tegen.

Een speler moet eigenlijk altijd goed genoeg zijn én inzet tonen (of potentie hebben). Bij Feyenoord is het echter helaas zo dat je de supporters al voor je kan winnen als je alleen dat laatste hebt. Anderzijds zijn de supporters veeleisend en dan val je vroeg of laat door de mand en blijk je dus gewoon een beperkte speler te zijn. Die enigzins populair is. Tja, dan vang je bij Feyenoord gewoon veel wind, dus veel gemopper.

Ach daar hebben we onze grootste azijnzeiker weer om iemand weer helemaal af te maken , maar buiten dat hij het niveau niet heeft is dit natuurlijk niet zo netjes , want deze jongen wordt opgesteld doet zijn best maar men vergeet dat hij wel iemand moest opvolgen die er gewoon 25 per seizoen maakte dus helemaal eerlijk vind ik dit niet Feyenoord heeft op dit moment gewoon niet beter .

Wat mij betreft volgende wedstrijden met Achahbar of Manu in de spits spelen. Het is lullig voor Te Vrede dat ze hem niet hebben verkocht, maar met dit soort prestaties kan je niet in het elftal blijven.

2 maart 2015 om 11:30

Achteraf gezien is het bizar natuurlijk dat hij een miljoen moest kosten.

2 maart 2015 om 11:40

Vind het eigenlijk net zo bizar dat er een club is geweest die geld heeft geboden voor deze spits. Vind het persoonlijk echt drie keer niks. Degene die het in zijn hoofd haalde om een miljoen euro te vragen voor deze spits is toe aan een bezoekje aan de dokter.

Niet om lullig te doen, maar Te Vrede is een spits voor onderkant Eredivisie, bovenkant 1e divisie. Demouge, Weghorst, Lieder, Kolder etc. Die categorie.

2 maart 2015 om 12:30

Volgens mij was het een bod van 3 ton, dus dat is net zoveel als een appartementje in Bergschehoek. Uiteraard zou ik alsnog voor het appartement kiezen, maar veel was er niet geboden.

Goed gezien Willem. Zeg je er gelijk even bij dat je Kazim ook helemaal niks vond, of doe je gewoon net of je neus bloed? Net als Been, en R. de Boer. Die vonden Kazim een drama, Feyenoord onwaardig en weet ik wat ze allemaal geroepen hebben om aan te geven hoe ontzettend slecht deze Kazim toch wel was.
Deze zogenaamde kenners zeggen nu dat het een hele bruikbare speler is. Been zei zelfs zonder blikken of blozen dat hij hem na dit seizoen wel bij de selectie zou houden. Dus zelfs een nieuw contract aan zou bieden. De Boer zei zelfs dat Kazim de laatste weken een van de betere spelers was. Voetbalkenners bestaan wel hoor. maar schrijven over algemeen geen colum in de krant en analyseren niet voor TV. Echte kenners werken nl gewoon bij een fatsoenlijke club. En laten zien dat ze weten waar ze over praten.

Hij komt inderdaad te kort en volgende transferperiode is hij weg. Ik zou hem voortaan buiten de selectie laten en het anders oplossen. Zet Manu maar in de spits tot Kazim weer terug is. Daarna kunnen wij Achahbar gebruiken ipv Te Vrede. Ik vind Achahbar veel beter met Kazim spelen dan Te Vrede met Kazim. Zij lopen elkaar juist in de weg.

2 maart 2015 om 11:40

Precies! Manu of Achahbar voortaan opstellen bij afwezigheid van Kazim en Te Vrede alleen opstellen wanneer er geen opties meer over zijn.

Willemwat ben ik het met je eens. Deze jongen is een schade dat hij ooit het Feyenoord shirt heeft mogen dragen. Misschien net zo erg als Jonny van de Burgerking. Dit mag je z'n jongen niet aandoen. Deze jongen kan er ook niks aan doen dat hij totaal niet kan voetballen. Ik neem het te vrede ook niet kwalijk maar van geel en Rutten wel. Dus jongen stel deze jongen niet op!

Helemaal met Willem eens, Te Vrede is echt een waardeloze voetballer. Zodra hij in het elftal komt sta je direct met een man minder. Hij verliest al zijn duels, is moeilijk aanspeelbaar, kan geen bal fatsoenlijk aannemen, sticht geen enkel gevaar kortom hij doet gewoon helemaal niks goed en dat is toch wel heel erg pijnlijk om naar te kijken. Het is eigenlijk een schande dat de beste man nog bij de selectie zit en door de afwezigheid van Kazim nu ook nog in de basis staat ook. Ik heb liever Manu of Achahbar in de spits, die kunnen tenminste nog iets. Anders schuif je maar lekker Mans Herrmann door, die nog lang niet klaar is voor het grote werk maar echt alles is beter dan Te Vrede in de spits.

Probleem is een beetje (m.i.) dat Te Vrede wordt gedwongen om de rol van Kazim over te nemen, die dat weer in de maag gesplitst heeft gekregen door de rol van Pellè van de voorgaande jaren: Aanspeelpunt zijn in de spits, om vandaar uit ook het spel voorin te gaan verdelen..

En dat is nou nét niet waar Te Vrede goed in is. Hij moet de hoge ballen vanuit de lucht krijgen, ergo hij heeft flankspelers nodig die een goede voorzet in huis hebben, kijk naar het begin van het seizoen, toen heeft hij er aardig wat gemaakt zo. Zolang hij dieptepasses moet verwerken vanuit de verdediging of het middenveld blijft hij falen, omdat hij die balcontrole niet heeft.

Dus feitelijk heeft Feyenoord 2 keuze's: Vervanging voor Te Vrede regelen of het systeem omgooien. Ik opteer voor het eerste, ook omdat het systeem met echte buitenspelers op dit moment niet goed te spelen is met deze spelersgroep.

2 maart 2015 om 14:53

Exact. Te Vrede is veel statischer dan Kazim!

Hij is erg afhankelijk van zijn aanvoer, en die was in het begin van het seizoen veel beter vana Boetius. Te vrede krijgt nu eigenlijk alleen maar bruikbare ballen van Toornstra...

Manu is een betere vervanger als je in het zelfde systeem wil blijven spelen.

Feyenoord moet Te Vrede zien te lozen want dat is echt een matige speler en mocht Kazim niet blijven en Kuijt komt wel, dan zou ik alsnog Michiel Kramer of Michael de Leeuw halen als back-up voor de spitspositie.

Tevrede is de eerste speler die niet meer toevoegd dan geen speler, knap!

En Bas Dost moet nu maar gelijk in de spits bij Oranje omdat hij 5 wedstrijden achter elkaar scoort. En dan noemt die anderen opportunisten.

Één ding is nu wel duidelijk, snel Kazim een contract aanbieden! Te Vrede volgend jaar uitzwaaien en op zoek naar nog een spits die kan concurreren met Kazim.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren