Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon Liverpool adviseert: 'Ik hoop echt dat ze Bony halen'

Laatste update:

Wilfried Bony is niet te stoppen in Engeland. De aanvaller van Swansea City was zondag ook weer trefzeker in de met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur en heeft nu als eerste speler de grens van twintig Premier League-doelpunten in 2014 bereikt. Liverpool-icoon Jamie Carragher, tegenwoordig analist, hoopt dat Brendan Rodgers overgaat tot actie.

/

Volgens Carragher is Bony de man die Liverpool nodig heeft. "Ik hoop dat ze hem gaan halen in januari", zei de voormalig verdediger bij Sky Sports. "Liverpool mist een speler als Bony. Tegen Manchester United kwam Mario Balotelli als invaller binnen de lijnen, maar daar schoot Liverpool weer niet veel mee op."

"Ik wil Mario nergens de schuld van geven, maar ik geloof dat hij is gehaald voor twintig miljoen euro", vervolgt Carragher. "Hoeveel zal Bony kosten? Misschien 25, 30 miljoen euro. Ik hoop echt dat Liverpool deze transfer in januari kan realiseren." De 26-jarige Bony speelt nu anderhalf jaar voor Swansea, dat de sterke Ivoriaan in de zomer van 2013 overnam van Vitesse.

Wilfried Bony zou een topaankoop zijn voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoorde laatst dat ze 125 miljoen uit hebben gegeven. Ongelooflijk dat je zo zwak heb ingekocht.
Liverpool is niet voor de absolute top gegaan. Allemaal middelmaat. Dan kan je beter geen transfers doen.

15 december 2014 om 00:30

Ze hebben eigenlijk alleen maar bankzitters gekocht, echt absurd ingekocht. Nu kan je toch wel zien dat het niet Rodgers' doen was dat ze het vorig seizoen zo goed deden, maar dat het door Suarez kwam.

15 december 2014 om 00:39

hij heeft ze waarschijnlijk ingekocht omdat hij hun in de toekomst in de basis komen te staan. als hun nu slim zijn halen ze bony op en verkopen ze lamber of balotelli en dan zit je ook voorlopig goed in de aanval

15 december 2014 om 00:43

Op dat moment wat het een logische keuze om bankzitters te kopen. Het grootste probleem was de defensie waar Moreno en Lovren voor werden gehaald en verder wou Liverpool zich voorbereiden op de CL. De selectie was voor dit seizoen niet breed genoeg, dus daarom investeerde Liverpool in de breedte.

Dat het uiteindelijk niet zou lopen is achteraf makkelijk lullen, maar op dat moment waren bijna alle aankopen logisch. In mijn ogen in ieder geval, ik had alleen graag een betere rechtsback gezien in plaats van Manquillo.

Dat het nu niet loopt bij Liverpool licht in mijn ogen toch voornamelijk aan het feit dat de coach het niet aan de praat krijgt, de aankopen zijn zo slecht nog niet, ze presteren alleen niet zoals ze dat in voorgaande seizoenen hebben gedaan (zie bijv. Lovren).

15 december 2014 om 01:03

Op Balotelli na is er best logisch ingekocht hoor.. Ja, veel relatief jonge spelers, maar zeker goede jongens spelers met potentie.

15 december 2014 om 00:31

Off: lol, nu pas horen dat ze 125 miljoen uitgegeven hebben? Haha.

On: Ik denk dat ze met Bony de spits hebben die ze zochten, alleen moeten ze hem wel juist kunnen bedienen. Natuurlijk is niet alleen de spitspositie hun zwakke punt, zo zitten er verdedigend ook een paar steken los.

15 december 2014 om 02:37

Ze hadden nog beter alleen Bony kunnen halen voor 25 miljoen en verder niks. Dan heb je een topspits in huis die er meer dan 20 voor je in legt en heb je nog 100 miljoen over.

Ze hadden gewoon Sanchez moeten halen. En die kans was er zeker. Arsenal heeft daar fantastisch op gereageerd. Dat was nou echt een speler die Liverpool weer nodig had. Een type Suarez. Keiharde werker en misschien scoort hij minder. Maar levert wel erg veel assists op. Heerlijke voetballer. Ze hebben nu alleen maar spelers gekocht die bij een middenmotor in Engeland horen. En niet bij de top.

15 december 2014 om 00:50

Dat gaat moeilijk als Sanchez zelf niet naar Liverpool wil he?

15 december 2014 om 00:56

Sánchez wilde wel naar Liverpool. Liverpool wilde hem in de transfer van Suarez betrekken. Daar voelde Barcelona weinig voor, die wilde hem liever los verkopen. Uiteindelijk werd Suarez wel verkocht maar Sanchez niet gehaald

15 december 2014 om 01:12

Nou Sanchez wou juist niet naar Liverpool omdat hij liever in Londen wou wonen..

15 december 2014 om 02:07

therosepetal heeft inderdaad gelijk. Barcelona en Liverpool waren akkoord om Sanchez in de deal met Suarez te betrekken alleen wou Sanchez inderdaad perse naar Arsenal, waardoor de deal met Suarez nog enkele weken op zich liet wachten.

ON: Als je nou manager van Liverpool bent, en je kan kiezen tussen een Balotelli en een Bony dan haal je toch altijd Bony?

Ik kon er afgelopen zomer met m'n kop niet bij dat Arsenal én Liverpool de kans hebben laten liggen om Bony te halen.
Liverpool bewijst maar weer eens dat hun aankoopbeleid meer van de Andy Carrolls dan van Suarezjes is. Onvoorstelbaar hoe achterlijk ze hebben ingekocht.

15 december 2014 om 01:14

Lovren zat vorig jaar bij de beste 5 verdedigers van de BPL, Lallana was ook 1 van de betere middenvelders, en Moreno is ook een prima back, Balotelli valt over te twisten maar goed worth the risk dacht men. Markovic, Origi, Manquillo en Can zijn naar mijn mening erg talentvolle voetballers die in de toekomst zeker van waarde zullen zijn, die zijn voornamelijk gehaald om de selectie breder en sterker te maken.

De gedachten achter al deze transfers is eigenlijk zo gek nog niet wel dan?

15 december 2014 om 01:45

Het zijn ook stuk voor stuk goede voetballers, maar als je een enorme persoonlijkheid als Suarez verliest, dan moet je investeren in jongens met een soortgelijke winnaarsmentaliteit.
Nu komt dat weer volledig op de schouders van die arme Gerrard terecht...

Om Balotelli te verkopen zal ook wel niet meevallen denk ik. Zouden er ook geen andere clubs interesse in Bony hebben die momenteel wat beter draaien? Liverpool lijkt me op dit moment niet de meest logische stap.

15 december 2014 om 00:53

De teams die nu goed draaien hebben juist al een goede spits.
Bony kan wel naar Chelsea, maar dan zit hij daar maar te banken...

15 december 2014 om 01:09

Klopt, maar ik bedoelde niet per se een club in Engeland. Maar Liverpool had vorig jaar een goed jaar maar het is toch een beetje vergane glorie. Maar als ze hem genoeg salaris betalen zal hij vast wel willen komen.

Tsja ze kunnen halen wie ze willen, maar zo lang Rodgers gekke opstellingen er in blijft slingeren komt het toch niet goed.

Moet je toch nagaan, want ze hebben Balotelli puur gekocht voor de pr! Daar lopen dus nou noem een schatting 20.000 man rond met een shirtje van Balotelli en die man heeft werkelijk niets laten zien, compleet niets! Dan geef je als club 125 miljoen uit aan spelers en hij springt eruit (omdat verder niks leuks te melden is over het spel van Liverpool) omdat de rest niet opvalt, dan denk ik dat je als bestuur wel je vraagtekens mag plaatsen over het aankoop beleid van Brendan Rogers en co! Daar is iets compleet misgegaan in de bestuurskamer!

Verlies pakken en Ballo eruit... Bony daarvoor halen..

Voor 125 miljoen hadden ze Khedira, Cavani, Reus moeten halen. In ieder geval in die klasse

15 december 2014 om 10:09

Het is heel makkelijk om namen van wereldtoppers te noemen, maar 9 van de 10 van dat niveau gaan gewoon op dit moment niet naar Liverpool. Alleen als er astronomische salarissen worden betaald misschien, maar zelfs dan komt niet iedereen.

Ik volg met Engels voetbal alleen match of the day, maar het valt me nu al een aantal weken op dat Garry Monk Bony steeds wisselt in het laatste half uur / kwartier voor Gomis. Is hij ontevreden over Bony dat iemand weet?

15 december 2014 om 10:46

Volgens mij is dat alleen om marktwaarde van gomis omhoog te krikken en die in januari van de hand te doen want ze zijn niet tevreden met hem.

Iemand vergeten dat de Africa Cup om de 2 jaar is en dus deze keer in 2015.....

Je hebt niets aan Bony de eerst weken, terwijl we een spits nodig hebben die er nu een paar in kan trappen.

Carragher en de rest.....had toch wel verwacht dat jullie wat verder nadachten

Iemand vergeten dat de Africa Cup om de 2 jaar is en dus deze keer in 2015.....

Je hebt niets aan Bony de eerst weken, terwijl we een spits nodig hebben die er gelijk een paar in kan trappen.

Carragher en de rest.....had toch wel verwacht dat jullie wat verder nadachten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren