Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Club Brugge stalt ‘toptalent’ in Eindhoven: ‘Wil zich doorontwikkelen’

Laatste update:

FC Eindhoven heeft donderdagmiddag de komst van Dennis van Vaerenbergh aangekondigd. De achttienjarige spits wordt voor een jaar gehuurd van de Belgische topclub Club Brugge en hoopt zich in de Jupiler League verder te kunnen ontwikkelen.

“Dennis heeft overal laten zien doelpunten te kunnen maken, zo heeft hij ook een behoorlijk aantal goals gemaakt in de jeugdinterlands”, reageert technisch manager Harm van Veldhoven op de website van zijn club. “Met Club Brugge onderhouden we uitstekende contacten. We zijn ook erg verheugd met het feit dat we komend seizoen dit toptalent uit hun opleiding kunnen verwelkomen. Dennis is een speler die eraan toe is om zich via het platform van FC Eindhoven door te ontwikkelen.”

Van Vaerenberg maakte dit seizoen vooral indruk in de UEFA Youth League, waarin hij in zes wedstrijden tot vier doelpunten kwam. De aanvaller maakte ook al zijn debuut voor België Onder-19.

Een goede aanwinst voor FC Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een top talent van een topclub in België. Klinkt als een top zet van Eindhoven ook al ken ik deze speler niet helemaal op en top!

1 juni 2017 om 17:42

Echt een enorm goede speler. Vreemde uitleenbeurt, want onder bijvoorbeeld een Frank de Boer zag ik hem echt wel uitblinken bij Club.

1 juni 2017 om 18:48

Veel grote talenten vertrekken op huurbasis naar de Jupiler League.
Zalalem, ünal en nu deze jongen.

1 juni 2017 om 19:00

Ja? Zo'n toptalent is het nou toch niet? Hopelijk voor die jongen kan hij zich daar ontwikkelen en heeft FC wat aan hem.

1 juni 2017 om 19:10

Je kent zelfs de absolute toppers uit de jeugd van je eigen club niet. Scoort er al jaren op los voor alle Belgische jeugdelftallen. En was ook geweldig in de Youth League.

1 juni 2017 om 19:35

Bij FC Eindhoven zitten altijd veel Belgen en vaak doen ze het ook goed. Ook belangrijk voor zo'n jonge jongen dat hij zich thuis voelt en Eindhoven is natuurlijk niet ver vanuit België.

1 juni 2017 om 19:44

Bon Jovi, hoe zit het dan met Ahmed Touba ik heb me laten vertellen dat hij een van de grootste talenten is van Club.

1 juni 2017 om 20:00

Basisplaats veroverd tijdens de playoffs en nog vijf matchen gespeeld. Contract verlengd en volgend jaar in de A-kern, waarschijnlijk zelfs de basiself. Qua fysiek en stijl enorm gelijkend op Meunier.

1 juni 2017 om 20:06

Ik ken hem. Vandaar mijn vraag. Storm scoorde er ook op los (als flankaanvaller) en is zelfs in tweede klasse bij OHL geen echte meerwaarde.

Veel lof voor de prestaties in de Youth CL en op de Viareggio cup maar slechts 1 speler werd een echte doorbraak toegedicht: Touba. Dit door het enorme verschil tussen de jeugdploegen en de eerste ploeg. Niet toevallig is dat ook de enige die zich profileert als potentiële basispion. Vlietinck heeft nog 1 of 2 keer ingevallen en dat was het. Bij Anderlecht was het nog minder, ondanks hun internationaal gerenommeerde jeugdopleiding. Die jongentjes moeten mannen worden.

Daarom is een uitleenbeurt aan Eindhoven misschien goed, maar als je dan een beest als Wesley Moraes bezig ziet die maar 1,5 jaar ouder is... wordt moeilijk voor van vaerenbergh.

1 juni 2017 om 20:11

Karim, is een goeie. Het valt af te wachten wie de nieuwe trainer wordt van club en of die Touba ziet zitten, maar mits hij verdedigend wat bijgeschaafd wordt, kan hij wel eens onze toekomstige linksback worden. Fysiek sterke jongen, met een groot loopvermogen en een dribbel. Zo zie ik de backs wel graag. Al mag zijn positionering en voorzet beter maar hij is nog jong.

Eindhoven weet de laatste jaren vaker goede talenten op huurbasis aan te trekken, en daar plukken ze ook de vruchten van. Een aantal jaren geleden was Eindhoven nog een grijze muis in de jupiler league dat steevast bij de laatste vijf eindigde. Sinds een jaar of 6 doen ze (op dit jaar na) altijd mee aan de play-offs en eindigen ze hoog op de ranglijst met verzorgd aanvallend voetbal.
Voor dit talent hebben ze ook al Joey Sleegers, Van den Buijs, Caenenpeel, Vandeputte weten te huren of aan te trekken.

1 juni 2017 om 19:37

De scouting van FCE is dik ik orde de laatste jaren. Heb ook het idee dat Belgen wel graag naar Brabant naar FC Eindhoven, maar ook naar bijvoorbeeld NAC gaan. Is vlak bij België en qua cultuur wel een beetje vergelijkbaar denk ik.

Het valt me op dat Jupiler League clubs ineens heel veel spelers huren van grote clubs uit het buitenland. Vooral van City en Chelsea zie je ineens veel spelers.

Heb hem afgelopen zondag nog zien spelen in Terborg tijdens een A junioren toernooi. Hoewel het tegen leeftijdgenoten was blonk hij wel uit. Aan Brugge kant was hij die mij het meest kon bekoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren