Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clarence Seedorf adviseert: ‘Ik zou niet vertrekken als ik hem was’

Laatste update:

Clarence Seedorf denkt dat Christian Eriksen nog steeds kan slagen bij Internazionale. De oud-speler van onder meer de Milanese topclub, vraagt om meer geduld met de middenvelder, die in januari van dit jaar van Tottenham Hotspur overkwam en sindsdien niet aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen. Na 22 duels in de Serie A staat de teller van de Deen slechts op twee assists en één doelpunt. "Op dit moment zit hij misschien in een fase waarin hij niet presteert zoals we van hem gewend zijn, maar ik zou niet vertrekken als ik hem was."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 november 2020 om 14:07

Wat denk je nou zelf? Eriksen kan ondanks een paar mindere jaren nog altijd bij veel topclubs aan de slag.

28 november 2020 om 14:07

Klinkt misschien vreemd, maar ik vind dat Ajax juist een andere weg in is geslagen. Nieuwe, verse krachten. En misschien pakt de een beter uit dan de ander.. toch hoop ik dat ze niet terug gaan vallen op het terughalen van oud-spelers. Vind de jongere garde dan toch net wat gedrevener.

28 november 2020 om 14:17

Huh?
Nee het was juist andersom.
Ajax kon nooit geen potten breken met alleen maar talenten en het ontbrak juist aan een Tadic en een Blind. Nu is Tadic geen oud speler maar de ervaring die ze meebrengen is altijd welkom.. en dan heb ik het niet eens gehad over Huntelaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren