Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CL-winnaar nieuwe trainer Fortuna: ‘We willen glorie terugkrijgen’

Laatste update:

Peter van Vossen is vanaf de zomer de trainer van Fortuna Sittard. De oud-aanvaller van onder meer Ajax, Feyenoord, Anderlecht en Glasgow Rangers tekent een contract voor twee seizoenen bij de huidige nummer veertien van de Jupiler League. Van Vossen volgt bij de Limburgers Wil Boessen op, die na dit seizoen vertrekt.

/

Van Vossen, die 31 interlands speelde, liep stage bij Fortuna en kreeg daardoor ‘een heel goed beeld van de club’. “Ze hebben op financieel gebied een aantal heel zware jaren achter de rug en staan nu voor de wederopbouw. Het is een roemruchte voetbalclub met een heel grote en rijke historie. Het is mooi dat ik mee kan helpen iets van die glorie terug te krijgen”, zegt Van Vossen tegen Voetbal International.

De 45-jarige Van Vossen uit Zierikzee was eerder als assistent-trainer bij FC Omniworld en Almere City FC, AGOVV Apeldoorn en RBC Roosendaal werkzaam. “Wij zijn zeer verheugd dat we een trainer met een dergelijke naam en statuur hebben aangetrokken”, zegt directeur Martin Masset. Van Vossen werd als speler driemaal landskampioen en won in 1995 met Ajax de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht eerst aan een trainer die de champions league gewonnen had, blijkt het een speler te zijn. Vooralsnog klinkt het goed voor Fortuna! Nu kijken of hij zijn spelersdaden kan omzetten in het reilen en zeilen van een trainert.

Mooi dat van Vossen een kans krijgt. Als speler heeft hij het maximale uit zijn carriere gehaald. Hopelijk wordt het een succes bij Fortuna.

Nooit geweten dat ie bij Ajax heeft gezeten.

17 maart 2014 om 21:01

Moet je echt eens de goal tegen PSV van hem opzoeken. Dacht 94-95 de 0-4 (Eindstand 1-4). Schitterende goal.

Prachtige voetballer met weergaloze dribbels! Jammer van zijn blessures en mentaliteitsproblemen anders had hij zeker tussen grote namen als Marco van Basten, Cruijff en Bergkamp gestaan.

18 maart 2014 om 08:36

Haha grapjas , het was meer een type kuyt . Een harde werker met veel inzet

Waar zijn de tijden dat hij samen met Van Ham en Van Ankeren de Freethiel onveilig maakte?

Ooit op de kaart gezet door Boskamp.

weet niet of je hemt als trainr wilt hebben.
agovv rbc en omniworld. alle drie bestaan ze niet meer .

ontopic.

Tjah hoop dat hij iets moois kan neerzetten. weet niet wat er op dit moment financieel mogelijk is.

18 maart 2014 om 08:28

Omniworld bestaat gewoon nog, alleen zijn deze verder gegaan onder de naam Almere City FC.

On: een goede speler maakt je nog geen goede trainer. Het is natuurlijk mooi voor Fortuna Sittard en je communiceert toch een grote naam naar buiten toe, maar of zijn kwaliteiten voldoende zijn moet blijken. Ik weet zijn aanpak niet, dus is lastig oordelen..

18 maart 2014 om 16:05

Klopt ja. helemaal vergeten. stom van me

Man, wat een titel weer. Dacht dat iemand was die als trainer de CL had gewonnen.

Verrassende keuze van Fortuna Maar wel iemand die als speler ervaring heeft op een hoog niveau,hoop dat Peter dit op de selectie kan overbrengen maar de toekomst zal het uitwijzen.

Ze zijn nog een club vergeten, hij is ook nog coach geweest van Atletico Ananas

Mooi voor beiden hopelijk. Hopelijk promoveert Fortuna weer binnen een paar jaar. Veel succes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren