Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City-aanwinst hoopt op Mbappé: ‘Het zou geweldig zijn als hij hierheen komt'

Laatste update:

Benjamin Mendy en Bernardo Silva maakten deze zomer samen de overstap van AS Monaco naar Manchester City. Als het aan Silva ligt, kapen the Citizens deze zomer nog een speler weg bij de Monegasken. De Portugees zou Kylian Mbappé graag als ploeggenoot willen verwelkomen in Engeland.

“Ik heb niet met Mbappé gesproken, maar hij is een geweldige speler. Het zou geweldig zijn als hij hierheen komt, je weet het maar nooit. Maar Manchester City moet hierover beslissen”, zegt Silva in gesprek met Sky Sports. “Hij kan een absolute superster worden. Sterker nog, hij is al een beetje een superster. Hij is een geweldige speler om mee samen te spelen, omdat hij heel intelligent is met zijn bewegingen.”

“Het is als middenvelder perfect om iemand als Mbappé in je team te hebben. Hij is snel, slim en een goede afmaker”, vervolgt de Portugese aanwinst van Manchester City. “Het is idioot als je bedenkt dat hij pas achttien jaar oud is. Hij kan absoluut de beste speler ter wereld worden.”

Silva werd door the Citizens voor vijftig miljoen euro losgeweekt bij AS Monaco. In zijn spoor vertrok ook Mendy naar Manchester City. “Het is fantastisch dat we samen in Manchester zijn. Ik vond hem een geweldige speler om mee samen te spelen vorig seizoen en ik hoop dat we hier ook mooie dingen kunnen bereiken. Eerlijk gezegd hoopte ik al dat hij zou volgen naar Manchester City. Ik zei: kom op Mendy, kom met me mee. Hij kan dit team echt helpen, hij is een uitstekende speler.”

Zie jij Kylian Mbappé deze zomer naar Manchester City vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee bedankt, met Gabriel Jesus en Aguero al twee absolute (potentiele) toppers in huis. Mbappe is wel in Manchester gesignaleerd en staat op de foto met Leroy Sane, maar dit zou betrekking hebben op zijn individuele deal met Nike. Als Manchester City toch besluit Mbappe te halen kan ik daar niet bij met mijn hoofd, dan laat je Iheanacho gaan.

6 augustus 2017 om 09:55

Iheanacho is al verkocht aan Leicester City.

6 augustus 2017 om 09:58

Nee, niet verkocht. Hij is verhuurd, en dat zeg ik in de laatste zin, "En dan laat je Iheanacho gaan".

6 augustus 2017 om 10:06

Hij is wel verkocht, 27 mil met een terugkoop clausule blaaskaak

6 augustus 2017 om 10:06

Iheanacho is toch voor 27 miljoen verkocht ?

6 augustus 2017 om 10:20

Hij is verkocht inderdaad. Foutje.

6 augustus 2017 om 11:32

Als jij daar met je hoofd niet bij kan dan heb je er weinig verstand van! Dit is gewoon het grootste talent van de wereld! Een aanval met Jesus, Mbappe en Sane is een garantie op CL bekers en vele titels!

6 augustus 2017 om 12:05

Het grootste talent sinds een half jaar. Daarnaast volg je City blijkbaar niet, in de voorbereiding steeds met een 5-3-2 opstelling gespeeld en dit systeem lijken ze te gaan spelen in de PL. De aanval is al overvol.

6 augustus 2017 om 12:29

Hij schiet records van Messi uit de boeken en het talent spat er gewoon van af! De kans dat hij de beste speler van de wereld wordt vind ik zeer groot! Hoe vol de aanval ook is voor een speler als Mbappe is altijd plaats.

6 augustus 2017 om 12:49

Mag ik jou glazen bol lenen? Feit is dat hij pas een halfjaar goed speelt.

6 augustus 2017 om 13:59

@1908
Wat een onzin. Die jongen wordt 2 jaar lang door de absolute top gevolgd en gelokt, maar wilde zelf niet. Dat jij hem pas een half jaar kent, betekent niet dat die pas een half jaar presteert. Sinds de Braziliaan Ronaldo heeft geen enkele aanvaller de combinatie van balbeheedsing, koelbloedigheid, fysiek, snelheid/ explosiviteit en techniek -op die leeftijd- die deze Mbappe heeft.

6 augustus 2017 om 16:03

Doet niets af aan het feit dat hij pas een halfjaar op topniveau presteerd, en verder nog niets bewezen heeft. Als een Real of PSG 2 jaar geleden 50-60 miljoen hadden neergelegd was Mbappe echt wel verkocht door Monaco.

ik zou zeggen aguero naar madrid en niet naar de concurrentie laten gaan
en met het geld 18 jarige mbappe halen

pep heeft zijn spelers graag jong en getalenteerd

Ja hoor... Iheanacho, aguero, Gabriel, sterling en sanering hebben ze al in de aanval lopen...

6 augustus 2017 om 11:43

Iheanacho is verkocht aan Leicester en Sterling is geen spits.

Mbappé is totaal niet nodig met Sané, Agüero, Jesus, Bernardo Silva en Sterling in de selectie. Zeker als er 3-5-2 gespeeld wordt en er een basisplek voorin verdwijnt.

Denk dat Mbappé naar Real gaat, al zal de transfer van Neymar er misschien voor zorgen dat Monaco ook richting de 200 miljoen gaat met de vraagprijs. En dan blijft hij gewoon, denk niet dat Real meer dan zo'n 125 miljoen euro zal betalen. Zidane zal hem waarschijnlijk niet eens in de basis zetten.

Begin mijn respect voor Guardiola steeds meer te verliezen. Moet altijd 1 van de sterkste elftallen hebben wil die presteren. Kan geen goed collectief vormen, en houdt al jaren vast aan dezelfde speelwijze en koopt spelers in die daar in passen. Ipv te kijken wat er rond loopt en die spelers optimaal benutten en beter maken.

7 augustus 2017 om 03:10

Een speler van City zegt dat hij er graag Mbappe zou bij hebben en jij gaat direct Guardiola afbranden. Ik snap met de beste wil van de wereld de link niet tussen jouw reactie en het artikel.

Slaat werkelijk nergens op, ze nemen hem aan voor zijn visie. Manchester City heeft het geld ervoor om dit soort aankopen te doen, moet die dan middelmatige spelers kopen zodat mensen als jij geen respect voor hem verliezen? Laat me niet lachen man waarschijnlijk ben je gewoon BVB fan of Real en heeft al zijn succes jou heel erg veel pijn gedaan. Of je bent voor een andere club in Engeland en bent bang dat Manchester city jou ploeg compleet van de mat speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren