Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen: ‘Hij zou zo door kunnen tot het EK, hij wil vast niet zo afsluiten’

Laatste update:

Het Nederlands elftal moet bij de cruciale WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden goede resultaten boeken om zicht te houden op het WK. Jasper Cillessen ziet in Arjen Robben een belangrijke speler die Oranje nog altijd voortstuwt. De doelman van Barcelona bewondert de aanvoerder van de nationale ploeg en prijst de gedrevenheid van Robben.

"Hij is superfit en een op en top sportman. Ik zie hem ervoor aan door te gaan tot en met het EK (in 2020, red.), omdat hij vast niet zo wil afsluiten", zegt Cillessen in gesprek met De Telegraaf. De voormalig sluitpost van Ajax en NEC, die al ruim twee maanden geen wedstrijd meer heeft gespeeld, zegt dat de aanvaller van Bayern München nog altijd een perfect voorbeeld is voor andere Oranje-internationals.

"Hier in het spelershotel wordt weleens de grap gemaakt dat Arjen niet eens rustig langs het buffet kan lopen. Net als Frank de Boer dat was, is hij altijd gedreven, een echte winnaar. Daar kijk ik met heel veel bewondering naar", aldus Cillessen, die volgens het Algemeen Dagblad zaterdag in de basis staat tegen Wit-Rusland. Komende dinsdag moeten de mannen van bondscoach Dick Advocaat het opnemen tegen Zweden.

Verwacht jij dat Arjen Robben gaat stoppen als international als Oranje het WK mist?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

" omdat hij vast niet zo wil afsluiten"

Nou jongens... het vertrouwen zit er goed in hoor ik al wel!

5 oktober 2017 om 17:09

Haha ook het eerste dat ik dacht. Niet zo slim van Jasper. Ze geloven er zelf dus ook niet in.. realistisch wellicht maar als topsporter moet je het niet uitspreken in deze situatie.

5 oktober 2017 om 18:26

Haha, ik moet altijd lachen om uitspraken over wat topsporters wel en niet moeten zeggen, want het is eigenlijk nooit goed. Vorig seizoen werden Schone en Ziyech nog gefileerd omdat ze zeiden dat Ajax nog kampioen zou worden; toen moesten ze realistisch zijn en moesten ze niet zo arrogant zijn.

Het is overigens wel duidelijk dat de spelers er inderdaad geen (of weinig) vertrouwen in hebben. Zelf geloof ik er ook niet meer in. Er moet echt een wonder gebeuren mocht Zweden niet van Luxemburg winnen - dat kan ook nog eens met grote cijfers zijn.

5 oktober 2017 om 21:11

Nahja zolang je nog moet spelen kun je misschien beter doen alsof je er in gelooft. Anders ga je nooit een sfeer creëren waarin het ineens wel lukt. Wishfull thinking maar niettemin.

Tja Cillessen ik denk toch dat je nu verkeerd gaat zitten. Ik verwacht dat Arjen Robben zijn carrière gaat afsluiten als Nederlands Elftal speler als het WK niet word gehaald. Ik denk dat je dit maar moet accepteren, ik zie zowel Sneijder als Robben afscheid nemen van het Nederlands Elftal. Ze zouden zeker nog mee kunnen doen aan de kwalificatiereeks, maar ik verwacht niet meer dat hun dat gaan doen.

Wat mis ik die tijden toch dat je nog een draaiend elftal had. Ik genoot echt van het Nederlands Elftal, maar dat is nu echt al een dik 1,5 jaar geleden dat ik echt genoten heb. We hadden toen nog de juiste spelers met enorme mentaliteit.

Spelers zoals Nigel de Jong, Huntelaar, Van Persie, Sneijder, Robben en niet te vergeten Kuyt die ga je gewoon niet meer vinden bij het Nederlands Elftal. Je verwacht dat er weer spelers op gaan staan om de jonge jongens van het Nederlands Elftal bij de hand te nemen, maar wie is daar nu de juiste persoon voor? Er zijn er zat die wel presteren bij hun club, maar als het op Nederlands Elftal aankomt lijkt opeens de vorm te gaan stoppen en de vorm begint weer als ze bij hun club zijn.

Cillessen gelooft er niet in.
Banken dus. Aan ongemotiveerde spelers hebben we niks.

Ik heb net de andere landen gezien die ook in de play-offs kunnen komen. Portugal, Italie, Denemarken en Turkije. Zijn samen met Nederland eigenlijk landen die zich altijd moeten kwalificeren. Straks krijgen we een WK met algerije, syrie en missen we misschien ook nog Argentinie en Chili. Allemaal leuk en aardig hoor maar als er steeds meer subtop landen wegvallen voor verdedigende ploegen hoef ik niet meer te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren