Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chery: 'De beste voetballer van QPR? Dat ben ik, samen met Fer'

Laatste update:

Tjaronn Chery maakte in de afgelopen transferperiode de overstap van FC Groningen naar Queens Park Rangers en hoewel zijn nieuwe club niet op het hoogste niveau speelt in Engeland, is Chery van mening dat hij een duidelijke stap vooruit heeft gezet. Dat betekent niet dat hij moeite heeft om aan te haken bij zijn nieuwe ploeg.

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Chery, die een kort antwoord geeft op de vraag wie de beste speler is van QPR: “Dat ben ik, samen met Leroy Fer”, noteert het Dagblad van het Noorden. “Ooit hoop ik voor een grote club in de Premier League en in de Champions League te spelen. Ook wil ik graag international worden.”

Zaterdag speelde QPR thuis tegen Bolton Wanderers en zowel Chery als Fer wist in dit duel te scoren. QPR won met 4-3 en staat na tien speelronden op de teleurstellende elfde plaats in de Championship.

Denk je dat Tjaronn Chery ooit bij een Champions League-deelnemer terecht zal komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze zo goed waren hadden ze wel hoger gestaan

4 oktober 2015 om 13:18

? Wat zeg jij nou? Dus heel elftal draait om twee spelers?

4 oktober 2015 om 15:51

Hij zegt toch niet dat QPR goed is! Ben het trouwens niet eens met hem, denk dat Charlie Austib toch wel iets beter is maar ja dat is moeilijk te vergelijken!

Cherry de beste voetballer van Qpr? Zo, die man heeft het hoog zitten! Zorg dat jullie het beide dan nog wat beter gaan doen, want een ploeg met de status van QPR hoort gewoon in de Premier League.

4 oktober 2015 om 13:22

De status van Qpr? Laat me niet lachen. Die club zit goed in de Championship.

Waarom moet Chery altijd van die arrogante uitspraken doen.

4 oktober 2015 om 13:47

Chery kennende is dit met een knipoog gezegd. Chery is niet bescheiden, maar arrogant is hij toch ook zeker niet.

Uhm Charlie Austin???

4 oktober 2015 om 13:34

Chery is beter. Austin is een typisch voorbeeld van een matige spits die toevallig een keertje veel erin ramde, omdat bij QPR niemand met talent speelde en alle ballen naar hem ging.

4 oktober 2015 om 14:50

Toevallig een keer? Ook dit seizoen is de beste man op dreef met 7 uit 9

5 oktober 2015 om 08:52

Met een klein verschil, ze zijn niet meer in de Premier League. Vorig seizoen scoorde hij dusdanig veel dat men wou dat hij werd opgeroepen en hij zou zo kunnen naar clubs als Man. United en Arsenal volgens de "experts". Ondertussen speelt hij lekker mee met QPR in de Championship. Als Austin zo goed was, dan had een ploeg uit de BPL hem wel gekocht.

4 oktober 2015 om 13:57

charlie austin is echt niveau higdon, gozer die tijdje bij NEC zat.
zwaar overschatte speler die austin

4 oktober 2015 om 14:09

Echter faalde Higdon op het derde niveau van engeland, terwijl Austin er 20 inramde in de Bpl. Zelfde niveau, right.

4 oktober 2015 om 15:53

Mensen die zeggen dat Austin een matige spits is moeten echt wat meer voetbal kijken! Hij is geen Aguero of Benzema ofzo, maar matig? Nee... en hij is echt wel beter (belangrijker) dan Chery

Een vrij domme uitspraak die je kan maken in een land als Engeland waar de media zulke quotes telkens tevoorschijn zullen halen wanneer het niet mee zit.

4 oktober 2015 om 13:49

Daar heb je helemaal gelijk in! Zie bijvoorbeeld Lord Bendtner. Zometeen als Chery mislukt krijgen we Lord Cherry.... (ja ik ben me bewust van de dubbele r)

Haha het klinkt als een kind van 5 in een vriendenboekje

4 oktober 2015 om 14:10

Dat was ook het idee een beetje. Dit is in een serie van het dagblad van het noorden waar topsporters een vragenlijst in moeten vullen. Kan je wel op het internet opzoeken, stond in de krant van gister.

Haha, die Chery. Manmanman, wat heeft die het hoog in zijn bol na een jaartje redelijk ballen bij Groningen.

Chery zal dit wel met een knipoog of een glimlach gezegd hebben. Voor zoveer ik hem ken is het absoluut geen arrogante jongen.

misschien bij een cl-deelnemer als rapid wien of FK Qarabag, vele hoger niveau zal hij niet halen

Zal leuk zijn om te horen voor zijn teamgenoten

De arrogantie voert weer hoogtij.

Hij is 27 en al over z'n hoogtepunt heen. Denkt die jongen dat 'ie 17 is ofzo?

5 oktober 2015 om 09:59

27-30 is juist het hoogtepunt van een voetballer

5 oktober 2015 om 12:33

Nee, de statistieken wijzen toch echt iets anders uit. Zie bijvoorbeeld dit artikel: http://www.goalimpact.com/2013/12/the-football-agi... Voor keepers en in mindere mate verdedigers ligt de piek overigens wel op iets hogere leeftijd dan voor middenvelders en aanvallers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren